Daum Köln kulübünü alacağı yüksek ücret için değil ideallerini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'ye geldi.
Hoşgeldin, sefalar getirdin..![]()
Daum Köln kulübünü alacağı yüksek ücret için değil ideallerini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'ye geldi.
Hoşgeldin, sefalar getirdin..![]()
Hoşgeldin Herr Daum..
bende deniz ve selcukdan poulsenin cok da ekstra iş yapacagını düşünmüyorum demiştim daha önce yine öyle düşünüyorum artık tek yönlü oyuncu kalmadı futbolda hangi basarılı büyük takımın ön liberosu poulsen tipinde fletcher mi poulsen gibi iniesta mı hatta yaya toure mi...toure insan azmanı gibi duruyo sahada kabul amaattıgı paslar uzaktan goller hoş yani...sonucta gecen seneyi düşünelim selck josico maldo hepsi oynadı emrenin yanında top cıkaramadı takım cunku onlar stoperlere bile ortada top kaldıgında topu bırakıp kenara cekilen adamlar bu tarz oyuncular hak etmiyo bizi diye düşünüyorum
Bunca sene derken daha açık belirtmelisin,
2 sezon önce şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımızda sakatlık geçirene kadar Deniz, Aurelio ve Selçuk sırtladı orta sahayı. Fakat bi sonraki sezon sadece Aurelio gittiği için basına önlibero eksikliği olarak yansıdı. (Aurelio'yu önlibero yapan da Daum'dur.) Halbuki Aurelio ile birlikte Zico ve onun defansif sistemi de beraberinde gitti. Aragones'ın Alex'i cm olarak oynatması, defans hattını ilerde kurması ve ortasahada savaşan oyuncu eksikliğini de inkar edemeyiz. Ama bu eksikliği kadronun şu haliyle bile M.Topuz kapatabilir, kaldı ki bir yabancı daha alacaklar o mevkiye. Çağdaş futbolda Poulsen gibi adamların yeri yok, bu sebebten tutunamadı İtalya'da.
O yüzden ben tek özelliği tandemin açığını kapatmak olan önliberodan ziyade ortasahaya destek verecek önliberoları tercih ederim..
Haberi Görünce Bir An Memedov Sandım![]()
Evet yani oyunu çift yönlü oynayabilecek birini almak ihtimali varsa ilk tercihim tabi o olur. 3'lü orta saha kurarsanız Emre ile birlikte defansif anlamda da sıkıntı yaşamazsınız.
"YÜCE ATATÜRK"
Simplicio ile orta saha toparlanamaz...Poulsen olmazsa baska bir oyuncuya yönelmek gerekir...Stoper,ön libero,sol kanat 3 kaliteli yabancı bekliyorum...
Defansif yönü sıradan değil de çok güçlü olan ama ofansif yönü de zayıf olmayan birini almalıyız. Appiah tam biçilmiş kaftan aslında, ama sakatlığından ötürü tekrar takıma kazandırılmıyor sanırım. Appiah tarzında Fransa'da adam çok, Poulsen gelmiyorsa yerine alternatifleri vardır mutlaka.
Fransa ligini yakından takip eden biri olarak aradığımız adamların orada bi sürü olduğunu söyleyebilirim...
Frasa'dan cok iyi ön liberolar cıkabilir aslında , savasan mücadele eden![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Perulu oyuncu, önümüzdeki sezon sarı laciverti formayı giyebilir.
Fiorentina’nın başarılı sol bek oyuncusu Juan Manuel Vargas, mor menekşelerin sportif direktörü Pantaleo Corvino’ya göre, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de top oynayabilir.
Real Madridli Drenthe’nin takıma katılmasına kesin gözüyle bakılması ve Manuel Pasqual’ın da kontrat yenilemesiyle, Vargas’ın takımdan ayrılması gündeme geldi.
Drenthe transferine bağlı
Violanews’e konuşan Corvino, “Fenerbahçe, Vargas için bir teklif yaptı. Roberto Carlos’un yerine bu oyuncuyu düşünüyorlar ve 15 milyon avro civarında bir rakam önerdiler. Ama bu transfere karar vermeden önce, Drenthe konusunu kesinleştirmemiz gerek” dedi.
Sezonun başlarında istikrarsız bir performans gösteren Vargas, orta sahada görev yapmaya başlamasıyla formunu bulmuştu.
2006-08 sezonları arasında Catania takımında gösterdiği performansla, Serie A’nın en iyi sol bekleri arasında gösterilen Vargas, Peru milli takımında da 20 den fazla maça çıktı. Bu arada Fiorentina bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon başında 12 milyon avro karşılığında transfer etmişti.
Goal
Doğru adamın ensesindeyiz.
(/s)
Vargas çok iyi transfer olur, R.Carlos artık zarar veriyor. İlk geldiği yıl performansı oldukça iyiydi ama özellikle son sezon çok kötü bir performans gösterdi. Son Trabzonspor maçında Gökhan Ünal'la girdiği ikili pozisyon sonucu yediğimiz gol hala gözümün önünde. Eski Carlos yok artık. Umarım Vargas'ı alırız.
Umarım Fiorentina Drenthe'yi alır da Vargas açıklanır..
Vargas'ı Fiorentina maçlarında izledik çoğumuz. Benim görüşüm Fenerbahçe alırsa Vargas'ı gerçekten Carlos ile rakip takımların sağ kanadını felç edebilecek bir 2li olur. Çünkü Vargas, duran top kullanabilen, teknik, defansif özellikleri iyi olan, kuvvetli, dirençli bir oyuncu izlediğim kadarı ile.
Tabi büyük kulüpler onu Fener'e bırakır mı bilmem ama Fenerbahçe alırsa gerçekten müthiş bir iş yapmış olurlar. Yaparlarsa Shakhtar'ın sağ kanadı gibi olur Fener'in solu![]()
Last edited by tarikko : 28.Haziran.2009 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vargas transferi de bana göre zor ama resmi ağızdan teklif yaptığımız haberinin üzerine konuşmak gerekirse; transferde doğru isimlerin, takıma müthiş katkı yapabilecek isimlerin peşinde koşuyoruz. Bu ve bundan sonraki transfer dönemleri için çok olumlu bir gelişmedir.
Güiza'nın piyasası bakımından konfederasyon kupasında atacağı 2 gol ligde atacağı 10 golden daha değerlidir. Onlarca değişik ülkeden canlı yayınlanan bir organizasyonda spiker Güiza'nın golünden sonra bilgi verirken Fenerbahçe forması giydiğinden de bahsediyor. Bu da tabi ki ayrı bir reklam ve İspanya gibi kaliteli bir ekibin formasını giymesinin bizim açımızdan avantajları. Ama ben herşeye rağmen Zenit'in 10 m € + Fatih Tekke teklifinin güzel olduğunu düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'ya dönmek olasılığı için açık kapı bıraktı. FIFA Konfederasyon Kupası'nda Güney Afrika'ya karşı oynanan maçta attığı 2 golle takımının galip gelmesinde önemli rol oynayan Güiza, maç sonrasında İspanyol basınının sorularını yanıtladı.
Başta Zenit San Petersburgo olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifleri aldığı iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu geleceğine ilişkin bir soruya ''İspanya'da forvet oyuncusu arayan takımlar var. Valencia gibi...'' diye yanıt verdi.
Valencia kulübünün David Villa'yı satmayacağını açıklamasına rağmen İspanyol futbolcu ile Real Madrid, Manchester United veya Barcelona gibi takımların ilgilendiği iddiaları her gün İspanyol basınında yer alırken, Villa'nın satılması halinde yerine yeni bir golcü alınacağı da belirtiliyor.
Bu arada, FIFA Konfederasyon Kupası'nda ev sahibi Güney Afrika ile İspanya arasında oynanan üçüncülük maçında 56. dakikada Fernando Torres'in yerine oyuna giren Güiza, 83. ve 89. dakikalarda attığı gollerle takımının en önemli oyuncusu olurken, uzatmalara giden maçı İspanya 3-2 kazandı.
Gerek kişisel performansı, gerekse İspanya'nın üçüncülük kazanmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren Güiza, ''Ben, bunun için buraya geldim. Oyunda dakika almak ve teknik direktöre burada olduğumu göstermek için. Mutlu dönüyoruz çünkü, ABD maçından sonra psikolojik olarak kötüydük ama bugün kazandık" dedi.
Sporx
vargas fener'e gelmez. önü açık bir futbolcu. büyük kulüplerin listesinde kendisi, ben ihtimal vermiyorum.
vargas 12milyon euroya geldi geçen sene değerini arttırdığı kesin fenere kaça satmaya düşünüyorlar acaba?
güiza artı 10milyon euroyu ben olsam kabul ederdim güizanın yetenklerini türkiyede sergileyebileceğine inanımıyorum 3-5 maç dışında vasat kalır trde tekke ise her türlü atar golünü türkiyede bence.güiza ispanyada oynar almanyada oynar ama türkiyede italyada olmaz bana kalırsa.
ne düşünürseniz düşünün de, hayal dünyasında yaşamayın. beni eleştirenlere de saygım vardır.
Hamit ile bir değil, Hamit'i Fenerbahçe de getiremez.
Anelka da hayaldi zaten, burada hayalden ötesi var.
Fenerbahçe transfer yapar, başkaları da eleştirir, hep böyleydi.
Eleştiriden fazlası bu, fanatiklik yapan kendisine yapmış olur.
Burada bunu yazdınız diye gelmeyecek mi, ümitsizliğe mi düşeceğiz
Takımın parası da var, vizyonu da.Transfer konusunda en son tartışılacak takım.
Yazık ki gelip bu fanatiklik ile gurur duyabiliyorsunuz.
Eleştiri gerçekten yapılan yorumadır, benim fanatikliğe yorumum olmaz, fazla uzatmayacağım ne yapacaksanız kendinize yapıyorsunuz.Gözlerim kör değil görebiliyorum, Allah'a şükür futbol bilgim de yerinde.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Paranın bahsi geçmiş yine. Ancak şu gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Ligimizin reputasyonu ortada. Vargas'ı isteyen takımların kalitesi de... Şu durumda bu transfer medya şişirmesinden öte gidemeyecek gibi görünüyor.
15 M€ teklif edilmiş Selman, istenirse fazlası da verilebilir tabi.
Oyuncuya da rahatlıkla 3,5M€ bir rakam verilebilir.Alacağı rakamlara bakılırsa onun için oldukça çekici olur.
Fio gibi bir takımdan gidecekse Real Madrid, Manu, Barca gibi takımlar olur, belirli bir kariyeri var zaten, bana kalırsa o kadar özel bir oyuncu da değil.
Oyuncunun amacı kariyer ise kesinlikle gider zaten bir büyük takıma ama amaç para ise Fio'dan başka bir orta-üst seviye bir takıma geçmez.Fiorentina zaten şampiyonluk oynamak için çaba sarfeden bir takım.Burada kazanacağı para çok önemli, ŞL olsa idi çok daha rahat söyleyebilirdim.Juve'den veya Inter'den oyuncu talep etmiyoruz, burası gayet güzel ülke, piyasası da olan bir kapı, ŞL'de oynayarak paza kazanıp piyasada kalmayı sağlar, kendine daha fazla rep oluşturur.Vargas burada oluğu kadar talep edilen bir oyuncu değildi.Carlos'un oyunun herkesin aksine umutsuz değilim, sol bek varken sol bek almak da ne kadar akıllıca.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı