Deplasman golü kuralı yok, genel averaja bakıyor ikili averaj eşitse.
Fenerbahçe'nin kondüsyoneri kim?
So what?
Saike
Fenerbahçe'de alt yapıdan sorumlu olan John Bilton ve Peter Usher'ın sözleşmesi bitti.. Elde tutulmazlarsa büyük bir kayıp yaşanmış olur..
@altunterim
Fenerbahçe TV'de Aslı Duru'nun tespiti vardı: 'Şampiyon Fenerbahçe' 18 karakterden oluşuyor dedi, 18. şampiyonluğa ithafen. Fenerbahçe'nin 18. şampiyonluğu kutlu olsun diyeyim ben de en Devlet Bahçeli halimle
TV başına gidilsin artık. Allah utandırmasın arkadaşlar.
Düzenleme: Şampiyon olamazsak utanacak değilizAllah utandırmasın kalıbı yanlış oldu.
Last edited by di canio : 22.Mayıs.2011 at 20:24
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Geriye kaldı bir tek Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğu.
Buradaki bütün arkadaşlarımın şampiyonluğunu kutlarım. Erkek basketbol takımı kaldı. Onlar da umarım şampiyon bitirir. Geçen sezon yapamadığımızı yaparız.
john bilton'u bırakmaz bizimkiler, rahat olun.
(/s)
Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Branşında da şampiyon olarak takım sporlarında bu sezon 4. kez şampiyon oldu.
Futbol Takımı
Bayan Basket
Erkek Voleybol
Bayan Voleybol
Eğer Erkek Basketbol takımı da şampiyon olursa 5 te 5 yaparak Türk Spor tarihine damga vuracak...
Sözün Özü;
Şampiyon olmak mümkün Fenerbahçe olmak imkânsız...
...
Türk spor tarihine değil; DÜNYA spor tarihine... Çünkü dünyada örneği yok. Bir takımın yarıştığı BÜTÜN LİGLERDE şampiyon olması...
Geçen yıl bu forumda bir ben, birde Sekopej başta olmak üzere, daha birkaç arkadaş bağırıyorduk; BEŞİ BİR ARADA OLSUN diye... Şimdi bütün ülkenin dilinde; BEŞİ BİR ARADA...
Bir takım düşünün. Beş ligde yarışsın. 2 sezonda dağıtılan 10 şampiyonluğun 9'unu kazansın, 1 tanesini son maçta kaybetsin. (Tabii daha erkek basketbolunda henüz yarı final oynuyoruz. Dolayısıyla henüz bu noktada değiliz. Şu an sadece 8'ini kazandık. Bunun için bütün dualarımızla erkek basketbol takımımızın yanında olalım.) Bu mesajı da, onlar nasip olur da şampiyonluğa ulaşırlarsa, yeniden ilgili bölümde paylaşırız.![]()
Hadi inşallah erkek basketbol takımımız da şampiyon olur , dünya kulübü hatta 5 sene içinde dünyanın en büyük kulübü olma yolunda ilerliyoruz
Mehmet Topuz son maçta da 90 dakika oynayarak 34/34 yaptı. Yorumsuz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk maç bugün Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak. Spormax'tan canlı yayınlanacak.
Abinin ellerine sağlık Osman! Çok güzel sayfa olmuş. Ben yapıştıracaktım buraya... Elini çabuk tutmuşsun.![]()
Güzel bir tablo:
![]()
Alex De Souza, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül bu akşam 20:00'de NTV Spor'da!
Saat 14:00'da Aykut Kocaman Futbol Gündeminde olacak.
Fenerbahçe'linin hali:
Eklentiler:
223566_214992451863226_114572708571868_799536_4481 259_n.jpg [ 71.18 KiB | 67 kere görüntülendi ]
Not: Resim bir sonraki sayfada... BU MESAJ SİLİNEBİLİR.
Last edited by yaman76hakanFB : 24.Mayıs.2011 at 20:14
abi resmi göremedim ben son fenerbahcenin hali yazdığın mesajdaki
Aykut Kocaman: Mehmet Kayseri'de yıldız oyuncuyken, Fenerbahçe'de sistem içinde yıldız oyuncu oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İşte Fenerbahçe'linin hali:
223566_214992451863226_114572708571868_799536_4481 259_n.jpg [ 71.18 KiB | 67 kere görüntülendi ]
Tas mi yagacak ne olacak, FB resmi site Alaattin Metin'I yalanlamis hem de isim vererek.
@oguzyoruk
Emre: Antremanlarda altıya altı maçlarda arkadaşlarım benim takımımda olmak istemiyor. Kaybedersek Emre abi bizi haşlar diye düşünüyorlar. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cadde'ye asılmış:
![]()
Ahahaa![]()
bu çok iyiydi Hakan abi