Sayfa 102 / 896 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202602 ... SonSon
3,031 ile 3,060 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vargas fm'de bek değilmi yahu. Gerçekte sol açık mı oynuyor?

Fiorentinalı Vargas derken, Bocalı Vargas'ı getirmesin bizimkiler. Maldonado'nun Kolombiyalı versiyonu olur sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Önde oynama özelliğide var Mustafa ama genelde bek oynuyo. Carlos gidecekse gelsin tam oyuncu olur orada çok iyi orta kesiyo ama ben Riise gelecek gibi hissediyorum (:

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Riiseyi Roma bırakmaz.Çok zor bir ihtimal Riise transferi.Fakat Vargas olası gibi gözüküyor ama Carlos kalacaksa Vargas'ı sol açık olarak mı düşünüyorlar bilemiyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yıldıray zaten kulube için istiyorum Batu. Deivid nedense bir türlü ısınamadım. Adamın günü gününü tutmuyo.
    Deivid kalsın yasa değişince Türk olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vargas'ın hem bek hem açık oynayabilmesinden dolayı Carlos'la (kalırsa) müthiş ikili olabilirler. Uğur Carlos'la bir türlü anlaşamıyor. Carlos'un ne yapacağını kestiremiyor. Bazen topu Carlos'a verip olduğu yerde çakılıyor bazen yanlış yerlere kaçıyor. Vederson'un iyi olduğu maçlarda Carlos'la çok iyi anlaşıyorlardı. Hem defansı hem ofansı beraber yapabiliyorlardı. Oysa ki Uğur Milli takımda zaman zaman sol bekte oynatılsa dahi tamamen ofansif bir oyuncudur. Dolayısıyla defansif yönden de ofansif yönden de Carlos'la pek uyum yakalayamadılar.

Drenthe'yi Fiorentina alıyormuş Vargas'ın transferi için bizim açımızdan güzel bir gelişme fakat yine de mücadeleci kaliteli bir oyuncu Vargas Fiorentina bırakmak ister mi isterse belirleyecekleri bonservis bize uyar mı bilemiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Daum yarın İstanbul'a gelebilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juan Manuel Vargas FM'de bombastic olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Vargas gelmez...

Bayram Tutumlu Aurelio için Betis'in 4 milyon Euro'ya ikna olduğunu ve Fenerbahçe'nin isterse bu bedel karşılığında Aurelio'yu alabileceğini söyledi. Aurelio'nun Türkiye dönmek istediğini belirten Tutumlu, Fenerbahçe'nin Betis'le anlaşması durumunda Aurelio'nun alacağı ücret konusunda sorun çıkarmayacağını ileri sürdü. Aurelio'nun profesyonel olduğunu da söyleyen Tutumlu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bu transferi isterse bitirebileceğini ima etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

4 milyonu versin Bayram Tutumlu Betis'e, alalım o zaman..

LUGANO'NUN GÖZÜ SERİ A'DA!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Lugano, İtalya’nın AS Roma takımının kendisini istediğini belirterek, Seri A’da forma giymek istediğini söyledi!..

Brezilya’da tatil yapan Lugano, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Roma’dan teklif aldığını ve bu takımda forma giyebileceğini ifade etti. Avrupa ve İtalya’da şampiyonluk mücadelesi verecek bir takımda oynamak istediğini söyleyen Uruguaylı futbolcu, “Fenerbahçe ile sözleşmem sona erdi. Bazı kulüpler benimle anlaşmak için bağlantı kuruyor. Bunlara Roma da dahil” dedi.

Roma Sportif Direktörü Daniele Prade’nin bu transfer için görüşmelerini sürdürdüğü belirtilirken, Lugano’nun Roma’nın defans oyuncuları Mexes ve Juan’a alternatif olabileceği ifade edildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BORA EĞRİÇAYIR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tutumlu'yu çok uzlaşmacı gördüm,
    Aurelio'ya verilen cezanın yaptırımı nasıl olacak onu da zaman gösterir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben aurelioyu da luganoyuda istemiyorum artık yani anlamıyorum ki 3 milyon euro veriyoruz luganoya diye biliyorum ben raul albiol realden 1.8 alıyo lugano hak ediyo mu yani bu kadar parayı abdnin stoperiyle prensipte anlasmışsak o da serbest oyuncu onu tercih ederim luganoya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha ha ha, Tutumlu'ya gülüyorum sadece. Ne 4 milyonu yahu, adamın bize borcu var zaten. Profesyonel olsun, ne olursa olsun da bizim paramızı versin, gelmesine gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ben aurelioyu da luganoyuda istemiyorum artık yani anlamıyorum ki 3 milyon euro veriyoruz luganoya diye biliyorum ben raul albiol realden 1.8 alıyo lugano hak ediyo mu yani bu kadar parayı abdnin stoperiyle prensipte anlasmışsak o da serbest oyuncu onu tercih ederim luganoya
    Huh aynen öyle..

İtalya'da max alacağı rakam 1,7M€
    Bizim önerdiğimiz 2,3M€
    İstediği 3,5M€

Kısacası havasını alır.
    Biz oyuncuya bağlı değiliz, bu senaryoyu izlemekten sıkılmıştım, yönetimi kutluyorum.Parasını verip Miranda'yı getir, bu iş bu kadar.

Lugano'nun blöflerinden çok sıkıldım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Biz Lugano'yu bu kadar severken bizim paralarımızla olusturulan transfer ve maas bütcesiyle resmen alay etmesini sindiremiyorum.Gitsin kesinlikle gitsin...

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Biz oyuncuya bağlı değiliz, bu senaryoyu izlemekten sıkılmıştım, yönetimi kutluyorum.Parasını verip Miranda'yı getir, bu iş bu kadar.

Lugano'nun blöflerinden çok sıkıldım..
    Bu "Miranda" menajer mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok Miranda defans oyuncusu Sao Paolo'daydı sanırım

Miranda'ya gerek yok, bonservissiz Onyewu gelsin yeter. Onyewu gelecekse eğer Lugano'nun gitmesine razıyım.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yok Miranda defans oyuncusu Sao Paolo'daydı sanırım
    Bizim Miranda adlı bir menajer ile sorunumuz var da o yüzden aman diyecektim. Lugano gidecekse stoper şart tabi

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Onyewu İlk Bizim Gündemimizdeydi Civelli İle Adam Şimdi Avrupanın Önemli Kulüplerinin Listesinde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fener, Essien’i yedekte tutuyor

Poulsen ile sıcak temas halinde olan Fenerbahçe yönetimi her ihtimale karşın Chelsea’nin yıldızıyla da ilgileniyor. Menajeri ise açık kapı bıraktı

Yabancıbir ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi Danimarkalı Poulsen’in üzerinde yoğunlaşmış olmasına karşın alternatiflerini de araştırıyıor. Listenin en üstünde ise İngiliz Cheslea’den ayrılmak isteyen Gana milli takımının da favorisi Michael Essien... F.Bahçe yönetimi Poulsen’de beklenmedik bir sorun çıkarsa rotayı Essien’e çevirecek.

Geçtiğimiz sene bir sakatlık süreci geçirdiği için İngiliz takımında fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldız’ın menajerliğini yapan Fabian Piteteau’u da yaptığı bir açıklama ile kapıları açtı. Essien’in menajeri “Futbolcum Londra’da çok mutlu. Ancak profesyonellik gereği teklifleri değerlendiriyoruz. Sonuçta biz bu işi para kazanmak için yapıyoruz” dedi

Efsane Fotospor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımdaki dengeleri 3 sezon önce Kezman transferi ile bozdular,
    ondan sonra Alex pasif bir oyun sergiledi ve sonunda yuhalandı (Akmaar maçında). İstediği ücret verilince de sonraki sene şampiyonlar liginde Deividle birlikte takımı sırtladı.

Bugün Volkan'ın da Lugano'nun da yüksek meblalar istemesinin tek nedeni takım içindeki ücret politakasında yapılan hatalardan kaynaklanıyor. Volkan'ın isteği anlaşılabilir ama Lugano'ya kesinlikle taviz verilmemeli ve verilmemiştir de.

Fenerbahçe'nin imajı, tanımı; futbolcularına yüksek ücretler ödeyen ya da kapak attıktan sonra yan gelip yatılan bir kulüp olmamalıdır. Bunun için de futbolculara kesinlikle taviz verilmemeli..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hehe yedekte tuttuğu isim essien sadece başlığa bakıp gülüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Onurap View Post

Poulsen ile sıcak temas halinde olan Fenerbahçe yönetimi her ihtimale karşın Chelsea’nin yıldızıyla da ilgileniyor. Menajeri ise açık kapı bıraktı

Yabancıbir ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi Danimarkalı Poulsen’in üzerinde yoğunlaşmış olmasına karşın alternatiflerini de araştırıyıor. Listenin en üstünde ise İngiliz Cheslea’den ayrılmak isteyen Gana milli takımının da favorisi Michael Essien... F.Bahçe yönetimi Poulsen’de beklenmedik bir sorun çıkarsa rotayı Essien’e çevirecek.

Geçtiğimiz sene bir sakatlık süreci geçirdiği için İngiliz takımında fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldız’ın menajerliğini yapan Fabian Piteteau’u da yaptığı bir açıklama ile kapıları açtı. Essien’in menajeri “Futbolcum Londra’da çok mutlu. Ancak profesyonellik gereği teklifleri değerlendiriyoruz. Sonuçta biz bu işi para kazanmak için yapıyoruz” dedi

Efsane Fotospor
    Poulsen Essien'den daha iyi bir oyuncu mu da Essien yedekte duruyor ? Biraz araştırsalar Essien'in Chelsea'de kalacağını açıkladığını ve çok mutlu olduğunu zaten görecekler. Essien'i Türkiye'ye getirmek için para yeterli değil. O popolarının üzerine oturup haber yapalım derken bütün okuyucu kitlesini öldürüyorlar. Yazık...

Başlığa bak,kop

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Onurap View Post

Efsane Fotospor
    Böyle bir ihtimal var ise hiç beklemeden Essien'i alalım. Kolpa bir haber olarak düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu böyle haberleri aslında paylaşmayacaksın bile ya da üzerine yorum yapmacaksın,
    x gazetesinin haberleri asparagastır demek bile adamlara primdir, bunlar umut satıyor.
    Umut fakirin ekmeği misali..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Onyewu İlk Bizim Gündemimizdeydi Civelli İle Adam Şimdi Avrupanın Önemli Kulüplerinin Listesinde
    Hayır ilk bizim gündemimizdeydi.

Bülent Uygun canlı yayında söylemiş. Bursaspor, Belçika'da oynayan Amerikalı bir stoper ile ilgileniyor diye . . .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Yahu böyle haberleri aslında paylaşmayacaksın bile ya da üzerine yorum yapmacaksın,
    x gazetesinin haberleri asparagastır demek bile adamlara primdir, bunlar umut satıyor.
    Umut fakirin ekmeği misali..
    Zaten makarasına ekledim..

Belki göl maya tutar..

Mesaj Yetkileri