Sayfa 102 / 122 İlkİlk ... 25292100101102103104112 ... SonSon
3,031 ile 3,060 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugün herşey belli olur; olumlu yada olumsuz sonuçlanır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Miguel sağ bek Morientes forvet

Transferde art arda patlattığı bombalarla taraftarlarını sevindiren Galatasarayımız, Valencia forması giyen Portekizli sağ bek Miguel'in de işini bitirdi. Avrupa'nın sayılı kanat savunucuları arasında gösterilen yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılarımız önümüzdeki günlerde bu transfere resmiyet kazandırmak istiyor. Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın ardından maddi olarak rahatlayan Galatasarayımız, Miguel gibi önemli bir ismi yakın arkadaşı Fernando Meira'nın da aracı olmasıyla renklerine bağlama aşamasına geldiği öğrenildi. Ünlü futbolcumuz, geçtiğimiz sezon Valencia'nın yaşadığı başarısızlık üzerine takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti. OLIVEIRA HÂLÂ LİSTEDE
    Öte yandan sarı-kırmızılı takımımız sekizinci yabancı olarak kaliteli bir forveti kadrosuna katmak için çabalarını sürdürüyor. Cimbom son olarak rotayı ünlü İspanyol santrfor Fernando Morientes'e çevirirken, Oliveira'yla ilgili çalışmalar da sürüyor. Yönetimimizin Oliviera ya da Morientes'ten birine bu hafta imza attırmak istediği biliniyor.

Kaynak: Sabah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    miguelin gelmesi ve forvet transferini bitirmemiz bizim için herhalde süper olur. Defansın sagına migueli almamız olabilecek en iyi transfer olur herşeyin hayırlısı bekleyip görcez bugun bir bomba patlayabilir. Oliveira degilde Morientesi tercih ederim forvetler içinde...
    Last edited by klasgs : 06.Ağustos.2008 at 12:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Miguel mi hiç bu transferden bahsedilmemişti gerçekten takıma gelirse sağ bek sıkıntısını çözeriz..
    Ayrıca Türk telekom bizim işimize çok yaradı
    Sabah : Türk Telekom'dan G.Saray'a 70 milyon Ytl
    Last edited by MaTRaKaN : 06.Ağustos.2008 at 12:39

Miguel transferi bir çok sitede var.Bakalım ne olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

İspanya'dan G.Saray'a kötü haber

Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği belirtilen Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira konusunda farklı bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basını 28 yaşındaki yıldızın Zaragoza'nın ücretine zam yapması nedeniyle takımda kaldığını iddia etti.

İspanya'da Aragon Bölgesi'nin önemli gazetelerinden Heraldo De Aragon'da yer alan habere göre daha önce 2. Lig'de oynamak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını açıklayan Oliveira, alacağı ücretin 3 milyon Euro'ya yükseltilmesiyle mavi beyazlı ekipte kalmayı kabul etti. 4 yıllık olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2013 yılına kadar İspanya'da kalmayı kabul eden Brezilyalı, böylece Milito ve Ayala ile birlikte takımda en yüksek ücreti alan isimler arasına girdi.

Haberde Oliveira'nın "Kulübüm 4 yıllık sözleşmemi 1 yıl daha uzatmayı teklif etti, ben de düşünmeden kabul ettim. Onların benden memnun olduğunu bilmek çok güzel. Burada kaldığım için çok mutluyum, çünkü ailem hayatına aynı yerde devam edecek ve çocuklarım aynı okula gidecek" sözleri de yer aldı.

Bu arada Oliveira, dün Pontevedra ile oynanan hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Miguel mi? Süper olur da bence sag bek için o kadar para vermez yönetim. Gurbetçi bir sag bek bakıldığı söyleniyordu. Bugun Oliveira durumu netleşir. Sag bekin steau maclarına yetişmesi gibi bir zorunluluğu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Galatasaray'da para çok artık Oliviera'ya 15M € verir alırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Morientes,Miguel iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu ne ya ? İyice Meira olayına döndü. Onda da biri geldi diyordu, diger yerde iş çıkmaza girdi Tottenham a gidiyor dedi, digeri de Haldun Üstünel yalanladı dedi. Sonucu iyi bitmişti. İnşAllah Oliveira'nın da sonu mutlu biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Miguel,Morientes doğruysa ve onlar gelirse iyi olur.Miguel,Oliveira da fena olmaz hani

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu ne ya ? İyice Meira olayına döndü. Onda da biri geldi diyordu, diger yerde iş çıkmaza girdi Tottenham a gidiyor dedi, digeri de Haldun Üstünel yalanladı dedi. Sonucu iyi bitmişti. İnşAllah Oliveira'nın da sonu mutlu biter.
    Herkez kendi kafasından bişeyler diyor
    Bu transfer politikasına akıl sır ermez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu politika falan değil artislik

Quote Originally Posted by Sabah

Miguel sağ bek Monteiro forvet

Transferde art arda patlattığı bombalarla taraftarlarını sevindiren Galatasarayımız, Valencia forması giyen Portekizli sağ bek Miguel'in de işini bitirdi. Avrupa'nın sayılı kanat savunucuları arasında gösterilen yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılarımız önümüzdeki günlerde bu transfere resmiyet kazandırmak istiyor. Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın ardından maddi olarak rahatlayan Galatasarayımız, Miguel gibi önemli bir ismi yakın arkadaşı Fernando Meira'nın da aracı olmasıyla renklerine bağlama aşamasına geldiği öğrenildi. Ünlü futbolcumuz, geçtiğimiz sezon Valencia'nın yaşadığı başarısızlık üzerine takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti. OLIVEIRA HÂLÂ LİSTEDE
    Öte yandan sarı-kırmızılı takımımız sekizinci yabancı olarak kaliteli bir forveti kadrosuna katmak için çabalarını sürdürüyor. Cimbom son olarak rotayı ünlü İspanyol santrfor Fernando Morientes'e çevirirken, Oliveira'yla ilgili çalışmalar da sürüyor. Yönetimimizin Oliviera ya da Morientes'ten birine bu hafta imza attırmak istediği biliniyor.

06.08.2008
    Miguel işi bitti diyor..Kesin birşey var mı?
    Last edited by Revolution : 06.Ağustos.2008 at 12:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bİr çok sitede miguel'in haberi varmış heralde gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Ocakta gideyim siz de kazanın"

G.Sarayımızın başarılı savunmacısı Servet Çetin'den sarı-kırmızılı yönetimimize mesaj var. Geçen sezon ligdeki ve EURO 2008'deki performansıyla önemli kulüplerin dikkatini çeken Servet, yönetimle yaptığı görüşmede "Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Şimdi olmadı ama devre arasında gitmeme izin verin" dedi. Galatasaray'da sadece bir sezon futbol oynamasına rağmen taraftarların gönlünde taht kuran Servet, yöneticilerle yaptığı görüşmede şunları dile getirdi: "SÖZLEŞMEM BİTECEK"
    "Galatasaray forması giymek bana gurur veriyor. Ama her futbolcu gibi benim de gönlümde Avrupa yatıyor. Sizin de bildiğiniz gibi ciddi teklifler geliyor. Şimdi yollamadınız ama Ocakta gitmeme izin verin. Zaten sezon sonu sözleşmem bitecek. Devre arasında gideyim; hem siz para kazanın hem de hayalim gerçek olsun."

06.08.2008

Sabahın yaptığı haberler kolpaya benziyor yahu.Bu ne Servet gitmek istiyor falan.
    Last edited by goosfraba : 06.Ağustos.2008 at 14:29 Reason: büyük font

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sabahtan hayır çıkmaz artık

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Bence bu politika falan değil artislik

Miguel işi bitti diyor..Kesin birşey var mı?
    sabahta pek boş haber vermez bitti diyor sabahın yalancısıyım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaanali View Post

"Ocakta gideyim siz de kazanın"

G.Sarayımızın başarılı savunmacısı Servet Çetin'den sarı-kırmızılı yönetimimize mesaj var. Geçen sezon ligdeki ve EURO 2008'deki performansıyla önemli kulüplerin dikkatini çeken Servet, yönetimle yaptığı görüşmede "Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Şimdi olmadı ama devre arasında gitmeme izin verin" dedi. Galatasaray'da sadece bir sezon futbol oynamasına rağmen taraftarların gönlünde taht kuran Servet, yöneticilerle yaptığı görüşmede şunları dile getirdi: "SÖZLEŞMEM BİTECEK"
    "Galatasaray forması giymek bana gurur veriyor. Ama her futbolcu gibi benim de gönlümde Avrupa yatıyor. Sizin de bildiğiniz gibi ciddi teklifler geliyor. Şimdi yollamadınız ama Ocakta gitmeme izin verin. Zaten sezon sonu sözleşmem bitecek. Devre arasında gideyim; hem siz para kazanın hem de hayalim gerçek olsun."

06.08.2008

Sabahın yaptığı haberler kolpaya benziyor yahu.Bu ne Servet gitmek istiyor falan.
    Servet zaten avrupada oynamak istedigini bilmeyen yok neresi yalan haber ? cok dogaldır ocak ayında gitmek istiyor olması
    Last edited by klasgs : 06.Ağustos.2008 at 13:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Servet'in avrupaya gideceğini hiç sanmıyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bölümdeki Oliviera havası iyice dağılmış bence gelmeyecek oliviera

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Servet'in avrupaya gideceğini hiç sanmıyorum ben
    her oyuncunun gönlünde avrupa sevdası vardır. Konu şu an bence servet degil gelecek transferlerdir zaten şu an bir yere gittigi yok ocak ayı gelince veya sezon sonu bu olay çözüme ulaşır.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu Avrupa Kelimesini Anlıyamıyorum Ben.. Türkiye Avrupada Değilmi? Madem Avrupa'da Oynamak istiyor Kalsın Burda.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Evet yahu Türkiye'de avrupa servet kalacak demek ki...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bu Avrupa Kelimesini Anlıyamıyorum Ben.. Türkiye Avrupada Değilmi? Madem Avrupa'da Oynamak istiyor Kalsın Burda.
    'gazetede bile avrupada oynamak istiyorum' demiş gazetenin gazabına ugradım haklısın yanlış olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yok Abi Kastım Sen Değildin Zaten. Yani Yazmak İstedim Hep Avrupa Deniyor'da..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yok Abi Kastım Sen Değildin Zaten. Yani Yazmak İstedim Hep Avrupa Deniyor'da..
    haklısın...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Hatta tam olarak Avrupa yani, İstanbul'un Avrupa yakası takımı değil mi Galatasaray sonuç olarak

"Avrupa" kelimesinden kasıt Bundesliga, Seri A, La Liga, Premiership gibi ligler. Bu liglerde oynamak istediğini söylüyor, yani "Avrupa" liglerinde. Avrupa kelimesinden kastedilen şey ülkenin hangi kıtada olması değil. Macaristan, Rusya, İsrail, Ermenistan, Yunanistan, Belçika, Hollanda da Avrupa'ya dahil, fakat gazetelerin kastettiği İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya ülkeleri ve ligleri.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bölümdeki Oliviera havası iyice dağılmış bence gelmeyecek oliviera
    gelecek, rahat ol.

Quote Originally Posted by LaVioRtH_cL View Post
    gelecek, rahat ol.
    bence gelmesin daha önce de güiza transferi ile dediklerimin aynısı bu kez de oliveira için söylüyorum. iki oyuncu da bence pek iş yapamaz bu ligde. yapsalar bile aldıkları paranın hakkını veremezler. bu oyunculara verilen paralara yazık. gaatasaray oliveira'yı alsa bile en az 10 milyon euro'ya yakın bir bonservis ödemek zorunda(bence). bu parayla da daha iyi oyuncular alınabilir. hem oliveira'nın galatasaray'a avrupa'da başarı getireceği kesin değil. olan bizim paramıza oluyor türkiye'nin parasına oluyor. ama suç biraz da taraftarlarda. herkes tutturmuş yıldız oyuncu diye yönetim de baskı altında kalıp bu tür yüksek miktarda para isteyen oyunculara yönelmek zorunda kalıyor.
    bence iyi transfer yıldız transfer değildir. iyi transfer oyuncunun kalitesi ve ona ödenen para ile alakalıdır. yani kewell iyi bir transfer olabilir ama oliveira olmaz. ama oliveira kabul edilebilir bir paraya alınırsa o zaman fikrim değişebilir...
    not: gs'liyim...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    bence gelmesin daha önce de güiza transferi ile dediklerimin aynısı bu kez de oliveira için söylüyorum. iki oyuncu da bence pek iş yapamaz bu ligde. yapsalar bile aldıkları paranın hakkını veremezler. bu oyunculara verilen paralara yazık. gaatasaray oliveira'yı alsa bile en az 10 milyon euro'ya yakın bir bonservis ödemek zorunda(bence). bu parayla da daha iyi oyuncular alınabilir. hem oliveira'nın galatasaray'a avrupa'da başarı getireceği kesin değil. olan bizim paramıza oluyor türkiye'nin parasına oluyor. ama suç biraz da taraftarlarda. herkes tutturmuş yıldız oyuncu diye yönetim de baskı altında kalıp bu tür yüksek miktarda para isteyen oyunculara yönelmek zorunda kalıyor.
    bence iyi transfer yıldız transfer değildir. iyi transfer oyuncunun kalitesi ve ona ödenen para ile alakalıdır. yani kewell iyi bir transfer olabilir ama oliveira olmaz. ama oliveira kabul edilebilir bir paraya alınırsa o zaman fikrim değişebilir...
    not: gs'liyim...
    Oliviera'dan daha kaliteli hangi oyuncuyu alabilir Galatasaray??

Nesil
    2007
    Yer
    34

Demirhan Kaıtlmıyorum Çok Yanlış Düşünüyorsun.. Oliveira'da, Güiza'da Bu Sezon En Az 22-23 Gol Atacaklar Bence.

Mesaj Yetkileri