Sayfa 103 / 156 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    #referandumahayır tag olmuş

demokrasi arayanlar demokrasiden kaçıyor
    Mahkeme kararı denen bir şey var da ondan

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Gercekten Ciddi Ciddi soruyorum Size Necati şaşmaz ne demek istedi Anlayan varasa anlatsın, bu adam 10 sene boyunca nasıl bu dizide oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

suna koptum zaten, cuk oturmus

Aslı Çapulcuoğlu ‏@asliyazicioglu 1 sa

Necati hadi ablam kalk yerine yat.
    Yekta Kopan tarafından retweetlendi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

benim hala anlamadığım, necati şaşmaz'ın orada işi neydi?

gitmiş gözlemlemiş mi ki olayı? adamı bir kere görmedim. ne alaka?

gezi'ye gitmeden etmeden oturdukları yerden zaten buradaki arkadaşlara bir türlü olan biteni anlatmaya çalışmak deveye aduket çektirmekten daha zorken, bu olay neyin olayı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hani mahkeme akpnin tekelindeydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hani mahkeme akpnin tekelindeydi ?
    Mahkemeyi takmıyorlar ne dersek o .

Ayrıca şuda var BÜTÜN ÜLKE BİZİ DESTEKLİYOR DİYİP.OLAYLARDAN SONRA 90 GENÇLİĞİNİ KİMMİŞ BUNLAR DİYİP ARAŞTIRMAK İSTİYEN AK PARTİ.YANİ HER YERE SIZMIŞ OLABİLİRLER.YİNEDE İÇERDE SAĞLAM ADAMLAR KALIR.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

polisin kürtlere yaptığı

https://www.facebook.com/photo.php?v=129015863969772

Su videoya rastladım da diyecek hic bir sey bulamıyorum, o kadar sinirliyim ki. Yıllarca yandaş medyadan izledik biz Kürt kardeşlerimizi. Onları hep kötü, terörist olarak gösterdiler oysa ne kürt arkadaşlarım oldu türk'üm diye gecinenlerden daha insan olan. Sırf kürt asıllı bir sanatcının türkce sarkısını söyledigi icin polisten dayak yedi kürt çocuklar bu ülkede. Cok degil 3-4 sene önce. Bu gercekler kabak gibi ortadayken hala polisi savunmaya nasıl cüret edebiliyor insanlar, bu kadar mı körler, bu kadar mı sagırlar..türk'ü de kürt'ü de insan ve türk'üne de kürt'üne de eşit davranılmalı. bırakın milliyetleri, ırkları ! karsınızdakinin önce 'insan' oldugunun farkına varın.
    Last edited by Aydin : 13.Haziran.2013 at 02:14
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen olaylarin cigrindan cikmasini sagla , butun kontrolunu kaybet , insanlara demedigini birakma Bir tek savas cikarmadigin kalsin. Baktin olmuyor hadi referandum. Oldu pasam malkara kesan.

Fark 5 iken topun pesinde deli gibi Kosturan fark 1 e inince hadi mav bitti diyen cocuk vardi ya mahalle maclarinda. Tayyip iste aynen o.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sen olaylarin cigrindan cikmasini sagla , butun kontrolunu kaybet , insanlara demedigini birakma Bir tek savas cikarmadigin kalsin. Baktin olmuyor hadi referandum. Oldu pasam malkara kesan.

Fark 5 iken topun pesinde deli gibi Kosturan fark 1 e inince hadi mav bitti diyen cocuk vardi ya mahalle maclarinda. Tayyip iste aynen o.
    madem egemenlik kayıtsız şartsız milletin diyorsunuz işte millete gidiliyor neden rahatsız oluyorsunuz ki yoksa halk bizden yana balonunun patlayacağından mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

madem egemenlik kayıtsız şartsız milletin diyorsunuz işte millete gidiliyor neden rahatsız oluyorsunuz ki yoksa halk bizden yana balonunun patlayacağından mı
    -temel hak ve özgürlükler referanduma götürülemez.

ayrıca

-devletin, anayasal ve demokratik haklarından biri olan protesto hakkını kullanan vatandaslarına(avukatlar dahil) orantısız polis müdahalesi, şiddeti uygulamasının suc olması,

-medya sansürü

-valinin ve bazı makam sahiplerinin halka söyledigi yalanlar ve bölücü söylemler,

-basbakanın provakatif, ayrımcı, ırkçı, saldırgan tavırları-söylemleri

-ve polis devlet terörünün ortaklasa kırdığı kemikler, öldürdüğü ve sakat bıraktığı insanlar

göz ardı edilip, referandum konusu bile olmayacagından istenmeyen referandumdur.
    Last edited by Nocna Mora : 13.Haziran.2013 at 02:31
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yolcu'cuğum (artık o kadar samimi olduk ki seninle "cuğum" demeyi kendime hak görüyorum ), düşün ki senin evinin önünde park var. belediye ilk başta diyo ki, ben o parkı yıkayım yerine şöyle avm'li camii'li ortaya karışık bir şey yapayım. sen diyorsun ki "tamam da benim çocukluğum o parkta geçmişti, benim söz hakkım yok mu", sonra o söz hakkını kaldırım taşı atmadan arayanlardan biri olarak parkta protestonu yapıyorsun. adam gibi protesto yaparken biber gazı soluyorusun, adam gibi protesto yaparken arkadaşın biber gazı kapsülünü kafasına yiyor. sonra da senden alakasız kişiler gidip belediye başkanıyla görüşüyor. belediye başkanı da diyor o zaman "referandum yapak yieaa" diyor.

oraya giden sendin. kapsülü yiyen arkadaşındı. sen bir taş atmadın. ama yine de bu olayın çözüm aşamasında senin sözün bile geçmiyor, senin gibi düşünen biri senin adına konuşamıyor.

oraya hiç gitmeyen, sırf ideolojisi uğrana, inat uğruna kime oy vereceği belli olan bir kesim de işin içine giriyor.

ee sen bu olayların neresindesin?

(biliyorum sen devletine 20 bilmem kaç milyon zarar getiren bir olayın içinde bulunmazsın ama bir de böyle düşün)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başbakan REFARANDUM yaparsa elinde patlar seçim.Şu an GARANTİ (BENİM BİLDİĞİM) 7 tane O parkın yapılmaması için oy var...

Artık diğer evleri sen düşün..

Ayrıca son genel seçimde..

İstanbul'da 2,932,786 Oy kullanılmış Seçmen Sayısı:3,373,219

Ak Parti : 1,389,224

Chp : 964,237

Mhp : 259,218

Oy almış..İstnabul'da refaranduma gidilirse o projeye onay cıkmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Başbakan REFARANDUM yaparsa elinde patlar seçim.Şu an GARANTİ (BENİM BİLDİĞİM) 7 tane O parkın yapılmaması için oy var...

Artık diğer evleri sen düşün..

Ayrıca son genel seçimde..

İstanbul'da 2,932,786 Oy kullanılmış Seçmen Sayısı:3,373,219

Ak Parti : 1,389,224

Chp : 964,237

Mhp : 259,218

Oy almış..İstnabul'da refaranduma gidilirse o projeye onay cıkmaz.
    Benim bu olaylar öncesi akp'nin herhangi bir seçimde düşük oy alacağı konusundaki inancım %0'dı. Şu an %1. Bu olayların pek bir şey değiştireceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Ankara'da hala müdahale devam ediyor.

Birden bütün Tunalının elektrikleri kesildi, öncesindeyse patlamaya benzer bişey duyduk.Bu gece nasıl sonlanacak?!?
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Haziran.2013 at 02:48

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok canim olur mu oyle sey ben halka guveniyorum ben cevreye guvenmiyorum .s.s

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Çünkü ;

Oy verenler hiçbir şeye karar vermez. Oyları sayanlar herşeye karar verir. Joseph Stalin

Stalin'i günahım kadar sevmesem de doğruyu söylemiş.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    34

Arkadaslar cumartesi ve pazar gunleri lys sinavlarim var ve ikiside Besiktas'da, nasil girecegim acaba, olaylar orada devam ediyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Arkadaslar cumartesi ve pazar gunleri lys sinavlarim var ve ikiside Besiktas'da, nasil girecegim acaba, olaylar orada devam ediyor mu?
    Olay yok kardesim. Ki protesto olsa bile sınav günleri sınav bitene kadar sessizlik saglanıyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

RedHackHaber ★ ‏@RedHackHaber_ 2 dk
    Bizi mecbur etmeyin...Halka zulmetmekten vazgeçin...Çevik Kuvvet adreslerini ve telefonlarını yayınlamak istemiyoruz !

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post

Merak etme girersin bizim milletimiz o konuda çok hassas.Bir şey olmaz.Tabi Polis MÜDAHALE ETMESE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ustream.tv/channel/yomgashum1ahttp://www.ustream.tv/channel/yomgashum1

sicilyalılar, çinliler kaydediyor, piyano resitali yapılıyor. thank you sesleri esliginde herkese teşekkür ediliyor. piyanoyu daha sonra sahneden asagı tasıyor calanlar, oradakiler. inanılmaz..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="0ddk14lutkg"]........[/YOUTUBE]
    .............

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    .............
    Kahrolsun yandas medya. Bu adamlar gazeteciyim diye gezerler bir de.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    .............
    bir gazetecinin kendi ideolojisi uğruna veya para uğruna yaşanan ölümleri küçümsemesine şahit olmanızı tavsiye ediyorum diyeceğim ama zaten "3-5 mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz" kafasındaki kişilerden daha azı beklenemezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    bir gazetecinin kendi ideolojisi uğruna veya para uğruna yaşanan ölümleri küçümsemesine şahit olmanızı tavsiye ediyorum diyeceğim ama zaten "3-5 mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz" kafasındaki kişilerden daha azı beklenemezdi.
    İçinde birazcık Allah korkusu olan insan orada canını veren tek 1 vatandaşı bile olsa saygı duyar , onu düzeltme gereği hissetmez ama bunların ar damarı , vicdanları , haysiyetleri çatlamış.

Nihat Doğan'ı günahım kadar sevmem. Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir misali bir şeyler söylemeye çalışmış. Ortada yanlış anlaşılacak bir şey yok , melih gökçek diyor ki provokasyon yapıyorsun. İşinize gelmediği zaman ezan sesi bile provake unsuru sizin için , ucuz herifler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adam 3 kişi ölmüş diyor.YENİ İDDALARI GÜNDEME GETİRMEYİN DİYORLAR. !

Sonra derler MEDYAYA neden inanmıyorsunuz bu yüzden !
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Haziran.2013 at 03:56

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Last edited by petrol_fb12 : 13.Haziran.2013 at 05:12

Del Piero_10 Misafir

Önce tamamen reddet, sonra öyleyken böyle oldu de. Millet olup bitenin farkında. Biraz daha böyle devam etsinler, istediklerinin tam aksi istikametinde nur topu gibi bir halk devrimleri olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Önce tamamen reddet, sonra öyleyken böyle oldu de. Millet olup bitenin farkında. Biraz daha böyle devam etsinler, istediklerinin tam aksi istikametinde nur topu gibi bir halk devrimleri olur.
    "MİLLET" sırf rant için "CAMİ" yıkan birine inanıyorsa..

Siz hep Hacivat ! Biz Karagöz !

Ayrıca "ŞERİAT" gelsin istiyorum artık.Ama "GERÇEK ŞERİAT" bakalım Başbakan kaç gün dayanabilicek.

Yalan söylemeden yaşayamaz.Anla artık ! Hepsi bahane.

Başbakanın Açıklamalarından.

Şu anda 100 trilyonu aşkın zarar var. Kim ödeyecek bu? O fakir vatandaş adına devlet ödeyecek. Toplanan vergilerden bunu şimdi biz ödeyeceğiz. Esnafımız tüccarımız iş yapamaz hale geldi. Bu sadece Taksim meydanı istiklal caddesi değil. Türkiye genelinde. Taksici, minibüsçü bunlar da. Belediye otobüslerini yakıp yıkıyorlar. Sonra da geçiyor şoförün makamına orada poz veriyorlar. Bu bir vatansevere, bu ülkenin evladına yakışır mı? Bunun adı özgürlük mücadelesi olamaz. Hak arama mücadelesi olamaz.

Ülke mahvolmuş.Vay be !

AB tanımıyoruz ..

o zaman neden AB bakanlığı kurdunuz ?

Ne bu uğraş AB için ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"MİLLET" sırf rant için "CAMİ" yıkan birine inanıyorsa..

Siz hep Hacivat ! Biz Karagöz !

Ayrıca "ŞERİAT" gelsin istiyorum artık.Ama "GERÇEK ŞERİAT" bakalım Başbakan kaç gün dayanabilicek.

Yalan söylemeden yaşayamaz.Anla artık ! Hepsi bahane.
    Tövbe haşa da, Şeriatte fayda etmezki...

o zaman neden AB bakanlığı kurdunuz ?

.
    Sen hakikaten bugune kadar AB bakanlığının AB ile ilgili bir şey mi oldugunu sanıyordun ?
    FEM çıkışlı Fatih Unili hiçbi baltaya sap olamayan abilerin para kazanması için uydurulan bir bakanlık.
    İllerdeki ofislerine girdiniz mi hiç mesela?
    Ben girdim.

Böyle milyon tane devlet destekli oda yok enstitü saçma sapan kurum var.
    Hepsi "abi" dolu.

Mesaj Yetkileri