Sayfa 1007 / 1204 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... SonSon
30,181 ile 30,210 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Resmi imzalar atılıp resmi siteden açıklanınca değiştiririz.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forma sattıracak bir gurbetçi ile anlaşmışız,Arif Kızılyalın diye birisi diyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nani galatasaraya cok yakin demistim skybette soluyor bakabilirsiniz

http://www.skybet.com/football/trans...event/15154620

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Forma sattıracak bir gurbetçi ile anlaşmışız,Arif Kızılyalın diye birisi diyor.
    Evet bende duydum onu kim acaba? Nuri diyenler var dün Osman Altunterim gece nuri ile ilgili bisey yazdı sanki zarfladı gibi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer doğruysa Nuri Şahin olamaz çünkü Dortmund ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi var.

Gökhan İnler
    Arda Turan (Gurbetçi sayılır )
    Eren Derdiyok

En fazla bu isimler forma aldırır.Mesut ve İlkay ihtimal dahilinde bile değil yani Mesut ve İlkay demem bile abes.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Amrabat kalirmi ? Nani gelirse

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

G.İnler
    Arda Turan
    Mesut(çok uçuk ama forma sattıracak adam)

Mesut çok çok küçük bir ihtimal ama bence 0.01'de olsa o ihtimal var.Ama dediğim gibi çoook küçük bir ihtimal

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mesut mu güldürmeyin

Delinin biri bi taş atıyo arkadaş, bu sosyal medya ne böyle ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Değeri en az 50-60 milyon euro adamın, %0.01 ihtimal bile yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Özil için erken daha buralar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan İnler, forma sattırır. Arda Turan, forma sattırır. Nuri Şahin sattırır. İlkay sattırır. Ömer Toprak, Serdar taşçı, Eren Derdiyok, belki. Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici, Mevlüt Erdinç. Jem Karacan. Bunlardan hangisi gelse yine de sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İlkay fena gelişmiş.Satmazlar onu.Hoş o da gelmez zaten.Keşk İlkay ,Ömer ya da Serdar gibi gurbetçileri alabilsek ama zor o iş Dünya standartlarında stoper deyince Subotic de feci geliştirmiş kendisini.Dün hayran kaldım adama.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chedjou nasildi izliyen varmiydi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kötüydü bu maç,adam kaçırdı,ağır kaldı.Pek önemli değil bu adamı aylardır izliyoruz,bir maçta izleyip bir karara varamayız ama kötüydü yani bu maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'dan farkı olmadığını düşünüyorum ben halen.
    Last edited by Nocna Mora : 27.Mayıs.2013 at 01:54
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Chedjou'yu izlemediğim için bir yorum yapamam ancak bu adam Fransa liginde yılın stoper seçilmiş bir isim.Haksızlık yapmıyormusun biraz ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 maça gore yargilayamayiz gelsin izleriz karar veririz.

bu arada chedjou veda etti lilleye.

https://twitter.com/losclive/status/338762516182220803

chedjoyu izliyen bi taraftardan transfer yorumu

Beni kastettiysen ,söyleyeceğimi söylemiştim ;Chedjou benim için Avrupa'nın en iyi 5 stoperinden birisi ,hatta son iki yıl ki formu itibariyle belkide en iyisidir. Hiç şüphesiz Cimbom müthiş bir transfer yaptı.

Bizim ülkede 10 metre önündeki adama pas veren kazma oğlu kazma stoperler için ''topu oyuna sokabiliyor'' diye akıllara zarar yorumlar yapılıyor. Bir kere yanı başında ki adama risksiz pas atabilmek ''topu oyuna sokabilme yeteneği'' falan değildir. Türk futbolseveri önce bir bunu öğrenecek.

İsabetli pas vermekte ,başlı başına bir yetenek değildir. Örneğin Marco Aurelio denen futbol fakiri ,ömrü hayatı boyunca hiç risk almadı ,bir maçta bile oyunu dikine oynayıp ,ofansif zenginlik yaratmadı ama bizim futboldan bi haber milletimiz ''Aurelio yüksek pas oranıyla oynuyo'' palavrasına kendilerini gayet güzel inandırdıkları için bu adam Trabzon ,Fenerbahçe ,Beşiktaş ve daha da kötüsü ulusal takım forması giydi.

Aurelien Chedjou yukarıda ki kalıpların dışında bir adam. Risk almaktan korkmaz ,topu oyuna sokmayı bilir ve daha da önemlisi tamda Galatasaray taraftarlarının seveceği tipte hırslı ,rakibin etkili forvetlerinin baskısından yılmayan bir stoperdir. Cimbomlular kusuruma bakmasınlar ne Dany ne de o yere göğe sığdıramadıkları Semih'ten cacık olmaz fakat ne mutlu onlara ki Chedjou'yu izleme şansını elde edecekler.

Bazı arkadaşlar şöyle düşünebilir ;'' yahu bu herif madem bu kadar iyiydi de bunca yıldır neden büyük bir takıma transfer olamadı'' diye. Yanıt gayet basit ; çünkü Avrupa'nın devleri son yıllarda birbirleriyle ofansif futbolcu alma yarışına girdiler. Hatta bu yarış olmaktan çıktı adeta manyaklığa dönüştü. Bu yüzdendir ki özellikle ofans adamlarının fiyatları akıl almaz boyutlara ulaştı. Dolayısıyla Chedjou gibi adamlar ister istemez gündem dışı kalıyorlar. Tabii bunda menajer etkiside var. Bazı dandik oyuncular çok iyi menajerlere sahipler bu yüzden kendilerini ağırdan sattırmayı başarabiliyorlar. Eğer Chedjou ,Jorge Mendes'in adamı olsaydı Pepe ayısından önce şimdiye 10 kez Real Madrid'e transfer olmuştu.

Moussa Sow transferinde de Beşiktaş forumlarına yazmıştım ''Fenerbahçe süper bir transfer yaptı'' diye. Sow'un Fener ofansına yaptığı pozitif etkiyi Chedjou Cimbom'un defansına yapacaktır.

Darısı bizim Beşiktaş'ın başına.....

Buda baska bir chedjou analizi

Her takım, pozisyon bilgisi gelişmiş, birebirde geçilmeyen, kademe anlayışı üst düzey, süratli ve mücadeleci stoperleri kadrosunda görmeyi hayal eder...

Bu özelliklerin hepsine sahip oyuncuların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Chedjou, bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındırmasa da, bu özelliklerin bir çoğuna sahip ve 27 yaşında olmasına rağmen gelişime açık bir oyuncu.

Chedjou bir hamle stoperi değil, denge stoperi. Adı Galatasaray ile anılmaya başlayınca Dany'e benzetenler oldu ama onu Dany'den ayıran en büyük özelliği de bu. Dany'nin bugüne kadar ki Galatasaray performansında, birebirde geçildiğini pek görmemişizdir. Fakat karar verme ve uygulama yeteneği arasında fark olduğu için çoğu kez pozisyonunu kaybetti. Chedjou'nun bunu yaşaması, en azından Süper Lig'de imkansıza yakın. Pozisyon bilgisi ve zamanlaması çok üst düzey. Ayrıca, İbrahimoviç'e attığı çalımın videosunu izleyen çoğu kişi, riskli bir oyun stili olduğunu sanıyor ama o video ciddi anlamda bir istisna.

Defansın şef'liğini kimle oynarsa oynasın kendisi yapmak isteyecektir. Karakteri buna müsait. En alakasız pozisyonlarda bile takım arkadaşlarını sürekli uyarıyor. Özelenen "Ujfa liderliği"ni alacak gibi.

Topu oyuna sokma konusunda mevkisinin en özel oyuncularından biri olduğunu söyleyebilirim. Pas aldığı veya kaptığı topu önündeki oyuncuya oynamadan önce, en kısa sürede en uzun mesafeye nasıl aktarabileceğini düşünüyor. Ayrıca, üstün becerisine rağmen bu konuda pek risk almaz ve garanti görmediği pasları atmaya çalışmaz. Galatasaray taraftarı, Popescu'dan sonra "yeni Popescu" sıfatıyla birçok transfer yaptı ve bu isimlerin arasında Fernando Meira da var. Meira geldiği gün yapılan "topu oyuna çok iyi sokar" yorumlarını hatırlıyorum. O yorumları unutmayanlar, Chedjou için yazdıklarımı okuyunca büyük olasılıkla korkacaktır. Ama Chedjou'nun bu konuda nasıl büyük bir isim olduğunu zaman gösterecek...

Karşılaması gereken hava toplarına sanıldığı kadar hakim değil. Hücumda ise tam tersi, defansta olduğundan çok daha istekli ve duran toplarda sürekli gol arıyor. Bu sezon ligde 3, Şampiyonlar Ligi'nde 1 golü var bunların çoğu duran toplardan, kafayla geldi.

Ekstra Bilgi: l'EQUIPE tarafından yılın defans oyuncusu seçildi.
    Last edited by byariff : 27.Mayıs.2013 at 01:51

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz önyargılı olduğum doğru evet bakalım izleyip göreceğiz. Umarım iyi çıkar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Henüz biten bir şey yok. Ama Galatasaray çok büyük bir kulüp, Aralık ayından beri beni transfer etmek için uğraşıyorlar. Sakatlandığım zaman da benimle irtibata geçtiler. Bu gerçekten beni duygulandırdı. Didier Drogba da konuşmak için beni aradı. Fakat tekrarlıyorum, henüz bitmiş bir şey yok"

http://skorer.milliyet.com.tr/chedjo...53/default.htm

Ne kadar doğru ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    "Henüz biten bir şey yok. Ama Galatasaray çok büyük bir kulüp, Aralık ayından beri beni transfer etmek için uğraşıyorlar. Sakatlandığım zaman da benimle irtibata geçtiler. Bu gerçekten beni duygulandırdı. Didier Drogba da konuşmak için beni aradı. Fakat tekrarlıyorum, henüz bitmiş bir şey yok"

http://skorer.milliyet.com.tr/chedjo...53/default.htm

Ne kadar doğru ?
    resmi hesabindan veda yazisi yazdi adam.

https://twitter.com/losclive/status/338762516182220803

Gökhan Töre ile ilgileniliyormuş ayrıca bu İbrahim Seten ne ayak arkadaşlar yarın Fatih Terim istifa edecek diye bomba bir iddia bıraktı ortaya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

öyle bir söylenti devre arasındada vardı.

Futbol Dİrektörü olupTeknik Direktürlüğe Hamza Hamzaoğlunu getirme projesi..(HAMZA HAMZAOĞLU) cok doğru bir hamle olur..

Yönetimden coğu istemiyor Fatih Terim'i..Diye biliyorum..Özellikle "MONŞER" Denilen kesim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bende supheleniyorum ama yarin degil seçimlerden sonra oyle bir his var icimde cunki hocanin en iyi yakin dostlari ali durust ve albayrak yeni yonetimde yok o yuzden hoca yalniz kalicak gibi bu durumdan istifa edebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Gökhan Töre ile ilgileniliyormuş ayrıca bu İbrahim Seten ne ayak arkadaşlar yarın Fatih Terim istifa edecek diye bomba bir iddia bıraktı ortaya
    İbrahim Seten'in laflarına genelde güven olmuyor ama gelecekte olacakları da bilemeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nuri Şahin, Mehmet Ekici, Gökhan Töre falan Allah korusun, beyler yapmayın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Serdar Aziz & Dany takası söylentileri yayılıyor.Yabancı sınırına takılmamak için yapılıyorsa tamam ama kesinlikle para falan verilmesin üstüne

Chedjou'yu bilemem ama ben tekrar söylüyorum,ŞL için alıyorsak Vidic,Subotiç,Pique,Ramos,David Luiz,Chiellini,Hummels,Pepe ya da Thiago Silva isimlerinden biri alınmalıydı...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Serdar Aziz & Dany takası söylentileri yayılıyor.Yabancı sınırına takılmamak için yapılıyorsa tamam ama kesinlikle para falan verilmesin üstüne

Chedjou'yu bilemem ama ben tekrar söylüyorum,ŞL için alıyorsak Vidic,Subotiç,Pique,Ramos,David Luiz,Chiellini,Hummels,Pepe ya da Thiago Silva isimlerinden biri alınmalıydı...
    Biraz gerçekçi olmak lazım diye düşünüyorum saydığın isimlerden pepe hariç diğerlerini Türkiye'ye tatile getirtirsin ancak

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hocam saydığun oyuncuları almayı bir kenara koydum, o oyuncuların takımlarıda bizim gibi başarı düşünüyor onun için elden çıkarmazlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mevcut kadroda elden kesinlikle çıkarılması gereken oyuncular diyince aklıma ilk gelen Elmander oluyor...

Onun dışındaki yabancılardan Riera istenmiyor fakat yerine düşünülen Valencia'nın sol beki Matheu ondan daha fazlasını verecek bir adam değil. Ama eğer İspanyadan takasla Riera verilip Matheu alınacaksa en azından pozisyon olarak orjialini almış oluruz.

Defansın göbeğine Chedju'nun alınmasından sonra Chedju&Semih ikilisi kesin gibi. Dany yedek kalacağına Serdar'la takas edilsin elimiz rahatlasın fikri var galiba yönetimin,bu da güzel...

Sağ bekte Eboue her ne kadar başarılı maçlar çıkarmış olsa da bence hala vazgeçilmezimiz değil.Her an o da topun ağzına gelebilir...

Melo transferi tamamen muamma.Ünal başkan Melo'yu istemiyor. Ama alınırsa kesinlikle çok iyi olacak.

Bunlar içerdeki adımlar.Dışardaki adımlarda ise en önemli unsur Fenerbahçe. Malum biz nereye el atsak hemen talip oluyorlar.En son Umut Bulut'la da ilgilenmeye başlamışlar. Sanırım ezeli rakibimizin bir scout ekibi yok,siz bulun biz de talip olalım mantıgıyla işliyorlar. Bu yüzden bizim yönetimin uyanıklık edip sessizce bitirmesini diliyorum transferlerini... Yakında Nani ile de ilgilenir Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer Avrupa'da ilk 4'e kalmayı hedefliyorsan o saydıgım isimlerden birini alacaksın arkadaş. Sneijder mevkisinin en iyilerinen biri değilmiy di? İnter parasını ödeyemedi ve adam geldi. Avrupa devlerinin çogu gençlere yöneliyor ve elden çıkarıyor çok para alanları.Bence Vidic,Pique,Ramos,Chiellini ve Pepe hayal değil.Bunlardan biri alınabilir.

Mesaj Yetkileri