Melo indi istanbula
Melo indi istanbula
Tam beklediğim gibi Slovenya kampına tam kadro gideceğiz.
Bu arada Furkan Karabük'e kiralanmış.Mehmet Batdal bonservisi ile İBB'ye gitmiş.
culio,elmander,riera,sercan,ujfalusi,yigit bunlarida yollasaydik iyiydi.
kaç tane melo var ya her sene bir tanesini transfer ediyoruz![]()
Emrecan haberini amk 30 dakka once vs yazdi bekli guvenmeyebilirsiniz ama simdide fatih demireli yazdi almanyada yasiyan bir turk vatandasimiz bayernin dunyasini cok iyi bilir oda duyum aldi galiba gelirse kiralik gelir gibi emrede biliyor o kadroya giremicegini..
Emre 2 yönlü bir orta saha bu yüzden gelmesini isterim Bayern'de oynaması çok zor zaten kendisi Galatasaray'lı 4-5 Milyona rahat bitirilir çok görürsek bu parayı kiralarız olur biter.
Emre Can, yanlış hatırlamıyorsam Alaba'yı Galatasaraylı yapmıştıbonservisi ile alınırsa gerçekten ilerisi için çok iyi bir transfer olacaktır.
ismini hatırlayamıyorum Emre Can Bayer Münih'de bir yetkiliye sorulmuştu o da kadromuz böyle kalacak kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz demişti ama alınırsa çok önemli transfer.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel oyuncularımızdan Furkan Özçal'ın 2013-2014 futbol sezonu için Kardemir D.Ç.Karabükspor Kulübü'ne (Karabükspor) geçici olarak transferine ilişkin anlaşma sağlanmıştır. Buna göre , Karabükspor Şirketimize 250.000 TL ödeyecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=298566
Adam oynamadan gitti ya la. Yine birileri para kazandı herhal.
Ayrıca Emre transferi çok iyi olur zira bu yabancı muhabbetinden hiçbir şey çıkaramayız yetenekli yerli varsa kapatmak lazım hemen.
He yabancı sınırlamasıyla da en yüksek gidebileceğimiz yere geçen sezon gittik daha da yukarısı olmaz.
Tahminimce ideal kadro şu şekilde olacak.
Muslera (net)
Eboue (belli olmaz Sabri'ye kalabilir sol bek durumuna baglı)
Semih (net)
Chedjou (net)
Balta (Riera kalmaz diye dusunuyorum Balta kampta berbattı yerine yerli biri bulunmazsa kalp krizi yabancı bulunursa da sınır krizi)
Selcuk(net)
Melo(Yerli de alınsa hatta gokhan inler bile gelse yeri değişmeyecek bence)
Hamit(Terim'in adeta oğlu net)
Sneijder (takımdaki harbi dünya yıldızı bu sene çok can yakar o da net)
Burak (Net)
Drogba(net)
4-3-1-2 (selcuk sola yakın olan ortasaha olur deplasmandaki Schalke maçı gibin)
Melo hayırlı olsun 3 sene fazla gibi geldi.
Bonservisiyle gelmiş, hoşgelmiş.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=299156
@davidvilla
Zaten beklentimiz iyi bir stoper ve sol bekti, Chedjou geldi stoper şimdilik tamam. Sol bek eksik kalacak kontenjandan dolayı, yerli olarak Erman Kılıç ve geçen seneki kiralıklar Ceyhun & Kazım geldi. Umut ve Melo satın alındı, kadronun korunması da önemli. Selçuk için, Burak için, Muslera için gidecek haberleri çok sık çıkıyordu.
Bundan sonrası için yapılacak transferler veya gidecek isimler ekstra olacak, ana hatlarıyla güzel iş yapıldı bence transferde. Geçen seneki baklava benzeri sistemle takım daha fazla puan toplayacaktır. Geçen seneden daha iyi olmasını beklediğim 5 isim var, Melo, Drogba, Sneijder, Selçuk ve Burak. Özellikle Sneijder patlama yapacakmış gibi geliyor.
Last edited by uAburak89 : 20.Temmuz.2013 at 13:44
@uAburak89
Aynen transfer politikasından ben de memnunum. Artık öyle har vurup harman savurmuyoruz akıllıca işler yapıyoruz Avrupa klüpleri gibi davranıyoruz. Yabancı sınırı olmasaydı eminim sol beke de son derece tatmin edici bir isim gelirdi.
Sneijder konusuna gelince bu ülkeye gelen 10 numara tarzı adamların her zaman ilk seneleri biraz sönük geçmiştir buna Hagi de dahil futbol tarzımız biraz sert ve garip oldugu için cabuk adapte olamıyorlar. Sneijder bence o adaptasyon surecini atlattı artık kısacası anladı ne mal oldugumuzuBence bu senenin en büyük yıldızı olacak takım adına.
Sadece takıldıgım konu şu ki eğer dizilişimiz o baklava düzeni olacaksa hala geniş kanat oyuncuları bulundurmamızı pek anlamıyorum. Erman bunlardan biri Kazım da o çeşit. Küçük de olsa bir karmaşa var yine de, düzene girdiği gün zaten çok daha istikrarlı ve kaliteli bir futbol ortaya çıkar.
Ayrıca Umut transferi çok önemliydi bence, çünkü santrafor mevkiini alternatifli tutabilmek çok önemli zira sürekli form düşüklüğü ve sakatlık yaşayabilirler futbolun en fazla sakat verdiği en inişli çıkışlı mevkisi zaten. Umut harika bir cover oluyor oraya.
Bazı durumlarda mutlaka taktiksel değişiklik olacaktır bu nedenle kadro da böyle oyuncularında bulunması önemli ayrıca Erman orta sahada Kazım'da forvette oynayabildiği için baklavayı bozmadan da devam ettirebiliriz. Bu dizilişi bozacak tek adam Amrabat gibi gözüküyor ama hoca onu forvette denemeye başladı, bakalım neler göreceğiz.
Screw you guys, I'm goin' home
Senelik 3.100.000 euro + maç başı 25.000 euro sanırım. Biraz fazla gibi geldi bana. Bu adamın minimum 30 maç oynayacağı kesin ekstra durumlar olmadığı takdirde (sakatlık vs.) sırf 4 milyon euro meloya bence fazla.
Aysal gelince oluşturduğu kemik kadro ile 3.senemize giriyoruz.Takımın iskeletininde önemli rol oynayan oyuncuların bozulmaması çok güzel.İstikrarlı bir kadro yapımız var.Melo gelince bu yöndende sevindim.
Elde 10 yabancı var.Culio'yu saymıyorum.Kamp kadrosuna zaten götürülmedi.En kötü sözleşmesi fesh edilir gönderilir.Ancak ligde takım bulunucağını düşünüyorum.
Bir tek Elmander sıkıntısı yaşıyacağız gibi.Umarım onada kulüp bulunur ve 9 yabancı ile yola devam ederiz.
Melo'nun menejeri çakal bir şey galiba.Garanti para çok geldi bana Melo'nun ha transfere sevindim ama bu sene ilk yarıda olduğu gibi yayarsa gider paralar![]()
yillik alacagi fazla keske 2.5"a falan çekilseydi
Bence iyi transfer. Ücret biraz sıkıntı ama erkenden kampa girer de form tutarsa 3.1 Milyon €'nun hakkını verir diye düşünüyorum, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Melo'ya maliyeti nedeniyle alternatif bulunur ama Melo ille de melo denir.melo gelir maliyeti fazla olur.ee ne yapsaydik?
Yemişim maliyetini sanki biz ödüyoruz adam oynar futbolunu o paranın hakkını verir.Slovenya kampına katılması iyi oldu Melo'nun bu sefer ilk yarıda da iyi işler yapacak inşAllah.
Ne maliyeti hocam...
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FGq_7q3coQw"]http://www.youtube.com/watch?v=FGq_7q3coQw[/YOUTUBE]
O değilde biz ağır arıza bi adamı kadromuza kattık
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hadi bakalim sol bek transferi yatti gibi adam gibi bir sol bek yok takimda h.balta bence yetersiz kaliyor oraya.zaten kanatsiz oynuyoruz hadi balta ile ligde idare ettik diyelim ya avrupa arenasinda napicaz!? Bu sezon riera ile idare ettik yeni sezona malum kontenjan yüzünden Tribüne yollayip tek avrupa ligi icin bekletirsek ve aldigi maasi göz önünde bulundurursak o para cöpe gidecek.ben artik transfer yapacagimizi düsünmüyorum.....bu kontenjan adamin elini kolunu bagliyor![]()
3 numara mi giyecek ciddi ciddi?
Yeni sezonda giyeceği forma numarasını da açıklayan Brezilyalı oyuncu, "Buraya geldiğimde ilk olarak 4 numaralı formayı giymiştim. Daha sonra 10 numarayla önemli başarılar yaşadım. Ama 10 numara takıntım hiç olmadı, numara boşa çıkınca kariyerimde ilk kez giymiştim. Hangi numarayı sırtımda taşıdığımın hiç önemi yok. Takımımızda Wesley Sneijder gibi 10 numarayı çok iyi taşıyan ve onu parlatan bir oyuncu var. Geçtiğimiz sezon talihsiz bir sakatlık yaşamıştı; fakat bu sezon ondan takım hâlinde beklentilerimiz yüksek. Benim de takımın liderlerinden biri olarak kendisinden büyük beklentilerim var. Ve Wesley'in de 10 numarayı çok iyi temsil edeceğinden eminim. 3 numara ise benim için çok değerli. Fotoğraf çektirirken yaptığım harekette de görebilirsiniz, dinimiz için çok önemli. Tanrı, Hz. İsa ve Kutsal Ruh'u simgeliyor" diye konuştu.
Başarılı oyuncu, 3 numaralı formayla Galatasaray taraftarları tarafından "Büyük Kaptan" yakıştırması yapılan Bülent Korkmaz gibi efsane olmak istediğini vurgulayarak, "10 numarayla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hem benim için, hem de Galatasaray için tarihi önemi olan 3 numarayla, Bülent Korkmaz gibi efsane olmak istiyorum" dedi.
Semih giyse daha iyi olurdu sanki
Football is simple,but Football Manager is not