Carlinhos'tan vazgeçmişiz onun yerine Jeremy Mathieu isimli(adını okuyamıyorum işte) sol bek ile ilgileniyoruz sanırım.
Carlinhos'tan vazgeçmişiz onun yerine Jeremy Mathieu isimli(adını okuyamıyorum işte) sol bek ile ilgileniyoruz sanırım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kısa bir süre önce verdiği röportajda Tosic hakkında açıklamalarda bulunan Prekazi, "Geçen yıl G.Saray’a önermek için Fatih hocayı aradım, açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Oysa G.Saray’ın savunma sorununa çare olurdu. Hem sol bek hem stoper oynuyor.
Dusko Tosiç Cok kaliteli bir sol bek.Keşke Büyük takımlarda izleyebilseydik.
Transfer olarak bir defans Chedjou tamamlandı % 99 ihtimalle. melo'nun bonservisi kesinlikle alınmalı veya yerine Gökhan İnler çok güzel olur. Umut'un fiyatına Umut gibi bir topçu bulamayacağımız için Umut'ta kesinlikle alınmalı benim kanaatimce. Ayrıca sol bek arayışa girmeye gerek yok bence çünkü Riera bu sezon ilk kez oynamasına rağmen ve bir takım problemler yaşamasına rağmen çok güzel idare etti önümüzdeki sezon daha da iyi olacaktır kesinlikle. Arda transferi çok güzel olur keşke gelse. Alper transferine gelince iyi ki gelmedi bunu Fenerbahçe aldığı için söylemiyorum. Gerçekten bizim verdiğimiz para da Fener'in verdiği parada çok aşırı fazla. Eskişehir'de oynayan bir topçuydu kısacası benim gözümde ne olacağı belirsiz. Hayırlı olsun Fener'e umarım ellerinde patlamaz. Zaten Alper geçen sene açıklmıştı Fenerli olduğunu yani oraya gitmesine şaşırmadım. hem Fenerbahçe daha fazla para verdi hemde adam Fenerliydi.
Chedjou'nun menajeri ile görüşülüp uygundur alınmış olabilir ama kulüplerin henüz anlaştığına pek ihtimal vermiyorum. 6 Milyon Euro'ya biteceğini hiç düşünmüyorum. Bu transfer bence en 8-9 M Euro ile biter. Gerçekten öyle olsa açıklanır zaten hemen.
Acele etmeyin yine de. Liverpool varsa işin içinde oraya gider bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Liverpool'un o eski itibarı artık yok bence.Galatasaray ve Fenerbahçe,Liverpool takımıyla baş edebilecek durumda şu an.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu dakikadan sonra pek bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum en fazla menajerinin alacağı ücret biraz problem yaratır.
Liverpool'da sayılı oyuncu kalmışken kim oynamak ister ki Kuyt niye bıraktı o zaman Liverpool'u orada bırakmak varken ? Liverpool çok kötü bir durumda UEFA Avrupa Ligi'nde bile oynamayacaklar gelecek sezonda.Galatasaray ile Fenerbahçe artık Chedjou tarzında adamları rahatlıkla alabilirler yöneticilerimizin transferi sonlandıracağını düşünüyorum ben hadi hayırlısı.
Sneijder in akıl sağlığından şüphe ediyosun o zaman ? Direk Türkiye'ye gelmez diye düşünmekten ziyade geçen sene Şl de son 8 e kalmış bu senede direkt gruplardan başlıcak bi kulübe gelceğini düşünün Liverpool dediğin kulüp ise son lig kupasını 20 yıl önce almış 4-5 yıldır şl ye gidemeyen ki seneyede çok yüksek ihtimal gidemicek(çok net 5 takım da daha iyi liverpooldan) bi takım
Kuyt Liverpool'u bırakmadı, Liverpool Kuyt'ı bıraktı. Oyuncuya takım bul, seneye yoksun dersen bulur ve gider. Menajerler ile içli dışlı olursan kaçırmazsın fırsatı. Kuyt'ın bu sezonki kadroda olmayacağını tahmin etmek zor değildi. Brendan Rodgers pişman olmuş sonradan. 30+ yaşlarda oyuncuları bırakıyor İngiliz takımları yeni sözleşme imzalamak yerine.
Liverpool tüm Türk kulüplerinden daha köklü ve büyük kulüptür. Premier League, Şampiyonlar Ligi'nden bile daha değerlidir.Biz ne zaman Şampiyonlar Ligi kazandık? 1-2 sezon ŞL yapmaması bile değiştirmez ve ileride gidemeyeceğini ve başarısız olacağını da göstermez. Chedjou, Liverpool'da oynamak istiyorum diye boşa yorum yapmadı. Teklif var mı, yok mu onu bilmiyorum. Belki de Liverpool'un ilgisini çekmeye çalışıyor. Liverpool'da oynamak yerine Türkiye'ye gelecek oyuncunun gerçekten akıl sağlığından şüphe ederim.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray tekrar dunya markasi olmustur yaptigi transferler ile AMK gazetesi galatasaraya en yakin guvenilir kaynak listedeki 7-8 oyuncu galatasaraya gelmek için can atiyorlar dedi bahadir cokisler adli muhabir. bu arada chedjou bitti 6m kusur fiyatina hayirli olsun tas gibi stoper aldik. 4 yillik =)
İmzalar atılmış,4 yıllıkmış.
Kaynak: Haluk Yürekli
oba ins dogrudur. fotomaç vs yazsa inanmam ama osman altunterimde saglam kaynaktir.
Transferde yabancı futbolcular konusunda girişimlerini sürdüren Galatasaray, yerli transferi konusunda da genç bir ismin peşine düştü.
Galatasaray, Kayserispor'da forma giyen 19 yaşındaki genç yetenek Okay Yokuşlu'ya talip oldu.
Devre arasında Kayserispor'a kiralık olarak gönderilen Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek isteyen Kayserispor'dan Okay Yokuşlu'yu isteyen Galatasaray, bu transfer için Ceyhun Gülselam'ın yanı sıra Aydın Yılmaz'ı da Kayseri ekibine vermeyi planlıyor.
Transferde önceliği yabancı konusuna veren Galatasaray'ın Kayserispor'a yaptığı teklife henüz cevap gelmedi.
19 yaşında orta alanda görev yapan Okay Yokuşlu, Kayserispor'a Altay takımından transfer olmuştu.
TurkFutbol.Com Özel Haber / Emre KACAN
Liverpool > Spor Toto Süper Lig + Ziraat Türkiye Kupası
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...B6rmek-isterim
Premier League şampiyonlar liginden değerli falan değil o yüzden 6 takım kendini yırtıyo ilk 4 e girmek için dimi tamam şampiyonlar ligini kazanmadık belki ama şuanda liverpooldan daha öndeyiz bi kulübün köklü olup olmamasına bakıcaksak nottingham forest ta çok köklü kulüp 2 tane şampiyonlar ligi kupası var
liverpooldan teklif geldi maaş daha düşüktü sanırım ama geldi
Chedjou ile anlaşıldıysa ki inşallah anlaşılmıştır harika bir transfer hem yaşlı değil kalıcı olursa orayı uzun yıllar götürebilecek bir oyuncu.Defansta Semih-Chedjou kalırsa G.Zan,Dany kalırsa Ujfa ile çok sağlam olur savunma göbeği.Bir solbek ve Nani gibi sağlam bir kanat bize yeterli olacak galiba.Ha alınırsa Alper tarzı orta saha bilemem.Ama Chedjou Nani ve sol bek iyidir![]()
Aziz Yıldırım
"PARASINI VERDİKTEN SONRA GELMEYECEK OYUNCU YOKTUR" ..
Bütün oyuncuların hayali.Premier Lig'de oynamktır.Lakin bütün liglerin üstünde "ŞAMPİYONLAR LİGİNDE" oynamaktır.
Snijder,Drogba,Chedjou..Bu yüzden Galatasaray'a geldi
Drogba geldiğinde ilk sözünü hatırlayın.
Şampiyonlar Liginde oynamayı dört gözle bekliyorum.
Gerrard söyleyebilir ama kararı o vermiyor.
Premer League'i kazanmak Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktan zor diye bir deyim var hatırlatırım.
Premier League, NBA'den sonra dünyanın en çok izlenen 2. organizasyonu.
Nottingham Forest'in dahi 2 ŞL şampiyonluğunun olması ligin itibarının ne kadar büyük olduğunu gösterir.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Chedjou hayırlı olsun arkadaslar her ne kadar formayla görüp inanmamız gerekse de kesinmis..Mathieu ve okay yokuslu transferi bekleniyor sırada..Ama bir jem karacan ve Melo ya da gökhan inler alınırsa üzerine bide umut tamamdır bu iş Nani yine çilek olur)
He tabi Gerrard kafasına göre Sneijder bize gelsin dedi azıcık o günün haberlerine bakarsan görürsün Sneijder i alamayınca Coutinho yu aldılar zaten
en çok superbowl izleniyo bi kere nba izlenmiyo hani bol keseden atıyosun bari destekli at
http://www.renkliweb.com/haber/finan...leri-2012.html
http://www.sportsmediawatch.com/2013...s-of-the-year/
Facx verdiğin linkler Amerika'daki izleme sayılarını vermiş. Ayrıca şampiyonlar ligine katılmak oyuncu tercihlerinde çok büyük bir etken olsa dahi yakın gelecekte hiçbir Türk takımı Liverpool'dan itibar olarak büyük olamaz. Klişe vardır ya hani deve muhabbeti. Gerçekten araplarla karıştırıyor avrupalılar bizi. O yüzden avrupada birkaç yıl boyunca düzenli başarı yakalayamadığımız sürece bizi önemli bir futbol ülkesi olarak görmeleri zor.
Coutinho ile Sneijder'ı bağlamanın hiç bir mantığı yok. Bu bir tercih.
NBA her ülkede izlenir. Dünyanın en çok izlenen organizasyonu NBA'dir.
Super Bowl bir organizasyon değildir. Amerikan Futbolu'nun final maçıdır. NBA Finals gibi.
'Atma' gibi ithamlarda bulunmanız hoş değil. Bu üslup ile birbirimize hitap etmiyoruz biz burada.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Liverpool şu an bizle karşılaştırıldığında sportif başarı olarak bir futbolcunun gitmek isteyeceği bir kulüp değil itibar mevzusuna girmiyorum,orada zaten hep öndeydiler,hep öyle kalacaklar ancak gel gelelim ki bizde gelişmeye başlıyoruz ve ŞL'de çeyrek final,Burak,Sneijder ve Drogba itibar anlamında çok şey kattı ve Avrupalılar'ın farklı gözle bakmasına sebep oldu.