Sayfa 101 / 1204 İlkİlk ... 5191991001011021031111512016011101 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Elano ne kadara alındı?
    Galatasaray'ın yeni transferi Elano Blumer sarı-kırmızılı kulübe 4 yıllık imza atacak. Doğan Haber Ajansı'nın gece saatlerinde servis ettiği habere göre Galatasaray Elano için Manchester City'e 3 yıl vadeli 7 milyon avro ödeyecek. Elano'nun G.Saray'dan ise yıllık 3 milyon avroya alacağı ifade ediliyor.

30.07.2009
    Kaynak : DHA

fiyat ile ilgili yapılanlar spekülasyonlar üzerine..

gs iyi iş çıkardı, takdir ettim.
    umarım uefa kupasında finalde rakibimiz olursunuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dün akşam internet kafeden ayrılırken baktığım konu bu konuydu.Zaten Anıl ne yazdı acaba diye girdim baktım.Anıl'ın mesajı sayesinde sabah kalktıktan sonra Ntvspor'u açıp alt yazıdaki Elano haberini görünce şaşırmadım. Anıl o yazıyı yazınca işin içinde Haldun Üstüner faktörüde olunca beyinsel olarak kabullenmişim sanırım transferi geceden.. Neyse hayırlı olsun.Gerçekten iyi bir transfer.Galatasaray yönetimi o kadar borç söylentisine rağmen takır takır getiriyor takıma yıldız oyuncuları.Helal olsun ne diyelim..Transferi değilde Haldun Üstüner'i kıskanıyorum doğrusu..

Haldun Üstünel olacak Haldun Üstüner değil Şemsi abi

Galatasaray her yıl transferde çağ atlıyor, seneye Robinho'yu falan alırsa şaşırmasın kimse

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

onu almak için GS'yi de Arap'ların alması lazım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Default G.Saray'ın son bombası!

Blumer Elano'yu kadrosuna katarak transfer piyasasını altüst eden Galatasaray, şimdi de Lyon'un tecrübeli futbolcusu Kim Kallström'ü transfer etmek için çalışmalara başladı.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'in iddiasına göre, Galatasaray Kallström'ü kadrosuna katmak için Lyon ile görüşmelere başladı. İsveçli yıldız için 6 milyon avro ödemeyi göze alan Galatasaray'ın, en geç bir hafta içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.
    Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kallström için Olympiakos'un da devrede olduğu ve İsveçli oyuncu için 7.5 milyon avro'luk bonservis bedeli ödemeyi kabul edebileceği ileri sürüldü.
    Orta sahanın her yerinde başarı ile forma giyebilen oyun kurucu Kallström, Juninho'nun Lyon'dan ayrılmasından sonra takımın beyni konumuna geldi. 26 yaşındaki oyuncu kariyerinde 291 maçta 70 kez fileleri havalandırdı.
    Galatasaray, Lyon'dan geçen sezon Milan Baros'u 5.5 milyon avro'ya, bu sezon da Kader Keita'yı 8.5 milyon avro'ya transfer etti.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Elano Kral'ın formasını giyecek. 9 numarayı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Blumer Elano'yu kadrosuna katarak transfer piyasasını altüst eden Galatasaray, şimdi de Lyon'un tecrübeli futbolcusu Kim Kallström'ü transfer etmek için çalışmalara başladı.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'in iddiasına göre, Galatasaray Kallström'ü kadrosuna katmak için Lyon ile görüşmelere başladı. İsveçli yıldız için 6 milyon avro ödemeyi göze alan Galatasaray'ın, en geç bir hafta içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.
    Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kallström için Olympiakos'un da devrede olduğu ve İsveçli oyuncu için 7.5 milyon avro'luk bonservis bedeli ödemeyi kabul edebileceği ileri sürüldü.
    Orta sahanın her yerinde başarı ile forma giyebilen oyun kurucu Kallström, Juninho'nun Lyon'dan ayrılmasından sonra takımın beyni konumuna geldi. 26 yaşındaki oyuncu kariyerinde 291 maçta 70 kez fileleri havalandırdı.
    Galatasaray, Lyon'dan geçen sezon Milan Baros'u 5.5 milyon avro'ya, bu sezon da Kader Keita'yı 8.5 milyon avro'ya transfer etti.

Sporx
    Kallström nerde forma giyecek acaba ? Stoper mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Kallström nerde forma giyecek acaba ? Stoper mi ?

O zaman Bodmer gelir.

Kallström'ü almaz Galatasaray bence artık. Ha alırsada neler olur bilemiyorum.
    I'm back...

TuNdRaLoWeR Misafir

Galatasaray'da Manchester City'nin yolundan gidiyor sanırım, full ofans.Benim tahminime göre bu sene Galatasaray 5 atar 4 yer

Nesil
    2006

ne kadar sacma bir haber bu kallstrom haberi ya. inanamiyorum ne geri bir basinimiz var. herhalde bunun ustune kallstromu almak yabanci kontenjani sinirsiz olsa bile cok sacma olur ki bu defans sorunu varken nasil boyle bir transfer yapabilecegini dusunup yaziyor bu basin anlamadim.tabi eger orta sahadan kewell arda gidicekse o zaman olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

O zaman Bodmer gelir.

Kallström'ü almaz Galatasaray bence artık. Ha alırsada neler olur bilemiyorum.
    Olmadı Kewell'ı stopere koyarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tahminim, Nonda giderse onun yerine bir stoper alıp transferi kaparız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kalström haberi yalandır heralde onu nerde oynatacakki

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bu arada Elano Kral'ın formasını giyecek. 9 numarayı...
    İnşallah giymez 9'u. Keita için de ilk 9 dediler. Onun gibi olabilir.
    4 giysin 4 iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

L.Franco, Keita, Elano iyi yabancılar. Tebrikler.. Elano'ya karşı bir sempatim var göz önünde olmasına sevindim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Olmadı Kewell'ı stopere koyarız.
    Alıştı nasıl olsa oynar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kalström'de alınırsa seneye Topal yada Arda yolcu gibi...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda 2 sene sonra gidecek daha durun Benim tahminim bu kadar ofansif bir kadro varken defansa bir stoper alınsa süper olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Almasınlar Kallstörm falan..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalström alınmaz. Yem olabilir o, Lyon'dan Mensah gelebilir. İnşallah Lyon gönderecekmiş ve daha önce Galatasarayın kendisiyle ilgilendigini, gelebilecegini söylemişti Mensah.
    Bu arada Aurelio gelirse kimse şaşırmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kalström alınmaz. Yem olabilir o, Lyon'dan Mensah gelebilir. İnşallah Lyon gönderecekmiş ve daha önce Galatasarayın kendisiyle ilgilendigini, gelebilecegini söylemişti Mensah.
    Bu arada Aurelio gelirse kimse şaşırmasın.

o kadar para harcamazlar yahu. seneye birşey kalmaz sonra. bence yabancı transferi bitti.(aurelio hariç çünkü o bir türk) aurelio gelebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aurelio'nun yaşı geçti Aurelio kabul etsede Rijkaard'ın kabul edeceğini pek sanmıyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

aman Haldun baba suyunu çıkarma Kalström falan Beşiktaş'ı bıraktırıp GS'li yapıcak beni ondan korkuyorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haldun bi de sağ bek al seviyoruz seni almazsanda canın sağolsun I love you haldun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezer ve Ufuk kadro dışı!
    G.Saray devrede!

Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi.

Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alparslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

31.07.2009
    Kaynak : DHA

Bu transferlerde 1 haftaya biter diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer ve Ufuk'u aldık gibi. Bence rotamızı artık stoperlere çevirmemiz lazım. En kısa zamanda Nonda'yı gönderip yerine iyi bir stoper alınabilir.

Gönlüm Stuttgart'taki Serdar Taşçı'dan yana Hem Türk pasaportu da var. Yabancı statüsünde oynamayacak. Nonda'nın yerine de bir yabancı stoper veya sağ bek aldık mı eksiğimiz kalmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Stoper istiyoruz!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sezer ve Ufuk'u aldık gibi. Bence rotamızı artık stoperlere çevirmemiz lazım. En kısa zamanda Nonda'yı gönderip yerine iyi bir stoper alınabilir.

Gönlüm Stuttgart'taki Serdar Taşçı'dan yana Hem Türk pasaportu da var. Yabancı statüsünde oynamayacak. Nonda'nın yerine de bir yabancı stoper veya sağ bek aldık mı eksiğimiz kalmaz diye düşünüyorum.
    Nondayı yollamaya ne gerek var? 1 yabancı kontenjanı var zaten. Nonda ancak yerine forvet alınırsa yollanır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

güvenilmeyen kaynaklarda julio baptista ismi geçiyor yine ( vikipedi, ispanyol gazeteleri ve fotomaç )

Mesaj Yetkileri