Sayfa 103 / 141 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eto bize gelmez bence de gelmemesinin büyük sebeplerinden biri de Aragones olabilir malum bugün herkesin kafasında Aragones'in ırkçı sözleri var

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Eto bize gelmez bence de gelmemesinin büyük sebeplerinden biri de Aragones olabilir malum bugün herkesin kafasında Aragones'in ırkçı sözleri var
    Aragones yaptığı bir açıklamada, Eto'o manevi oğlu gibi gördüğünüde belirtmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Eto'o alınırsa Semih'e ayıp edilir. Çünkü Güzia ve Eto'o forvette oynarken Semih yedek bekler. Geçen senenin gol kralı ve Euro 2008'in en golcü oyuncularından biriside yedek beklemez bence. Eto'o gelirse Semih kariyeri açısından gönderilmeli. Ama bence Eto'o gelmesin Semih oynasın.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Eto'o ya Liverpool ve Tottenham'da talip !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Eto'o ya Liverpool ve Tottenham'da talip !!!
    Ayrıca Valencia..Liverpool ve Valencia işin içindeyse oyuncunun kafası karışır Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ayrıca Valencia..Liverpool ve Valencia işin içindeyse oyuncunun kafası karışır Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda..
    Valenca işin içinde yok.. Etoo Transferini yalanlamışlar...

FENERBAHÇE'NİN ALBELDA'YI İSTEDİĞİ İDDİASI

Öte yandan Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Valencia'da oynayan orta saha oyuncusu David Albelda ile ilgilendiğini iddia etti.

Albelda'yı teknik direktör Aragones'in istediği ileri sürülüp, Fenerbahçe'nin bonservis ücreti ödemeden bu futbolcuyu almak istediği ve Albelda'ya sezon başına 2 milyon Avro teklifinde bulunacağı yazıldı. Albelda'nın konratını fesh etmek için günlerdir Valencia ile görüştüğü, ancak başarılı sonuç alınamadığı da belirtildi.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fener alt yapıya yöneldi

Yaptığı transferlere adını dünyaya duyuran Fenerbahçe, alt yapısına da yetenekli futbolcuları kazandırmayı sürdürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak Aydın Belediyespor'un 15 yaşındaki oyuncusu Harun İzgüt'ü transfer etti.

Geçtiğimiz günlerde Germencik ilçesinde ailesinin yanında pazarcılık yapan Aydın Belediyespor'un genç yeteneği Kerem Çağatay'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, bu kez de futbolun dışında oto tamirciliği işi ile uğraşan ve aynı kulüpte forma giyen 15 yaşındaki Harun İzgüt'ü renklerine bağladı.
    Aydın Belediyespor Kulübü Başkanı Artun Sucuoğlu, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ın yaptığı altyapı seçmelerinde de başarılı olan, ancak kalacak yer sorunu çözülemediği için Beşiktaş'a transfer olamayan Harun İzgüt'ün gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu söyledi. Sucuoğlu, Harun'un 4 yıldır Aydın Belediyespor'un formasını başarı ile taşıdığını ve takımlarının en iyi oyuncularından biri olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta da Kerem Çağatay'ı transfer ettiğini anımsatan Sucuoğlu, ''Biz amatör bir takımız. Eğer profesyonel olsaydık, yıldız milli takıma birçok oyuncu verebilirdik. Milli Takım antrenörleri, amatör takımlara bakmadıkları için böyle bir şansımız olmuyor'' diye konuştu.
    Harun İzgüt ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağı için mutlu olduğunu belirterek, Fenerbahçe'den Lugano ve Galatasaray'dan Emre Güngör'ü kendisine örnek aldığını söyledi.
    Baba Efrayim İzgüt ise oğluyla gurur duyduğunu dile getirerek, oğlunun futboldan arta kalan zamanlarda kendisine oto tamirciliğinde yardım ettiğini kaydetti.
    Fenerbahçe'nin, genç oyuncunun İstanbul'daki tüm masraflarını karşılayacağı öğrenildi.

//

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

samuel eto, tüylerim diken diken oldu ama biraz zor her gün bir taliplisi çıkıyor...

Fred iddiası!

Fransız basını, Fenerbahçe'nin, Olimpik Lyon'da forma giyen Fred'i ikna etmeye çalıştığını öne sürdü.

Fransa'nın en çok satan spor gazetesi L'Equipe'te bugün yeralan habere göre, sarı lacivertli ekip, Olimpik Lyon'da onayan Brezilyalı Fred'in peşinde.

Lyon Genel Menajeri Claude Puel'in, yeni sezon planlarında yeralmadığını daha önce açıkladığı Fred'in Fenerbahçe'yle bir görüşme yaptığı, ancak sarı lacivertli yöneticilerin, Brezilyalı golcünün maaş talebini şimdilik çok yüksek bulduğu ifade ediliyor.

Kaynak: DHA

alsana bir kolpa daha....avruapaya açılalı beri almadığımız oyuncu kalmadı valla. . . önceden sadece türkiye gazetelerinde çıkardı(fotomaçın başını çektiği... )şimdi avrupada da çıkıor hergün yalan haber. . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fred haberi %100 yalan. Güiza varken Fred'in ne işi var. Fransız gazeteleri Fred'i elden çıkarmak için yok Fener Fred'i ikna etmeye çalışıyo Fred'in peşinde gibi başlıklar kullanıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

NOT: Fenerbahçe yönetim kuruluna yakın kaynaklardan alınılan bilgilere göre sarı – lacivertli yönetimin bu transferi doğruladığı ancak iki ay önce Eto’o’ya yapılan teklife Kamerunlu oyuncunun ne olumlu nede olumsuz bir yanıt vermediği öğrenildi.
    Şu fikir bence mantıklı.Zira Fenerbahçe forvet ararken Eto'o ile ilgilenmiştir büyük ihtimal ama o mevkiye Güiza alındı.Olumlu yada olumsuz yanıt alınmayınca Fenerbahçe yönetimide Eto'o ya bir daha haber göndermemiştir.Eto'o da teklifin halen geçerli olduğunu düşünüyor olabilir.Bu dediğimin olması büyük ihtimal ama şöyle bir ihtimalde var.Fenerbahçe yönetimi Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldım diyince tekrardan ilgilenmeye başlamış olabilir.Neyse bekleyip göreceğiz.Transfer hakkındaki kişisel fikrim çok ihtiyaç olmadığı ama olursada harika olacağı yönünde.Ayrıca Eto'o yada ciddi teklifler var buda transferin çok zor olduğumu gösteriyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valencia kulübünün yeni patronu Juan Villalonga'dan teklif aldığı iddia edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Valencia'da yayın yapan spor gazetesi Super Deporte'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de kalacağını söyledi. Valencia iddiaları ile ilgili olarak, ''Beni tanıyanlar bilir. Bu benim yapacağım bir şey değil'' ifadesini kullanan Aragones, ''Doğru bir yol olduğuna inanmıyorum. Burada bana olağanüstü iyi davranıyorlar ve ben de bana güvenen bir kulüple kötü olmak istemiyorum'' açıklamasında bulundu.

Telefonla konuşulduğu belirtilen Aragones, ayrıca ''Bir daha bu konuda konuşmayacağım'' dedi.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Eto'o herkesin tüylerini diken diken yapıyor ancak gerçekten yapılması güç bir transfer.Hem forvetten çok orta sahaya ihtiyaç var Alonso alınırsa muhteşem olur mesela veya Senna.Senna'nın oyun tarzı Aurelio ile büyük ölçüde örtüşüyor.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@GLaDeR

Önce eline sağlık gayet temiz ve net bir yorum

Alonso ve Senna maliyetten alınamayabilir derken Eto'o çok daha zor.

Bence bi yerde büyük yanlış yapıyoruz..Biz Real Madrid,Barcelona,ManU. gibi sağlam bütçeli takımlar değiliz.Senna 31 yaşında alırsak minimum 2 sene oynarsa ücretinin %25'ine bile satamayız..Guiza keza öyle şuan 28 yaşında.

Biraz daha işi genişletmeliyiz..Yani max 25 yaşında oyuncu alıp satmak zorundayız.Çünkü Avrupa'da başarı geldikçe bunu maddiyata çeviremezse işi çok zor olur.Bu konuda önünde en büyük örnek Galatasaray..

'Senin aran Yıldırım'la iyidir başkan'
    Hangi Beşiktaşlı yıldız F.Bahçe'ye gitmek için, Celal Doğan'dan yardım istedi?

Beşiktaş'ın henüz anlaşma sağlayamadığı futbolcusu Gökhan Zan'ın Fenerbahçe'ye gitmek için Celal Doğan'ı araya soktuğu iddia edildi.

CELAL DOĞAN: Başkan Göhkan'ı alırmısın?
    AZİZ YILDIRIM: Hayır almam çok sakatlanıyor

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Zan Fenerbahçe'nin kapısından döndü... Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ancak yeniden anlaşmak için yönetimden garanti para isteyen Gökhan'a red cevabı çıkınca genç stoper başka arayışlara yöneldi..

Bir dönem top koşturduğu ve yıldızının parladığı Gaziantepspor'un eski başkanı Celal Doğan'ın kapısını çalan Gökhan'ın, 'Başkanım senin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la aran iyi. Hem onlar futbolcularına yüksek miktarda garanti para veriyorlar. Benim için konuşur musun?' dediği öğrenildi. Bunun üzerine Yıldırım'ı arayan ve Gökhan Zan'ı teklif eden Celal Doğan'a Sarı-Lacivertliler'in patronunun cevabı olumsuz oldu:

-'Celal Bey. Gökhan'ı almam. Çünkü çok sakatlanıyor.. Senede 15 maç oynamıyor..'

Bu cevap üzerine Beşiktaş'la da yolları kesin olarak ayrılan Gökhan Zan'ın, Avrupa'da bir kulübe gitmek istediği ancak sık sık sakatlanması nedeniyle bu transferin zor olduğu ifade edildi.

Hürriyet

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    'Senin aran Yıldırım'la iyidir başkan'
    Hangi Beşiktaşlı yıldız F.Bahçe'ye gitmek için, Celal Doğan'dan yardım istedi?

Beşiktaş'ın henüz anlaşma sağlayamadığı futbolcusu Gökhan Zan'ın Fenerbahçe'ye gitmek için Celal Doğan'ı araya soktuğu iddia edildi.

CELAL DOĞAN: Başkan Göhkan'ı alırmısın?
    AZİZ YILDIRIM: Hayır almam çok sakatlanıyor

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Zan Fenerbahçe'nin kapısından döndü... Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ancak yeniden anlaşmak için yönetimden garanti para isteyen Gökhan'a red cevabı çıkınca genç stoper başka arayışlara yöneldi..

Bir dönem top koşturduğu ve yıldızının parladığı Gaziantepspor'un eski başkanı Celal Doğan'ın kapısını çalan Gökhan'ın, 'Başkanım senin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la aran iyi. Hem onlar futbolcularına yüksek miktarda garanti para veriyorlar. Benim için konuşur musun?' dediği öğrenildi. Bunun üzerine Yıldırım'ı arayan ve Gökhan Zan'ı teklif eden Celal Doğan'a Sarı-Lacivertliler'in patronunun cevabı olumsuz oldu:

-'Celal Bey. Gökhan'ı almam. Çünkü çok sakatlanıyor.. Senede 15 maç oynamıyor..'

Bu cevap üzerine Beşiktaş'la da yolları kesin olarak ayrılan Gökhan Zan'ın, Avrupa'da bir kulübe gitmek istediği ancak sık sık sakatlanması nedeniyle bu transferin zor olduğu ifade edildi.

Hürriyet

telefonlarını mı dinliyorlar???? bu aralar moda zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhanı ne yapacağız ki adam müzmin sakat.Haberin yalan olduğu da kesin gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan Zan haberleri yalan büyük ihtimalle. Ondan daha iyilerini alacak güce sahip Fenerbahçe. Gökhan Zan ya Galatasaray'a ya Avrupa'ya gidecek ya da Beşiktaş'ta kalacak.
    I'm back...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Gökhan Zan haberleri yalan büyük ihtimalle. Ondan daha iyilerini alacak güce sahip Fenerbahçe. Gökhan Zan ya Galatasaray'a ya Avrupa'ya gidecek ya da Beşiktaş'ta kalacak.
    Beşiktaş'ta kalmıyor. Fenerbahçe'de çok fazla defans var. Bu yüzden Fenerbahçe almaz zaten Gökhan Zan'da yedek olacağı takıma gelmez. Galatasaray'a gidebilir ama; orada da baya defans oyuncusu var. Avrupa'da da oynayabilir ama; iyi bir kulüp olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçeye gelmez kanımca

Edu-Lugano ikilisinden şans bulamaz..Ayrıca yedek kalsa bile kaliteli 2 tane genç Can ve Yasine ayıp olur

Eğer Galatasaraya giderse Servet-Emre arkasında yedek bekler öylede kalır

Trabzona giderse pek sanmıyorum Trabzonda da oynayamaz...

Avrupada bi takıma ise iyi bir takım olmaz..Hangi takım neden sürekli sakatlanan bir oyuncuyu kadrosuna katsın ? Hem neden büyük bir takım olsun bu takım o yüzden Avrupadada orta seviyede oynar Bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Gökhan'ın Can'dan daha kötü olduğunu düşünmüyorum ben ama FB'de şans bulması imkansız..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Gökhan'ın Can'dan daha kötü olduğunu düşünmüyorum ben ama FB'de şans bulması imkansız..

Yanılmıyorsam bu mesajı bana yazdın

Bende kötü demedim bu gençlere yazık olur dedim En azından Edu ve Lugano'nun arkasında bekliyorlar şimdi birde Gökhan eklenirse şansları azalacak bunu kasteddim yani
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Habere bak hizaya gel.Gökhan'la röportaj yaptık,F.Bahçe'de oynamak istediğini söyledi yazsalar inanıcam,ama bu kadar ayrıntıyı biliyorlar ya ,helal olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Eto'o gelse çok güzel olur ama zor gibi.Ayrıca çok da gerekli değil.Fakat insan basında çıkan gelişmelerden sonra umutlanmıyor değil.Etoo'nun Özbek Kuruvchi takımı ile 6 aylığına sözleşme imzalayacağını duymuştum,doğru mu bilmiyorum.Eğer doğruysa hülle yoluyla ocakta gelebilir Eto'o.

Daha öncelikli transferin ortasahaya Aurelio'nun yokluğunu dolduracak bir oyuncu alınması gerektiğini düşünüyorum.Yabancı bir isim gelecekse Maldonado veya Kezman gidecek.Yerli bir ismi alacaksak akla ilk Mehmet Topuz ismi geliyor,o da çok zor gibi.Biraz Maldonado'ya sabır göstersek hiç fena olmaz aslında,gerçekten bu kadar kötü bir futbolcu mu yahu bu adam ya?

Albelda ismi ağırlık kazanıyor
    İspanyol basını, Valencia ile yollarını ayırmak üzere olan David Albelda’nın Fenerbahçe’ye gelme olasılığının yükseldiğini iddia etti.

İspanya'nın Valencia kentinde yayın yapan spor gazetesi Super Deporte, Valencia ile yollarını ayırmak üzere olan orta saha oyuncusu David Albelda'nın Fenerbahçe'ye gitme olasılığını yüksek gösterdi.

Valencia takımının gelecek sezon için planında yer almayan Albelda'nın Fenerbahçe’ye kapıyı kapatmadığını iddia eden gazete, ''Albelda'nın Fenerbahçe'ye gelmesi Aragones'e bağlı'' diye yazdı.

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerdiği, ancak Albelda'nın Valencia ile olan sorununu çözmeden teklif üzerinde çalışmayacağı belirtilerek, yine de Aragones'in Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmesi olduğundan Albelda'nın da Aragones'e bağlı bir sözleşme istediği ileri sürüldü. 31 yaşındaki futbolcunun ayrıca Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynama olasılığından da etkilendiği kaydedildi.

Aragones'in de gazeteye, ''Takım defans ağırlıklı bir orta saha oyuncusu arıyor ve Albelda'nın gelme olasılığı var. David'i iyi tanıyorum'' dediği iddia edildi.

Haberde ayrıca, Valencia kulübünün Albelda'yı bedava vermek istemediği, ancak her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu ifade edildi.

Valencia kulübünün yeni sorumlu direktörü Xabier Azkargota, ''Hedef Valencia için iyi bir çıkış yolu bulmak, ama her zaman Albelda'nın değerine saygı göstererek'' dedi.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk hedefin Albelda olduğunu zannetmiyorum fakat bence de Albelda transferi gerçekleşecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bonservis bedeli ödemeyeceğiz bence de Albelda gelecek.Pek beğenmediğim bir oyuncu ama

Mesaj Yetkileri