Sayfa 100 / 149 İlkİlk ... 50909899100101102110 ... SonSon
2,971 ile 3,000 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Culio, Saviola gereksiz isimler. Bunlar düşünülüyorsa hiç alınmasın. Elimizdeki kadroda bunların verebileceği katkıyı alabileceğimiz isimler mevcut.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son Brozekinde sozlesmesi fesh edilmis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Keşke bizimkiler ünlü forvet lafını hiç atmasaydı ortaya. Hem taraftarı beklentiye soktular hem de şimdi söz verdiler diye saçmasapan bir isme gereksiz paralar verecekler. Muhammet veya Cenk'ten birini alıp forvet transferini halletmeleri herkesin yararına olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

LigTV'ye göre hedef Toivonen.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Toivoneni felan alamazlar.

Batuhan ve Lukovic kiralanir dahada fazlasini beklemiyorum artik. Uefa'ya listeler Pazartesi gunu veriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Culio, Saviola gereksiz isimler. Bunlar düşünülüyorsa hiç alınmasın. Elimizdeki kadroda bunların verebileceği katkıyı alabileceğimiz isimler mevcut.
    Bence ikisi de katkı yapacak isimler. Saviola sakatlık problemi yaşamazsa zaten aralara filan çok iyi kaçar. Culio da belki de en underrated adamlardan biri, rezalet sezonumuzda bile çöp takımın arasında kendini belli ediyordu. Ben gitmesini, hele de rakiplerimizden birisine gitmesini istemem.

Toivonen de pek mümkün değil bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Batuhan patlama yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bence ikisi de katkı yapacak isimler. Saviola sakatlık problemi yaşamazsa zaten aralara filan çok iyi kaçar. Culio da belki de en underrated adamlardan biri, rezalet sezonumuzda bile çöp takımın arasında kendini belli ediyordu. Ben gitmesini, hele de rakiplerimizden birisine gitmesini istemem.

Toivonen de pek mümkün değil bence.
    Culio'nun katkısını yapabilecek Adrian var yedekte, Saviola'da şuan hocanın oynatmayı planladığı tekli forvette oynayabilecek bir isim degil ve maliyeti yüksek. Muhammet'i Cenk'i geçtim artık Batuhan'ı alsak sevineceğim. O ruh haline geldim.

Yok yahu Saviola sakatlık problemi yaşamazsa katkı yapar, okadarda değil. Önemli olan Saviola yada o ayarda aralara kaçacak gerektiğinde çevikliğini kullanıp adam eksiltecek ve iyi bir bitiriciliği olan bir forvet Trabzon'u çok rahatlatır. Batuhan fln iş yapmaz, Cenk iş yapar Muhammet fena değil ama halen emin değilim tam olarak yeterli olurmu olmazmı Trabzon'un ilk 11 i için.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

saviola saglam oyuncu barcelona ve real madrid tecrübesi edinmis zamaninda okadarda kötülemeyina adami

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Saviola yemin ediyorum çocukluk hayalim. Fener'e gelse ortalığı dağıtırım. Trabzonlularda bence beğenmeli. Katkı yapacağı kesin. Şimdi bu mesajı yazarken bile içim kötü oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

saviola gelsin trabzon forması alırım yeminle cocukken cok severdim sakatlıklar geriye götürdü yoksa çok iyi bir futbolcu olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Saviola'yı, Trabzon'da görmeyi ben de isterim. Hem yurt dışındakiler Trabzon'u yakından takip eder ve bu Trabzon'un itibarını yükseltir hem de takıma faydalı olabilecek bir golcü gelmiş olur. Şu haliyle Türkiye Ligi'ne yeter de artar bence Saviola. En az 15 gol atar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya FutboLunda benim için 1.Roberto Baggio, ondan sonra PabLo Aimar ve SavioLa dır. SavioLa Türkiye de futboL oynasında, hangi takımda oLursa oLsun farketmez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nasil bir anlayissa Trabzon taraftar forumlarinda bu transfere karsi cikanlar var Saviola geldide biz istemicez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Nasil bir anlayissa Trabzon taraftar forumlarinda bu transfere karsi cikanlar var Saviola geldide biz istemicez
    Açıkcası bende şuan karşı olanlardanım ama Şenol Güneş'in kafasında 2'li forvete geçme gibi bir düşünce varsa desteklerim. Teklif forvette bizim defanslar ilk maçtan öldürür bu adamı zaten geçmişte sakatlık sorunları yüzünden beklenen büyük patlamayı yapamamış bir isim. O yüzden alınması risktir bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tekte zorlanabilir Saviola onda kabulum ama yinede isterim. Eldeki forvetlerin hepsinden daha verimli olacagi kesin.

Bugunki hazirlik macindada forvetlerimiz gol atamadi, Videoton'dan korkmaya basladim bir an evvel bir forvet almamiz sart.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende Serhat'a katiliyorum Saviola konusunda.30 yaş üstü adam alınmasini istemiyorum ben forvete.Ge Drogba olsaydi hayir demezdim ama baska adamlari istemem.Yahu paran varsa yatir genc adama niye heba edesin o parayi? Saviola'ya adi gecen diger isimler alınsa ne kadar verim alacaksin onlardan en cok 1,2 yil.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bir ara basında Braga'lı Lima'nın adı geçiyordu. Gelse çok fena olur Trabzon'a

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Giray Bulak Hollandada ama niye ?

Toivonen Newcastle'a gidiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Demba Ba gelse ne iyi olur ama. Şuanda Trabzonda, Halil, Vittek ve Paolo Henrique kaldı sanırım mutlaka bir forvet şart
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vittek'de yolcu. Durumlar iyi degil valla

Daha once uefa listesine (yarin verilecek) yetisecegini soylemistiler, dun mactan once aciklama yapip acelemiz yok diyorlar insanin sinirini felan hep bozuyor bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ruslar Toivonenide alacak heralde neyin intikami bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 ay oldu bekliyoruz ,halen stoper ve forvet alacaklar hatta simdi ustune bide sol bek istiyorlarmis

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baros için çalışmalar var diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nefes alsin yetere getirdiler durumu forvet ve stoper

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Baros için çalışmalar var diyorlar.
    https://twitter.com/EnginBaytar_50/s...68567809421312

Baros Trabzonspor'da

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kendi twitterı mı bu ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle gözüküyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin 11 maçlık cezadan sonra transfer komitesinde çalışmaya başladı herhalde. niye transferi Engin Baytar açıklıyor ?

Mesaj Yetkileri