Sayfa 101 / 483 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben Sadri başkanı neden aldılar ve saldılar onu çok merak ediyorum.Okuyamadım biryerde bilen varsa bir açıklasında bende rahatlıyım kafamda çok şey dolanıyor.
    Biz ne dersek diyelim, basın ne yazarsa yazsın için rahat etmeyecek. Az önce de yazmıştım. Bu operasyondaki yargılama sürecinde kafamı karıştıran çok durum var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Şener’in ifadesi ise yaklaşık 20.00 sıralarında bitti. İlginç bir karara imza atan savcı Berk, Sadri Şener’i adli kontrol hükümleri çerçevesinde 200 bin lira kefalet ödemesi karşılığında serbest bırakılması istemiyle mahkemeye sevk etti.

Hâkim uygun görmedi
    Nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen Şener’e, savcı Berk’in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK’nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri Şener’i serbest bıraktı. Serbest bırakılmasının ardından Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi'nden çıkan Şener, burada bekleyen basın mensuplarının sorularına karşılık “bağırmazsanız sorabilirsiniz” cevabını verdi. Şener, “Yargılama sonucunda serbest kaldık. Trabzonspor’a hayırlı olsun. Benim şahsımın beklediği bir şey yok” dedi.

fanatik

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle büyük kulüplere böyle şeyler hiç yakışmıyor bu kadar bütçeyle imkanlada anca şikeyle başarı getirebiliyorsa böyle büyük kulüpler (Eğer gerçekse iddialar ) yazıklar olsun .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'dan 2 yönetici ve 3 futbolcunun göz altına alınacağı konuşuluyor. Haber siteleri son dakika olarak geçiyor sürekli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Galatasaray'dan 2 yönetici ve 3 futbolcunun göz altına alınacağı konuşuluyor. Haber siteleri son dakika olarak geçiyor sürekli.
    Hangi site mesela ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray Ligi iLk 10 da bitirmek için şike mi yapmış Kendi oyuncuLarına kupa aLmasınLar, maç kazanmasınLAr diye şike tekLif ettiLer herhaLde. Komedi resmen
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GaLatasaray Ligi iLk 10 da bitirmek için şike mi yapmış Kendi oyuncuLarına kupa aLmasınLar, maç kazanmasınLAr diye şike tekLif ettiLer herhaLde. Komedi resmen
    Adnan Sezgin şike teklif etmiş . Pazarlık bitene kadar lig bitmiş .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Adnan Sezgin şike teklif etmiş . Pazarlık bitene kadar lig bitmiş .
    Adnan Sezgin ve Adnan PoLat ne başardı ki adam gibi şike yapsın. Yapmaya kaLksa yapamaz o adamLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok adı duyulmamış bir site. O yüzden pek inanmadım ama karpuz kabuğu soktular bir defa aklına insanın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yarın ki daLga da YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge var. Ondan sonra neLer oLacağını yeni bir daLga oLacak mı, oLmayacak mı göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Siyasete karışmadan bir bilgi vermek istiyorum zaten siyasi bir bilgi de değil yöneticilerin silmesini gerektiren bir şey yok.

Aziz Yıldırım---->Nato Müteahhidi
    Serdar Adalı---->Nato Müteahhidi

başka sözüm yoktur.
    Aynen katılıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yarın ki daLga da YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge var. Ondan sonra neLer oLacağını yeni bir daLga oLacak mı, oLmayacak mı göreceğiz.
    Daha bu işin içinde hakemler ve medya da var kardeşim, dur bakalım. Onların da göreceğim nazik yerlerini ben, hele bir zamanı gelsin de.!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim kaderi Nevzat Sakar cizer bi an once sagligina kavusada verse su ifadesini.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    sadri şener tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

bildiğim tek şey bu.

Bunu biliyorumda,neden alındı bir anda durduk yere onu çözemedim ben.

İbrahim Akın ın Serdar AdaLı dan 150 bin doLar ve transfer garantisi aLdığını açıkLAdığı söyLeniyor. Kıytırık bir Kupa ve ne oLursa oLsun her türLü kazanabiLeceğimiz bir Türkiye Kupası için 100 küsür yıLLık kuLübü yakmak bu demek oLsa gerek.
    Soruşturma ilk başladığı günden beri kıyamet alametçisi gibisin. Beşiktaş'ın veya başka bir takımın şike yaptığı henüz ispatlanmadı, bir yargı kararı yok, hatta daha yargılama bile başlamadı ama sen her takım hakkında hükmünü verdin. 100'er yıllık camiaları bu kadar kolay suçlamak, bu kadar kolay hüküm vermek ne kadar doğru?

Basında çıkan dedikodular bir yana, aklınızı mantığınızı kullanın. Oyuna gelmeyin. Sizin önünüze her konulan doğru değil. Neden her şeyi kabullenen bir yapınız var? Bu adamlar tutuklandı diye veya haklarında basında haberler çıkıyor diye şike yaptılar demek doğru mu? Bir bit yeniği olamaz mı işin içinde? Neden medyanın bir bölümü bu kadar büyük bir karalama kampanyası yürütüyor, şike soruşturması neden seçimden önce başlamadı, neden Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi iki büyük camianın kıyımına izin veriliyor, neden Trabzonspor gibi şampiyonluk potasında oynayan bir kulüp hakkında bir tane bile tutuklama kararı yok? Bunları sorgulamak gerek.

Her şeyi körü körüne, size sunulduğu şekilde kabullenmek yerine biraz aklı mantığı çalıştırmak gerek.

İ.Akın her oynadığı maçta Beşiktaş'a karşı ölümüne oynamıştır. Hatta neredeyse her maç gol atmıştır. Bu adam Türkiye Kupası'nda şike yapmış olabilir mi? Böyle saçma bir şey var mı ya? Maçı hatırlayın. Beşiktaş kupayı penaltılarla kazandı. Yahu Allah aşkına, penaltılarla maçın sonucu nasıl belirlenir? Penaltılar sonucu kupayı İBB kazansaydı, hani yapılan şike, ne olacaktı? Benim aklım almıyor. Diyorlar ki, Sivasspor-FB maçının skoru belliydi. Alex'in frikikten attığı gol de belirlenmiş miydi? Yapmayın Allah aşkına.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serkan Çalık vardı çağırılan, avukatı yurtdışından göndermemişti sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Soruşturma ilk başladığı günden beri kıyamet alametçisi gibisin. Beşiktaş'ın veya başka bir takımın şike yaptığı henüz ispatlanmadı, bir yargı kararı yok, hatta daha yargılama bile başlamadı ama sen her takım hakkında hükmünü verdin. 100'er yıllık camiaları bu kadar kolay suçlamak, bu kadar kolay hüküm vermek ne kadar doğru?

Basında çıkan dedikodular bir yana, aklınızı mantığınızı kullanın. Oyuna gelmeyin. Sizin önünüze her konulan doğru değil. Neden her şeyi kabullenen bir yapınız var? Bu adamlar tutuklandı diye veya haklarında basında haberler çıkıyor diye şike yaptılar demek doğru mu? Bir bit yeniği olamaz mı işin içinde? Neden medyanın bir bölümü bu kadar büyük bir karalama kampanyası yürütüyor, şike soruşturması neden seçimden önce başlamadı, neden Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi iki büyük camianın kıyımına izin veriliyor, neden Trabzonspor gibi şampiyonluk potasında oynayan bir kulüp hakkında bir tane bile tutuklama kararı yok? Bunları sorgulamak gerek.

Her şeyi körü körüne, size sunulduğu şekilde kabullenmek yerine biraz aklı mantığı çalıştırmak gerek.

İ.Akın her oynadığı maçta Beşiktaş'a karşı ölümüne oynamıştır. Hatta neredeyse her maç gol atmıştır. Bu adam Türkiye Kupası'nda şike yapmış olabilir mi? Böyle saçma bir şey var mı ya? Maçı hatırlayın. Beşiktaş kupayı penaltılarla kazandı. Yahu Allah aşkına, penaltılarla maçın sonucu nasıl belirlenir? Penaltılar sonucu kupayı İBB kazansaydı, hani yapılan şike, ne olacaktı? Benim aklım almıyor. Diyorlar ki, Sivasspor-FB maçının skoru belliydi. Alex'in frikikten attığı gol de belirlenmiş miydi? Yapmayın Allah aşkına.
    Bu yazdıkların mantıklı mı peki?Kim neden FB ve BJK gibi camiayı karalama kampanyası yapsın?Yada Fener BJK yaptı diye illa biz de mi yaptı sayılıyoruz?Suçlu yok ki içeri kimse alınmıyor ne saçma cümleler kullanıyorsunuz.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu yazdıkların mantıklı mı peki?Kim neden FB ve BJK gibi camiayı karalama kampanyası yapsın?Yada Fener BJK yaptı diye illa biz de mi yaptı sayılıyoruz?Suçlu yok ki içeri kimse alınmıyor ne saçma cümleler kullanıyorsunuz.
    Bir gazete manşet attı "Beşiktaş'ın şike yaptığı kanıtlandı" diye. Hani nerde kanıtı, nerden ulaşmışlar? Diğer gazeteler ve medya kuruluşları da Fenerbahçe hakkında kıyım yapıyor bir haftadır. İki kulübün şu an şike yaptığı kanıtlanmış gibi yayınlar yapılıyor. Muhtemelen yarın borsada BJK'nin hisseleri tepetaklak olacak. İnanılır gibi değil, böyle haberler ile milyonlarca kişi mağdur ediliyor.

Çok acı bir durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bir gazete manşet attı "Beşiktaş'ın şike yaptığı kanıtlandı" diye. Hani nerde kanıtı, nerden ulaşmışlar? Diğer gazeteler ve medya kuruluşları da Fenerbahçe hakkında kıyım yapıyor bir haftadır. İki kulübün şu an şike yaptığı kanıtlanmış gibi yayınlar yapılıyor. Muhtemelen yarın borsada BJK'nin hisseleri tepetaklak olacak. İnanılır gibi değil, böyle haberler ile milyonlarca kişi mağdur ediliyor.

Çok acı bir durum.
    Bugün Ntv spor'da bir adam vardı gazteci ama herhalde yüksek makamlı birisiydi.Gazeticler ve spor basını varını yoğunu bilgi almak için harcıyor dedi ve ekledi yorumsuz yayınlıyorlar dedi he yorum katan varmıdır?vardır.

Şuan ortalık karışık ve herkez tiraj yükseltme derdinde.Bu lkede en çok taip edilen kulüpler söz konusu iken kimseden susmasını beklemyin.Mutlaka manşette olur,haberde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by SENOL GUNES View Post
    "Bu sıkıntıyı, bu üzüntüyü spekülasyon yapıp da, bundan bir menfaat bekleyeceksek doğru iş yapmayız" diyen Güneş, Trabzonspor camiasının adının bile bu konularla geçmesinin kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Başkanları ve yöneticilerinin adlarının iddialarda geçtiğini hatırlatan Güneş, "Hepsine geçmiş olsun diyorum. Özellikle çok sevindim. Bu işler konuşuldu, tartışıldı. Böyle bir şey olmadığı söylendi, ben de mutlu oldum tabii. Ama adımız geçmesin istiyorum. Sadece bizim değil hiçbir takımın geçmesin. Temennim o. Ama şu anda durum itibarıyla baktığım zaman hiç de iyi bir görüntü yok. Üzüntü verici. Şu aşamada söyleyeceklerim, çok sıkıntılı ve üzüntülü bir durumdayız. Bunu elbirliği içinde çözmemiz gerekiyor. Gereksiz konuşmayalım. Herkes bildiği doğruları net ortaya koysun. Hem kendini hem ülkeyi kurtarır. Aksi halde hepimize zarar verir" diye konuştu
    .

Senol hocadan aciklamalarin sadece son kismi. Hazirlik maci sonrasi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim ŞEREF'li takımıma bu lekeyi sürenler en kısa sürede ne gerekiyorsa yapılsın ve ilişiği kesilsin. Bu takımda bu renkler altında böyle insanlar istemiyorum ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her işte bir hayır vardır diyeceğim ama ŞEREFiyle oynayıp HAKKIyla kazananların takımına bunu yapmakta nasıl bir hayır vardır bilemeyeceğim. İnşallah iddiadan ibarettir bu olanlar. He yok değilse de beyazın aydınlığı bize kalsın , siyah bunu yapanlara zindan olsun!

Tayfur Havutçu, Serdar Adalı, İskender Alın, İbrahim Akın acaba bunlar Türkiye Kupası ile ilgili mi şike iddaalarıyla tutuklandılar? Öyleyse eğer ibb'ye de verilmez kupa herhalde?

İbrahim akın bunu kabul ettiyse İ.B.B niye zarar görsünki yönetimin,teknik ekibin bi haberi yok sonuçta !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    İbrahim akın bunu kabul ettiyse İ.B.B niye zarar görsünki yönetimin,teknik ekibin bi haberi yok sonuçta !

Aykut hocanın Nöbetçi Semih'in aylardır sakat top oynayan Gökhan gönülün ve gol makinası Gûiza'nın emeği neden zarar görcek şekilde küme düşürme muhabbetleri dönüyor madem?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bütün hukukçular bas bas bağırıyor mahkemeye çıkmadan hakim kararını vermeden herkes suçsuzdur diye ama birçok arkadaş hakimdende daha hakim olmuşlar delil tutanak görmeden kişiler kendini savunmadan karar vermişler olaki benzer bi durumda kendiniz kalsanız aynı muamele size yapılsa tek bir tarafı dinleyerek karar verilmez gerçek adalet her iki tarafı dinleyerek karar verir.Ne demişler duyduğunun hiç birine gördüğünün yarısına inan diye daha bizim bişey gördüğümüz yok sadece duyumlar iddialar var herkes bu insanlarında aileleri olduğunu unutmasın eleştiri yaparken de inandıklarınızı yazarkende daha vicdani olmanızı temenni ediyorum, tabiki olanlar üzücü ama sağ duyulu olmak lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Aykut hocanın Nöbetçi Semih'in aylardır sakat top oynayan Gökhan gönülün ve gol makinası Gûiza'nın emeği neden zarar görcek şekilde küme düşürme muhabbetleri dönüyor madem?
    Bu saydıkların kazanan taraf İBB ise kaybeden taraf

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeşim ben küme düşmesi konusunda dedim onu.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Yönetim şike yaparsa takım küme düşer ve yöneticilere cezalar verilir, bir futbolcu kendi başına şike yaparsa ona ceza verilir(hak mahrumiyeti yanılmıyorsam)...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O kadar ince ayrıntısına kadar bilmiyorum, ama dediğin gibi doğrudur..
    Çok ters iş oluyor, belki bizim futbolcularımız emeğinle kazandı yönetim yaptı yanlışı ibb yönetimide belki yanlış yapmadı ama ibrahim akın yaptı..
    Bakalım en doğrusunu mahkeme verecek..

Mesaj Yetkileri