Culio, Saviola gereksiz isimler. Bunlar düşünülüyorsa hiç alınmasın. Elimizdeki kadroda bunların verebileceği katkıyı alabileceğimiz isimler mevcut.
Culio, Saviola gereksiz isimler. Bunlar düşünülüyorsa hiç alınmasın. Elimizdeki kadroda bunların verebileceği katkıyı alabileceğimiz isimler mevcut.
Son Brozekinde sozlesmesi fesh edilmis![]()
Keşke bizimkiler ünlü forvet lafını hiç atmasaydı ortaya. Hem taraftarı beklentiye soktular hem de şimdi söz verdiler diye saçmasapan bir isme gereksiz paralar verecekler. Muhammet veya Cenk'ten birini alıp forvet transferini halletmeleri herkesin yararına olurdu.
LigTV'ye göre hedef Toivonen.
Toivoneni felan alamazlar.
Batuhan ve Lukovic kiralanir dahada fazlasini beklemiyorum artik. Uefa'ya listeler Pazartesi gunu veriliyor.
Bence ikisi de katkı yapacak isimler. Saviola sakatlık problemi yaşamazsa zaten aralara filan çok iyi kaçar. Culio da belki de en underrated adamlardan biri, rezalet sezonumuzda bile çöp takımın arasında kendini belli ediyordu. Ben gitmesini, hele de rakiplerimizden birisine gitmesini istemem.
Toivonen de pek mümkün değil bence.
Batuhan patlama yapar.
Yok yahu Saviola sakatlık problemi yaşamazsa katkı yapar, okadarda değil. Önemli olan Saviola yada o ayarda aralara kaçacak gerektiğinde çevikliğini kullanıp adam eksiltecek ve iyi bir bitiriciliği olan bir forvet Trabzon'u çok rahatlatır. Batuhan fln iş yapmaz, Cenk iş yapar Muhammet fena değil ama halen emin değilim tam olarak yeterli olurmu olmazmı Trabzon'un ilk 11 i için.
Burak
saviola saglam oyuncu barcelona ve real madrid tecrübesi edinmis zamanindaokadarda kötülemeyina adami
Saviola yemin ediyorum çocukluk hayalim. Fener'e gelse ortalığı dağıtırım. Trabzonlularda bence beğenmeli. Katkı yapacağı kesin. Şimdi bu mesajı yazarken bile içim kötü oldu.
saviola gelsin trabzon forması alırım yeminlecocukken cok severdim sakatlıklar geriye götürdü yoksa çok iyi bir futbolcu olurdu
Saviola'yı, Trabzon'da görmeyi ben de isterim. Hem yurt dışındakiler Trabzon'u yakından takip eder ve bu Trabzon'un itibarını yükseltir hem de takıma faydalı olabilecek bir golcü gelmiş olur. Şu haliyle Türkiye Ligi'ne yeter de artar bence Saviola. En az 15 gol atar.
Dünya FutboLunda benim için 1.Roberto Baggio, ondan sonra PabLo Aimar ve SavioLa dır. SavioLa Türkiye de futboL oynasında, hangi takımda oLursa oLsun farketmez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Nasil bir anlayissa Trabzon taraftar forumlarinda bu transfere karsi cikanlar varSaviola geldide biz istemicez
![]()
Açıkcası bende şuan karşı olanlardanım ama Şenol Güneş'in kafasında 2'li forvete geçme gibi bir düşünce varsa desteklerim. Teklif forvette bizim defanslar ilk maçtan öldürür bu adamı zaten geçmişte sakatlık sorunları yüzünden beklenen büyük patlamayı yapamamış bir isim. O yüzden alınması risktir bana göre.
Tekte zorlanabilir Saviola onda kabulum ama yinede isterim. Eldeki forvetlerin hepsinden daha verimli olacagi kesin.
Bugunki hazirlik macindada forvetlerimiz gol atamadi, Videoton'dan korkmaya basladim bir an evvel bir forvet almamiz sart.
Bende Serhat'a katiliyorum Saviola konusunda.30 yaş üstü adam alınmasini istemiyorum ben forvete.Ge Drogba olsaydi hayir demezdim ama baska adamlari istemem.Yahu paran varsa yatir genc adama niye heba edesin o parayi? Saviola'ya adi gecen diger isimler alınsa ne kadar verim alacaksin onlardan en cok 1,2 yil.
Bir ara basında Braga'lı Lima'nın adı geçiyordu. Gelse çok fena olur Trabzon'a![]()
Giray Bulak Hollandada ama niye ?
Toivonen Newcastle'a gidiyor
Demba Ba gelse ne iyi olur ama. Şuanda Trabzonda, Halil, Vittek ve Paolo Henrique kaldı sanırım mutlaka bir forvet şart
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Vittek'de yolcu. Durumlar iyi degil valla
Daha once uefa listesine (yarin verilecek) yetisecegini soylemistiler, dun mactan once aciklama yapip acelemiz yok diyorlarinsanin sinirini felan hep bozuyor bunlar.
Ruslar Toivonenide alacak heraldeneyin intikami bu
1 ay oldu bekliyoruz ,halen stoper ve forvet alacaklar hatta simdi ustune bide sol bek istiyorlarmis![]()
Baros için çalışmalar var diyorlar.
Nefes alsin yetere getirdiler durumuforvet ve stoper
https://twitter.com/EnginBaytar_50/s...68567809421312
Baros Trabzonspor'da
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Öyle gözüküyor.
Engin 11 maçlık cezadan sonra transfer komitesinde çalışmaya başladı herhalde. niye transferi Engin Baytar açıklıyor ?![]()