Sayfa 101 / 447 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Dostum senin fikirlerini değiştiremem ama aykut hocaya çok haksızlık ediyosun geçen sene rakiplerini adeta sahadan silerken taktikleri kim veriyordu alex mi emre mi tututturmussun bi oyuncuları bozuyor diye semihin yürüyecek halimi var santos çıkıp medyada hoca ile ilgili ileri geri konuşmadı (santosuda fenere getiren aykut hocadır) serdar bu takımın oyuncusu değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Dostum senin fikirlerini değiştiremem ama aykut hocaya çok haksızlık ediyosun geçen sene rakiplerini adeta sahadan silerken taktikleri kim veriyordu alex mi emre mi tututturmussun bi oyuncuları bozuyor diye semihin yürüyecek halimi var santos çıkıp medyada hoca ile ilgili ileri geri konuşmadı (santosuda fenere getiren aykut hocadır) serdar bu takımın oyuncusu değil
    Aykut Kocaman için oyuncuları silmeye başlamışsınız Serdar kaç maç oynadı da oyuncu değil diyorsun? Sanki 30 yaşında adam.

Ama daha komiği bugün Stoch'u kötüleyen bile gördüm. Sırf Aykut Kocaman'ı savunmak için

Geçen sene bizim şampiyon yapan takım:

Volkan
    GG - Lugano - Yobo - Santos
    Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Dia)
    Alex
    Niang

Bu seneki kadromuz:

Volkan
    GG - Bekir (Serdar) - Yobo - Ziegler
    Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Caner)
    Alex
    Sow (Bienvenu)

Geçen sezon 82 puan toplayan takım tamamen başkanın sayesindedir. Onun sebebi BUDUR:

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=kt5uY-qDZGk"]Aziz Yıldırım[/YOUTUBE]

Kötü oynayınca trip atan, iyi oynayınca ilk 11'den kesen, yetenek gördüğünde onu köreltmeye çalışan ve anadolu takımlarına karşı bile bizi mahkum oynatmaya çalışan bir hocayı savunuyorsun..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Oyuncu kötü oynayınca trip atmıcakda ne yapıcak sen kötü oynadın hadi sana prim mi verelim dicek kimi köretlmiş bu adam ben hala anlamış değiilim şz bu fm ye kendiniizi çok kaptırmışsınız ordaki gibi olmuyor bu işler

İyi o zaman aziz yıldırım başkanlığı bırakıp hocalık yapsın ne diyim senin düşüncelerin net

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Oyuncu kötü oynayınca trip atmıcakda ne yapıcak sen kötü oynadın hadi sana prim mi verelim dicek kimi köretlmiş bu adam ben hala anlamış değiilim şz bu fm ye kendiniizi çok kaptırmışsınız ordaki gibi olmuyor bu işler

İyi o zaman aziz yıldırım başkanlığı bırakıp hocalık yapsın ne diyim senin düşüncelerin net
    Futbolcu kötü oynarsa azarlarsın, kızarsın. Baktın seni dinlemiyor yedek bırakırsın.

Trip atmak nedir ya? Böyle bir şey var mı? Takımı soyunma odasında ateşler bir hoca. Aykut Kocaman öyle izliyor sadece. Alex gelip Ziegler'i kaç kere uyardı farkettiysen. Alex çıkıncada dağıldık zaten.

FM'e kendini çok kaptırmışsın lafını açar mısın? Dediklerim ile FM'in ne alakası var?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Alsınlar UEFA kupası kazanmış bir hocayı ya da kılpayı kaçıran bir hocayı ona yapsınlar bu dediğini. Çünkü KENDİNİ KANITLAMIŞ olduğu için kafanda soru işareti kalmaz. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı nedir?
    Aragones Avrupa Şampiyonu olmuş takımın hocası olarak geldi ? Aykut Hoca'dan daha mı başarılıydı. Eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz. Sanki Aykut Hoca Bekir sen hata yap , Cristian sen hep yana pas ver , Selçuk topu kaptır , Ziegler bugun kötü oyna . Bunların yerine koyucağı kişiler bunlardan iyi oynıcak olsa bişey demicem . Emre konusuna hiç girmicem açıklanmadı daha hiç bişey . Stoch'u kaybetme diye bir şey olmadığını anlamanı bekliyodum ama anlamıyorsun. Geçen yıldan beri çok güçsüzdü Stoch geçen yıl oynamadı o yüzden bu yılda parladığı maçlar oldu ama karşısına iyi bir bek çıkınca zorlandığı oldu . Ha oynatsa bişey dermiydim demezdim ama Caner kötü mü oynadı bana kalırsa hayır . Bu takıma koşan orta saha oyuncusu lazım kadroda olmadıktan sonra hoca napsın ?

Eleştiri elbette olucaktır. Ama dozunu kaçırmamakta önemlidir empati kurun yahu onun yerinde siz olsanız naparsınız ?

Özer konusunda haklısın bak diyorum haklı olduklarında var ama abarttığın kısımlarda var .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Emre konusunda sakat değil demiş Aykut hoca arkadaşlar.Benim kararımdı demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aragones Avrupa Şampiyonu olmuş takımın hocası olarak geldi ? Aykut Hoca'dan daha mı başarılıydı. Eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz. Sanki Aykut Hoca Bekir sen hata yap , Cristian sen hep yana pas ver , Selçuk topu kaptır , Ziegler bugun kötü oyna . Bunların yerine koyucağı kişiler bunlardan iyi oynıcak olsa bişey demicem . Emre konusuna hiç girmicem açıklanmadı daha hiç bişey . Stoch'u kaybetme diye bir şey olmadığını anlamanı bekliyodum ama anlamıyorsun. Geçen yıldan beri çok güçsüzdü Stoch geçen yıl oynamadı o yüzden bu yılda parladığı maçlar oldu ama karşısına iyi bir bek çıkınca zorlandığı oldu . Ha oynatsa bişey dermiydim demezdim ama Caner kötü mü oynadı bana kalırsa hayır . Bu takıma koşan orta saha oyuncusu lazım kadroda olmadıktan sonra hoca napsın ?

Eleştiri elbette olucaktır. Ama dozunu kaçırmamakta önemlidir empati kurun yahu onun yerinde siz olsanız naparsınız ?

Özer konusunda haklısın bak diyorum haklı olduklarında var ama abarttığın kısımlarda var .
    Aragones evet ilk sene şampiyon yapamadı ve gitti. Süper Kupayı kazandı diye hatırlıyorum. Ayrıca sanki en az 2-3 sene kalmışta hiç bir başarı gösterememiş gibi konuşmuşsun. Sadece 1 sene kaldı. Arsenal deplasmanından bize puan kazandıran hocadır ayrıca. Arsenal'in Arsenal olduğu dönemler.

Bekir hata yapmadı o hata Özer'in. Pozisyonu başında Yobo'ya dönmeyip dikse hiç biri olmayacaktı bunların. Selçuk'un yerine Gökay oynar, Topuz oynar, Caner oynar. Ziegler'in yerine Özgür oynar.

Bunları denedi mi hoca? Hayır. O zaman suçlu kendisi. Ziegler ne kadar kötü oynasa da ilk 11 oynayacağını biliyor. Keza Yobo, M. Topuz, Baroni vs.'de öyle.

Bekq isimli arkadaşın çoğu görüşüne katılıyorum. Hepsine değil. Benim de şahsi görüşüm, Aykut hoca maçlarda 1-0'ı yakalayan, sonra onun üzerine yatan, sonra istediği zaman gidip ikinciyi atan, istediğinde oyunu domine eden, sonra tekrar yatan bir takım oluşturmak istiyor. Kısaca biraz Barcelona kurma hayali var gibi. Ama mevcut kadroda her oyuncuyla anlaşamadığı bir gerçek hocanın. İstediğini oynatır istediğini keser elbette, patron o sonuçta. Ama bunu Fenerbahçe'nin iyiliği için yapmalı, kendi otoritesi için değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

En basit örnek Arsen Wenger kaç senedir bir başarı yakalayamıyor ama hala takımın başında bence biraz daha sabır gerekli özellikle bu sene için . Seneye de aynı şekilde gidilirse zaten bişeyler yapılır o zamana kadar Aziz Başkanda çıkmış olur Allah'ın izniyle daha güzel olur her şey .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    En basit örnek Arsen Wenger kaç senedir bir başarı yakalayamıyor ama hala takımın başında bence biraz daha sabır gerekli özellikle bu sene için . Seneye de aynı şekilde gidilirse zaten bişeyler yapılır o zamana kadar Aziz Başkanda çıkmış olur Allah'ın izniyle daha güzel olur her şey .

basari yakaliyamiyor ama genç oyunculara yonelip onlari deniyor , arsenal"a tonlarca para kazandariyor , aykut hocanin elinde bir suru alternatif var denemiyor tek sorun orda iste.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazen böyle neşterler gerikir takıma. Özellikle Galatasaray maçında takımın motivesini bozdugunu düşünüyorum. O yüzden Emre'nin kesilmesini yadırgamadım. Takım içi otorite her şeyden önemlidir. Bugun biraz şansımız olsaydı macı güzel bir skorla bitirirdik ve Emre'yi anan olmazdı.
    Emre-Baroni ikilisi bizi taşıyamaz bunu anlamak lazım artık. Bu ikisini seneye göndererek yeni bir ortasaha kurmaktan öte şansımız yok. Emre'nin aldığı bu maaşla kalması zaten mümkün değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Allah askina Aykut Kocaman'i istemeyenler onun yerine bir isim soyleyebiliyolar mi? Suanki ortamda baska kimse o gorevde dusunulemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bazen böyle neşterler gerikir takıma. Özellikle Galatasaray maçında takımın motivesini bozdugunu düşünüyorum. O yüzden Emre'nin kesilmesini yadırgamadım. Takım içi otorite her şeyden önemlidir. Bugun biraz şansımız olsaydı macı güzel bir skorla bitirirdik ve Emre'yi anan olmazdı.
    Emre-Baroni ikilisi bizi taşıyamaz bunu anlamak lazım artık. Bu ikisini seneye göndererek yeni bir ortasaha kurmaktan öte şansımız yok. Emre'nin aldığı bu maaşla kalması zaten mümkün değil.
    Emre kadar kaliteli ve yabancı sınırına takılmayacak kaç oyun var?

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Allah askina Aykut Kocaman'i istemeyenler onun yerine bir isim soyleyebiliyolar mi? Suanki ortamda baska kimse o gorevde dusunulemez.
    Van Gaal derim mesela Parasıyla değil mi? O olmasa bile bir çok hoca gelir. Fenerbahçe Spor Kulübünden bahsediyoruz. Malatyaspor'dan değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre kadar kaliteli ve yabancı sınırına takılmayacak kaç oyun var?
    Alper Potuk bence gayet iyi bir oyuncu güvenilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Emre'nin yeteneklerini tartışmıyorum burada. Sadece yetenek açısından belki de Türkiye'nin en kaliteli ismi. Ama yaşı belli bir seviyede, sakatlık durumu var ve her şeyden öte hoca otoritesi tanımayan takım arkadaşlarını kötü etkileyen bir oyuncu. Emre'ye en iyi şartlarda 1 sene daha sabredebiliriz zaten. Gerisini Emre fiziken kaldıramaz. Varsın 1 sene olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper Potuk'u bu saatten sonra bence ne taraftar ister nede kendisi Fener'e gelmek ister.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geçen sene bizim şampiyon yapan takım:

Volkan
    GG - Lugano - Yobo - Santos
    Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Dia)
    Alex
    Niang

Bu seneki kadromuz:

Volkan
    GG - Bekir (Serdar) - Yobo - Ziegler
    Topuz - Emre - Baroni - Stoch (Caner)
    Alex
    Sow (Bienvenu)

Geçen sezon 82 puan toplayan takım tamamen başkanın sayesindedir. Onun sebebi BUDUR:

[Burada Aziz Yıldırım'ın takıma yaptığı motivasyon konuşmasının videosu vardı, ben kaldırdım]

Kötü oynayınca trip atan, iyi oynayınca ilk 11'den kesen, yetenek gördüğünde onu köreltmeye çalışan ve anadolu takımlarına karşı bile bizi mahkum oynatmaya çalışan bir hocayı savunuyorsun..
    Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu. Hadi 1997-1998 sezonunu saymayalım. 1998-1999 sezonundan beri neden hep şampiyon olamıyoruz ki biz? Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğu Aziz Yıldırım'ın sayesindeymiş, Daum 2 sezon şampiyon yaotıktan sonra 2. yapınca kovulmuş. O zaman şampiyon yapan Daum da, geçtiğimiz sezon neden Aziz Yıldırım? Sırf Aykut Kocaman başarısız demek için değil mi? Yaptığın eleştirinin çok çok ötesinde. Aykut Kocaman'ın başarısı yoksa bile bunca sezon takım çalıştırmış, Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından güvenilmiş bir teknik direktöre hoca değil demek, futboldan anlamıyor demek senin haddin değil. Hiç takım çalıştırmamış olsa bile en az senin-benim yaşım kadar futbol oynamış bir adam futboldan en azından senden iyi anlıyordur. Takımı geri çekmesini ben de sindiremiyorum. Ama yapıyor. Kovalım mı bu yüzden? Bugün 1 puan almak yerine puan almamayı isterdim. Ama sahadaki durumu doğrudan Aykut Kocaman istemiyor diye yorumlamak doğru değil. Eğer 1 puana yatmak niyetinde olsa, çoğu maçta 1-0 öne geçince geri çekiyor ya takımı, Trabzonspor maçının son dakikalarında Ziegler ve Baroni ile gol aramazdık. O da bunu istemiyordu, ben öyle inanıyorum. Ama hiçbir şeyin anlamı yok, sen yine bel altı vurmaya devam edeceksin. Aykut Kocaman gibi Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir ismi, futboldan anlamamakla suçlamaya devam edeceksin.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper Potuk bence gayet iyi bir oyuncu güvenilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Emre'nin yeteneklerini tartışmıyorum burada. Sadece yetenek açısından belki de Türkiye'nin en kaliteli ismi. Ama yaşı belli bir seviyede, sakatlık durumu var ve her şeyden öte hoca otoritesi tanımayan takım arkadaşlarını kötü etkileyen bir oyuncu. Emre'ye en iyi şartlarda 1 sene daha sabredebiliriz zaten. Gerisini Emre fiziken kaldıramaz. Varsın 1 sene olmasın.
    Alper Potuk sittin sene gelmez daha Fenerbahçe'ye. 3-4 yıl sonra avrupaya gidince biz ne kaçırmışız diye bakarız öyle arkasından.

Aurelio'yu yollayarak bir hata yaptık. Aynı hatayı Emre'yi yollayarak tekrarlamamalıyız. Emre şuan takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Hoca tanımıyor diyorsun ama bu adam Aragones zamanı da ilk 11'deydi, Daum zamanında da. Hiç bu tarz sorunlar olduğunu hatırlamıyorum. Aykut Kocaman ile problemleri olduğu çok açık ve o konuda sonuna kadar arkasındayım. 1-2 Metre yanındaki adam dışında pas atmayan Baroni'ye bağırıyor diye Aykut Kocaman kendisini azarlıyorsa sonuna kadar haklı Emre..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alper Potuk sittin sene gelmez daha Fenerbahçe'ye. 3-4 yıl sonra avrupaya gidince biz ne kaçırmışız diye bakarız öyle arkasından.

Aurelio'yu yollayarak bir hata yaptık. Aynı hatayı Emre'yi yollayarak tekrarlamamalıyız. Emre şuan takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Hoca tanımıyor diyorsun ama bu adam Aragones zamanı da ilk 11'deydi, Daum zamanında da. Hiç bu tarz sorunlar olduğunu hatırlamıyorum. Aykut Kocaman ile problemleri olduğu çok açık ve o konuda sonuna kadar arkasındayım. 1-2 Metre yanındaki adam dışında pas atmayan Baroni'ye bağırıyor diye Aykut Kocaman kendisini azarlıyorsa sonuna kadar haklı Emre..
    Sen bir Fenerbahçe'li olarak Aykut Kocaman'a soyunma odasında sayısız hakaretler eden hatta bir iddiaya göre fiziki sertlik göstermiş bir adamı hazmedebiliyorsan ben bir şey demiyorum. Emre çok iyi bir oyuncu olabilir ama vazgeçilmez pozisyonuna getirmemek lazım. Dediğim gibi bu takımdan Alex gidecek bir sezon sonra. Bu tip kırılmaları kaldıramayacaksak nerede kaldı 105 yıllık kulup. Emre'nin Gökhan'la nedensiz kavgasını çabuk unuttun herhalde? Her hakemle kavgası, rakip takım oyuncularıyla gereksiz kavgalar sen Bunların Fenerbahçe'ye avantaj sagladıgını mı düşünüyorsun?

Alper Potuk konusu hala gizemini koruyor. Ben menajerlerin bu işi bozdugunu düşünüyorum. Çözülmeyecek bir problem yok ortada. Emre 32 yaşında kronik sakatlıkları olan bir oyuncu. Ne kadar devam edebilir sağlıklı bir şekilde.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emre bitti artık daha oynamaz sezon sonuda a.madride gider

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu. Hadi 1997-1998 sezonunu saymayalım. 1998-1999 sezonundan beri neden hep şampiyon olamıyoruz ki biz? Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğu Aziz Yıldırım'ın sayesindeymiş, Daum 2 sezon şampiyon yaotıktan sonra 2. yapınca kovulmuş. O zaman şampiyon yapan Daum da, geçtiğimiz sezon neden Aziz Yıldırım? Sırf Aykut Kocaman başarısız demek için değil mi? Yaptığın eleştirinin çok çok ötesinde. Aykut Kocaman'ın başarısı yoksa bile bunca sezon takım çalıştırmış, Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından güvenilmiş bir teknik direktöre hoca değil demek, futboldan anlamıyor demek senin haddin değil. Hiç takım çalıştırmamış olsa bile en az senin-benim yaşım kadar futbol oynamış bir adam futboldan en azından senden iyi anlıyordur. Takımı geri çekmesini ben de sindiremiyorum. Ama yapıyor. Kovalım mı bu yüzden? Bugün 1 puan almak yerine puan almamayı isterdim. Ama sahadaki durumu doğrudan Aykut Kocaman istemiyor diye yorumlamak doğru değil. Eğer 1 puana yatmak niyetinde olsa, çoğu maçta 1-0 öne geçince geri çekiyor ya takımı, Trabzonspor maçının son dakikalarında Ziegler ve Baroni ile gol aramazdık. O da bunu istemiyordu, ben öyle inanıyorum. Ama hiçbir şeyin anlamı yok, sen yine bel altı vurmaya devam edeceksin. Aykut Kocaman gibi Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir ismi, futboldan anlamamakla suçlamaya devam edeceksin.
    Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.

2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.

Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.

Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.

Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.

Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynen. Emre'nin bir tek kalma koşulu var. Fenerbahçe'de "muhalif"ler kazanır Aykut Hoca'yı gönderirlerse işte Emre o zaman takımda kalabilir. Aksi halde Emre'nin kalması mucize.

Ben de gönderilmesinden yanayım. Yepyeni bir ortasaha lazım gerekirse ikisi de yabancı olur. Alper ikna edilir veya başka oyuncular aranır. Zokora Colman örneği neden Fenerbahçe'de olmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aragones fenerbahçeye topmu oynatıyordu yapma allah aşkına ya ağzınla diyosun çeyrek final oynamış takımı verdiler 5. bitirdi sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen bir Fenerbahçe'li olarak Aykut Kocaman'a soyunma odasında sayısız hakaretler eden hatta bir iddiaya göre fiziki sertlik göstermiş bir adamı hazmedebiliyorsan ben bir şey demiyorum. Emre çok iyi bir oyuncu olabilir ama vazgeçilmez pozisyonuna getirmemek lazım. Dediğim gibi bu takımdan Alex gidecek bir sezon sonra. Bu tip kırılmaları kaldıramayacaksak nerede kaldı 105 yıllık kulup. Emre'nin Gökhan'la nedensiz kavgasını çabuk unuttun herhalde? Her hakemle kavgası, rakip takım oyuncularıyla gereksiz kavgalar sen Bunların Fenerbahçe'ye avantaj sagladıgını mı düşünüyorsun?

Alper Potuk konusu hala gizemini koruyor. Ben menajerlerin bu işi bozdugunu düşünüyorum. Çözülmeyecek bir problem yok ortada. Emre 32 yaşında kronik sakatlıkları olan bir oyuncu. Ne kadar devam edebilir sağlıklı bir şekilde.
    Geçen sene Yobo - Emre, Santos - Yobo, Caner - Semih vb. birçok tatsız olay oldu. Takım içi olası bir durumdur bu. Tartışma olabilir. Önemli olan bunu saha dışına yansıtmamaktır. Bir sonraki maç Emre ile Gökhan'ın beraber el ele 3'lü çektirmeye gittiğini unutuyorsun sanırım. Çözülmeyecek sorun değil bunlar. Keza Baroni ile de sorun olmadı. Sonrasında hemen barıştılar.

Emre hırslı bir oyuncu. Saha içinde mücadele etmeyene bağırabilir(Bkz: Podolski'nin Ballack'a tokat atması). Hoş bir şey değil belki ama bunun adı hırstır. Çok oyuncuda yoktur bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bekq kardeşim sana bir itirazım var. Sen 3 Temmuz sürecini çok hafife alıyorsun anlaşılan. Bu öyle bir süreç ki geçekten kelimelere dökülemez. Bizim bu durumda olmamız ciddi bir muzicedir. Aykut Kocaman'ın ürkekliğine bazı taktiksel hatalarına özellikle oyuncu değiştirmelerine çok çok itirazım var. Ama o olmasaydı bilmiyorum ne durumda olurduk. Yabancı Hoca dediğin takımı bırakır kaçardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen. Emre'nin bir tek kalma koşulu var. Fenerbahçe'de "muhalif"ler kazanır Aykut Hoca'yı gönderirlerse işte Emre o zaman takımda kalabilir. Aksi halde Emre'nin kalması mucize.

Ben de gönderilmesinden yanayım. Yepyeni bir ortasaha lazım gerekirse ikisi de yabancı olur. Alper ikna edilir veya başka oyuncular aranır. Zokora Colman örneği neden Fenerbahçe'de olmasın.
    2 yabancı orta saha, 2 yabancı defans, alex ve sow

Kanatlarda Caner ile Topuz oynamaya devam eder. Dia ve Stoch kulübede çürümeye devam eder. Sonra Aykut Hoca birine kızar ortaya Selçuk'u monte eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hırs dediğin takıma zarar veriyorsa orada kesersin. Emre'nin takımı motive eden en ufak bir hareketini görmedim. Bir golden sonra da hadi arkadaşlar düşmüyoruz oyundan dediğini filan görmüş değilim. Abi bittik biz bittik bağırsın dursun ceza sahasında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 yabancı orta saha, 2 yabancı defans, alex ve sow

Kanatlarda Caner ile Topuz oynamaya devam eder. Dia ve Stoch kulübede çürümeye devam eder. Sonra Aykut Hoca birine kızar ortaya Selçuk'u monte eder.
    Gerekirse dedim. Bir kere ne olursa olsun bu takıma iki tane yabancı DM- MC diyelim oyuncu lazım mı lazım. Emre-Baroni kalsa da lazım hadi abartıyorum. Bu iki kaliteli yabancı alınacaksa gerekirse çiftli oynarsın gerekirse Selcukla gerekirse Mehmet ile oynarsın. Süreç içinde alternatif belli olur ama iki kaliteli yabancı alınmazsa işimiz iş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.

2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.

Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.

Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.

Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.

Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ
    Yahu nereden biliyorsun sevinmediğini? Adamın tipinden ruh analizi mi yapıyorsun? Sevinince illaki 20 takla mı atması gerekiyor? Aykut Kocaman'ın futbolculuğunu da bilirim. Attığı golden sonra nasıl sevindiğini de. O zaman da böyleydi. Adamın mizacı bu. Aragones'in eline Güiza yerine gol atan forvet verseler diyorsun, Aykut Kocaman bu sezon çok mu rahattı transfer konusunda? O zaman ben de Aykut Hoca'nın elinde Santos, Lugano, Niang kalsaydı muhteşem işler yapardı derim. Eğer varsayımlarla bir yere geleceksek.

5'e 2'den başka birşey bilmeyen diyorsun ya, gülüyorum inan. Kusura bakma ama gerçekten haddini aşıyorsun. Hem de fazlasıyla.

Avrupa'da sıfır. Haklısın geçtiğimiz sezon elde bir sıfır. Tek sezonla Aragones'i değerlendirmemiz yanlış sana göre ama Aykut Kocaman tek sezon Avrupa'da oynamış, o tek sezonda şampiyon olmuş ama elde var sıfır oluyor.

Ayrıca saha içindeki olayları görüp, Emre'yi savunup Aykut Hoca'ya sallamayı da anlamıyorum. Bu insanlar hergün birlikyteler. Sen sadece 90 dakikalarını görüyorsun. Tesislerde, antremanlarda, kamplarda neler yaşandığını bilmiyoruz. Bu insanların özel hayatları var, aileleri, ticari yatırımları var. FM'deki gibi sen oyna deyince kötü performans sergilediğiyle kalmıyor oyuncular. Hepsinin apayrı düşünce yapısı, apayrı yaşam tarzı var. Geçtiğimiz sezon da yaşanmıştı ama çözülmüştü demek ne kadar doğru. O senin benim gördüğüm, bize yansıtılandı. Bir sorun varsa eğer Emre'nin davranışlarında Aykut Hoca da bezmiş olabilir. Olamaz mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekq kardeşim sana bir itirazım var. Sen 3 Temmuz sürecini çok hafife alıyorsun anlaşılan. Bu öyle bir süreç ki geçekten kelimelere dökülemez. Bizim bu durumda olmamız ciddi bir muzicedir. Aykut Kocaman'ın ürkekliğine bazı taktiksel hatalarına özellikle oyuncu değiştirmelerine çok çok itirazım var. Ama o olmasaydı bilmiyorum ne durumda olurduk. Yabancı Hoca dediğin takımı bırakır kaçardı.
    Niye bırakıp kaçsın?

Tribün Dergi'nin John Barnes ile yaptığı röportajdan bir kısım:

Canadian: Herhalde bir zaman geldiğinde Watforddan ayrılmayı düşünmüşsündür.
    Barnes: 17 yaşındaydım ve Watfordda oynamaktan mutluydum. Birinci lige çıkmıştık, FA Cup finalini oynadık, Avrupada çeyrek final oynadıkBunlar harika şeylerdi. Ama belli bir sure sonra oyunumuz düşmeye başladı. Tıpkı, Bursaspor gibi. Büyük kulüpler hep yukarılarda kalır. Watfordın da gideceği tek yer vardı o da aşağılardı. Graham Taylor İngiltere milli takımının başına geçmişti. Yukarıda kalacak kadar büyük değildik. 5 yıl için bunu başarabiliyorsunuz ama 25-30 yıla yayamıyorsunuz. O sebeple bana Graham Taylor bile Artık gitmen lazım demişti.

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/vie...#ixzz1qpIZ6WBa

İşte yabancı hocaların veya futbolcuların futbola bakış açısı bu. Fenerbahçe Türkiye'nin 3 büyüklerinden biri. Yeri her zaman süper lig ve şampiyonluk kovalamak. Kezman mesela gerekirse bedelsiz oynarım diye açıklama yaptı. Çünkü bir sonraki sene takım toparlandığında kendisine verilecek primleri biliyordu. Hoş aynı gün Bate'e gitti ama olsun

Mesaj Yetkileri