Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İmparator, ligin ilk yarısında A2 takımındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mertan Caner Öztürk'ü ve sezon başında Eintracht Frankfurt'tan alınan Okan Derici'yi A Takım'a aldı.
19 ve 18 yaş altı milli takımlarında forma giyen Okan Derici'yi A2 takımına gönderen ve yakından takip eden Fatih Terim, ligin ikinci yarısında iki kanatta da genç oyunculara forma vermeyi planlıyor

Alıntılı Yanıtla
Açıkcası ben ligin ikinci devresinde Mertan ve Okan Derici'yi de izleyeceğimizi düşünüyorum.Fatih Hoca gençleri birer birer monte edecektir kadroya.1995-2000 yıllarındaki kaliteli yabancı +türkler olarak oluşan kadroya benzer bir yapıya dönüşmeye başladık. O zamanki kadroda işe yaramaz hiçbir oyuncu yoktu. Şimdi de yavaş yavaş boşaltıyor Fatih hoca işine yaramayacakları.Sezon sonunda Gökhan Zan,Servet,Serkan Kurtuluş ve Aydın Yılmaz ile yollar ayrlabilir.Ayhan zaten bırakıyor. Bu isimlerin yerine kadroda derinliği ve rotasyonu sağlayacak 3-4 tane yetenekli Türk lazım. Bunlardan biri Gökhan Töre olabilir. Yiğit Gökoğlan,Serdar Aziz ,Uğur Uçar ve bence bir de sol bek lazım türk olarak. Yabancılarda zaten şu anda Rieira dışında pek sıkıntımız yok gibi.Bakarsınız o da düzelir. Ben düzelmesini istiyorum.Son maçta sonradan girmesine rağmen olumlu işler de yaptı.Umarım o da düzelir de yeni bir yabancıya para vermeyiz.

Kazım'da güzel oynuyor smaçta bastı