Sayfa 1020 / 1204 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022103010701120 ... SonSon
30,571 ile 30,600 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    20 milyon € gibi bir rakamın altına ineceğini zannetmiyorum Napoli'nin. Zaten 15'e almışlardı diye hatırlıyorum, banko oynayan oyuncuları. Gökhan'ı ikna etmek de kolay değil.
    Tam bunu yazıcaktım yazdığın için saol

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muslera için 24m teklif varmis manudan sat muslerayi 8m"a al onuru.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onur gelmez bize Muslera'yı da 30'dan aşağıya satmayacakmışız.

15 + De Gea'yı versinler satalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onur gelir mi gelmez mi bilmemde Muslera nın 5 te 1 i etmez Onur özellikle o kilolarla tabi geldikten sonra Taffarel le birlikte kendini dahada geliştirir ama şuan Onur Musleradan sonra kötü gözükür

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Milliyet İbrahimovic'i yazmış dalga geçiyorlar herhalde veya futboldan anlamayan yazarları var ibra 14 milyon alıyor fransa ligi gol kralı ayrıca niye bıraksın psg böyle gazeteler transfer haberleri yapmasın...

Link de şu http://skorer.milliyet.com.tr/gunun-...ult.htm?PAGE=3

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Milliyet İbrahimovic'i yazmış dalga geçiyorlar herhalde veya futboldan anlamayan yazarları var ibra 14 milyon alıyor fransa ligi gol kralı ayrıca niye bıraksın psg böyle gazeteler transfer haberleri yapmasın...

Link de şu http://skorer.milliyet.com.tr/gunun-...ult.htm?PAGE=3
    Ibra isterse PSG mecbur bırakırda Ibra Türkiye'ye gelecek kadar da psikopat değil
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir taraf İbrahimovic diyor diğer taraf Semih Şentürk

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Semih gelsin daha çok isterim ben, kulübede yabancı oturtamıyoruz onu oturturuz bari

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Semih nedir yahu? Türk futbolunda Hüseyin diye bir oğlan vardı Ankaragücü'nde, onunla beraber en beğenmediğim forvet Semih
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fotomaç'ın haberi Yalandan başka işi yok Fotomaç'ın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Semih nedir yahu? Türk futbolunda Hüseyin diye bir oğlan vardı Ankaragücü'nde, onunla beraber en beğenmediğim forvet Semih
    Hüseyin Kartal olmasın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi buldun murat hüseyin kartal...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence terim semihi isteyebilir milli takimin basinda iken semihi sürekli cagiriyordu euro 2008 de gümüs ayakkabi almasinin bas mimari terimdir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uzak olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

semih o zamanlar fenerbahçe'de süre alıyordu gol atıyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

son 2 senedir fazla süre almadi diye kötü oyuncumu oluyor semih yetenekli bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    son 2 senedir fazla süre almadi diye kötü oyuncumu oluyor semih yetenekli bir oyuncu
    fenerbhçe'de süre alamayan galatasaray'da hiç alamaz.

Zamanında Abdullah Ercan'ı Terim getirmemiş miydi? Yanlış mı hatırladım?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Melo'nun yerine Mikel'in daha iyi gideceğini düşünen bir ben mi varım acaba?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mikel iyi gider gitmesine de bence Gökhan İnler hem Mikel'den hem de Melo'dan iyi gidecektir.Her yönüyle muazzam bir oyuncu ama pahalıya patlar orası ayrı.İnşAllah alabiliriz İnler'i.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan'a şu an elimiz hem mahkum,hem değil çünkü Gökhan İnler her şartta istenen bir oyuncu ancak Melo takımın kimyasına uyan ve kulübü bilen bir oyuncu olduğu için önceliğin onda olması normaldir yoksa bireysel anlamda karşılaştırırsak her türlü Gökhan derim ben.Mikel transferine ihtimal vermiyorum ama gelirse de hayır demem,iyi oyuncu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Merhabalar öncelikle ;

Twitter'da Ünal Aysal'ın , kendi otelinde Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaptığı ve yabancı sınırı konusunda geri adım attırdığı söyleniyor , Yıldırım Demirören'in geri adım atma nedeni Galatasaray'ın AİHM'ye gidecek olmasıymış , Demirören'in düşüncesi sanırım ; Er yada geç AİHM'den AB statülü yabancı sınırı kararı çıkacak , bari ben yapayım da , koltukta ki yerim sağlamlaşsın veya olası bir seçimde daha fazla oy alayım düşüncesiymiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen oyle bugun hic bir medya yazmadi ama aysalin otelinde bulustular toplanti yaptilar %90 olumlu sonuç cikacakmis demiroren geri adim atcak diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu Aysal ile ticari konularda hayatta konuşmam. Adamın donunu bile pazarlık yapıp alır bu adam.

( sanki o kadar param var da bir de konuşmam diyorum )
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ayıpsın Zafer bi banka soyarız çok mu zor ? Zaten Ünal Başgan ile Cavcav'ın açıklamalarından sonra bir şey olacağı belliydi inşAllah YD geri adım atar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aynen oyle bugun hic bir medya yazmadi ama aysalin otelinde bulustular toplanti yaptilar %90 olumlu sonuç cikacakmis demiroren geri adim atcak diyorlar.
    Aynen , kısa süre içinde sonuçlanır diyorlar Arif Abi , serbest AB yabancılı sisteme geçiyoruz büyük ihtimalle , Afrika , G.Amerika vs. uyruklu oyuncular içinde 2-3-4 vs. bir sınır getirilir sanıyorum , çünkü oralardan olup da Avrupa pasaportu olmayan hatırı sayılır sayıda kaliteli oyuncularda var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

AİHM'den sonuç çıkmaz. Türkiye'ye AB'ye üye değil. Kendi statülerini kendisi belirler.

Nihat davası, Avrupa Ekonomik Topluluğu üyesi ülkelerin oyuncularının statüleri kabul etmiş ve AB üyesi olan ülkelerde AB vatandaşı sayılmasını hükme bağladı.

Yine AET, AB'den önce varolan bir kurum (1959 kuruluş, 1694 Türkiye üyeliği).

Twitter'dan her konuşulana inanmayın. Kural değişmez artık. Yeni sezon bu statü ile başlayacak.

Twitter'dan her yazılana nasıl inanabiliyorsunuz, inanılır gibi değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    AİHM'den sonuç çıkmaz. Türkiye'ye AB'ye üye değil. Kendi statülerini kendisi belirler.

Nihat davası, Avrupa Ekonomik Topluluğu üyesi ülkelerin oyuncularının statüleri kabul etmiş ve AB üyesi olan ülkelerde AB vatandaşı sayılmasını hükme bağladı.

Yine AET, AB'den önce varolan bir kurum (1959 kuruluş, 1694 Türkiye üyeliği).

Twitter'dan her konuşulana inanmayın. Kural değişmez artık. Yeni sezon bu statü ile başlayacak.

Twitter'dan her yazılana nasıl inanabiliyorsunuz, inanılır gibi değil.
    Hocam biraz araştırırsanız göreceksiniz ayrıca o haberleri aldığımız duyumcu Haluk Yürekli tarafından sağlam ve güvenilir bir duyumcu şeklinde tanımlandı daha 2-3 gün önce , adamın 5-6 saat önce veya geçen gece verdiği duyumları , Sporx vs. şimdi yeni haber yapıyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Hocam biraz araştırırsanız göreceksiniz ayrıca o haberleri aldığımız duyumcu Haluk Yürekli tarafından sağlam ve güvenilir bir duyumcu şeklinde tanımlandı daha 2-3 gün önce , adamın 5-6 saat önce veya geçen gece verdiği duyumları , Sporx vs. şimdi yeni haber yapıyor
    Spor yorumcusu hukukçu değil, ne gibi bir karar çıkacağını nasıl öğrenebiliyor?

Kuralı olduğu gibi söyledim. Türkiye AB üyesi değil, statüsünü değiştirmek zorunda değil. AİHM hukuka bakarak reddecektir davayı. İnsan hakları ihlali gibi bir durum yok ortada.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri