allah korusun hamzada CAFEci olursa kuşluk tümden gider![]()
harbi koskoca 2 tane 4.şube açıldı bir andaçığ gibi büyüyorsunuz (!)
hep bu vaadlerle kandırıyorsunuz gençliği yakışmıyor size
birde şuna deyineceğim (daha doğrusu c@feye bir çomak sokayım şöyle karışsın ortalıkOriginally Posted by LaKe
) kaç tane başkan var burda anlayamadım
siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi
diyeceğimi dedim şimdi siz kapışadurun bende beklemede kalayım
![]()
valla hamzada yakışır kafenin 10 numarasına yani
kafenin eski oyuncularından görkem hamzanın takıma katılıcağını duyunca çok sevindi ve şunları söyledi:
hamza kalitesini belli etmiş bir yazar onun gibi biriyle aynı kafede yazı yazmak büyük bir onurdur...
![]()
![]()
![]()
benden başka 5-6tane daha var heralde![]()
Öncelikle lütfen sıfatlarına dikkat et sayın Hamza![]()
Biz kimseyi kandırmıyoruz. Her zaman zamanında repler ödenir ve ihtiyaçlar karşılanır. Ayrıca burada tek başkan benim
Kaptanımızda nekop'tur. Oyuncularımızda vardır. Taraftarımızda vardır. Lütfen sırf ortalığı karıştırmak adına mesaj atmayınız
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
beyler farkındamısınız üçtür sayfadaki son mesajı ben yazıom ve kimse okumadan öylesine duruyo orda mesajlarım![]()
serkan abi o kadar övdük bi rep verirsin artıkşaka şaka şimdi uyarı almayalım re istiyo milleti zorluyo tehdit ediyo diye
![]()
gerçekleri söyledim ben Mert Başkan, yoksa ortalığı karıştırma gibi bi niyetim yok
ayrıca Serkan en güzelinden cevabı vermiş "biz geldiğimiz yeri biliriz"
birde kime nasıl hitap edeceğimi şaşırıyorum siz en iyisi site yönetimden ricada bulunun rank isteyinc@fe kaptan, c@fe başkan, c@fe malzemeci ... diye
son olarakta Görkem kardeşim için yorum yapacağım "güzel düşüncelerin için sağolama ayrı dünyaların insanıyız
"
Tamam git guşluğuna aaa![]()
Amma uzattın
Transferinden vazgeçtik
Sen Cafe'nin Başkanıyla kaptanını hatırla
Hatırladıktan sonra oyuncularıda sor bana ben sana hepsini anlatırım
![]()
Ayrıca oyuncum görkemyilmazakarsu'ya laf etmeyiniz lütfen. Kafenin oyuncusu olamadınız diye agresifliğe, sağa sola laf etmeye gerek yok![]()
![]()
hamza abi guşluğumuz için yolladığım reple beraber 3 yeşilli oldun![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
la amma smile kullandınız rengarenk oldu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
selamlar ağalar ben geldim bana 1 çay![]()
neyse gençler ben çıkıyorum şimdi gece görüşürüz yatmazsanızhadi eyvallah
lan jose_morinho_fb ne diyceksen burda de noldu
lan tarzı argo laflar hoş değildir..... Editted by peluk...
artık kimsenin mesajını alıntı yapmıyorum sözlerim direkt c@feye :@ (asabi-sinir mod)
- Mertciim kedi-ciğer oldu biraz (vazgeçtik muhabbeti)
- c@fe kaptandan ses çıkmıyor
- Görkem, gel abi sen başımızın üstünde yerin varteşvik-şike herşeyi konuşuruz c@fe/guşluk çatısı altında
- tosunpaşa'M (adını bilmiyorum kusuruma bakma :[ ) sağolasındiğer arkadaşlarada eksi rep verseydin bari
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.