yapma pino ya yobo bitirdi pinoyu
yapma pino ya yobo bitirdi pinoyu
ah emre soluna alsana topu sen solaksın
sabri ilk defa adam gibi şut +3 uzatma var
Emre Allah aşkına o ne biçim bir vuruştur.
Yobo Pino için kabus oldu resmen. Fenerbahçe'de maçın adamı kesinlikle Yobo bence. Bizde de Pino çok istekli oynadı.
Ah be Sabri atıyodu![]()
Şaka maka 10 yıl sonra bitirdi GS böyle. Böylece Fener 2 içsaha derbisinin 2 sinde de kazanamamış oldu.
Sabri The King![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sarbi spider camı vurdumu ? Bizde Lig TV yokta.
ahhhhhhhhhhhhh pinooo korner hadi golll
Ah be Pino![]()
ve maç bitti yenilmedik![]()
Ne yaptın be Pino, son dakika alıyorduk maçı tüh be..
ve 10 yıllık seri bozuldu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Maç bitti 10 yıl sonra puan aldık oda yeter bizehiç beklemiyorduk ama bu kadroyla bile iyi oynadık Pino yerine Baros olsa affetmezdi o pozisyonları.
Bursa'ya yaradı![]()
Sentugo.
Kısmet bu güne imiş.![]()
Bu kadroyla puan aldık ya helal olsun![]()
Şu maç tam Baroşluk maçtı.
baroş olsa 3-0 alırdı galatasaray
harbi ya arda kewell baros yokken fenerden kadıköyde puaniyidir iyidir
çok ciddiyim maçın adamı yobo olmasaydı kesinlikle affetmezdi pino bence
Buda istatistikler;
(1. FB, 2.GS)
Pino hızlı falan ama birazda topları hızlı çekebilse 2. dakikadakini kesin atardı.
En azından tartışılacak hakem kararı olmayan bir maç oldu.
resmen taraftarımız 55 bin kişiyi ezdi..
Bekledigim sekilde gitti mac sonuc ve oyun olarak. Kadrolari gordugum an GS'nin iyi oynayacagini ve FB'nin rahat alamayacagini anlamistim, berabere bitecegini anlamistim zaten. Hagi geldiginde GS'nin aradigi adam olmadigini dusunmustum ki hala oyle dusunuyorum, ama bugun mukemmeldi. Hem kadro ve taktik secimi, oyuncu degisiklikleri ve mudaheleleriyle bir top-class coach'tan farki yoktu, elindeki kisitli imkanlara ragmen herseyi mukemmel yapti. Aykut ise bildigimiz gibi vasat, bu sezon kagit uzerinde vasat ustu 8 takimla mac yapti FB (YB, PAOK, TS, BJK, GS, Kayseri), hicbirini kazanamadi, anca Kasimpasa Konya'yi yeniyor iste o kadar. Emre-Topuz orta alanini Konya macina gore degerlendiren FB'li arkadaslara da selamlarimi iletirim, boyle sacma bir orta alani vasat elemanlariyla GS bile cark ettirdi iste.![]()
Son dakikalarda Fenerbahçe taraftarının sesini bastırmamız süperdi, rahat uyuyabilirim bu gün.
O olsaydı bu olsaydı demek yerine sahadakileri değerlendirmek lazım bence. Misimoviç hariç takımı tebrik ediyorum mücadelelerinden ötürü. Biraz daha becerikli olsaydık maçı alabilirdik, aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli onlarda kazanabilirlerdi.
Genel olarak ortada bir maç oldu bence, ilk yarı biz biraz daha iyiydik ikinci yarı Fenerbahçe.
Hagi & Tugay ikilisi ile ilerleyen haftalar eskiye nazaran daha iyi olacakmış gibi. Hem oyun anlayışı bakımından hem de mücadele açısından taraftarı mutlu eden bir takım izleriz umarım.
Arkadaşlar maç özeti bulursanız bana linki öm ile göderin lütfen![]()