Vargas fm'de bek değilmi yahu. Gerçekte sol açık mı oynuyor?
Fiorentinalı Vargas derken, Bocalı Vargas'ı getirmesin bizimkiler.Maldonado'nun Kolombiyalı versiyonu olur sonra
![]()
Vargas fm'de bek değilmi yahu. Gerçekte sol açık mı oynuyor?
Fiorentinalı Vargas derken, Bocalı Vargas'ı getirmesin bizimkiler.Maldonado'nun Kolombiyalı versiyonu olur sonra
![]()
Riiseyi Roma bırakmaz.Çok zor bir ihtimal Riise transferi.Fakat Vargas olası gibi gözüküyor ama Carlos kalacaksa Vargas'ı sol açık olarak mı düşünüyorlar bilemiyorum.
Vargas'ın hem bek hem açık oynayabilmesinden dolayı Carlos'la (kalırsa) müthiş ikili olabilirler. Uğur Carlos'la bir türlü anlaşamıyor. Carlos'un ne yapacağını kestiremiyor. Bazen topu Carlos'a verip olduğu yerde çakılıyor bazen yanlış yerlere kaçıyor. Vederson'un iyi olduğu maçlarda Carlos'la çok iyi anlaşıyorlardı. Hem defansı hem ofansı beraber yapabiliyorlardı. Oysa ki Uğur Milli takımda zaman zaman sol bekte oynatılsa dahi tamamen ofansif bir oyuncudur. Dolayısıyla defansif yönden de ofansif yönden de Carlos'la pek uyum yakalayamadılar.
Drenthe'yi Fiorentina alıyormuş Vargas'ın transferi için bizim açımızdan güzel bir gelişme fakat yine de mücadeleci kaliteli bir oyuncu Vargas Fiorentina bırakmak ister mi isterse belirleyecekleri bonservis bize uyar mı bilemiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Daum yarın İstanbul'a gelebilir.
(/s)
Juan Manuel Vargas FM'de bombastic olmuş
Vargas gelmez...
Bayram Tutumlu Aurelio için Betis'in 4 milyon Euro'ya ikna olduğunu ve Fenerbahçe'nin isterse bu bedel karşılığında Aurelio'yu alabileceğini söyledi. Aurelio'nun Türkiye dönmek istediğini belirten Tutumlu, Fenerbahçe'nin Betis'le anlaşması durumunda Aurelio'nun alacağı ücret konusunda sorun çıkarmayacağını ileri sürdü. Aurelio'nun profesyonel olduğunu da söyleyen Tutumlu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bu transferi isterse bitirebileceğini ima etti.
4 milyonu versin Bayram Tutumlu Betis'e, alalım o zaman..
LUGANO'NUN GÖZÜ SERİ A'DA!
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Lugano, İtalya’nın AS Roma takımının kendisini istediğini belirterek, Seri A’da forma giymek istediğini söyledi!..
Brezilya’da tatil yapan Lugano, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Roma’dan teklif aldığını ve bu takımda forma giyebileceğini ifade etti. Avrupa ve İtalya’da şampiyonluk mücadelesi verecek bir takımda oynamak istediğini söyleyen Uruguaylı futbolcu, “Fenerbahçe ile sözleşmem sona erdi. Bazı kulüpler benimle anlaşmak için bağlantı kuruyor. Bunlara Roma da dahil” dedi.
Roma Sportif Direktörü Daniele Prade’nin bu transfer için görüşmelerini sürdürdüğü belirtilirken, Lugano’nun Roma’nın defans oyuncuları Mexes ve Juan’a alternatif olabileceği ifade edildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
Tutumlu'yu çok uzlaşmacı gördüm,
Aurelio'ya verilen cezanın yaptırımı nasıl olacak onu da zaman gösterir..
ben aurelioyu da luganoyuda istemiyorum artık yani anlamıyorum ki 3 milyon euro veriyoruz luganoya diye biliyorum ben raul albiol realden 1.8 alıyo lugano hak ediyo mu yani bu kadar parayı abdnin stoperiyle prensipte anlasmışsak o da serbest oyuncu onu tercih ederim luganoya
Ha ha ha, Tutumlu'ya gülüyorum sadece.Ne 4 milyonu yahu, adamın bize borcu var zaten. Profesyonel olsun, ne olursa olsun da bizim paramızı versin, gelmesine gerek yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Huh aynen öyle..
İtalya'da max alacağı rakam 1,7M€
Bizim önerdiğimiz 2,3M€
İstediği 3,5M€
Kısacası havasını alır.
Biz oyuncuya bağlı değiliz, bu senaryoyu izlemekten sıkılmıştım, yönetimi kutluyorum.Parasını verip Miranda'yı getir, bu iş bu kadar.
Lugano'nun blöflerinden çok sıkıldım..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Biz Lugano'yu bu kadar severken bizim paralarımızla olusturulan transfer ve maas bütcesiyle resmen alay etmesini sindiremiyorum.Gitsin kesinlikle gitsin...
Yok Miranda defans oyuncusu Sao Paolo'daydı sanırım![]()
Miranda'ya gerek yok, bonservissiz Onyewu gelsin yeter. Onyewu gelecekse eğer Lugano'nun gitmesine razıyım.
Onyewu İlk Bizim Gündemimizdeydi Civelli İle Adam Şimdi Avrupanın Önemli Kulüplerinin Listesinde![]()
Fener, Essien’i yedekte tutuyor
Poulsen ile sıcak temas halinde olan Fenerbahçe yönetimi her ihtimale karşın Chelsea’nin yıldızıyla da ilgileniyor. Menajeri ise açık kapı bıraktı
Yabancıbir ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi Danimarkalı Poulsen’in üzerinde yoğunlaşmış olmasına karşın alternatiflerini de araştırıyıor. Listenin en üstünde ise İngiliz Cheslea’den ayrılmak isteyen Gana milli takımının da favorisi Michael Essien... F.Bahçe yönetimi Poulsen’de beklenmedik bir sorun çıkarsa rotayı Essien’e çevirecek.
Geçtiğimiz sene bir sakatlık süreci geçirdiği için İngiliz takımında fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldız’ın menajerliğini yapan Fabian Piteteau’u da yaptığı bir açıklama ile kapıları açtı. Essien’in menajeri “Futbolcum Londra’da çok mutlu. Ancak profesyonellik gereği teklifleri değerlendiriyoruz. Sonuçta biz bu işi para kazanmak için yapıyoruz” dedi
Efsane Fotospor
Takımdaki dengeleri 3 sezon önce Kezman transferi ile bozdular,
ondan sonra Alex pasif bir oyun sergiledi ve sonunda yuhalandı (Akmaar maçında). İstediği ücret verilince de sonraki sene şampiyonlar liginde Deividle birlikte takımı sırtladı.
Bugün Volkan'ın da Lugano'nun da yüksek meblalar istemesinin tek nedeni takım içindeki ücret politakasında yapılan hatalardan kaynaklanıyor. Volkan'ın isteği anlaşılabilir ama Lugano'ya kesinlikle taviz verilmemeli ve verilmemiştir de.
Fenerbahçe'nin imajı, tanımı; futbolcularına yüksek ücretler ödeyen ya da kapak attıktan sonra yan gelip yatılan bir kulüp olmamalıdır. Bunun için de futbolculara kesinlikle taviz verilmemeli..
hehe yedekte tuttuğu isim essien sadece başlığa bakıp gülüyorum
![]()
Poulsen Essien'den daha iyi bir oyuncu mu da Essien yedekte duruyor ? Biraz araştırsalar Essien'in Chelsea'de kalacağını açıkladığını ve çok mutlu olduğunu zaten görecekler. Essien'i Türkiye'ye getirmek için para yeterli değil. O popolarının üzerine oturup haber yapalım derken bütün okuyucu kitlesini öldürüyorlar. Yazık...
Başlığa bak,kop![]()
Yahu böyle haberleri aslında paylaşmayacaksın bile ya da üzerine yorum yapmacaksın,
x gazetesinin haberleri asparagastır demek bile adamlara primdir, bunlar umut satıyor.
Umut fakirin ekmeği misali..