Melo kaldı beyler,bonservisi 4,5 milyon euro.
Edit:
Vahiy gelmiş gibi yazmışım
34cimbom34 ''4,5 milyon euro'ya Melo kalıyor.'' yazdı.
Melo kaldı beyler,bonservisi 4,5 milyon euro.
Edit:
Vahiy gelmiş gibi yazmışım
34cimbom34 ''4,5 milyon euro'ya Melo kalıyor.'' yazdı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ilk yarı hamit oynar ikinci yarı halil onun yerine oynar ama çaktırılmaz.. Hamit biraz dinlenince halil hamit degişikligi yapılır ve tekrar hamit girer![]()
34cimbom34 @34cimbom34 Korumalı hesap 2 dk
kesin ve net olarak yazabilirim artık melo kaldı hayırlı olsun
34cimbom34 @34cimbom34 Korumalı hesap 35 sn
benim aldığım bilgi budur bekleyip göreceğiz
hadi bakalim yine bilcek mi![]()
Kesin ve net olarak ilk ben yazdım yukarıda![]()
İnşallah doğrudur.
1 Temmuz'a kadar orta saha gelmezse çarşı karışır beyler,basarım Florya'yı ,yakarım
Biriniz de transferlerle ilgili yorum yapaydı da flood yapmayaydım![]()
Halil gelmesin. Hamit'ten sonra bir baska yetersiz oyuncuya daha tahammül edebilecegimi düşünmüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
AMK'ya göre Engin Baytar takımda kalıyormuş.O kadar gitsin gitsin dedik Fatih Hoca bir türlü vazgeçmedi şu adamdan,hazır olduğu zaman nasıl oynadığını herkes biliyor ama Engin'e bir gram güvenmiyorum.Yine saçma sapan hareketler yapar bence.Gideydi iyiydi.
Kalsın kalsın![]()
Aysal açıklama yapmış.Okumak istemeyenler için kısaca Elmander-Culio ve Ujfa kesin yolcu.Kerim Frei Galatasaray'a yakınmış.
Vatan’ın sorularını yanıtlayan Aysal, Gökhan İnler’in parayı ön plana çıkardığının altını çizerek Amrabat’ın transfer sürecindeki durumunu örnek gösterdi: “Melo mu Gökhan mı sorusunu sorarsanız Melo daha yakın derim. Ama bakarsınız başka bir isim de olabilir. Transfer edeceğimiz isimler en az bizim istediğimiz kadar onların da G.Saray’da oynamayı istemesi lazım.
‘Şu kadar para alacağım için şu kulübe gidiyorum’ anlayışı G.Saray’a pek uymuyor. Gökhan bende böyle bir izlenim yarattı. Bize Amrabat gibi oyuncular lazım. Hatırlarsınız transferinde kendi alacaklarından feragat etti G.Saray’a gelebilmek için. Melo bu kriterlere daha çok uyuyor.”
“Kadromuzdan gönderilecek isimler belli. Hepsi G.Saray’a hizmet etmiş isimler. Elmander, Cluio ve Ujfalusi ile yolları ayırma kararı aldık. Onların kalbini de kırmadan yollamak önemli. Mesela Elmander. Çok sevdiğimiz, bize çok faydası olan bir oyuncu. Ama geçen sene yaşadığı şansızlık ortada. Ujfalusi’nin de sözleşmesi sona erdi. Onunla da yollarımız ayrılacak."
"Emmanuel Culio, kiralık gittiği 2 sene boyunca oynadığı takımların en iyisiydi. Tahmin ediyorum ki performansı sonrası bu sene de kendine iyi bir takım bulacaktır. Böylece 3 tane yabancı oyuncu kontenjanı kendiliğinden boşalıyor. Zaten bizim de devreye sokacağımız yabancı sayısı üçten fazla değil.”
“Jem Karacan’ı kulübü bırakmaya yanaşmadı. Okay Yokuşlu da radarımızda. Kulübüyle bir seviyede görüşülüyor. Ama şu an için net bir durum yok. Kerim Frei ise şu an bize en yakın oyuncu diyebilirim. Onun kulübüyle görüşmelerimiz olumlu geçiyor.”
Transferler konusunda bu adam kadar açık sözlü olan biri daha yok şu an Türkiye'de.Geldiğinden beri hem dediğini yapıyor hemde isim vermekten kaçınmıyor.Helal olsun.
Türkiye U20 takımında sol bekte bir İlkay vardı, hoşuma gitti oynayışı o adam kimdir nedir? Böyle adamları alsak ya takıma?
https://twitter.com/Haluk_Yurekli/st...27274661814273
Melo,Kerim,Halil,Okay,Carlinhos olur bence.
Halil'i hemen altında ki mesajda ima etmiş ondan yazdım.
https://twitter.com/Haluk_Yurekli/st...22334920937472
halili ne yahu oyle bir yanlis yapilmaz umarim.
1 aydır aynı isimler dönüp duruyor, aynı haberler ısıtıp ısıtıp önümüze sunuluyor. Transfer dönemlerinden nefret ediyorum. Ben Fatih Terim, Selçuk'u, Drogba'yı özledim, başlasın artık şu hazırlık maçları valla vakit geçmiyor..
AMK Spor Amrabat diyor,Hull City diyor,7m sterlin diyor
Bende inşallah inşallah diyorum.
Umut Toulouse'de kalacak diyorlar Halil alınabilir onun yerine ama bence forvete Elmander'i yollayıp bi yabancı alsak güzel olabilir.Amrabat haberi doğru olabilir daha önce NtvSpor'da da görmüştük İngiltere'den talipleri var diye.Bu hafta bir transfer bekliyorduk ama yönetim pause tuşuna basmış transferde ay başında başlarız transferlere herhalde.
Tottenham Burak için 17 milyon sterlin bütçe ayırmış, Ntvspor'da çıkmış. Vallaha çok iyi para ama Türk olduğu için durum iyi değil.
Varsa öyle bir durum direk satılsın, düşünülmeden.
Yabancı sınırı varken Burak ayrılamaz takımdan.
Carlinhos defteri kapandi melonun bolgesine wellington sao paoludaki.
Amkspor , Bugün Hakan Çalhanoğlu'nu yazmış bize.
Kerim Frei ve Okay Yokuşlu'yu da yakından takip ediyormuşuz.
Riera - Mathiue takası yeniden gündeme gelmiş.
Fatih Terim onay verirse Halil , bize imza atacakmış yedek alternatif yerli forvet olarak düşünülüyormuş.
Melo için Şükrü Hanedar , İtalya'ya gidip , Juve'li yöneticilerle görüşmüş hafta içi , pazarlıklar devam ediyormuş 4-5 Mn € arası bir fiyata bitirilmesi planlanıyormuş.
Kaynak : AMKSpor
http://amkspor.com/2013/06/30/hakan-yakinda-aslan.html“Ailecek Galatasaraylıyız. Ben de çocukken Galatasaraylıydım. En sevdiğim takım… Fatih Terim çok iyi bir hoca. Bu takımın içinde olsaydım çok mutlu olurdum. Mesela Selçuk İnan’ın yanında oynamak benim için çok güzel olurdu.”
Hakan eğer böyle şeyler dediyse gerçekten dakka durmasın gelsin, oynasın Selçuk abisiyle. Sneijder, Drogba, Selçuk, Fatih Terim 4'lüsünden öğrenecekleri ona çok şey katar.
Screw you guys, I'm goin' home
riera-mattihu takasi olmaz bence hakan insallah gelir ya ama zor.
hani videoya gore yorum yapilmaz ama seri ve hizli adam welllington kademeside iyi
http://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA
hakan yenı hamburga gıttı yanlış bilmiyorsam
Halil Trabzondaki son donemdeki performansiyla sistem oyuncusu oldugunu gosterdi.
Galatasaray Umut'u alacagina bedava Halil alsa cok daha karli cikar.
Hakan Çalhanoğlu, Kerim Frei, Okay Yokuşlu gibi isimleri kesinlikle kadromuza katmamız gerekiyor.
O değil de bir transfer açıklansa artık.
Irmak Kazuk akşam transfer açıklanabilir dedi.
Acaba ?
![]()