Sayfa 1012 / 1204 İlkİlk ... 12512912962100210101011101210131014102210621112 ... SonSon
30,331 ile 30,360 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hoca Burak daha çok koşacak demişti. Nani gelirse 4-2-3-1 olur taktik. Göbekte Gökhan-Selçuk- sneijder iyi gider takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence oyle olursa Drogba kulubeye gider . 4-2-3-1'de kanat oynamak demek Burak'i bitirmek demek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dizilişleri boş verin her türlü oynarız onda sıkıntı yok,önemli olan kadro derinliğini arttırmak ve kaliteli bir kadro kurmak.Kaliteli bir kadro derken genel olarak değil her oyuncunun üst kalitede olmasından bahsediyorum.Böylece sakatlık veya ceza olduğunda yerlerine oynayacak oyuncular as oyuncuyu aratmayacak.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo geldi mi geliyor mu neler oluyor arkadaslar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'yu bilmiyorum da AMK'ya göre Mourinho Sneijder ve Drogba'yı istiyor.Sneijder evet dedi diyor.

http://amkspor.com/2013/06/02/beniml...r-misiniz.html

Sneijder'in birkaç saat önce attığı şöyle bir tweete var.Öyle gidici bir havası yok,muhtemelen yalan haberdir üstteki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Melo'yu bilmiyorum da AMK'ya göre Mourinho Sneijder ve Drogba'yı istiyor.Sneijder evet dedi diyor.

http://amkspor.com/2013/06/02/beniml...r-misiniz.html

Sneijder'in birkaç saat önce attığı şöyle bir tweete var.Öyle gidici bir havası yok,muhtemelen yalan haberdir üstteki.

adam daha bu sene geldi ki öyle tek başına gelmedi ailesiyle birlikte geldi tam düzenini oturtuyoken başka bi takıma transfer olmak istemez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi yere gitmez Sneijder, Yolanthe yenge daha evin dekorasyonunu yeni bitirdi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eee 6 ayda bir şehir değiştirseler her yerde gittikleri şehirlerde kulüp tarafından kendilerine ev hediye edilse 38 yaşına kadar futbol oynasa,yaklaşık 20-30 evi olur.Emlak işine girip evleri kiralasa yattığı yerden köşeyi döner.Karlı iş.Hem spor yapıyorsun hem paranın dibine vuruyorsun,vay anasını satıyım,oğlum olursa yürümeye başladığı andan itibaren topla haşır neşir olmasını sağlayacağım,atacağım sokağa oynasın dursun velet.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eee 6 ayda bir şehir değiştirseler her yerde gittikleri şehirlerde kulüp tarafından kendilerine ev hediye edilse 38 yaşına kadar futbol oynasa,yaklaşık 20-30 evi olur.Emlak işine girip evleri kiralasa yattığı yerden köşeyi döner.Karlı iş.Hem spor yapıyorsun hem paranın dibine vuruyorsun,vay anasını satıyım,oğlum olursa yürümeye başladığı andan itibaren topla haşır neşir olmasını sağlayacağım,atacağım sokağa oynasın dursun velet.
    o evlerin onlar için çerez parası

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evlerin tapusunu vermiyorlar yahu kirasını kulüp ödüyor sadece ki Sneijder'in kirasını kulüpte ödemiyor ben öderim demiş evi kendi tutmuş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kolayı var,imza ücreti olarak ev ister.Ben TCM 2005 oyununda oyunculara hep ev veriyordum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mou istiyorsa sahsi gorusum snejder satilsin ama drogba kalsin 13 e falan satalim snejderi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mou istiyorsa sahsi gorusum snejder satilsin ama drogba kalsin 13 e falan satalim snejderi
    Inter 7,5 a satıp enayilik yaptı biz de o fiyata satarsak Inter'den daha enayi konuma geliriz.Hazır Abramovich gibi bir para babası varsa 20-25 isteyeceksin acımayacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yok be sneijder'im benim gitmez bi yere. Bizde oynar topunu gider dünya Kupası'na

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder sağlam bir kamp programı geçirirse ve sezon içerisinde çok fazla sakatlık yaşamazsa takımın en önemli oyuncusu olur.Ligi kasıp kavurur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iste tek sorun o sneijder agir bir kamp programini kaldiramiyacak sakatlancak...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu adam 9 yıldır üst düzey futbol oynuyor abi.Evet sık sık sakatlanan bir oyuncu ancak kamp dönemi geçirdiği vakit hem hazır hale gelecek hem de daha az sakatlanacak.Bir de sen sakatlanacak dersen sakatlanır yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Scott Piri kondisyon yükler, iyi de bir kamp dönemi geçirirse Sneijder seneye takımın lideri olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Sneijder 2014 için hiç olmadığı kadar dikkatli olur rahat olun Dünya Kupası istiyor adam, belki son turnuvası olacak, 4 yıl sonra ne olacağını, nerede olacağını bilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Melo gibi dikine oynayan defansif orta saha çok az dünyada. Ama bonservisi alınınca Brezilyalılar sapıtıyor. Sneijder ise iyi paraya satılabilir. 15 milyondan aşağısı kurtarmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sneijder'i neden satalım.Madem satacaktık neden aldık.Başkan her gittiği yerde hedefimiz Şampiyonlar Ligi Kupası diyorsa yarım sezon önce aldığı adamı satmaz.Ben ihtimal vermiyorum satılacağına falan Sneijder'in keza Drogba'nın da.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sanki transfer döneminde değiliz bu ne sessizlik. Twittermış demek transfer haberi yayan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kolarov haberleri okudum bugün.Alabilirsek güzel olur.
    Şöylede bir haber var.

Kadrosundaki 9 yabancı yüzünden ön libero için yerli alternatifleri öncelikli olarak değerlendirmek zorunda kalan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, taraftarı heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Aysal'ın transferin gözde isimlerinden Nuri Şahin'le ilgili olarak, "Gökhan İnler'e göre gerçekleşme ihtimali daha yüksek bir transfer gibi görünüyor. Hocamız isterse Nuri'yi alabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Kolarov haberleri okudum bugün.Alabilirsek güzel olur.
    Şöylede bir haber var.

Kadrosundaki 9 yabancı yüzünden ön libero için yerli alternatifleri öncelikli olarak değerlendirmek zorunda kalan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, taraftarı heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Aysal'ın transferin gözde isimlerinden Nuri Şahin'le ilgili olarak, "Gökhan İnler'e göre gerçekleşme ihtimali daha yüksek bir transfer gibi görünüyor. Hocamız isterse Nuri'yi alabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
    Yalan haber nuri nin gelme ihtimali cok dusuk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kolarov efsane olur ancak ben pek sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nuri Şahin gelmeyi istemez gibi geliyor bana, çok zor yani. Kolarov'da aynı şekilde zor. Ayrıca yabancı sınırı var onu da düşünmek gerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olaylar oldugundan beri ne transfer var ne birsey tum takimlarin yoneticileri uyutuyor bizi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Seref aydinda guvenilir kaynaktir.

Seref Aydin ; Galatasaray Gökhan Inler icin 10 milyon Euro teklif etti. Napoli 13 Mio € istiyor. görüşmeler devam ediyor.

Bu arada GS Rubin Kazan'a 2.8 Mio € bir Teklif yapti Töre icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Seref Aydin ; Galatasaray Gökhan Inler icin 10 milyon Euro teklif etti. Napoli 13 Mio € istiyor. görüşmeler devam ediyor.

ay hadii inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nerde gördün abi ? Ekşi'ye baktım öyle bir şey yazmamış.

Mesaj Yetkileri