muslera için 24m teklif varmis manudan sat muslerayi 8m"a al onuru.
Onur gelmez bizeMuslera'yı da 30'dan aşağıya satmayacakmışız.
15 + De Gea'yı versinler satalım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Onur gelir mi gelmez mi bilmemde Muslera nın 5 te 1 i etmez Onur özellikle o kilolarla tabi geldikten sonra Taffarel le birlikte kendini dahada geliştirir ama şuan Onur Musleradan sonra kötü gözükür
Milliyet İbrahimovic'i yazmış dalga geçiyorlar herhalde veya futboldan anlamayan yazarları var ibra 14 milyon alıyor fransa ligi gol kralı ayrıca niye bıraksın psg böyle gazeteler transfer haberleri yapmasın...
Link de şu http://skorer.milliyet.com.tr/gunun-...ult.htm?PAGE=3
Bir taraf İbrahimovic diyor diğer taraf Semih Şentürk![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Semih gelsin daha çok isterim ben, kulübede yabancı oturtamıyoruz onu oturturuz bari![]()
Semih nedir yahu?Türk futbolunda Hüseyin diye bir oğlan vardı Ankaragücü'nde, onunla beraber en beğenmediğim forvet Semih
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fotomaç'ın haberiYalandan başka işi yok Fotomaç'ın
![]()
iyi buldun murathüseyin kartal...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence terim semihi isteyebilir milli takimin basinda iken semihi sürekli cagiriyordu euro 2008 de gümüs ayakkabi almasinin bas mimari terimdir
Uzak olsun.
semih o zamanlar fenerbahçe'de süre alıyordu gol atıyordu.
son 2 senedir fazla süre almadi diye kötü oyuncumu oluyor semih yetenekli bir oyuncu
Zamanında Abdullah Ercan'ı Terim getirmemiş miydi? Yanlış mı hatırladım?
Melo'nun yerine Mikel'in daha iyi gideceğini düşünen bir ben mi varım acaba?![]()
Mikel iyi gider gitmesine de bence Gökhan İnler hem Mikel'den hem de Melo'dan iyi gidecektir.Her yönüyle muazzam bir oyuncu ama pahalıya patlar orası ayrı.İnşAllah alabiliriz İnler'i.
Gökhan'a şu an elimiz hem mahkum,hem değil çünkü Gökhan İnler her şartta istenen bir oyuncu ancak Melo takımın kimyasına uyan ve kulübü bilen bir oyuncu olduğu için önceliğin onda olması normaldir yoksa bireysel anlamda karşılaştırırsak her türlü Gökhan derim ben.Mikel transferine ihtimal vermiyorum ama gelirse de hayır demem,iyi oyuncu.
Merhabalar öncelikle ;
Twitter'da Ünal Aysal'ın , kendi otelinde Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaptığı ve yabancı sınırı konusunda geri adım attırdığı söyleniyor , Yıldırım Demirören'in geri adım atma nedeni Galatasaray'ın AİHM'ye gidecek olmasıymış , Demirören'in düşüncesi sanırım ; Er yada geç AİHM'den AB statülü yabancı sınırı kararı çıkacak , bari ben yapayım da , koltukta ki yerim sağlamlaşsın veya olası bir seçimde daha fazla oy alayım düşüncesiymiş.
aynen oyle bugun hic bir medya yazmadi ama aysalin otelinde bulustular toplanti yaptilar %90 olumlu sonuç cikacakmis demiroren geri adim atcak diyorlar.
Bu Aysal ile ticari konularda hayatta konuşmam. Adamın donunu bile pazarlık yapıp alır bu adam.
( sanki o kadar param var da bir de konuşmam diyorum)
Football is simple,but Football Manager is not
Ayıpsın Zafer bi banka soyarız çok mu zor ?Zaten Ünal Başgan ile Cavcav'ın açıklamalarından sonra bir şey olacağı belliydi inşAllah YD geri adım atar.
Aynen , kısa süre içinde sonuçlanır diyorlar Arif Abi , serbest AB yabancılı sisteme geçiyoruz büyük ihtimalle , Afrika , G.Amerika vs. uyruklu oyuncular içinde 2-3-4 vs. bir sınır getirilir sanıyorum , çünkü oralardan olup da Avrupa pasaportu olmayan hatırı sayılır sayıda kaliteli oyuncularda var![]()
AİHM'den sonuç çıkmaz. Türkiye'ye AB'ye üye değil. Kendi statülerini kendisi belirler.
Nihat davası, Avrupa Ekonomik Topluluğu üyesi ülkelerin oyuncularının statüleri kabul etmiş ve AB üyesi olan ülkelerde AB vatandaşı sayılmasını hükme bağladı.
Yine AET, AB'den önce varolan bir kurum (1959 kuruluş, 1694 Türkiye üyeliği).
Twitter'dan her konuşulana inanmayın. Kural değişmez artık. Yeni sezon bu statü ile başlayacak.
Twitter'dan her yazılana nasıl inanabiliyorsunuz, inanılır gibi değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı