Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 100 / 422 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
2,971 ile 3,000 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ronaldinho ile Eto'o kesin ayrılıyo zaten.Bence ilk olarak iyi bir kaleci alınmalı Valdez beni hiç tatmin edemedi Barça kalecisi gibi durmuyor.

Bu arada bugünkü Takvim gazetesinde Fenerbahçe formasına 10 numara yazmışlar yanında bu forma Eto'o nun diyolardı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fabresgas'ı alamazlar bence Alves büyük ihtimalle gider Barca'ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Real Madrid Tarihinin En İyi Oyuncuları

İspanya'nın dünyaca ünlü kulüplerinden Real Madrid, taraftarları aracılığıyla başlattığı ''kulüp tarihinin en iyi futbolcuları'' anketini sonuçlandırırken, şu anda Fenerbahçe'de forma giyen Roberto Carlos 4. sırada yer aldı.

Real Madrid'in kuruluşunun 106. yıldönümü dolayısıyla 6 Martta başlatılan ankete dünyanın 4 bir yanından 50 binden fazla taraftarın katıldığı belirtildi. Açıklanan sonuçlara göre, 2000 yılından bu yana Real Madrid'in onursal başkanı olan unutulmaz futbolcu Alfredo Di Stefano en fazla oyu alarak ''kulüp tarihinin en iyi futbolcusu'' seçildi. 1953-1964 yılları arasında Real Madrid formasıyla 510 maça çıkan ve 418 gol atan Di Stefano, İspanyol kulübünün 8 lig ve 5 Avrupa kupası kazanmasında en önemli isim oldu.

Real Madrid kulübünün açıkladığı sıralamada Di Stefano'nun ardından Fransız Zinedine Zidane 2, Raul Gonzalez 3, Roberto Carlos 4, Santiago Bernabeu 5, İker Casillas 6, Fernando Hierro 7, Emilio Butraguenyo 8, Ferenc Puskas 9 ve Hugo Sanchez 10. sırada yer aldı.

Real Madrid'de 11 yıl forma giyen Roberto Carlos, defans oyuncusu olmasına rağmen mükemmel sol ayağı, sürati, toplara sert vuruşları, disiplini ve sempatikliği ile Rela Madridlilerin beğenisini topladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Raul Gonzalez ! Gerisi yalan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Barcelona Son Anda: 1-0

La Liga'nın lideri Barcelona, Real Madrid'in kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi. Mallorca'yı konuk eden Katalanlar, son dakikada Navarro'nun kendi kalesine attığı golle üç puana uzandı
    Nou Camp'taki maç Ronaldinhosuz çıkan Barcelona, ilk 30 dakikada Etoo ile etkili olmaya çalıştı ama ilk şutunu 27. dakikada atan Mallorca, 31 dakikada Jonas'ın düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Arjantinli yıldız, 11 metreden topu adeta Valdes'e teslim etti. İspanyol kaleci böylece bu sezonki 3. penaltısını kurtarmış oldu. Maç boyunca Mallorca savunmasını aşamayanr Barcelona, son dakikada aradığı golü buldu. Xavi'nin ortasına Saviola vurdu. Direkten dönen top Navarro'ya çarparak ağlara gitti. Katalanlar, böylece 1-0'la üç puanı kazandı ve puanını 59'a yükseltti.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Fabregas'ın Arsenal'den ayrılması bana göre imkansız. Ancak Alves transferi gerçekleşebilir, umarım..

Del Piero_10 Misafir

Eğer çok önemli değilse şu maç sonuçlarını sabit başlıklara açın lütfen.

Puskas 4Raul eder...

Müthiş bir ilk 10listesi gerçektende.. Figo, ßeckham girememiş...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Carlos hakettiği yerde , hatta bana göre Raul'ün de önünde olması lazım ama yinede güzel bir liste. Bu arada birinci olan adamı ilk defa duydum. Başarıları güzel ama.

Di Stefano Real Madridin Metin Oktayidir,Raul ise Hakan Sükürü.
    (Oynadiklari mevki,tarzlari bakimindan degil,kulübe olan katkilari,bagimliliklari acisindan karsilastirdim.)

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Puskas 4Raul eder...

Müthiş bir ilk 10listesi gerçektende.. Figo, ßeckham girememiş...
    Sadakatini sorgulamam bile, değil 4, tek Raul bile etmez..

Emperor arkadaşım doğru söylemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Puskas çok gerilerde kalmış

84 maçta 83 gol, ve Macar ligi ve İspanya liginde toplam 533 maçta 511 gol atmıştır.

1995 yılında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Fedarasyonu IFFHS tarafından 20. yüzyılın en iyi golcüsü seçildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    84 maçta 83 gol, ve Macar ligi ve İspanya liginde toplam 533 maçta 511 gol atmıştır.

1995 yılında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Fedarasyonu IFFHS tarafından 20. yüzyılın en iyi golcüsü seçildi.
    Abicim ben futbolu için değil sadakati için konuşmuştum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu zaten Real taraftarların sıralaması tartışmaya gerek yok bence

Sheriff Misafir

Normal bir sıralama taraftarlar tarafından yapıldığı göz önünde bulundurulursa..

Real Madrid in şampiyonluk iddiası bitti... Çok büyük ihtimalle...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sonuçta bu kulübe en bağlı olan,en çok özdeşleşen ve ya taraftar tarafından en çok sevilen futbolcu anketi değil.O yüzden bazı isimlerin geride kalması doğal...

Örneğin Gs'de böyle bir anket olsa M.Oktay,H.Şükür,Bülent Korkmaz,Tanju Çolak Hagi'nin arkasında kalır...

Böyle bir durum yani....

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Abicim ben futbolu için değil sadakati için konuşmuştum..
    öyle de canımı ye... yoksa benim Raul sevgimi çoğu kişi ßilir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Sergio Agüero:"Real Madrid'e asla gitmem"

Atlético Madrid’in yıldız futbolcusu Sergio Agüero, takımdan ayrılmak istemediğini ve ezeli rakipleri Real Madrid’e transfer olmayı aklından bile geçirmediğini söyledi.

Bu sezon başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç yıldızın adı, Real Madrid ve Chelsea ile anılıyor. Gelgelelim iki büyük kulübün de bu futbolcuyu transfer etme şansları epey düşük görünüyor. Atlético ile başarılı olmak istediğini söyleyen Agüero,"Real Madrid, kulübümüz ve taraftarlarımızın ezeli rakibi. Asla orada futbol oynamam" diye konuştu.

"Takımda kalmak istiyorum"

İspanya’da mutlu olduğunu söyleyen Arjantinli futbolcu, "Burada kalmak istiyorum. Bana herkes çok iyi davranıyor. Çok rahatım. Bu sezon takıma epey katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Amacım, önce milli takımla Dünya Kupasını kazanmak; ardından da Atletico ile lig şampiyonluğu yaşamak" dedi.

Hırçın Agüero!

Recreativo maçında elle attığı gol ve Bolton karşılaşmasıda rakibine salladığı tükürükle manşetlerde yer alan Agüero, hırçın olduğu yönündeki eleştiriler karşısında kendisini savunarak, sözlerini, "Huelva maçında elle gol attığımda hakemin bana kart göstereceğini sandım. Ancak golü verince ben de doğal olarak sevindim. Bolton maçında gelince, menajerlerim bana kimseye tükürmememi söylediler. Ancak gerekirse yine yaparım" şeklinde noktaladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Real'den Zlatan'a 70 milyon avro!

İtalyan medyasında yeralan haberlere göre Real Madrid, İnter'in yıldız golcüsü Zlatan İbrahimovic için kesenin ağzını açtı.

Cristiano Ronaldo konusunda pek bir şey yapamayacağını anlayan Real Madrid, Zlatan İbrahimovic'e yöneldi. İspanyol devi, Corriere dello Sport'ta yayınlanan habere göre İsveçli yıldız için 70 milyon avroluk bir bonservis bedeli öngörüyor. Real'in İbrahimovic için düşündüğü yıllık maaşsa 12 milyon avro.

Ancak sezon sonunda Hernan Crespo, David Suazo ve Adriano gibi isimlerle yollarını ayırmayı düşünen İnter'in bu teklife sıcak bakmasının da beklenmediği bildiriliyor. Ligde sezonun ikinci yarısında kendisinden bekleneni vermeyen İbrahimovic'inse Real'i isteyip istemediği şimdilik bilinmiyor.

Şu sıralar dizinden sakatlığı bulunan İsveçli golcü, takımının bu gece Lazio'yla yapacağı Coppa İtalia yarı final mücadelesinde forma giyemeyecek.

Zlatan'a değer valla . Ama İnter imkanı yok bırakmaz .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O parayı haketmiyor gidip o parayla Huntelaar + bir orta saha alırlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İbrahimovic için 70 Milyon Euro çok fazla bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Huntelaarı alsaın daha iyi bencede

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Karaktersiz takım ve karaktersiz futbolcu.Eminim Zlatan'da çok istiyordur Real'i.Kulüp satma işlerinde çok iyidir kendileri..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

değmez... O paraya çok iyi isimler alınır...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Helal Agüero, böyle devam et..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Takımda kalmak istiyorsunda ne kadar sonuna kadar mı elbet gideceksin daha büyük bir kulübe daha üst seviye bir kulübe El Nino bile gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesin ve büyük konuşmuş.. en fazla 2 sene sonra gider bence

Mesaj Yetkileri