Volkan'ın menajeri Erdinç Şehit, radyospor'da eninde sonunda Volkan Fenerbahçe'de kalacaktır dedi.
Volkan'ın menajeri Erdinç Şehit, radyospor'da eninde sonunda Volkan Fenerbahçe'de kalacaktır dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Poulsen transferi olumsuz sonuçlandı. Kendisine yıllık 4 milyon euro teklif edilmiş ama Juve'de kalacağını söylemiş. Yönetim Poulsen'den vazgeçti.
(/s)
Eğer doğruysa, Bu manchester hangisi City mi United mı? City iseTugayın büyük katkısı olur ona.. ManU ise tartışmasız kendisi için en iyisi olur..
Valla United diyorlarBen pek inanamadım ona ama. Tevez yerine plase olarak gelecekmiş.
Evet, kesinleşti diye bana da söylediler ama henüz doğrulanmamış. Ayrıca City değil United olacakmış. Ben sanmıyorum ama söyleyen yer de boş değil.
ben fenerbahçeli olsam da sercan ın bizden çok manu a gitmesini isterim. orda gigs,scholes,berbatov gibi isimlerden öğrenebileceği, ferguson dan göreceği çok şey var. inş gider.
Eğer bahsedildiği gibi Sercan Mancherster Utd.'a transfer olursa mükemmel bir futbolcu fabrikasına adım atmış olacak. Hatırlayın; Ronaldo Manchester'a gelmeden önce Quaresme kendisinden çok daha ön plandaydı. Quaresma'nın Ronaldo'dan çok daha yetenekli olduğunu düşünenlerin sayısı da oldukça fazlaydı. Ancak Ronaldo Manchester'a gelip Quaresma ülkesinde kalınca gelişme süreçleri o kadar farklılık gösterdi ki. Şu an baktığınızda "daha yeteneksiz" olarak gösterilen Ronaldo dünyanın en pahalı futbolcusu, Quaresma ise gittiği hiçbir yerde barınamayan sorunlu bir oyuncu.
Sercan eğer bu transferi gerçekleştirirse Türkiye'nin en büyük santrforlarından biri olma yolunda çok büyük adım atmış olacaktır. Manchester Utd.'da büyük bir gelişim süreci içerisinde olacağı aşikâr...
Vatan Gazetesi'nde yayınlanan bir haberde Milli Futbolcu Hamit Altıntop'un kulübümüze transferi konusunda, "Bu transferle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ama şu anda bir gelişme yok" şeklinde bir açıklama yaptığım iddia edilmektedir. Adı geçen gazeteye bu yönde bir açıklama yapmam söz konusu değildir.
Spor Kamuoyunun bilgisine sunarım
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
fenerbahce.org
Milli kalecinin menajeri Erdinç Şehit, ortalığı kızıştırma niyetinden olmadıklarını, belirtti.
Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’”na katılan Şehit’in “Volkan Fenerbahçe’yi terketmez” sözü, farklı yorumlara neden oldu. Yönetimin Volkan’ın talebi konusundaki tavrı merakla bekleniyor. Yönetim “hayır” der ise ayırlık yaşanır mı sorusu gündemde..
İşte Erdinç Şehit’in sözleri:
“Benim ağzımdan ya da Volkan Demirel’in ağzından çıkmamış hiçbir söz gerçek ve resmi değildir. Biz Fenerbahçe’yle görüşmelerimizi sonuçlandırmadan bir açıklama yapmayı uygun bulmuyoruz.
Volkan Demirel, Fenerbahçe takım kaptanlarından biridir. Çok iyi bir Fenerbahçelidir. Dolayısıyla Fenerbahçeliliğe ve Volkan’a yakışır bir şekilde görüşmelerimiz devam ediyor. Ortalığı hiç kızıştırmadan, başka hiçbir kulüple görüşmeden, yönetimle temaslarımızı sürdürüyoruz. Volkan asla ve asla Fenerbahçe’yi terk etme niyetinde değildir.
Görüşmeler sonuçlanınca en kısa sürede Fenerbahçe yönetimi ya da biz resmi açıklama yapacağız.
Görüşmeler sonuçlanıncaya kadar başka bir kulüple görüşmeyeceğiz.
Maraton
F.Bahçe ile sözleşmesi Diego Lugano Arjantin basınına yaptığı açıklamada
hedefinin Avrupa'nın büyük ligleri olduğunu söyledi.
Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano, Arjantin basınına yaptığı açıklamada bundan sonraki futbol yaşantısını Avrupa'nın büyük liglerinden birinde sürdürmek istediğini söyledi.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Lugano Arjantin basınına yaptığı açıklamada, kariyerine Avrupa'nın büyük liglerinden birinde devam etmek isteğini söyledi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 2 hafta önce yaptığı "Lugano ile tüm bağlarımızı kopardık" açıklamasına karşın, Uruguaylı futbolcunun henüz hiç bir takımla anlaşmaya varmaması kafalarda soru işareti yaratıyordu.
Lugano, Arjantin basınına verdiği son röportajda, Fenerbahçe taraftarının umudunu biraz daha azalttı. Transfer için aceleci davramadığını belirten Lugano, amacının Avrupa'nın büyük liglerinden birinde forma giymek olduğunu, Menajeri Juan Figer'in de İspanya'da görüşmelerde bulunduğunu söyledi
Lugano, "28 yaşındayım ve önümde iyi bir fırsat var. Menajerim bana teklifler olduğunu söylüyor. Biraz bekleyip en doğru seçimi yapacağım" dedi.
Lugano'nun açıklamalarına yer veren "tyc- sports" söz konusu takımlar arasında, Milan, Lazio, Fiorentina ve Real Madridle birlikte, Arjantin kulüpleri Boca Junıors ve River Plate'i de saydı.
internetspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hamit Altıntop'un İranlı menajeri Rıza Fazeli futbolcunun Türkiye'de 4 büyük takımdan da teklif aldığını ancak kesin olarak Bayern Münih'te kalacağını söyledi.
Hamit Altıntop'un İranlı menajeri Rıza Fazeli Hamit Altıntop kesin olarak Bayern Münih’te kalacağını söyledi.
Radyospor'a konuşan Fazeli, Hamit’in kardeşi Halil’le birlikte Türkiye’de Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü iddiasının doğru olmadığını belirterek, “Hamit, Münih’te mutlu. Sözleşmemiz 1 yıl daha sürüyor” dedi.
Nuri Şahin, Mesut Özil ve Yıldıray Baştürk’ün de menajerliğini yapan Rıza Fazeli, bu futbolcuların kariyerlerini Almanya’da sürdüreceğini, ancak Yıldıray’ın gelecek sezon Türkiye’ye gelmek istediğini sözlerine ekledi.
FENERBAHÇE ÇOK İSTEDİ AMA...
Fazeli, “Hamit Altıntop, Bayer Münih’te kalacak. Bayern’le 1 yıl daha sözleşmemiz var. Bu sezon ikinci sezonu. Ayrıca Hamit Bayern’de çok mutlu. Fenerbahçe teknik direktörü ve yöneticileri Hamit’i çok istediler. Bir görüşme yaptık ama Hamit tercihini Almanya’da kalmaktan yana kullandı.” diye konuştu.
Hamit’in şu anda Almanya’da olduğunun altını çizen Fazeli, “İddia edildiği gibi Türkiye’de tatil yapmıyor. Evet Türkiye’ye gitti. Belli bir bölgede tatil yaptı ama herhangi bir yöneticinin otelinde kalmadı. Tamamen bağımsız tatil yaptı.” dedi.
Fazeli, “Kardeşi Halil’in Türkiye’ye gelmesi Galatasaray’da oynaması Hamit’in düşüncelerini değiştirmez. Herkesin profesyonel kariyeri ve düşünceleri farklı.” şeklinde konuştu.
Hamit’in sadece Fenerbahçe’den değil, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan da teklif aldığını belirten Fazeli, “Ayrıca Avrupa’nın bir çok takımı Hamit’i istiyor. Ama o zaten çok büyük bir kulüpte oynuyor. Bayern Münih Avrupa ve dünyanın en büyük takımlarından. Hamit burada olmaktan çok mutlu. Biz öncelikle bu sezonu görmek istiyoruz. Bakalım Hamit için nasıl bir sezon olacak. Gelecek ilgili planlarımız şartlara göre elbette değişebilir. Hamit ileride Türkiye’de futbol oynar mı bilemem. Asla bu soruya yanıt veremem. Ama şu anda çok mutlu olduğunu söyleyebilirim.” dedi.
Gurbetçi futbolcular Mesut Özil, Yıldıray Baştürk ve Nuri Şahin’in de menajeri olduğunu söyleyen Fazelli, bu futbolcular için de Türk takımlarından özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe’den teklif aldıklarını belirtti.
"YILDIRAY TÜRKİYE’DE OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOR"
Her üç futbolcunun da Almanya’da kalacağını açıklayan Fazeli, “Üçü de büyük futbolcu ve önemli takımlarda oynuyorlar. Nuri ve Mesut çok mutlu ve başarılılar. Yıldıray son dakikada bir değişiklik olmaz ise Almanya’da kalacak ama önümüzdeki sezon Türkiye’de futbol oynamayı düşünüyor. Hangi takım olacağını söyleyemem” dedi.
internetspor
Last edited by sananes : 27.Haziran.2009 at 01:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şu Sercan'da Gökhan Zan ve Nihat gibi bi an önce başka bir takıma gitse de kurtulsak.. Valla hiç istemiyorum bize gelmesini.. Ha 2-3 milyon Euro'ya gelecekse amenna..
Nuri yedek mi olcak diyosun
Nuri gelsin Emre'yi yedek bırak![]()
nuri gelirse süper olur emre ile yanyana oynayabilirler bence selcuk oynayacagına nuri oynasın...yıldırayda gelirse kulübede kalır ama belli de olmaz cok klas oyuncu aslında form tutarsa hem türkiyeye gelecekse baska bi takıma gidip bize karsı bi koz olmasını istemem
Nuri defansif yönden çok kuvvetli bir futbolcu değil. Emre-Nuri göbeği bence çok sıkıntı oluşturur. İyi bir ön liberonun yanında oynayabilecek futbolcular Emre ve Nuri, ön libero olarak oynayabilecek oyuncular değil.
yedek olsun diye transfer mi yapılır... ne kadar küçümsediniz Yıldıray'ı da...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
gecen sene en büyük sorunumuz hücuma cıkmaktı emre tek basına ordan cıkaramıyodu takımı hücuma emre oynamadıgında zaten tamamen felaketti.Bence ikisi birlikte oynayabilir nuri daha genç fizigini geliştirirse sorun yasanmayacaktır
Nuri alınabiliyorsa bırakın gelsin de keşke, oynayıp oynamayacağına Daum karar versin.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Vargas'ta sona doğru
Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları Türkiye'nin olduğu kadar İtalya basının da gündemini oluşturuyor. Çizme basını Sarı-Lacivertli takımın Lugano'yu elinden kaçırmak üzere olduğunu belirtirken, Fiorentinalı Vargas'ın transferinin bitme aşamasına geldiğini iddia etti.
La Republica gazetesi, Fenerbahçe'nin hem sol açık, hem de sol bek oynayabilen Vargası'ı alarak Roberto Carlos'a da alternatif yaratmayı planladığını yazdı.
Gazete haberinde görüşmelerin bir haftadır sürdüğünü Perulu Futbolcunun Kulübü Fiorentina'nın 15 milyon Euroluk bonservis isteğinde karşılık Fenerbahçe Yönetimi'nin 13 milyon Euroya kadar çıktığını ileri sürdü.
İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduklarını iddia eden gazete, Vargas'ın önümüzdeki yıl sarı lacivertli formayı giyebileceğini okuyucularına duyurdu.
Lig TV
Antudan alıp haber yapıyorlar![]()
(/s)