sivasin solbeki ziyada gundemde galiba
http://sporkalemi.com/haber/alternatif-ziya/787/
sivasin solbeki ziyada gundemde galiba
http://sporkalemi.com/haber/alternatif-ziya/787/
Kerim için neden U-20 bekleniyormuş, asıl tam tersi U-20 başlamadan almak gerek.
Ne biliyorsun abi belki mahşerin dört atlısı olacak bu oyuncularElbette beklenti içinde olacağım ve kamuoyunda iyi bir şekilde anılan oyuncularla anlaşma ihtimalimiz varsa bunlarda genç ve Türk oyuncularsa tabi ki heyecanlanacağım ancak hepsi iyi olacak diye bir kaide yok,ben beklenti içine girerim ama kaderi oyuncunun elindedir,şans verildiği sürece.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Transferin durdugu falan yok aysal zeki adam anlamadiniz galiba secimleri bekliyor tekrar secildinde. Ki secildi transferleri oyle aciklicaklar bircogumuzun gonlunu alcak gs uyelerininde
Aynen öyle kardeşim seçim ne zaman bilmiyorum haftaya galiba haftaya açıklamaya başlarız transflerleri.Melo ve Nani bana bitti gibi geliyor seçimden sonra ilk bu 2 ismi açıklarız gibime geliyor herşeyin hayırlısı tabi inşAllah diyelim.![]()
Seçimle falan alaksı yok arkadaşlar. Zaten Ünal Aysal tek başına girecek seçimlere ? Neyin kafasındasınız ?
Sentugo.
prosedur geregi iste aysal baskan bence seçimi bekliyor
demistim onceki sayfalardada adam akilli izleme ekibimiz olsa diye alpaslani kacirmaz diye adam bonservis bedeli olmadan standart liege takimina transfer oldu
Son zamanlarda Obi Mikel' i pek izleme fırsatı bulamadım. Düzenli olarak izleyenler var ise yorumlar nasıl?
Football is simple,but Football Manager is not
Agir, toplara mudahale etmek yerine rakibin yaninda kosan, orta sahadan savunmanin icine kosu yapan oyunculari tutmayip yerini koruyan, top kullanimi basit ve gosterissiz yanindakine pas vermekle yetinen bir oyuncu.
Chelsea'de savunmanin onunde oynadigi zaman fena degildi. Ama 4231'e dondukten sonra ortadaki iki oyuncunun olmasi gerektigi kadar hareketli bir oyuncu olmadigi icin siritti.
Guclu ve yapili olmasi en buyuk artisi. Acikcasi Obi Mikel'i Fatih Terim'in isteyecegi hic aklima gelmezdi benim.
Galatasaray'a Yaya gibi adam lazım melo biraz yakındı onun stiline yoksa çok sıkıntı çeker o bölgede.
Wellington sao paoluda oynuyor 22 yasinda melonun yerine dusunulen adam bu arkadaslar izliyeniniz varmi hic ?
Alper için 5-6 milyon euro, Amrabat için 8.5 milyon euro'yu gözden çıkarabilen yönetimin hala Melo'yu almamasını bir türlü anlamıyorum. Aynı şekilde Elmander'in de büyük ihtimalle gideceği düşünülürse 3 milyon euro verilip Umut neden alınmıyor bunu da çözemiyorum. Mevcut kadroyu koruyup, sol bek, stoper ve alternatif yaratacak 2-3 Türk oyuncu alarak transfer dönemini kapatmak çok zor ve maliyetli olmasa gerek. Chedjou ve Erman transferleri ihtiyaca uygun, devamının gelmesi lazım. Melo, Carlinhos, Umut, Bursaspor'un sağ beki Şener, bir de adı geçen 2-3 Türk genç oyuncu var orta sahaya da onlardan biri alındı mı bu iş tamam demektir. Zaten ilk 11'in 7-8 ismi belli, geçen seneden çok farklı bir takım izlemeyeceğiz bu sezonda da.
Obi Mikel 4-1-2-1-2, 4-1-4-1, 4-5-1 dizilişinde savunmanın önünde çapa olarak bilinen oyuncu tipi. Şu mevcut 4-3-1-2 dizilişinde Selçuk, Melo, Hamit oyunun iki yönünü oynayan, hareketli oyuncular. Mikel böyle bir oyuncu değil, çok koşmayan bir oyuncu. Mikel defansif anlayışta cengaver kesilir ama Fatih Terim'in prese dayalı, açık oyununda ben pek yararlı olacağını düşünmüyorum şahsen. Hele hele Melo'nun yaptığı işi yapabilecek bir oyuncu değil. Sneijderi'de katarsak o dörtlüde en sert oyuncu Melo'ydu. Mikel Melo kadar sert bir oyuncu değil bir defa.
4-1-2-1-2 diye düşünürsek yani dm-mc-mc-amc-st-st diye mikel iş yapabilir gibi duruyor. Kadro olarak da buna uygunuz.
---------Mikel--------
---Hamit-----Selçuk
--------Wesley------
---Drogba---Burak-
Eskiden beri kanatsız taktiği benimsemiş biri olarak, Bence müthiş taktik. Geçtiğimiz sene bu diziliş ile oynadığımızda hep rakipleri boğduk ve iyi skorlar elde ettik
Football is simple,but Football Manager is not
Melo alınmayacaksa Mikel tarzı piyasası olan adama hayır demem.Zaten Melo gibi orta sahada bize binde bir düşer.İlk şart Melo.Niye diretiyoruz bu kadar anlamıyorum.6 milyon euro bence çok değil.Şimdiye kadar balıklama atlamamız lazımdı.
Korkarım Melo için Brezilya'dan devreye giren bir kaç kulüp alıp gider.ŞL oynuyacağım diyorsada bizden başkasına gitmez.Zaten açıklama yapmış Gs'de oynamazsam Brezilya'ya dönerim diye.
Sabır beyler,kamptan önce Melo dahil gerekli bütün transferlerin biteceğine inanıyorun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gokhan inleri isterim ben ama pahali oda baya.. wellington diyorlar ama bilmiyorum bence meloyu alalim takimla uyumu iyi ozellikle selcukla.. yeni gelicek adam selcukla anlasabilcekmi bakalim.. bu arada carlinhos bitti bence bu sefer
+
bu habere gore atletico madrid 25m teklif etmis
Ama bunun taksit konusunda sıkıntıları varmış. Galatasaray yönetimi de "ödemeyi bizim istediğimiz şekilde yapan Burak'ı alır" demiş sanırım. Öyle bir haber vardı.
atleticoda ne cimriymis tabi dogru ise haber falcaodan tonla para kazandilar pesin odeyin kardesim![]()
Last edited by byariff : 15.Haziran.2013 at 18:56
25 milyonu peşin veriyolarsa alsınlar. İlla taksit diyolarsa kapıyı 40'tan açalım. Daha Arda'nın taksidini ödeyemediler hemde Falcao'dan eşşek yüküyle para kazandılar. Madem öyle bizde koyarız vade farkını 2 milyonlukta bonus puan verelim istiyolarsa.
Screw you guys, I'm goin' home
aldığım duyuma göre serdar aziz için bursa ile görüşülüyor beyler![]()
Serdar Aziz gelirse beş tane ilk 11'de oynayacak kapasitede stoper olacak. Serdar Aziz transfer edilirse ancak fazlalık olur. Ha Danny veya Gökhan Zan satılır ona bir şey diyemem. Ama elinde dört tane stoper varken beşincisi fazlalık olur. Serdar Aziz çok fazla abartılıyor bence.
John Obi Mikel yaziliyor
16milyon sterlin deniliyor, aman sakin sakin. Fazla ucmasin GS