Kimse gelmesin.Burak'i satalim yeter![]()
Kimse gelmesin.Burak'i satalim yeter![]()
Carlinhos gercekten kapali bir kutu brezilya ligini herkez biliyor 2 senedir ne bu carlinhos istedigi anlamadim gitti sanki dünyada ki son sol bek gibi hem takimimda kalmak istiyorum diyor.fazla naz asik usandirir diye bir laf Vardir bu carlinhos meseleside ona döndü.bu brezilyali oyuncular bizim türk oyunculardan daha da nazli.kendisini bulunmaz hint kumasi saniyor efe
ben illa carlinhos olsun demem... kolarov da olur... aslında alınabilse taiwo gelsinat gibi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ilginç okan dericinin gelecegi iyi diyorlardi...
G.Saray'da sözleşmeleri sona eren Çağlar Birinci, Mehmet Batdal, Okan Derici, Serdar Eyilik ve Aykut Erçetin ile yollar ayrıldı.
arda tekrar donebilir hadi hayirlisi![]()
Carlinhos'un dün değil ondan önceki gece maçını izledim bir asist ile oynadı , ofansif olarak gerçekten çok etkili zaten Brezilya Ligi'nin bir numaralı sol beki kendisi , defansif açıdan da , Riera , Hakan ve Çağlar'dan tabi ki çok daha iyi , Carlinhos hemen hemen her ileri çıktığında atağın sonunu muhakkak getiriyor yani topu öldürüyor ki yerine dönecek kadar zamanı olsun , ortalarına içerde ki arkadaşlarının vuruşu ile kendisinin şutu ile yani takımı hazırlıksız yakalandırmıyor , ancak tabi ki yanında oynayan sol stoperin dikkatli olmasında yarar var yani Chedjou'nun
Bu hafta için AB statüsü gelirse Carlinhos + Melo + Nani / Kanat bekliyorum sadece as takıma.
AB statüsü gelmezse Carlinhos + Gökhan İnler bekliyorum sadece as takıma.
arda yada Nani... Heran olabilir gibi.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...tlu-sona-dogru
Hadi bakalım inşAllah olur.Ben geri adım atmasını bekliyorum federasyonun 6+2+2 kuralı uzun yıllar devam etmeli bence.
Seçimi başkan kazandı, en geç gelecek haftanın sonuna kadar transfer büyük ölçüde bitirilmeli. Kampa kesinlikle tam kadro katılmalı. Sezon başına uyum problemi aşılmış olarak başlamalıyız.
AMK diyor ki;
Hayrına biri FM 13 profilini paylaşsın,oyunu sildim,profilini de bulamıyorum oyuncunun.
Last edited by europeanconquer : 25.Haziran.2013 at 10:02
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
onu ilk amk paylasmadi onlar sonradan paylastievet alternatifler arasiymis wellington
Öncelik Melo'nun pozisyonu,transfer ilk olarak oraya yapılacak.
Başkan söyledi.
Ünal Aysal : "Yabancı kuralı ile ilgili önümüzdeki günlerde doğru adımlar atılacağını umuyorum"
Ünal Aysal : "Bugünden sonra ancak transferde yetkim var bir takım hazırlıklarımız vardı uygulamaya geçme konumundayız"
Ünal Aysal : "Transferde 15-20 günde büyük gelişmeler olabilir "
Ünal Aysal : "2 ya da 3 tane önümüzdeki günlerde transfer olabilir."
Ünal Aysal : "Hiç kimseye değişik farklı bilgi vermeyeceğiz herkese hakkaniyetli bilgi vericez"
Ünal Aysal : "Klüpler birliğinin şuan bir başkanı var herhangi bir seçim ortamına girmedik. GS'da çok yüklü mesaim var başarılı olmalıyım"
Ünal Aysal : "Bu yüzden Klüpler Birliğine başkan olmam çok zor"
Ünal Aysal : "Melo'nun pozisyonu en önceliğimiz olan yer"
Ünal Aysal : "Önümüzdeki günlerde ilk alacağınız transfer haberi de Melo'nun pozisyonuna olacak"
Melo'nun pozisyonu yerine bizzat Melo'nun kendisi ilk hedefimiz olsa çok daha güzel olur.
Arda Turan bu yaz dönemi için kapanmıştır,Ünal Aysal ;
Ne kulübü hazır,ne de oyuncu hazır.
diye bir açıklama yaptı.
Melo'yu alsalar da macera aramasak diyorum ben.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gökhan için şans varsa ben Gökhan'ın alınması taraftarıyım.Melo iyi hoş ancak çok tutarsız bir oyuncu,bize istikrarlı devamlı katkı sağlayan bir isim lazım.Melo gelirse de çok sevinirim ancak Gökhan varken Melo yanından geçemez.
Başkan yarın transferleri açıklasın buralar bayram olsun.
Football is simple,but Football Manager is not
Hull amrabata 7.5 vermis.
Üstüne bedavaya 2-3 oyuncu bile veririm ben o paraya,öyle bir teklif varsa acilen satılmalıdır Amrabat.
Özel uçakla gönderelim teklif doğruysa.
Meşaleyi yakın beyler.
https://twitter.com/Haluk_Yurekli/st...03745276428288
Farfan iş yapar yapmasına da, maliyeti sağlam olur.
Farfar kim abi yeni yetenek mi ?
Şaka bir yana Amrabat gidip Farfan uygun bir fiyata gelecekse çok net söylüyorum 2 saat boyu durmadan kondisyon bisikleti süreceğim
Bu arada FtwGs bir şey çıkartacak gibi,ama kıvrandırıyor milleti
Dalga geçiyor resmen Ronaldinho yazdı adam.
Dikkatinden de bir şey kaçmıyor.
Yabancı sınırı konusu netleşmeden transfer zor gözüküyor bence, temmuz ortasını bulur transferin tamamlanması.
Duyumcu falan takip etmeyeceksin arkadaş,Fotomaç'ı açacağım sabaha kadar hayallere dalacağım.Bu nedir yahu millet sinir hastası olur bunlardan bir ipucu koparabilmek için.Biliyorsan biliyorsundur,bilmiyorsan bilmiyorsundur,adam gibi söylersin veya söylemeyeceğim dersin.Sinirlendim bak.
Yahu adamın ne yaptığı belli değil zaten ama bir şeyler bildiği açık,bildiklerini pek paylaşmıyor ama alakasız veya alakalı saçma sapan twitler atıyor,şahsen ben paranoyak oldum.
O gelmez,
acaba ?
Bu işe yaramaz,
cidden mi ?
Bir haber var
Goygoy,gelmezzzz
Ben artık transfer falan takip etmiyorum sağolsun twitter manyağa çevirdi beni.KAP'a bildirilmediği sürece hiç bir transfer haberi umurumda değil.
ftw bi ara iyiydi ama iyice dozunu kacirdi madem yaziosun arkasinida getirceksin sahsen benim kaynagim hepsini tik tik tik yaziyor ve guvenilir kaynak medyaya dusmeden falan hepsini soluyor adam![]()