Sayfa 1030 / 1204 İlkİlk ... 30530930980102010281029103010311032104010801130 ... SonSon
30,871 ile 30,900 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hee stoper de tekrar oynayacak Fatih Terim.

Toplam 7,5 sezon yönettiği Galatasaray'da 15 kupa kazandı,bundan bahsediyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hee stoper de tekrar oynayacak Fatih Terim.

Toplam 7,5 sezon yönettiği Galatasaray'da 15 kupa kazandı,bundan bahsediyorum.
    Yani transfer yapsakta yapmasakta bi önemi yok diyosun. Tamam o zaman konuyu kapatalım buraya yorum atmak boşuna o zaman. Melo'yu da boşverin o kadar Sneijder nöbetleride boşaymış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fark etmez 2015'e kadar çekeriz bu yabancı çilesini.Sonra zaten yeni gelecek başkan en azından bu saçma kuralı kaldırır.Varsın 2 yıl Sabri'yi izleyelim.Ama Sabri'nin son zamanlarda oyuna girdikten sonraki etkisi yatsınamaz.Hala en iyi kadro bizde.Kemik bir yapımız var.Diğer yerli oyuncularımız milli olmuş tecrübeli isimler.

En azından Hamit sağ beke,Yekta ortaya,yada Hakan sol beke,Eboue sağ beke gibi varyasyonlar yapılabilir.Tabi Nuri-Okay gibi hamlelerde şahane olur.

Muslera
    Sabri-Chedjou-Semih-Riera

Selçuk-Melo-Hamit
    Sneijder
    Drogba-Burak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Yani transfer yapsakta yapmasakta bi önemi yok diyosun. Tamam o zaman konuyu kapatalım buraya yorum atmak boşuna o zaman. Melo'yu da boşverin o kadar Sneijder nöbetleride boşaymış.
    Düzeltme yapayım 12 kupaymış.

Elbet transfer yapılacak,transferlerin önemi yok diyorum,Fatih Terim var diyorum.Ben transferlerin önemi yok deyince transfer olmuyor mu Allah aşkına nasıl bir anlayışınız var ?

Fatih Terim olmazsa oyuncuların ne önemi kalır ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Düzeltme yapayım 12 kupaymış.

Elbet transfer yapılacak,transferlerin önemi yok diyorum,Fatih Terim var diyorum.Ben transferlerin önemi yok deyince transfer olmuyor mu Allah aşkına nasıl bir anlayışınız var ?

Fatih Terim olmazsa oyuncuların ne önemi kalır ?
    Transferlerin önemi yok demek transfer olmasa da olur demek..neyse kıt anlayışım için özür.

Yukarıdaki kadro doğru kadro ama bence Balta oynar. Çünkü riera ile balta arasında defansif anlamda balta bayağı önde. Fiziğini de çalışarak kapatırsa Sabri ye gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferlerin önemi yok demek transfer olmasa da olur demek..neyse kıt anlayışım için özür.
    Evet olmasa da olur,kadromuz şu an gayet kaliteli ancak eksik bir bölge var,o da orta saha,diğer yapılacak transfer ya yıldız olur ya da takıma takviye olur kadro derinliği açısından.

Fatih Terim bu kadroyu da şampiyon yapar,çeyrek finale de çıkartır,onu belirtmek istiyorum ben.Ben dahil hepimiz transfer manyağı olmuşuz ama gerçekçi baktığımız zaman böyle bir durum ortaya çıkıyor,bir çok transfer taraftarı memnun etmek için yapılır.Bende isterim Kerim,Okay,Gökhan,Arda,Bruma,Carlinhos,Melo falan ee bu adamların hepsini alırsan hangisini oynatacaksın ? Onların içinden Melo'yu veya Gökhan'ı alsan yeter.Arda gelirse zaten onun oyununa laf söyleyecek biri bulamazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Benim burada diğer attığım tüm yorumlara bak. Tek dediğim Umut ve Gökhan gelsin yeterli. Artık umut'u da istemiyorum. Kazım var. Tek bi yerli alıp transferi kapatalım diyorum ben zaten.
    İtiraz ettiğin yorumumda da Arda Yada Gökhan demişim. Yada dikkat edersen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yukarıdaki kadro doğru kadro ama bence Balta oynar. Çünkü riera ile balta arasında defansif anlamda balta bayağı önde. Fiziğini de çalışarak kapatırsa Sabri ye gerek yok
    Aslında Balta'nın oynaması bencede mantıklı.Şimdi düşündümde Eboue kesinlikle Riera'dan önce yazılmalı kadroya.Hakan Balta'da bir zahmet şu kadroda sırıtmayı versin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zaten Türkiye standartları üzerinde bir kadromuz var,ligdeki oyundan kimsenin itirazı yok.Avrupa'da daha çok başarı istiyorsak transferlerin olması gerek.Herkes etten kemikten her şey Fatih Terim var demekle olmuyor,şımarık bir oyuncu alır Galatasaray,Fatih Terim var adam eder,transfer yapmaz Galatasaray,Fatih Terim var boşver,Biz transferleri yapalım yine Fatih Terim olsun daha da başarılı olmak varken neden Fatih Terim var deyip transfer yapmayım ki yarın ne olacağı belli mi ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim burada diğer attığım tüm yorumlara bak. Tek dediğim Umut ve Gökhan gelsin yeterli. Artık umut'u da istemiyorum. Kazım var. Tek bi yerli alıp transferi kapatalım diyorum ben zaten.
    İtiraz ettiğin yorumumda da Arda Yada Gökhan demişim. Yada dikkat edersen
    Ben sana itiraz etmemiştim hocam Kaliteli bir kadromuz olduğu için öyle dedim.Bende biliyorum Melo tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Aslında Balta'nın oynaması bencede mantıklı.Şimdi düşündümde Eboue kesinlikle Riera'dan önce yazılmalı kadroya.Hakan Balta'da bir zahmet şu kadroda sırıtmayı versin
    Ama bende bunu yazarken bu seneki deplasman Sivas maçındaki aklıma geldi. Faciaydı. Tribündeydim. Normalde Fatih hocadan tüm oyuncularına ileri çıkın talimatına alışkınız ama Balta'ya sürekli bekle diyodu. Bide Aydın'ın her yaptığına kızıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama bende bunu yazarken bu seneki deplasman Sivas maçındaki aklıma geldi. Faciaydı. Tribündeydim. Normalde Fatih hocadan tüm oyuncularına ileri çıkın talimatına alışkınız ama Balta'ya sürekli bekle diyodu. Bide Aydın'ın her yaptığına kızıyordu
    Valla zaten Hakan oynadığında kafadan ondan hücum beklemiyeceğiz.Ben avrupa maçlarında Riera gitmezse o oynar diye düşünüyorum.Tabi Hakan oynarsa onun ligdeki form durumuna bağlı.Defansta sağlam olsun,stoperlerle uyumlu olsun yeter.Zaten kanatsız bir oyun anlayışımız var.Tek isteğim o fiziğiyle o mevkiyi iyi kapaması.

Geçmiş dönemlerde ıslıklanan bir oyuncuyu Hakan.Tabi o zamanlar takımda kötüydü.Ancak Hakan en çok protesto edilen oyunculadandı.İnşallah ölü toprağı üstünden atar.
    Bu sene Hakan-Sabri-Yekta-Gökhan-Erman elde ne varsa Fatih Terim maksimum yararlanıcaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ermani sol bek yapalim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Kazım ve Ceyhun'un da takımda kalacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk sezon şampiyon olurken Emre'den, Engin'den, Hakan Balta'dan maksimum verim aldık. Geçen sene ilk sezon verim alamadığımız, Yekta, Riera gibi isimler ortaya çıktı. Kimse Riera'nın sol bek olmasını beklemiyordu, Fatih Terim yaptı. 6+2+2 olarak değişse kural hem transfer hem de kadro kurma açısından rahatlayacaktık ama olmaması da dünyanın sonu değil. Bu senenin de en büyük favorisi Galatasaray, zaten en fanatik Fenerbahçe forumlarında bile değerlendirme yaparken bu yabancı konusunda öncelik kendi takımları yerine Galatasaray'ın yaşaması muhtemel sıkıntılar. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz sadece ligde mücadele edecek olan Fenerbahçe olacak, 2 senedir görüyoruz kaliteli Türk oyuncularını, ek olarak Alper geldi sadece, çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Onlarda bir Selçuk yok, Burak yok Türk olarak hatta şu anda destekledikleri karara göre Türk yedek forvet almaları lazım, kulübe de Webo oturamaz artık. Transfer döneminin sonuna daha vakit var, göreceğiz herkesin planlamasını. Biz genelde rotasyonu beklerden yaparak maçlara iyi başlayıp, baskıyla erken golü bulmaya oynarız bu sezon. Yedekten yabancı gelmeyecek çünkü, Türk oyuncuların da vereceği katkı çok etkili olmayabilir. En büyük "çilek" benim için Fatih Terim'dir, o olduğu sürece rahatım, yeneriz, yeniliriz, şampiyon oluruz, olamayız farketmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kazım Engin Emre Ceyhun Erman umut(gelirse) Kerim(gelirse)bunlar güzel olur rotasyona. Ligde sıkıntı yok zaten.

Bence bu sene Riera yerine Hakan ile devam edilir malum nedenlerden dolayı.Ben Melonun alınmasını istiyorum iyi işleyen bir sistemi bozmanın anlamı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şaka maka 5 Haziran'dan beridir transfer yapmıyoruz

31 gün oldu sıkıldım valla transfer olmasa da az hareketlilik olsun yahu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

wellington bitmis evet haluk abiden once solemistim ben

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma ve Wellington gelirse Amrabat,Elmander,Riera ve Dany'nin gitmesini bekliyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat kalirda elmander,riera,dany(belki) yolcu bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma gelirse Amrabat'ın kalma gibi bir ihtimali olacağını sanmıyorum abi,iki tane yabancı sol kanat aşırı gereksiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu gençleşme olayı için daha erkendi.Hayırlısı hakkımızda.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

O kadar sakatlık geçirmiş biri beni düşündürüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Zamanında Fenerbahçe'nin Aurelio'da yaşadığı pişmanlığı bu kez alınmazsa eğer Galatasaray'da Melo'da yaşayacak. Melo'yu gönderip daha önce sakatlıklardan çekmiş adamı transfer etmek akıl karı değil. Bana göre Melo birinci sınıf bir oyuncu her ne kadar Selçuk daha değerli olsa da orta sahada bir numara Melo. Tabi ben böyle yazıyorum ama inşallah Galatasaray Melo'yu almaz Gitsin başka takımda oynasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim için oyuncu gençse akan sular durur. Bu genç oyuncuyu isteyen Fatih Terim olacaksa o akan suya baraj kurulur, Melo falan umrumda olmaz açıkcası. Melo 1. sınıf bir oyuncuydu ancak devlerde tutunamamasının sebebi, istikrarsızlığı, gereksiz çirkefliği falan değil miydi ben mi yanlış biliyorum. Geçen sezon bize yeniden kiralanana kadar yatması da bizden değil heralde, insan çalışmalı biraz değil mi ? Melo'yu severim, çoğu zaman macera aramaya gerek olmadığını düşünürüm ancak Melo'yla ilgili hâlâ ciddi şüpheler var ayrıca maliyeti de gerçekten yüksek. Kusura bakmayın ama ben Melo'yu istemiyorum. Sürekli sorun yaratma potansiyeli olan, garanti sözleşmeyi alınca sezon başındaki performansını sergileme ihtimali olan adamı ben istemiyorum. Eğer illa oynamak istiyorsa gelsin Selçuk İnan'dan daha az miktara imza atsın. Zaten dünyanın parasını kazanıyor ve ederinden fazlasını kazanıyor, vergiler falan düştüğünde İtalya'da burada eline geçen paranın çeyreğini zor kazanır, kusura bakmasın. Kabul ediyorsa 3 senelik 1,5-2 milyon + bonusları başımızın üstünde yeri var kabul etmiyorsa varsın gitsin yoluna. Melo'yu nasıl yıldız ettiysek Wellington'u da ederiz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo 4 yillik sozlesme istiyormus o yuzden olmamis ayrica hocanin ilk tercihi hic bir zaman melo olmamis wellingtonu cok istemis hoca pazartesi evet kesin aciklancakmis galiba yillik kiralamasi 2m euroymus adamin bonserviside 8m galiba oyle biliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oyuncu transfer edilir ama Galatasaray'da kemikleşmiş bir kadro var. Bu kadronun en önemli parçalarından biriside Melo. Yerine alınan oyuncuyu hiç izlemedim. Nette izlediğim videolara göre yazıyorum bir orta saha oyuncusuna göre çok hızlı bu avantaj. Ama Melo kadar güçlü bir oyuncu değil ve Melo gibi vücudunu siper edemiyor. Sertlik konusunda Melo'dan kalır yanı yok gibi. Melo savunmada verdiği katkıyı hücumda da veriyordu. Bir anda ceza sahası içinde biti veriyordu ama yerine alınan oyuncu tipik defansif orta saha oyuncu. Terim 4-1-2-1-2'yi düşünüyor olmalı. Melo'nun alınmayıp yerine daha önce sakatlıklardan çekmiş bir oyuncunun alınması yeterince risk oluşturuyor. Eğer alınan oyuncu sezon içinde sakatlanırsa Yekta'dan medet umarsınız. Terim pek transfer konusunda hata yapmayan hoca göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

danyde oynar bence o bolgede

Mesaj Yetkileri