İlk başta bu kadar populer değilken duyumları sağlamdı ve öyle öyle fenomen oldu.Bu sene şu "goygoy" olayının cılkı çıktı zaten.
İlk başta bu kadar populer değilken duyumları sağlamdı ve öyle öyle fenomen oldu.Bu sene şu "goygoy" olayının cılkı çıktı zaten.
Farfan bitmis hayirli olsun keske draxleri alabilseydik![]()
Açık Mert Korkusuz net rakamlarla falan konuşmuş bitti diyorlar Farfan için. İspanyol'la kaynakları aynı galibaAbdul Kader Keita vol.2 olur ancak ben uzun süreli sözleşme yapılması taraftarı değilim çünkü uzun süre üst düzey futbol oynayabileceğini düşünmüyorum. En fazla 2 sene oynar 3. sene kalırsa Farfan yuhalanır kalmazsa yönetim yuhalanır gibi geliyor. Bu 1-2 sene içinde Keita gibi sevileceği kesin ancak sonrası muallakta. Bizden sonrada 3 seçeneği var zaten, Hollanda, Katar, Peru ki kuvettle muhtemel Katar'a gider.
Lan o değilde adam daha gelmeden gönderdim ben![]()
Screw you guys, I'm goin' home
kaynak amk yeni yazdilar![]()
Aynen AMK Spor'un haberiymiş,bu kadar kesin konuştuklarına göre hayırlı olsun.
Bende gram heyecan yok.Ünal Başgan transferde bütün heyecanımızı götürdü,yönetim istifa !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
kanat aliyorsak tekrar eskiye doncez galiba 4-3-1-2 uygun iste abi al 4-3-1-2 ye uygun adamlari.
Kanatlı futbola hayır !
Football is simple,but Football Manager is not
Farfan geldiyse eğer Galatasaray'ın yeni sezondaki taktiğini çok merak ediyorum ben.Oysa ki 4-3-1-2 yi bayağı başarılı oynuyordu takım.
Siz Fatih Terim'misiniz niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ?
Diye sorasım var![]()
Fatih Terim ' in kanat ve bize karşı iyi oynayan oyunculara sevdasını anlamış değilim bence Fatih hocanın transfer yapma kabiliyeti malesef iyi değil gözlemlediği oyuncu havuzu da dar keşke Emre Utkucan ve scout ekibi daha aktif bir rol oynayabilse transferde (tabi ne kadar başarılıdır scout ekibi onuda bilmiyoruz ya )
Kadro kurayım dedim,kuramadım ya la.
Amrabat la dany var dokayı istemişti bi ara allahtan ibb vermedi tek farfanla yargılamıyorum tüm transferleri fatih hoca yaptırmıyodur elbet sunulup seçtiği adamlardır onlardan bazıları tabiki her istediği oyuncuda kötü olcak değil benim orda demek istediğim bi adam bize karşı iyi oynadıysa mutlaka istiyoruz o adamı özelliklse kanatsa fenerin kendisine gol atan forvetleri almasına benzedi bu iş![]()
dany"nin neyi var yahu ? cogu macda bizi kurtaran adam sahsen begeniyorum ben dany"yi riera dediniz bu yil gorduk nasil oynadigini amrabat diyorsunuz ama fazla sure alamadi aldigi sureleride bence iyi kullandi.
dany nin yanına kendisini beğeniyorum diye not yazmıştım düzeltirken silmişimbu arada amrabat 1-3 m € arası gelse hak verirdim sanada 8 m € a geldi bu adam (bu arada ben orda oyuncuları kötülemiyorum transfer görüşü çok dar diyorum sadece bide kanat oyuncusu isteği yanlış bana göre )
bu arada farfan haberleri çoğaldı genel olarak çok beğendiğim bi kanat nani her ne kadar daha genç ve teknik olsada istikrar açısından naniden iyidir ama ikiside gelirse 4-3-1-2 sisteminin devamı zor bu yüzden çekincelerim var neyse hayırlısı artık bundan sonrası Fatih hocanın![]()
Last edited by Facx : 28.Haziran.2013 at 02:45
Galatasaray yabancı sınırlamasında düzenleme olursa 4-2-3-1 e dönmesi mantıklı olur baska türlü bir taktik gelmiyor aklıma Farfan'ın rahat oynayabileceği bir de 4-4-2 var ama kimi kesiceksin bu sefer sneijder yalan olur
Melo'nun yerine Gökhan İnler gelirse böyle bir diziliş ile devam edebiliriz ama Sneijder'den verim alamıyoruz bu taktikte.
Muslera
Hamit - Chedjou - Semih - Riera
Farfan - İnler - Selçuk - Sneijder
Drogba Burak
Ya da 4-2-3-1 ..
Muslera
Hamit - Chedjou - Semih - Riera
İnler-Selçuk
Burak-Sneijder-Farfan
Drogba
Bu kural varken Gökhan'ı almamız şart.
Kaleciler;Muslera,Ufuk,Eray
Savunmalar:Eboue,Chedjou,Dany,Semih,Hakan,Riera, Sabri
Orta sahalar;Selçuk,Yekta,Ceyhun,Emre,Amrabat,Sneijder,Furkan,Culio,Yiğit,Hamit,Erman
Forvetler;Elmander,Burak,Drogba,Kazım,Sercan
Elimizde bu oyuncular var şu an,sözleşmesi şimdilik uzatılmayan oyuncular ise;
Ujfa,Gökhan,Engin,Çağlar,Aydın,Aykut
Kalın ile işaretlediklerime kesin gider gözüyle bakıyorum,orta sahaya 2 takviye gerekiyor,1 tane kanat alınırsa iyi olur,forvete gerek yok zaten Umut gelir kesin,sol bek olmasa da olur,Gökhan Zan ile sözleşme uzatılmazsa Eren Güngör,Aykut Demir,Serdar Aziz,Musa Nizam vb. genç sayılabilecek bir stoper de alınabilir.
Spanoulis sesleri...
KAYNAK
Eğer kanatlı sisteme geçersek bu Drogba'yı rotasyon için kullanacağız anlamına gelir.
Aysal ilk hedefimiz Melo'nun yeri sonrada sol bek dememiş miydi ?
Halil Altıntop'un sözleşmesi feshedilmiş. Bize gelebilir, şaşırtmaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Allah korusun sirf hamitin kardesi diye oyuncu mu alicaz
Aynen Trabzonspor'dan sezonluk transfer yapmamız gerekiyor
Şaka bir yana skor olarak katkı yapmasa bile oyun anlamında bize uyabileceğini düşündüğüm bir forvet Halil,gelirse niye geldi demem şahsen.Yerli,bedava,yerli forvetler içerisinde belli bir isme sahip bir oyuncu.
Trabzon göndermeleri bayatladı sanki.
Fatih Terim Hali'i alternatif olarak isteyebilir, Hamit faktörü var, zaten piyasada fazla Türk forvet yok. Bonservis sorunu olmayan, maliyeti düşük bir isim olarak düşünülebilir Halil. 4. forvet Sercan olacağına Halil olabilir pekala. Benim tercihim forvet hattının Drogba, Burak, Umut ve Necati şeklinde olması, umarım da bu şekilde olur.
Biz bu berki ne zaman cikaricaz a takima 3 forvet + berk veya baska bi potansiyelli forvet yeter bence