Beyler adettendir bir Chedjou profili alsak![]()
Beyler adettendir bir Chedjou profili alsak![]()
ikisininde final maçı arasında ki farkı gösterme amaçlı verdim 2. linki zaten super bowl u izleyenler tüm sezonu izlemeyip son anda super bowl u izleyelim demiyolar veya nba finallerini aynı şekilde bulabildiğim somut şeyleri koymaya çalıştım biliyorum super bowl un ne olduğunu zaten öbür linkte marka değerleri vardı . neyse konu iyice dağıldı demek istediğim hiç bir oyuncu teknik direktör başkan yerel ligi(premier league olsun la liga olsun bundesliga olsun serie a olsun) şampiyonlar ligine tercih etmez şampiyonlar ligini alan dünyanın en iyi takımı oluyo o sezon en nihayetinde ki liverpool kendi liginde başarılı olan bi kulüpte değil devri bitti liverpool un
hazar buyuka cok ovuyor ins patlamaz beyler :/![]()
Chedjou Galatasaray'da. Yillarca Fransa'da yasayan biri olarak iddia ediyorum Turkiye boyle stoper gormedi.
12/13 sezonu sonunda ki profili.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Chedjou, transfermarkt'e göre, 96 M Euroluk Lille kadrosunun 12M Euroluk değeriyle, Payet'le birlikte en pahalı oyuncusu.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/o...rein_1082.html
Fenerbahçe haklı sürekli bizim ilgilendiklerimizle ilgilenmede.Aykut Kocaman baktı 2 senedir yaptığımız transferler epey verimli biz hangi oyuncuyla ilgilensek o adama yapışıyorlar haklılarda![]()
sol bek için valenciadaki Jeremy Mathieu diyorlar ama keske turk bir sol bek bulabilsek...
Chedjou bence Galatasaray'a gelebilir. Yüksek olasılık. Çünkü Hazır bir oyuncu için Şampiyonlar Ligi etmeni çok önemlidir. Liverpool itibar olayı çok farklı. Tarihiyle duruşuyla kıyaslayınca bizim kulüpler yanına yaklaşamaz. Ancak burda önemli olan oyuncunun seçimi. Daha itibarlı bir kulüp mü, yoksa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak mı. Bu seçeneklerden hangisi oyuncunun kafasındaysa o kulübe gider. Bunu burda tahmin yürüterek çözmek zor. x futbolcusunun fikri ve vizyonu ayrıdır Chedjou'nun ki ayrıdır. Ancak bir tahmin yürütmek gerekiyorsa bence; Liverpool'un içinde bulunduğu durum dolayısı ile Chedjou'nun hemen bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyeceğini ve Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum.
Şuda var Galatasaray Avrupa'ya gidemeseydi onuda geç seneye Avrupa Ligi'ne gitmiş olsaydı bile veyahut Liverpool Ş.L'nde olmuş olsaydı, bu düşüncem tam tersi şekilde olurdu. Yani Şampiyonlar Ligi çok önemli bir etken transferde bana göre.
Aynen. Chedjou için Lille'in kapıyı 12 M€ hatta belki de 15 M€'dan açağını düşünüyorum.
6.5 M€'a almak başarıdır ama gerçekçi olmadığını, haberlerin doğru olmadığını düşünüyorum. Oyuncu ile prensipte anlaşılmayı gazeteciler yanlış anlaşmış ya da kasıtlı yapıyor olabilirler.
Ciddi fark yaratacak oyuncu ama 6.5'a bitirebileceğin herhangi bir oyuncu değil.
Sezon başı oyuncusunu satabileceği fiyatın çok altında gönderecek bir takım değil Lille. Daha altta bir çok oyuncu için 8-10 isteniyorken normal değil.
Henüz bir anlaşma olduğunu düşünmüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
biz kapi bekliyoruz hocam sen beklememeye devam et![]()
Top çıkarabiliyor olması çok büyük artı.
Bugün resmi açıklama gelir diye düşünüyorum,hadi hayırlısı.
Yahu delikanlı sana kalsa vallahi tüm anadolu ekiplerinin göze batan oyuncularını toplayarak şampiyonlar ligini alabiliriztosiç mosiç lazım değil bize. siz alın onu. Bizim hedeflerimiz artık büyüdü. Hem kalitesi hem de ismi olan 5 oyuncun olacak ki onların yanına türk gençleri verebilesin. şu anda Drogba-muslera-sneijder tamam. Eboue ve Melo tam o kıvamda oyuncular değil ama idare eder. bize lazım olan stopere ve sol beke de bu tarz adamlar alıp sonra türklere yönelmek...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Genel olarak ne demek istediğinizi anlıyorum fakat Tosic gerçekten bu sezon ligimizin en iyi sol bekiydi. Sadece göz önünde olan bir takımda oynamıyor. Yoksa kariyerinde 3 büyük ligde forma giymiş bir oyuncu. GS için yeterli olur mu çare olur mu tabi ki soru işareti. Ama chedjou için burada heyecanlanan insanlar görüyorum, Tosic de chedjou kadar Fransa liginde Almanya liginde oynamış bir oyuncu. Chedjou'nın takımı gibi takımlarda oynamış hem de. Burada bir tezat var ona bakarsanız. Sırf fransa liginden geliyor diye baş tacı chedjou 12 milyon eurolar konuşuluyor valla benim tvden gördüğüm kadarıyla hiç öyle 12 milyon euro'luk bir oyuncu gibi gelmedi.
Kısaca demek istediğim, yabancı liglerden gelen oyuncuları taraftarımız genel olarak nasıl abartıyorsa bu arkadaş da Tr ligindeki oyuncuları o kadar abartıyor. İkisi de bana kalırsa aynı şeye çıkıyor.
Ben Chedjou falan bilmemTosic'i de izledim. Esas soru şu ki bu tarz oyuncular mı bizim hedefimiz? Bence eğer ismi cismi belli oyuncular alınmayacaksa , o zaman büyük liglere gitmeden keşif etmek lazım bu tarz oyuncuları. (Chedjou,Tosic vs vs) Çünkü o zaman 2-3 milyon'a bağlanabilir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Dogru ben de katılıyorum buna, mesela geçen sene Alvaro Dominguez At.Madrid'ten Mochengladbach'a gitti (8 m euro)
Bu transfer bir kaç sene içinde 2ye 3e katlanacagı dusunulerek yapıldı.(bence de olabilir)
Madem pek bir başarısı olmayan orta sıra takımlarının oyuncularını alacagız o zaman genç olanlarına yönelelim duyulmadan alalım ileride de satış piyasası olsun.
Şu an bize gereken stoper Pepe Terry vb. gibi hem tecrübesiyle hem de yetenegiyle yararlı olabilecek duzeyde olmalı.
Fiorentina Buraka 15 vermis yaziliyor acaba ne kadar dogru
adam yalama oldu anasını satıyım34cimbom34 @34cimbom34
necati ateş geri dönüyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ama parasini alarak donsun necati eskisehirde bir kurusunu birakmasin![]()
Alacaklarına karşılık bonservisini verirler.
Drogba/Necati, Burak/Umut gelecek sezonu çok rahat geçirirler. Bir de geri dönecek Colin Kazım var, hoca onu da düşünebilir Alternatif olarak.
Kazım,Aydın'ın yerini alır bence.
SON DAKİKA...Kral Burak Yılmaz gidiyor... Detaylar az sonra http://amkspor.com 'da...
Fiorentina diyorlar,15 milyon euro.
Bu ne yahu. Transfer sezonuna amma hızlı girdik. Bu hızı yakalayamıyorum artıkŞu geliyor, buna teklif yapacaklar, bu gidiyor vs. vs. İlk defa büyüklerimiz kampa transferleri yetiştirecek herhalde.
Burak giderse yerini dolduramayız kesinlikle. Burak mükemmel bir santrafor değil ama Türk olarak kimse yok o seviyede. Yabancı olarak da kapıyı kaçtan açarlar kim bilir. Dalga geçiliyor Burak 20-25 etmez deniyor ama Burak'a 15 bile az şu ortamda. Ha oyuncu gitmek ister, yolu açık olsun; hakkıdır. 27 yaşına gelmiş bir daha Avrupa'ya ne zaman gidebilir kim bilir. Kolaylık yapılır Arda'da olduğu gibi. Hayırlısı neyse o olsun.
Beyler tahmini kadro geliyor
-----------------------------------Drogba-------------------------
Arda----------------------------Sneijder------------------Nani
----------------------Selçuk-------------Hamit-----------------
Coentrao----------Chedjou---------Semih----------Eboue
------------------------------Muslera---------------------------