Besiktasın yapması gereken kadro bence söyle,
Gregor
tanju ibo sivok ismail
hilbert necip fernandez boral
quaresma(serbest)
Almeida
Spor xFikret Orman'dan Quaresma açıklaması
Beşiktaş'ta hakkında affedildiği iddiaları çıkan Ricardo Quaresma için Beşktaş Başkanı Fikret Orman net konuştu.
Beşiktaş'la ilgili çıkan haberlerde, Ricardo Quaresma'nın affedildiği ve takımın Antalya kampına götürüleceği ifade edilirken Beşiktaş başkanı Fikret Orman, bu haberleri yalanlayan açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantının ardından bir açıklama yapan başkan Fikret Orman, Quaresma konusunda şu an için yeni bir gelişmenin olmadığını, Beşiktaş'ın şartlarının ve bu konuyla ilgili tutumunun aynı şekilde devam ettiğini ifade etti. Ancak başkan Orman'ın toplantıdan ayrılmasının ardından kulüp binasında kalan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın, şu anda Portekiz'de bulunan Quaresma ile temasta olduğu öğrenildi.
Bu akşam yapılacak son görüşmelerin ardından Quaresma'nın, kısa bir süre içerisinde İstanbul'a dönerek, Beşiktaş'ın 10-14 Ekim tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceği kampa katılması bekleniyor.
Açıkçası ben yönetime kızamıyorum. Ne kadar zor bir durumda göreve geldikleri ortada. Adamlar sorumluluk alarak geliri 0 olan bir kulübe geldiler ve doğru olduklarına inandıkları şeyler yapmaya çalışıyorlar. Fakat amatör oldukları için çok yanlış kararlar verebiliyorlar. Bunlar kulübe aşırı derecede zarar vermediği sürece kabul edilebilir şeyler. En büyük yanlışları ise çok konuşmaları. Neredeyse her gün ikişer üçer Beşiktaş yöneticisi aklına geleni medyayla paylaşıyor. Özellikle Tamer Kıran ve Ahmet Çebi gibi(ikisinden de pek hoşlanmadığım için ilk onlar geldi aklıma) para verdiği için kulübü babasının çiftliği zanneden adamlar çok yanlış işler yapıyor, çok konuşuyor, çok ahkam kesiyorlar. Ayrıca Quaresma ve Ericsson olayı dışında çok bariz bir hatası olduğunu düşünmüyorum yönetimin. Yönetimi istifaya çağırmak mantıksız bir davranış. Diyeim yönetim istifa etti, kim gelecek? Kim geliri olmayan bir kulüpte daha iyi bir yönetim sergileyecek? Eğer yönetim istifa ederse Beşiktaş'ın sonu kayyumdur. Beşiktaş batmanın eşiğindeyken taraftarın bu kadar agresif tepkilerde bulunmaması lazım. Biraz daha sabır biraz daha anlayış ve en önemlisi biraz daha destek. Feda değil, destek! Beşiktaş 3 büyükler içinde marketing olarak en geri kalmış takım. Forma ve lisanslı ürün satışları yerlerde. Bir forma bile çok şeyi değiştirebilir. Sadece bir forma bile. Belki bir gün çocuğunuza söyleyebilirsiniz bu forma Beşiktaş'ın tarihinin belki de en zor senesinde giymiş olduğu formaydı diyebilirsiniz.
Steam ID: fotosuki
Atakan Kurt @atakankurt2
İ.B.B'ye takasta gitmedigi icin kadro dışı bırakılan Emre Özkan affedildi ve yarın Beşiktaş'la birlikte Antalya kampına gidiyor. LİGTV
İyi oldu bu. Darısı Burak ve Tanju'nun başına.
Canım FEDA olsun sana !
''Bu isimlere kaldıysak vah halimize!''![]()
Neyse, çok iyi bir haber. Kadro dışı kalan tüm futbolcular, en azından devre arasına kadar takıma dönmeliydi zaten. Devre arası, bakılır bir hal çaresine.
NTVSpor'da canlı yayında Fikret Orman soruları yanıtlarken Quaresma konusu bitmiştir, 3 Milyon Euro'ya okey dedik ancak tekrar 3.750'ye çıktı bizde vazgeçtik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben yıpranıyorsam, o da yıpranıyor dedi Quaresma için ancak bu söyleme anlam veremiyorum ben..
Sen kazansan o da kazansa daha mantıklı değil mi ? Böylece klüpte kazanmış olur şuan sırf değer kaybetmemek sözümüzden döndük dememek için oynatmıyor bariz ortada bu olay..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beşiktaş bu şekilde zarar görüyor Quaresma konusunda ancak eğer biz zarar görüyorsak sende zarar göreceksin ve oynamayacaksın.
Bu mantığı çözemiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adam indirim yapıyor, sen kabul etmiyorsun; başın sıkışınca çağırıyorsun yanına bu defa da o inmem diyor diye yem ediyorsun. Tabii inmez. Adama BJK TV'de ne çocuğu olduğunu bilmem derlerse, yöneticilerin çıkıp boş boş konuşurlarsa ben de inmem. Bu iş Beşiktaş'a, Q7 gidene kadar zarar verecek gibi görünüyor. Takıma girip oynatılacağından da umudum kalmadı artık. En güzeli, yolları ayırmak sanırım.
Kaç kere yön değişikliği oldu yahu şu Q7 konusunda. Bence devre arasında tekrar karar değişikliği olur affedilir Quaresma.
Orada Güntekin Onay çok güzel söyledi, oyuncular isyan ederse ne yapacaksınız ?
Sonuçta sadece antrenman yaparak 3.750 milyon euro alan birisi var bir de canını dişine takarak oynayan sezonda bilmem kaç maç oynayan oyuncu var...
Başkanın bir de Veli kıyaslaması vardı. Güntekin Onay ona da cevabını verdi. Biri yıldız futbolcu, diğeri işçi. Veli de, Q7'den daha fazla fayda sağladı ya sanki, kıyasladığı futbolcuya bak.
Q7 kırmızı gördüğünde vatan haini ilan edenler, Veli kırmızı görünce hiçbir şey demiyor. Hayat çok garip!
Yalnız, yd olayına takıldım ben arkadaş! Adama, başkanken en büyük muhaliflerden birisi Fikret Orman iken, şimdi kendisi başkan olduğu halde çıkıp bir şey diyemiyor ve ydyi 'iyi Beşiktaşlı' diye nitelendiriyor. Kamera şakası gibi adam yemin ederim. Quaresma tu kaka, yd iyi Beşiktaşlı. Vay anam vay!!!![]()
o parayı hibe etme olayı için YD hakkında öyle konuşuyordur![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben çoğu kişinin aksine başkana katılıyorum. Bu takım artık dediklerinden taviz vermemeli. Quaresma takıma döndü denildiğinde yine mi döneklik yapıldı diye üzüldüm açıkçası. Takım her ne kadar bir sol kanada ihtiyacı olsa da ben bu konudaki duruşlarını tebrik ediyorum. Prensip meselesi bu gerçekten. Sen eğer bugün bir şey söyleyip ertesi gün vazgeçersen o zaman Demirören'den farkın kalmaz. Ne kulüp yönetebilirsin, ne de bir ağırlığın kalır o kulüpte. Ben destekliyorum Fikret Orman'ı. Bunu sadece Quaresma için değil herkes için söylüyorum.
FM Gazetesi
YD'i mevkisi dolasiyla karsina almak istemiyordur belki Fikret Orman.
Valla ne güzel iş yattığın yerden 3.750 al.Vay be bir de kalkıp o da yıpranıyor diyo.
Quaresma'nın yıpranacağını düşünmesi bile saçma en fazla antreman eksiği olur bunu da gittiği takımda 2 ay da giderebilir peki ya sizin cebinizden çıkan para geri gelecek mi ?
Quaresma'yı istemeye bilirsin ancak burada duruş değil saçmalık ön planda adam yatarken para vermektense oynatıp kendisini göstermesini sağlayabilirsin.
Örneğin : Real Madrid çok eşit bir örnek olmasa da Kaka'yı satacaklarını herkes biliyor ancak Mourinho değeri artsın diye yapmayacağı şey yok.Kadroya girebilir diyor sonradan oyuna alıyor kupa maçında şans veriyor.Beşiktaş yine yollasın istiyorsa Quaresma'yı ancak bırak adam oynasın takımla antreman yapsın kendini göstersin sonra iyi bir paraya sat...
Maalesef takımlarımız bu oyuncu alıp, satma işlerini iyi yapamıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Q7 kendine bi takım bulur da beşiktaş böyle bi futbolcuyu kimbilir bu imkanlarla nereden bulur
Keşke bizimkiler alsa en azından sıkıcı futbolumuzun yanında ara sıra göz bamyosu yaparız
Takıma dönmeyi çok isteyen biri mi söylemiş tekrar 3.75 € almak istediğini ? Çok inandırıcı olmuş başkan, devam edin böyle. Paran yoksa da ne diye o koltuğa oturdun onuda anlamıyorum ki.
Canım FEDA olsun sana !
Beşiktaş basketbol takım maçı hangi kanalda?
FM Gazetesi
Q7 sezon sonunda bedavaya Galatasaraya giderse Yildirim Demiroreni degil milyonlarca Besiktasliyi karsisina alacak.
Aybaba: Hasan Türk,Quaresma’dan daha iyi
Guldurdu gercekten bu beni.
YD
Eger Dogruysa Fikret Orman bu sefer ne bulacak merak ettim.Başkanlık yapmak; 3 milyon 750 bin euro alıyor diye kadro dışı bırakmak mıdır? Quaresma’nın gelişinde payım büyük. Beşiktaş yönetim ne kadar ödeyebileceğini açıklasın ben de eri kalan parayı tamamlayım
Basketbol'da yüzümüz gülüyor, ah birde futbol'da gülse şu yüzümüz.![]()
Canım FEDA olsun sana !