Alderweireld çok iyi transfer.
Alderweireld çok iyi transfer.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ahahahahaha sülalesiyle gelmiş Bale , o yüzden bu kadar pahalı![]()
Real Madrid 3. kalecisi Adan'ın karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.
Toby AlderweireldAtl. Madrid
arada 4 milyon e var diye şimdi Bale daha mı iyi oldu. Bir oyuncuya diğerinden fazla para ödemek fazla ödeneni daha mı iyi yapıyor ? Bu hesapla Gs'deki Amrabat, Drogba, Melo, Selçuk,Burak, Snejder'den falan iyi topçu çünkü en çok para harcanan adam o oldu. Yanlış düşünüyorsunuz.
Bale iyi transfer ama bu kadar para vermek delilik.
Bale 100 milyon euro ediyor;
Son 5 sezonda en çok asist yapan futbolcu olan Mesut Özil 50...
Tabata 8 M € gelmişti Fernandes 2 M €![]()
![]()
![]()
Real Madrid'in başarısız olacağını düşünen tek ben değilimdir herhalde nasıl makakele'li los galacticos bir şey yapamadıysa mesut ve şu anda sakat olan xabi yoksa real madrid de yoktur zor bir süreç bekliyor onları
Özil'siz Madrid pek bir şey yapamaz bencede.
her şey isco'ya bağlı. bence yardıracak.
Eşeğe altın semer vursan eşek gene eşek. Zamanında Robben'i de böyle sattılar sonuç ortada. Takımın en iyi oyuncusunu sattılar. Geçmiş olsun, 5 tane Bale olsa gene seni kurtaramaz Perez.
Bale hamlesi için belki elden C.Ronaldo çıkarılsaydı daha mantıklı olurdu. Bale nerede oynayacak şimdi ? Vilas Boas onu forvet arkasında serbest oynatıyordu ve orada çok gol atmasına rağmen asist yapmıyordu Bale. Geçen sezonu sadece 4 asist yaparak bitirmiş. Bu durumda kanatlarda olan Ronaldo, İsco ve forvette ki Karimi kim besleyecek.
Ancelotti benim oldum olası sevmediğim ve taktiklerinden en nefret ettiğim hocadır. Görelim bakalım neler yapacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Adamım Neymar ın Barça ya gitmesi ve nefretim Ancelotti nin Madrid`e gelmesi ile Barça sevgim daha fazla oldu artık. Forza Barça !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İsco forvet arkası oynamıyor mu Real'de. Hatta Twitter'da okumuştum bir maçta İsco'yu Khedira ile birlikte göbekte oynattığını. Yine öyle olabilir. Kesik yiyen Modric olabilir. Carlo'nun Bale'yi forvet arkası kullanacağını düşünüyorum. Kanatlarda Di Maria, Ronaldo aynen devam eder. İsco geride de oynar bence. Bir oyun kurucuya göre oyun görüşü mükemmel o adamın. Bir Oscar , bide İsco. Bu iki oyuncu çok farklı tip oyuncular. Real'in tek sorunu sertlik olabilir. Top yapabilen oyuncu sayısı çok zaten ama gerideki altılı yeterince sert değil bence.
Ronaldo Forvet'de oynayacak kanımca.
Mancini sıfıra sıfır. Sadece motive ederek oynatmaya çalışan, taktik açıdan çok yetersiz bir teknik adam. Adama geçen sezon teknik direktörlük kariyerinde en sağlam kadro verildi ama ŞL grubundan bile çıkamadı. O kadroyla sezonu kupasız tamamlamak ayrı beceri.
Ancelotti konusunda dediğin gibi belli bir stili yok ama her zaman çalıştırdığı takımlarda oyuncu kadrosuna göre dizilişi, oyun planını belirleyen hoca oldu. Milan'da 4-3-1-2, Chelsea'de 4-1-2-1-2, PSG'de 4-4-2 kullandı. Real'de de 4-2-3-1 kullanacak sezon boyunca öyle gözüküyor. Ancelotti'nin diziliş takıntısı yok. Ve bu özelliği onu dünyanın en iyilerinden biri yapıyor. Eldeki kadro nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynatıyor. Ve Ancelotti'nin takımları rakibin zorluğuna göre maçlarda tempoyu ayarlayabilen, gerektiğinde topu rakibe verip geride bekleyen takım. Yıldız oyuncularla çalışmayı çok seviyor, öncelik veriyor. Genç oyuncuya az şans veriyor tabi onuda saymak gerek.
Last edited by Mamadou : 04.Eylül.2013 at 02:50
Mesut'u satıp çuval ile Bale'ye para bayıldılar. Çok yanlış bir tercih bence. Mesut'u gönderecek kadar muhteşem bir isim değil Bale.
Zidane da Bale'ın bu kadar etmeyeceğini söylemiş.
Ne diye yırtınıp durdun ne olursa olsun alınmalı falan diye.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ardanin bonservisi 41m euro olmus
Dün maçı çevirdi![]()
Şu Arbeloa ile Di Maria Real'de ilk 11 oynuyor çok ilginç çok.
Aynen yahu batırdılar takımı.Atletico bu sezon geçen sezona göre daha çok zorlar zirveyi şu maçı da alırlarsa çok iyi olacak.
Sahada futbol naımına birşey yok. Hakemde kontrolü elinden kaçırıyor bu nasıl derbi ya az keyif alsaydık bari ama yok.
Atletico golü attı yatacak şimdi böyle biterse şaşırmamak lazım ama Real atmadan bitirmez gibi 1-1 biter gibi geliyor bana.
Arda Turan)
https://www.youtube.com/watch?v=74SvA0BAQic
Tahmin edilen oldu 1-0 yendi Atletico Madrid.Bu sezon daha iddialılar Falcao gittikten sonra düşüş bekleniyordu tam tersi daha iyi durumdalar şuan.Bu sezon Barça-Real hegemonyası son bulabilir Atletico böyle devam etsin yeterki ama Barça'da bir başka bu sezon be aralarındaki maçlar çok önemli olacak.
barça kolay kolay bırakmaz bu sene de atlatiko iyi ama nereye kadar götürebilecekler göreceğiz
NtvSpor'da gördüm şimdi Alex Song Cumartesi günü oynanan maçta 102 pasın tamamını isabetli atarak %100 pas yüzdesiyle tamamlamış maçı vay arkadaş.![]()
Puan Durumu
Fikstür
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!