Ujfalusi ve Elmander'i saymazsak söylenen futbolcuları alırsak 11 tane yabancı oluyor.6+0+4 'ün bile dışında bir adam kalıyorGökhan İnler gelirse Melo gelmeyecek sanırım.
Ujfalusi ve Elmander'i saymazsak söylenen futbolcuları alırsak 11 tane yabancı oluyor.6+0+4 'ün bile dışında bir adam kalıyorGökhan İnler gelirse Melo gelmeyecek sanırım.
Aysal reis coştu ancak ; sınır işini halledemezse hayaller suya düşer.
Ama halledecek gibi , ya Demirören ile anlaştı yada kulüpler ile lobi oluşturup 7+X+X vs. gibi bir sisteme geçeceğiz en kötü ihtimalle AİHM'ye veya AAD'ye gidip AB statüsünü alacağız.
Bu arada TFF statüyü duyurdu nasıl bir uzlasım bu bende anlamıs degilim
Gel be sevduğum
http://s7.directupload.net/images/130608/erjysjof.swf
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nani'nin ismi kalbimizde![]()
Uzun yıllar sonra bir transfer döneminde bu kadar rahatız Galatasaray Taraftarı olarak 2-3 mevkiye takviye gerekli yönetim bunu kısa zamanda bitirecektir takım uyumu filan çözülürse sezona çok iyi başlarız
Nani için Lig TV'ye bir çok mesaj yollanmış,bir kere bile sorulmadı,Ünal Aysal sormayın demiştir kesin yayından önce.Ben inanıyorum,almak için baya bir uğraşıyoruz.
Nani'yi beklemek için 3 farklı swf
http://s7.directupload.net/images/130608/erjysjof.swf
http://s1.directupload.net/images/130608/5n2qznst.swf
http://s7.directupload.net/images/130607/qhpse8o9.swf
Bana da öyle geliyor hocam , hele şunu gördükten sonra iyice inanmaya başladım ;
Mustafa Özkan @YirmiKirkBes
@hazar_buyuka naniyi neden sormadi bugun şansal abi ?
Hazar Büyüka @hazar_buyuka
@YirmiKirkBes cevabı yakın
Hazar Büyüka gelen bir soruya böyle cevap vermiş , bu twiti gördükten sonra ben Nani'nin çok yakın olduğunu hissetmeye başladım
Hadi İnşallah.
FtwGs'de sübliminali verdi.
![]()
gerek yok naniye falan melo yada inler biri alinsin hatta alinabiliyorsa ikiside alinsin sola carlinhos kapat transferi sonra.
Gerek yoktan öte,Nani alınacaksa elbet hoca istiyordur.
Aynen
Bakalım ne olacak
![]()
Nani gelirse Sneijder-Burak-Drogba üçlüsünden kim geçecek kulübeye?
Bence birisini geçirmeye gerek yok ligde sol beke Balta'yı çekeriz.![]()
Ama defansif açıdan zayıf düşeriz. Sneijder sola mı geçecek? Yoksa Orta sahada Selçuk ve Sneijder'i yalnız mı bırakacağız?
Valla bilmiyorum ki ben bu hafta 1-2 transfer bekliyorum ki beklenmeli de artık Temmuz'a geliyoruz gerekli mevkilere isimler alınacaktır diye düşünüyorum.Nani ve Melo'yu bekliyorum ben inşAllah olur Melo'nun gelme ihtimali,Gökhan İnler'e göre daha yüksek.
Bu isimleri Fatih Hoca'nın direktifine göre almaya çalışıyorlar,elbet bir fikri vardır hocanın,bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok,hoca biz değiliz kafayı niye bu kadar yoruyorsunuz ki.
Böyle bir haber buldum ancak hemen coşmayın , sakin olun sayın renktaşlarım
http://www.gsgazete.com/ozel-haber/f...yda-h1098.html
AMK SPOR'a göre Farfan'ın 5 milyon euro karşılığında perşembe günü açıklanma ihtimali yüksek.
Farfan ve 5 milyon euro mu ? Schalke parasız mı kalmış ? Farfan'a kafadan 8 milyon eurodan açarım ben fiyatını.
Arkadaşlar herkes Nani,Farfan falan diyor ama nerede oynatacaz bu adamları benim kafam hiç almıyor.Riera'yı satmayacaz dedi başkan.Carlinhos birde farfan gelse elde 10 tane yabancı olacak.Melo'yu almadığımızı düşünüyorum birde oda gelirse 11 oluyor.Muslera,Eboue,Chedjou,Semih,Carlinhos,Hamit ,Selçuk,Gökhan inler,Sneijder,Drogba,Burak bu kadroda tam 6 oyuncu oluyor.Dany,Farfan,Riera,Amrabat tribünde oturacak ozaman![]()
Arkadaşlar Nani,Farfan bu adamlar boş adamlar değil tonla hazırlık maçı yapacağız hoca düşünür onu da Oğuzhan'ın dediği gibi bizim düşünmemize gerek yok bunları bu isimler bize futbol şöleni verirler hemen hemen her maç.Yabancıları yollamaya çalışacağız yollayabildiğimiz kadarıyla.Yabancı kuralı da kalkabilir görüşme oldu bir şey denmedi hala belli olmaz bu işler.
Şimdi ortalıkta dolaşan oyuncu isimlerine bakarsak;
Kerim Frei
Jem Karacan
Okay Yokuşlu
Arda Turan
Jefferson Farfan
Luis Nani
Carlinhos
Felipe Melo
Gökhan İnler
Umut Bulut
Umut kesin,Arda imkansız olarak bakıyorum.Diğerlerine yorum yapmak gerekirse kesin bir yorum yapamam hiçbirinin gelmeme ihtimali var.
Carlinhos bana kalırsa gelmeyecek zaten bizi resmen süründürüyor herif 2 senedir.Ha gelirse de Amrabat olayına döner artı kapalı kutu bence Brezilya yumuşak lig oynayabilir ama belki Türkiye'de uymayacak.Ha her transferde vardır bu ihtimal ama bence tutmama ihtimali fazla.
Nani ve Farfan eğer uygun şartlar olursa %100 gelirler.
Melo'yu Ünal Aysala kalsa almayacak ama F.Terim belli ki çok ısrarlı yerini dolduramam endişesi var ki iyi bir Melo için haklı bir endişe.Alınır ya da kiralanır Melo'da.
Kerim Okay ve Jem klüplerine bakar.Oyuncular büyük ihtimal kabul ederler ama klüpleri de bunlardaki yeteneklerin farkındalar.Kolay bırakmazlar potansiyelleri itibari ile.
G.İnler için kendi penceremden olumlu bakıyorum ama bugün haberin birinde B.Münih'in devreye girdiğini menejeri söyledi deniyordu.Eğer öyleyse unutabiliriz transferi ama sırf piyasa yapma amaçlı ise ben gelmemesi için bir sebep göremiyorum.Gelirse de bence efsaneler arasına girer Galatasaray için(iyi performans sonrası gitmezse)
Gitme ihtimali olanlar içinde hali hazırda 2-3 laf etmek istiyorum.Şu an Burak yabancı sınırını klüpler baskı yapıp kaldırırlarsa gidebilir yerini de doldurabiliriz.Muslera yabancı sınırı 1+0+4 bile olsa o bir Muslera olmalı bence tartışmasız.Yerli olarak yeri dolmaz yabancısı da ya çok pahalı olur ya da Leo Franco gibi sezonluk transfer olurSelçuk Milan haberleri vardı epeydir kayboldu şükür.Selçuk şu an takımdaki yıldız isimlerden biridir.Satılırsa yerli olmasının da verdiği sebeple büyük sıkıntı olur yerinin dolması.Amrabat'ı Hull'a kiralayacakmışız öyle bir haber de gördüm bugün F.Terim Kazım modeli yapacak galiba Amrabata da hayırlısı ama Fener gibi hızlı girmeyip sakin gitmemiz kampa yetişmesi kaydıyla iyidir.İyi araştırmadan alıp elde kalma durumundansa böyle yapmak çok daha iyi.
ne acelicisiniz yahu hafta içi en az 1 transfer bekliyorum hatta sali gunu 1 tane bekliyorum favlayin![]()
Kerim Frei
Jem Karacan
Okay Yokuşlu
Arda Turan
Jefferson Farfan
Luis Nani
Carlinhos
Felipe Melo
Gökhan İnler
Umut Bulut
koyular gelse yeterli
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gökhan ve umut gelsin yeter.