Eto bize gelmez bence de gelmemesinin büyük sebeplerinden biri de Aragones olabilir malum bugün herkesin kafasında Aragones'in ırkçı sözleri var
Eto bize gelmez bence de gelmemesinin büyük sebeplerinden biri de Aragones olabilir malum bugün herkesin kafasında Aragones'in ırkçı sözleri var
Eto'o alınırsa Semih'e ayıp edilir. Çünkü Güzia ve Eto'o forvette oynarken Semih yedek bekler. Geçen senenin gol kralı ve Euro 2008'in en golcü oyuncularından biriside yedek beklemez bence. Eto'o gelirse Semih kariyeri açısından gönderilmeli. Ama bence Eto'o gelmesin Semih oynasın.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Eto'o ya Liverpool ve Tottenham'da talip !!!
FENERBAHÇE'NİN ALBELDA'YI İSTEDİĞİ İDDİASI
Öte yandan Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Valencia'da oynayan orta saha oyuncusu David Albelda ile ilgilendiğini iddia etti.
Albelda'yı teknik direktör Aragones'in istediği ileri sürülüp, Fenerbahçe'nin bonservis ücreti ödemeden bu futbolcuyu almak istediği ve Albelda'ya sezon başına 2 milyon Avro teklifinde bulunacağı yazıldı. Albelda'nın konratını fesh etmek için günlerdir Valencia ile görüştüğü, ancak başarılı sonuç alınamadığı da belirtildi.
MARATON.COM.TR
Fener alt yapıya yöneldi
Yaptığı transferlere adını dünyaya duyuran Fenerbahçe, alt yapısına da yetenekli futbolcuları kazandırmayı sürdürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak Aydın Belediyespor'un 15 yaşındaki oyuncusu Harun İzgüt'ü transfer etti.
Geçtiğimiz günlerde Germencik ilçesinde ailesinin yanında pazarcılık yapan Aydın Belediyespor'un genç yeteneği Kerem Çağatay'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, bu kez de futbolun dışında oto tamirciliği işi ile uğraşan ve aynı kulüpte forma giyen 15 yaşındaki Harun İzgüt'ü renklerine bağladı.
Aydın Belediyespor Kulübü Başkanı Artun Sucuoğlu, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ın yaptığı altyapı seçmelerinde de başarılı olan, ancak kalacak yer sorunu çözülemediği için Beşiktaş'a transfer olamayan Harun İzgüt'ün gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu söyledi. Sucuoğlu, Harun'un 4 yıldır Aydın Belediyespor'un formasını başarı ile taşıdığını ve takımlarının en iyi oyuncularından biri olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta da Kerem Çağatay'ı transfer ettiğini anımsatan Sucuoğlu, ''Biz amatör bir takımız. Eğer profesyonel olsaydık, yıldız milli takıma birçok oyuncu verebilirdik. Milli Takım antrenörleri, amatör takımlara bakmadıkları için böyle bir şansımız olmuyor'' diye konuştu.
Harun İzgüt ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağı için mutlu olduğunu belirterek, Fenerbahçe'den Lugano ve Galatasaray'dan Emre Güngör'ü kendisine örnek aldığını söyledi.
Baba Efrayim İzgüt ise oğluyla gurur duyduğunu dile getirerek, oğlunun futboldan arta kalan zamanlarda kendisine oto tamirciliğinde yardım ettiğini kaydetti.
Fenerbahçe'nin, genç oyuncunun İstanbul'daki tüm masraflarını karşılayacağı öğrenildi.
//
LigTv
samuel eto, tüylerim diken diken oldu ama biraz zor her gün bir taliplisi çıkıyor...
Fred iddiası!
Fransız basını, Fenerbahçe'nin, Olimpik Lyon'da forma giyen Fred'i ikna etmeye çalıştığını öne sürdü.
Fransa'nın en çok satan spor gazetesi L'Equipe'te bugün yeralan habere göre, sarı lacivertli ekip, Olimpik Lyon'da onayan Brezilyalı Fred'in peşinde.
Lyon Genel Menajeri Claude Puel'in, yeni sezon planlarında yeralmadığını daha önce açıkladığı Fred'in Fenerbahçe'yle bir görüşme yaptığı, ancak sarı lacivertli yöneticilerin, Brezilyalı golcünün maaş talebini şimdilik çok yüksek bulduğu ifade ediliyor.
Kaynak: DHA
alsana bir kolpa daha....avruapaya açılalı beri almadığımız oyuncu kalmadı valla. . . önceden sadece türkiye gazetelerinde çıkardı(fotomaçın başını çektiği...)şimdi avrupada da çıkıor hergün yalan haber. . . .
Fred haberi %100 yalan. Güiza varken Fred'in ne işi var. Fransız gazeteleri Fred'i elden çıkarmak için yok Fener Fred'i ikna etmeye çalışıyo Fred'in peşinde gibi başlıklar kullanıyorlar![]()
Şu fikir bence mantıklı.Zira Fenerbahçe forvet ararken Eto'o ile ilgilenmiştir büyük ihtimal ama o mevkiye Güiza alındı.Olumlu yada olumsuz yanıt alınmayınca Fenerbahçe yönetimide Eto'o ya bir daha haber göndermemiştir.Eto'o da teklifin halen geçerli olduğunu düşünüyor olabilir.Bu dediğimin olması büyük ihtimal ama şöyle bir ihtimalde var.Fenerbahçe yönetimi Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldım diyince tekrardan ilgilenmeye başlamış olabilir.Neyse bekleyip göreceğiz.Transfer hakkındaki kişisel fikrim çok ihtiyaç olmadığı ama olursada harika olacağı yönünde.Ayrıca Eto'o yada ciddi teklifler var buda transferin çok zor olduğumu gösteriyor..NOT: Fenerbahçe yönetim kuruluna yakın kaynaklardan alınılan bilgilere göre sarı – lacivertli yönetimin bu transferi doğruladığı ancak iki ay önce Eto’o’ya yapılan teklife Kamerunlu oyuncunun ne olumlu nede olumsuz bir yanıt vermediği öğrenildi.
So what?
Saike
Valencia kulübünün yeni patronu Juan Villalonga'dan teklif aldığı iddia edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Valencia'da yayın yapan spor gazetesi Super Deporte'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de kalacağını söyledi. Valencia iddiaları ile ilgili olarak, ''Beni tanıyanlar bilir. Bu benim yapacağım bir şey değil'' ifadesini kullanan Aragones, ''Doğru bir yol olduğuna inanmıyorum. Burada bana olağanüstü iyi davranıyorlar ve ben de bana güvenen bir kulüple kötü olmak istemiyorum'' açıklamasında bulundu.
Telefonla konuşulduğu belirtilen Aragones, ayrıca ''Bir daha bu konuda konuşmayacağım'' dedi.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Eto'o herkesin tüylerini diken diken yapıyor ancak gerçekten yapılması güç bir transfer.Hem forvetten çok orta sahaya ihtiyaç var Alonso alınırsa muhteşem olur mesela veya Senna.Senna'nın oyun tarzı Aurelio ile büyük ölçüde örtüşüyor.
@GLaDeR
Önce eline sağlık gayet temiz ve net bir yorum
Alonso ve Senna maliyetten alınamayabilir derken Eto'o çok daha zor.
Bence bi yerde büyük yanlış yapıyoruz..Biz Real Madrid,Barcelona,ManU. gibi sağlam bütçeli takımlar değiliz.Senna 31 yaşında alırsak minimum 2 sene oynarsa ücretinin %25'ine bile satamayız..Guiza keza öyle şuan 28 yaşında.
Biraz daha işi genişletmeliyiz..Yani max 25 yaşında oyuncu alıp satmak zorundayız.Çünkü Avrupa'da başarı geldikçe bunu maddiyata çeviremezse işi çok zor olur.Bu konuda önünde en büyük örnek Galatasaray..
'Senin aran Yıldırım'la iyidir başkan'
Hangi Beşiktaşlı yıldız F.Bahçe'ye gitmek için, Celal Doğan'dan yardım istedi?
Beşiktaş'ın henüz anlaşma sağlayamadığı futbolcusu Gökhan Zan'ın Fenerbahçe'ye gitmek için Celal Doğan'ı araya soktuğu iddia edildi.
CELAL DOĞAN: Başkan Göhkan'ı alırmısın?
AZİZ YILDIRIM: Hayır almam çok sakatlanıyor
Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Zan Fenerbahçe'nin kapısından döndü... Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ancak yeniden anlaşmak için yönetimden garanti para isteyen Gökhan'a red cevabı çıkınca genç stoper başka arayışlara yöneldi..
Bir dönem top koşturduğu ve yıldızının parladığı Gaziantepspor'un eski başkanı Celal Doğan'ın kapısını çalan Gökhan'ın, 'Başkanım senin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la aran iyi. Hem onlar futbolcularına yüksek miktarda garanti para veriyorlar. Benim için konuşur musun?' dediği öğrenildi. Bunun üzerine Yıldırım'ı arayan ve Gökhan Zan'ı teklif eden Celal Doğan'a Sarı-Lacivertliler'in patronunun cevabı olumsuz oldu:
-'Celal Bey. Gökhan'ı almam. Çünkü çok sakatlanıyor.. Senede 15 maç oynamıyor..'
Bu cevap üzerine Beşiktaş'la da yolları kesin olarak ayrılan Gökhan Zan'ın, Avrupa'da bir kulübe gitmek istediği ancak sık sık sakatlanması nedeniyle bu transferin zor olduğu ifade edildi.
Hürriyet
Gökhanı ne yapacağız ki adam müzmin sakat.Haberin yalan olduğu da kesin gibi duruyor.
Gökhan Zan haberleri yalan büyük ihtimalle. Ondan daha iyilerini alacak güce sahip Fenerbahçe. Gökhan Zan ya Galatasaray'a ya Avrupa'ya gidecek ya da Beşiktaş'ta kalacak.![]()
I'm back...
Fenerbahçeye gelmez kanımca
Edu-Lugano ikilisinden şans bulamaz..Ayrıca yedek kalsa bile kaliteli 2 tane genç Can ve Yasine ayıp olur
Eğer Galatasaraya giderse Servet-Emre arkasında yedek bekler öylede kalır![]()
Trabzona giderse pek sanmıyorum Trabzonda da oynayamaz...
Avrupada bi takıma ise iyi bir takım olmaz..Hangi takım neden sürekli sakatlanan bir oyuncuyu kadrosuna katsın ? Hem neden büyük bir takım olsun bu takım o yüzden Avrupadada orta seviyede oynar Bence![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gökhan'ın Can'dan daha kötü olduğunu düşünmüyorum ben ama FB'de şans bulması imkansız..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Habere bak hizaya gel.Gökhan'la röportaj yaptık,F.Bahçe'de oynamak istediğini söyledi yazsalar inanıcam,ama bu kadar ayrıntıyı biliyorlar ya ,helal olsun...![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Eto'o gelse çok güzel olur ama zor gibi.Ayrıca çok da gerekli değil.Fakat insan basında çıkan gelişmelerden sonra umutlanmıyor değil.Etoo'nun Özbek Kuruvchi takımı ile 6 aylığına sözleşme imzalayacağını duymuştum,doğru mu bilmiyorum.Eğer doğruysa hülle yoluyla ocakta gelebilir Eto'o.
Daha öncelikli transferin ortasahaya Aurelio'nun yokluğunu dolduracak bir oyuncu alınması gerektiğini düşünüyorum.Yabancı bir isim gelecekse Maldonado veya Kezman gidecek.Yerli bir ismi alacaksak akla ilk Mehmet Topuz ismi geliyor,o da çok zor gibi.Biraz Maldonado'ya sabır göstersek hiç fena olmaz aslında,gerçekten bu kadar kötü bir futbolcu mu yahu bu adam ya?![]()
Albelda ismi ağırlık kazanıyor
İspanyol basını, Valencia ile yollarını ayırmak üzere olan David Albelda’nın Fenerbahçe’ye gelme olasılığının yükseldiğini iddia etti.
İspanya'nın Valencia kentinde yayın yapan spor gazetesi Super Deporte, Valencia ile yollarını ayırmak üzere olan orta saha oyuncusu David Albelda'nın Fenerbahçe'ye gitme olasılığını yüksek gösterdi.
Valencia takımının gelecek sezon için planında yer almayan Albelda'nın Fenerbahçe’ye kapıyı kapatmadığını iddia eden gazete, ''Albelda'nın Fenerbahçe'ye gelmesi Aragones'e bağlı'' diye yazdı.
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerdiği, ancak Albelda'nın Valencia ile olan sorununu çözmeden teklif üzerinde çalışmayacağı belirtilerek, yine de Aragones'in Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmesi olduğundan Albelda'nın da Aragones'e bağlı bir sözleşme istediği ileri sürüldü. 31 yaşındaki futbolcunun ayrıca Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynama olasılığından da etkilendiği kaydedildi.
Aragones'in de gazeteye, ''Takım defans ağırlıklı bir orta saha oyuncusu arıyor ve Albelda'nın gelme olasılığı var. David'i iyi tanıyorum'' dediği iddia edildi.
Haberde ayrıca, Valencia kulübünün Albelda'yı bedava vermek istemediği, ancak her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu ifade edildi.
Valencia kulübünün yeni sorumlu direktörü Xabier Azkargota, ''Hedef Valencia için iyi bir çıkış yolu bulmak, ama her zaman Albelda'nın değerine saygı göstererek'' dedi.
NTV Spor
İlk hedefin Albelda olduğunu zannetmiyorum fakat bence de Albelda transferi gerçekleşecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bonservis bedeli ödemeyeceğiz bence de Albelda gelecek.Pek beğenmediğim bir oyuncu ama