Sayfa 1018 / 1204 İlkİlk ... 18518918968100810161017101810191020102810681118 ... SonSon
30,511 ile 30,540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sivasin solbeki ziyada gundemde galiba

http://sporkalemi.com/haber/alternatif-ziya/787/

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kerim için neden U-20 bekleniyormuş, asıl tam tersi U-20 başlamadan almak gerek.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kerim için neden U-20 bekleniyormuş, asıl tam tersi U-20 başlamadan almak gerek.
    Al bendende o kadar hep transferleri son zamana birakiyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    görende mahşerin dört atlısı sanacak bu isimleri

parlamamış potansiyelli gençlerin kadroya katılması konusunda hemfikiriz fakat bu gençlere aşırılık yükleyip onları baskı altına almak ya da heyecana kapılıp körelmelerine sebep olmak son derece yanlış olur...
    Ne biliyorsun abi belki mahşerin dört atlısı olacak bu oyuncular Elbette beklenti içinde olacağım ve kamuoyunda iyi bir şekilde anılan oyuncularla anlaşma ihtimalimiz varsa bunlarda genç ve Türk oyuncularsa tabi ki heyecanlanacağım ancak hepsi iyi olacak diye bir kaide yok,ben beklenti içine girerim ama kaderi oyuncunun elindedir,şans verildiği sürece.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Transferin durdugu falan yok aysal zeki adam anlamadiniz galiba secimleri bekliyor tekrar secildinde. Ki secildi transferleri oyle aciklicaklar bircogumuzun gonlunu alcak gs uyelerininde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen öyle kardeşim seçim ne zaman bilmiyorum haftaya galiba haftaya açıklamaya başlarız transflerleri.Melo ve Nani bana bitti gibi geliyor seçimden sonra ilk bu 2 ismi açıklarız gibime geliyor herşeyin hayırlısı tabi inşAllah diyelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seçimle falan alaksı yok arkadaşlar. Zaten Ünal Aysal tek başına girecek seçimlere ? Neyin kafasındasınız ?
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

prosedur geregi iste aysal baskan bence seçimi bekliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Seçimle falan alaksı yok arkadaşlar. Zaten Ünal Aysal tek başına girecek seçimlere ? Neyin kafasındasınız ?
    Beyaz liste verilip başkasının başkan olması sağlanabilinir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

demistim onceki sayfalardada adam akilli izleme ekibimiz olsa diye alpaslani kacirmaz diye adam bonservis bedeli olmadan standart liege takimina transfer oldu

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Son zamanlarda Obi Mikel' i pek izleme fırsatı bulamadım. Düzenli olarak izleyenler var ise yorumlar nasıl?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003

Agir, toplara mudahale etmek yerine rakibin yaninda kosan, orta sahadan savunmanin icine kosu yapan oyunculari tutmayip yerini koruyan, top kullanimi basit ve gosterissiz yanindakine pas vermekle yetinen bir oyuncu.

Chelsea'de savunmanin onunde oynadigi zaman fena degildi. Ama 4231'e dondukten sonra ortadaki iki oyuncunun olmasi gerektigi kadar hareketli bir oyuncu olmadigi icin siritti.

Guclu ve yapili olmasi en buyuk artisi. Acikcasi Obi Mikel'i Fatih Terim'in isteyecegi hic aklima gelmezdi benim.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Galatasaray'a Yaya gibi adam lazım melo biraz yakındı onun stiline yoksa çok sıkıntı çeker o bölgede.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Wellington sao paoluda oynuyor 22 yasinda melonun yerine dusunulen adam bu arkadaslar izliyeniniz varmi hic ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alper için 5-6 milyon euro, Amrabat için 8.5 milyon euro'yu gözden çıkarabilen yönetimin hala Melo'yu almamasını bir türlü anlamıyorum. Aynı şekilde Elmander'in de büyük ihtimalle gideceği düşünülürse 3 milyon euro verilip Umut neden alınmıyor bunu da çözemiyorum. Mevcut kadroyu koruyup, sol bek, stoper ve alternatif yaratacak 2-3 Türk oyuncu alarak transfer dönemini kapatmak çok zor ve maliyetli olmasa gerek. Chedjou ve Erman transferleri ihtiyaca uygun, devamının gelmesi lazım. Melo, Carlinhos, Umut, Bursaspor'un sağ beki Şener, bir de adı geçen 2-3 Türk genç oyuncu var orta sahaya da onlardan biri alındı mı bu iş tamam demektir. Zaten ilk 11'in 7-8 ismi belli, geçen seneden çok farklı bir takım izlemeyeceğiz bu sezonda da.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Agir, toplara mudahale etmek yerine rakibin yaninda kosan, orta sahadan savunmanin icine kosu yapan oyunculari tutmayip yerini koruyan, top kullanimi basit ve gosterissiz yanindakine pas vermekle yetinen bir oyuncu.

Chelsea'de savunmanin onunde oynadigi zaman fena degildi. Ama 4231'e dondukten sonra ortadaki iki oyuncunun olmasi gerektigi kadar hareketli bir oyuncu olmadigi icin siritti.

Guclu ve yapili olmasi en buyuk artisi. Acikcasi Obi Mikel'i Fatih Terim'in isteyecegi hic aklima gelmezdi benim.
    e ingiliz araştırmacılar efsane profil yapmış ama. yaratıcı ve de inanılmaz soğukkanlı. ayrıca teknik de oldukça iyi. sırf çabuk değil diye mi söylüyorsun yoksa profil mi yanlış? ben balıklama atlıyorum zira oyunda

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Obi Mikel 4-1-2-1-2, 4-1-4-1, 4-5-1 dizilişinde savunmanın önünde çapa olarak bilinen oyuncu tipi. Şu mevcut 4-3-1-2 dizilişinde Selçuk, Melo, Hamit oyunun iki yönünü oynayan, hareketli oyuncular. Mikel böyle bir oyuncu değil, çok koşmayan bir oyuncu. Mikel defansif anlayışta cengaver kesilir ama Fatih Terim'in prese dayalı, açık oyununda ben pek yararlı olacağını düşünmüyorum şahsen. Hele hele Melo'nun yaptığı işi yapabilecek bir oyuncu değil. Sneijderi'de katarsak o dörtlüde en sert oyuncu Melo'ydu. Mikel Melo kadar sert bir oyuncu değil bir defa.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

4-1-2-1-2 diye düşünürsek yani dm-mc-mc-amc-st-st diye mikel iş yapabilir gibi duruyor. Kadro olarak da buna uygunuz.

---------Mikel--------
    ---Hamit-----Selçuk
    --------Wesley------
    ---Drogba---Burak-

Eskiden beri kanatsız taktiği benimsemiş biri olarak, Bence müthiş taktik. Geçtiğimiz sene bu diziliş ile oynadığımızda hep rakipleri boğduk ve iyi skorlar elde ettik
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo alınmayacaksa Mikel tarzı piyasası olan adama hayır demem.Zaten Melo gibi orta sahada bize binde bir düşer.İlk şart Melo.Niye diretiyoruz bu kadar anlamıyorum.6 milyon euro bence çok değil.Şimdiye kadar balıklama atlamamız lazımdı.
    Korkarım Melo için Brezilya'dan devreye giren bir kaç kulüp alıp gider.ŞL oynuyacağım diyorsada bizden başkasına gitmez.Zaten açıklama yapmış Gs'de oynamazsam Brezilya'ya dönerim diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabır beyler,kamptan önce Melo dahil gerekli bütün transferlerin biteceğine inanıyorun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sabır beyler,kamptan önce Melo dahil gerekli bütün transferlerin biteceğine inanıyorun.
    Tosunum diyorsa sakin olun. Gereği yapılacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gokhan inleri isterim ben ama pahali oda baya.. wellington diyorlar ama bilmiyorum bence meloyu alalim takimla uyumu iyi ozellikle selcukla.. yeni gelicek adam selcukla anlasabilcekmi bakalim.. bu arada carlinhos bitti bence bu sefer

+

bu habere gore atletico madrid 25m teklif etmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama bunun taksit konusunda sıkıntıları varmış. Galatasaray yönetimi de "ödemeyi bizim istediğimiz şekilde yapan Burak'ı alır" demiş sanırım. Öyle bir haber vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

atleticoda ne cimriymis tabi dogru ise haber falcaodan tonla para kazandilar pesin odeyin kardesim
    Last edited by byariff : 15.Haziran.2013 at 18:56

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

25 milyonu peşin veriyolarsa alsınlar. İlla taksit diyolarsa kapıyı 40'tan açalım. Daha Arda'nın taksidini ödeyemediler hemde Falcao'dan eşşek yüküyle para kazandılar. Madem öyle bizde koyarız vade farkını 2 milyonlukta bonus puan verelim istiyolarsa.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tosunum diyorsa sakin olun. Gereği yapılacaktır.
    Abi dalga amaçlı falan mı dedin,rencide olurum bak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aldığım duyuma göre serdar aziz için bursa ile görüşülüyor beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Serdar Aziz gelirse beş tane ilk 11'de oynayacak kapasitede stoper olacak. Serdar Aziz transfer edilirse ancak fazlalık olur. Ha Danny veya Gökhan Zan satılır ona bir şey diyemem. Ama elinde dört tane stoper varken beşincisi fazlalık olur. Serdar Aziz çok fazla abartılıyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

John Obi Mikel yaziliyor

16milyon sterlin deniliyor, aman sakin sakin. Fazla ucmasin GS

Mesaj Yetkileri