Hak etmiş.Gereği yapılmış.
Hak etmiş.Gereği yapılmış.
Bu adamı hiç sevmiyordum. iyi olmuş
iyi bence güzel bir yaklaşım wenger-beckham ortak düşüncesi bence de gençler için iyi olur
zaten oynamıyor, güven de azaldı kendisine, ee şimdi gidebilir diye ferman da verilmiş, bence gider, teklifleri ciddi ciddi degerlendirir lehmann, yakında transfer haberini duyabiliriz
Boro Portsmouth deplasmanından Tuncay'ın attığı golle 3 puanı 1-0 ile aldı.Çok önemli bir 3 puan
ManU C.Ronaldo'nun bir gol atıp bir de penaltı kaçırdığı maçta deplasmanda West Ham'a 2-1 yenildi maalesef..
Yazık penaltı kaçırmış... West Ham Tevez i sattı kendine geldi...
Tuncay yine 3lük atmış yav Helal Olsun![]()
Tuncay boş geçmedi. Son 6 maç 4 gol vallahi helal olsun.
tebrikler Tuncay...
tuncay bu haftada gol attı ve takımına 3 puanı getirdi bu çok iyi oldu inşallah tuncayı seneye daha iyi takımda izleriz
İngiltere Premier Ligi'nin 20. hafta mücadelesinde Tottenham Hotspur sahasında Reading'i 6-4 mağlup etti. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada ev sahibi ekibin 4 golünü 7, 63, 73 ve 83. dakikalarda Bulgar golcü Berbatov, 76. dakikada Steed Malbranque ve 79. dakikada Defoe kaydetti. Konuk takımın golleri ise 16. dakikada Cisse, 53. dakikada Ignimarsson ile 69 ve 74. dakikalarda Kitson'dan geldi.
White Hart Lane'i dolduran taraftarlar tam 10 gol izlerken, Tottenham karşılaşmadan 6-4'lük sonuçla galip ayrılarak arka arkaya 2. galibiyetini almış oldu. Ev sahibi ekip hafta arasında oynadığı maçta da Fulham'ı 5-1 mağlup etmişti. Tottenham Hotspur bu galibiyetle puanını 24'e çıkartarak üst sıralara doğru tırmanmaya başladı. Konuk Reading ise tam 5 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrılarak 22 puanda kaldı.
Maçta günün yıldızı 4 gol atan Berbatov oldu. Ayrıca 69 ile 83. dakikalarda arasında tam 6 gol oldu ancak Reading 4-3 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve rakibine 6-4 mağlup olarak bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini yine elde edemedi.
Premier League'de günün sonuçları:
Birmingham C. 1 - 1 Fulham
Chelsea 2 - 1 Newcastle U.
Portsmouth 0 - 1 Middlesbrough
Sunderland 3 - 1 Bolton W.
West Ham U. 2 - 1 Manchester U.
Wigan Athletic 1 - 2 Aston Villa
Lider tekrar Arsenal
Premier Lig'in 20. haftasında Arsenal deplasmanda Everton'ı 4-1 yenerek yeni yıla lider giren takım oldu. Manchester United'ın kaybetmesinden sonra, geçtiğimiz hafta kaybettiği liderliği geri almak isteyen Arsenal, zorlu deplasmanda 47 ve 58. dakikalarda Eduardo, 78. dakikada Adebayor ve 93. dakikada Rosicky'nin attıkları gollerle 3 puanını sahibi oldu. Ev sahibi Everton'ın tek sayısı 20. dakikada Tim Cahill'den geldi.
Goodison Park'ta yoğun yağış altında oynanan maçta ev sahibi ekip, Arsenal'in genç Danimarkalı oyuncusu Bendtner'in hatasından faydalanıp bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında sahneye Hırvat golcü Eduardo Da Silva çıktı ve skoru 1-1 yaptı. 10 dakika sonra bir kez daha sahne alan genç yıldız kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Maçın 74. dakikasında, ilk golde hata yapan Bendtner kırmızı kartla oyun dışı kalırken, konuk Arsenal 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra büyük baskı kuran Everton'ın aksine golü Arsenal buldu. 78. dakikada Adebayor, savunmanın anlaşmazlığında topu bir kez daha filelere gönderdi ve Londra ekibini 3-1'lik üstünlüğe taşıyarak rahatlattı. 84. dakikada Fabregas'a dirsek atan Mikel Arteta da oyundan atıldı ve oyun dengelendi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye bu kez Rosicky çıktı ve skoru belirledi. Everton 1 Arsenal 4.
Arsenal bu galibiyetle puanını 47'ye çıkararak Manchester United'ı geçip liderliğe yükseldi. Everton ise 33 puanda kaldı.
Kaynak : Sporx.com
Arsenal tekrar liderliğe oturdu
Tuncay tekrar gol attı.. İngilterede ona duyulan sevgiyi arttırmayı başarıyor.
Tottenham maçı mahalle maçı gibi geçmiş hakkattende![]()
bu sene cristiano ronaldo mükemmel oynuyor,cristiano ronaldo,saha,rooney,scholes,giggsin mükemmel performanslari sayesindede man utd sampiyonluga adim adim ilerliyor,insallah sampiyon olacaz.
tottenham maci güzeldi![]()
Tuncay bu haftada boş geçmedi.İnşAllah önümüzdeki haftalarda gollerine devam eder..
Tottenham ve Reading maçları genelde bol gollü geçiyor.
I'm back...
Tuncay kendine geldi artık.4 gol attı bu sezonu 10 golle tamamlarsa büyük başarı olur kendisi için.
aynısını sezon başlamadan ferguson demişti bencede fabregas haklı henry arsenalin efsane isimlerinden falan ama artık ismi arsenalin üstünde anılmaya başlanmıştı
Ben kesinlikle bu görüşe katılmıyorum. Henry'nin olmaması çok büyük bir kayıp bana göre ben bunu hep savundum halada savunuyorum. Ayrıca Fabregas'ada yakıştıramadım. Adamın arkasından konuşuyolar resmen Mehmet'in dediği gibi.
Takim bi futbolcuya bagli degil eskisi gibi, takim oyunu ile kazaniyolar.
Eskiden Henry sakatlandigi zaman, medya hemen yazardi Arsenal in gollerini kim atcak simdi. Sanki takimda baska forvet oyuncusu yoktu, bunu yazan medya yedek forvetlerinde otomaktikmen moralini 0 lardi.
Simdi ise boyle bi sorun yok, takimda herkes esit.
Fabregas'ın İspanyol damarı tutmuş...
Onun Ronaldo'su var: 3-2
Premier League'de 21. hafta mücadelesinde de M.United'ı tutan olmadı. Kırmızı Şeytanlar'ın rüzgarı Ada'da esmeye devam ediyor.
ManU evinde Reading'i 3-2 mağlup ederken geçtiğimiz hafta Wigan karşısında takımının aldığı galibiyette olduğu gibi bu hafta da hırçın yıldız C. Ronaldo takımı adına 2 gol birden kaydederek galibiyette büyük rol oynadı.
Ronaldo'dan yine iki gol!..
33. dakikada tecrübeli futbolcu Solsjkaer ile öne geçen M.United'a konuk ekipten cevap 5 dakika sonra İbrahima Sonko'dan geldi. İlk yarısı 1-1 biten maçta Old Trafford'da ikinci yarı Ronaldo rüzgarı vardı. Genç futbolcu 59 ve 77. dakikalarda Kırmızı Şeytan'ı uçuran golleri kaydetti ve Chelsea'nin Fulham ile 2-2 berabere kaldığı haftada takımının puan kaybetmesini engelledi. Reading'in son golünü ise 91. dakikada Lita kaydetti.
Ferguson 65. yaşına girdi...
M.United'ın 20 yıldır başında bulunan teknik direktör Sir Alex Ferguson'a 65. doğum gününde hediye Reading galibiyeti ile geldi. Maçtan önce M.United taraftarları deneyimli teknik adama büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
M.United bu skor ile birlikte puanını 53'e çıkarttı ve takipçisi Chelsea ile olan puan farkını 6'ya çıkarttı.
Premier League'de sonuçlar:
Charlton 2-1 Aston Villa
Blackburn 2-1 M.Boro
Bolton 3-2 Portsmouth
Chelsea 2-2 Fulham
Everton 3-0 N.Castle
M.United 3-2 Reading
Tottenham 0-1 Liverpool
West Ham 0-1 M.City
15 bininci golün sahibi belli!
İngiltere Premier League'de yeni yılın son gününde heyecan oynana karşılaşmalar ile devam etti. 92 yılında start alan Dünyanın en prestijli ligi olarak kabul edilen Premier League tarihinde 15 bininci golü meşin yuvarlağı Chelsea ağlarıyla buluşturan Fulhamlı oyuncu Moritz Volz kaydetti.
Voltz takımını Londra deribisinde Chelsea karşısında 17. dakikada öne geçiren golü kaydetmişti
cristiano ronaldo bu sene mükemmel bir performans sergiliyor,insallah man utd ve cristiano ronaldo böyle devam eder,sampiyon olacagiz.
Bolton Wanderers Premier League'de 21. hafta mücadelesinde Portsmouth'u 1-0 geriye düştüğü mücadelede evinde 3-2 mağlup etti. Fransız golcü Anelka takımının galibiyetini perçinleyen golü 62. dakikada kaydetti. Bu gol yıldız ismin Bolton forması altında bu sezon kaydettiği 7. gol oldu.
Bolton adına diğer goller 30. dakikada Faye ve 40. dakikada tecrübeli defans oyuncusu Ivan Campo'dan gelirken, konuk ekibin golleri 2. dakikada Taylor ve 89. dakikada Andy Cole'dan geldi.
Bu sonuçla birlikte Bolton Wandereres puanını 39'a çıkartarak maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Henry'nin ayrılışı takımda kalan diğer oyuncular arasındaki rekabeti kızıştırdı, bu doğru ama ne olursa olsun takımından Henry gibi bir dünya yıldızının ayrılması negatif olarak etki eder takıma.