Turu hakeden bizdik maçın başından sonuna kadar saldırdık 2.ci yarı tek kale oynadık ama Reina'yı geçemedik
Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Turu hakeden bizdik maçın başından sonuna kadar saldırdık 2.ci yarı tek kale oynadık ama Reina'yı geçemedik
Bu sonuçla şampiyonluk şansımız kalmadı
Ligin 14.haftasında Arsenal menejerliğine getirildik.FA Cup'ta Birmingham'a 5.turda,Şampiyonlar ligi çeyrek finali'nde Liverpool'a elendik.2 kupadada iyi maçlar çıkardık turu hakeden taraf bizdik ama şans yanımızda olmadı.2 kupayı da alabilirdik.Ligte geldiğimde 3 sıradaydık ilk bocalama döneminde gereksiz puanlar kaybettik fakat takım toparlandı ve Tottenham maçına kadar çok iyi gidiyorduk puan farkınıda kapatmıştık fakat liderin 3 puan gerisinde ikinci olduk.İnanıyorum ki ligin başında burda olsaydım Şampiyon biz olurduk.Gelecek sezon gerekli mevkilere iyi oyuncular transfer ederek her kulvarda şampiyonluk hedefliyorum.
En Faydalı hangi oyuncu olur ? Fikirlerinizi bekliyorum
Şampiyon olmak istiyorsak iyi bir forvete ihtiyacımız var.Roux ve Chamahk iyi golcüler fakat büyük maçlarda etkisiz kalıyorlar.Oyuncunun değeri çok yüksek benim dışımda ilgilenen bir çok klüp olacağını biliyorum.Transfer bütçemizde açıklanmadı ama takımımda görmeyi çok istiyorum.Gücümüze güç katacak.
Mesut Özil oynadığı mevkide bir çok oyuncum var fakat Mesut fark yaratır diye düşünüyorum.Real Madrid'le sözleşme uzatma konusunda anlaşamıyorlar.Klübümüze katılmak isteyip istemediğini sorduk.Transfer gerçekleşirse mükemmel olur.
Defansa Phil Jonesiyi olurMesut biraz abartı olur ama gelirse çok fayda sağlar
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oynatmayı düşünmediğim bir isimdi Manchester cash para verince kabul ettim.Transfer bütçesini arttırmak lazım
Sagna'nın olmadığı maçlarda Eboue bekleneni veremedi.Fabio'yu satın aldık Eboue'yi gönderme zamanı geldi.Fabio'nun hem sağ kanatta hemde sol kanatta oynaması çok işimize yarayacak.
ben jack rodwelli al derim dmc'ye hem genç hemde profili çok iyi.
Satacağımız oyuncuları da düşününce iyi bir para var elimizde
Enteresan şekilde favori olarak görülmemişiz
Halbuki Avrupa Klüp sıralamasında 2.ciyiz.Kim belirliyor bu oranları
Lig bitmeden anlaştığımız gomis klübümüze katıldı.Ramsey'i iyi bir bonservis bedeliyle sattık.
Hulk için Porto'ya 50 milyon dolar bile önerdim kabul etmediler.Farklı oyunculara yönelicez artık yapacak birşey yok
Transferde rotayı Alman klübü Leverkusen oyuncusuna çevirdik 25 milyon dolara anlaşmaya vardık.
Sözleşmesinin son senesindeki 2 oyuncumuzla masaya oturduk ama çok yüksek maaşlar talep ettiler.Bizde gönderme yolunu seçtik.Galatasaray Ruizle ilgilenince diğer tüm teklifleri reddettik.Sonuçta galatasaray'lıyız ve oyunda bile olsa iyi yerlere gelmesini isteriz
Nicolas Nkoulou 23.5 Milyon dolar karşılığında transfer edildi.Geçen sezon Almanya'da Leverkusen'in şampiyonluğunda büyük katkısı olmuştu.Umarım bizede çok büyük katkısı olur.
Rodwell'e Ne Para İstemişler Öyle.Nicolas Nkoulou'da Gayet Güzel Transfer.Umarım Başarı Sağlar
Jason Steele 1.2 milyon dolar karşılığında alındı.Almunia'nın 36 yaşına geldiğinden dolayı sözleşme yenilemedim artık 3.kalecimiz Steele olacak
Sözleşmesinin son senesindeki eboue 6 milyon dolar karşılığında Dortmund'a satıldı.Performansına göre çok iyi bir fiyata sattık
İngiltere Premier Lig'te ilk maçımız Sunderland'le umarım lige iyi bir başlangıç yaparız