Şişttt. Yine burda tartışma falan yapmayınHerkes tartışma için Cafe'ye çağırıyor milleti yahu
![]()
Şişttt. Yine burda tartışma falan yapmayınHerkes tartışma için Cafe'ye çağırıyor milleti yahu
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yok abi bişi yazdıda özel mesajla bende cafede konuşak dedim sadece![]()
kardeşim bizim büyüklügümüzü cekemiyorlar ben burayı yoktan var ettim şimdi anlaşıylıyor degerim neyse avrupa yakası başlıcak ben gidiyom![]()
nerden ne çıkartmışım ben yav, transfer muhabbetini çıkartan sizlersiniz
Görkem için söylüyorsan başımızın üstünde yeri var misafir olarak gelcek nasıl ben burda yazıyorsam o da guşlukta yazcak durum bundan ibaret
eee daha daha nasılsınız![]()
zalim admin vieri geldi açılın![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bende çıkıyorumKendinize iyi bakın
İyi geceler.
![]()
c@fe yine öksüz kaldı nereye gidiyorsunuz yahu
bu arada dedim ben size fazla smile kullanmayalım diye bakın işte yakalandık, eee şeyy kem küm :S
mustafa abi seni kuşlukda görmek isteriz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Daha önce 3000. ve 4000. mesajlarımı burada kutlamıştım sıra geldi 5000. mesajıma ne güzel bir gün kİ böyle bir mesaj kutluyorum sizlere sıcacık bir ortamda.![]()
Hepinizle iyi kötü günlerim oldu hep birlikte güldük hep birlikte ağladık.Herneyse 5000. mesajım kutlu olsun.
İnşallah sizlerde bu kadar mesaja gelmek sizede kısmet olur.
![]()
bana daha çok var ama hayırlı olsun sana abi
görüyorsunuz adminlerimizn tercihi bile CAFE![]()
selamlar arkadaşlar cafede olmasa sıkıntıdan patlıycaz bea
http://forum.turksportal.net/vb/show...198#post402198
2 tane kendi resmimi ekledim, bakın arkadaşlar. Taze taze.![]()
umarfarukum hariç hepiniz yalansınız o hariç kimse okumadı bile mesajımı bundan sonra bende bişey istersiniz siz ah ulan o günler bi gelsin ben size sorarım bundan sonra mesaj kutalamak felan yok. Yazıklar olsun...
kıymetimi bilin![]()
selamun aleykumm
ağalar şu gaffura ölüyorum yaa gülmekten öldürüyo![]()
nasılsınız arkadaşlar yenı bi muhabbet var mıı cafede
Beyler sorması ayıp gaffur kim?
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
yok önemli bişi