Ortaları isabetli olsun yeter![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ronaldodan ortaları isabetli olsuna kadar düştükneyse adam olsun yeter
![]()
Harry Kewell: Leeds taraftarları mental olarak iyiler.. Liverpool'un Kop tribünü sansasyonel ama G.Saray taraftarı Bu Gezegenden Değil.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bak ya Kewell'ı çok seviyordum19' numaralı formasıyla gönlümüzde taht kurdu.
Bu Berk Yıldız kim bilmiyorum ama bir Alex olamaz.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Melo reiz
![]()
Paçayı kurtardık.Eboue Samsun maçında oynuyormuş.
http://www.fanatik.com.tr/Eboue-1-gu..._32_249128.htm
Eboue yalan oldu. Oynamıyor Samsun maçında kampa gidiyor.
eto'o bitmiş.
Sabri'de daha yeni çıktı sakatlıktan.Zaten sakat olmasada vericeği katkı şüpheli.Sıkıntı yaratıcak Eboue'nin olmaması.Ujfalusi'yi beke çekip Semih-Servet yapabilir hoca.
Hakan Üstünberk görevinden istifa etti
6 Ocak 2012 14:24 | NTVSpor.net
Galatasaray basketbol şubesinde istifa depremi yaşanıyor. Şubenin ayağı kalmasında ve başarılarında önemli rolü olan, sorumlu yönetici Hakan Üstünberk, görevinden istifa etti.
Galatasaray basketbolunda şok gelişme... Basketbol şubesinin ayağa kalkmasında önemli rol oynayan yönetici Hakan Üstünberk, görevinden istifa etti.
Adnan polat'ın başkanlığı döneminde Yönetim Kurulu'na giren Hakan Üstünberk, yeni Başkan Ünal Aysal'ın listesinde yer almamıştı. Üstünberk buna rağmen Yönetim Kurulu tarafından Galatasaray Erkek-Kadın ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları’nın tek yetkili sorumlusu olarak atanmıştı.
51 yaşındaki Hakan Üstünberk, antrenörlüğe Oktay Mahmuti'yi getirdikten sonra Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında büyük değişim yaşandı. Sarı-kırmızılılar Beko Basketbol Ligi'nde finale kalırken, Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu olup, THY Euroleague'de TOP 16'ya kadar yükselmişti.
Üstünberk döneminde Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı da Dünya Şampiyonluğu'na ulaştı.
hakan ustunberkin istifasi daha kesin degil
Umarım etmemiştir...
Umarım yalan haberdir.
Hakan Üstünberk’ten Açıklama
22 aydan bu yana büyük bir yoğunlukla sürdürmeye çalıştığım Basketbol Şube Sorumluluğu görevim esnasında gerek aileme gerekse işlerime yeterince vakit ayıramadım. Bu uzun süreç şahsımı da oldukça yormuştur.
Bir süreden beri Sayın Başkanımız Ünal Aysal’a bayrağı yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı devretmek istediğimi ifade ettim. Ancak değerli Başkanımız başarılı giden şubenin yöneticisini değiştirmek istemediğini, bunun bir Galatasaraylılık görevi olduğunu söyleyerek bu talebimi kabul etmedi.
Gelmiş olduğumuz noktada Başkanımız da bu kez beni anlayışla karşıladı, aileme ve işime sarılmama onay verdi. Yaşamış olduğum bu süreçte şahsımdan tam desteğini esirgemeyen değerli Başkanımız başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm teknik ekibimize, sporcularımıza, bu yolda bana eşlik edenlere ve tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra da elimden geldiğince Kulübümüzün hizmetinde olacağımı tüm dostlarımla paylaşır, saygılarımı sunarım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
HAKAN ÜSTÜNBERK, YALNIZ DEĞİLDİR!
Göreve geldiği ilk günden itibaren Bayan-Erkek ve Tekerlekli sandalye Basketbol şubelerimizde devrim niteliğinde işler yapan, gündelik başarılar yerine başarı istikrarını sürekli hale getirecek kadro yapılanması
ve inananlardan oluşan ekibin kurulmasını sağlayan, Sayın Hakan Üstünberk’in istifasını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Galatasaray için elini taşınaltına sokan her insanın yanında olduğumuz gibi, taraftarla iyi ilişkiler içinde olan, yaydığı pozitif enerji ile salon sporlarına ilginin artmasında büyük emeği olan Sayın Hakan Üstünberk’in de yanındayız.
ultrAslan olarak Basketbol Şube sorumlumuz Sayın Hakan Üstünberk’in istifa etmesini içimize sindiremiyor ve istifa etmesini gerektiren sebep her neyse, bu yanlıştan dönülmesi için Galatasaray Spor Kulübü yönetimimizi göreve davet ediyoruz.
ultrAslan
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sayın Hakan Üstünberk’e Açık Teşekkür
Bir süredir ailevi ve özel sebeplerden dolayı büyük bir özveri ile yürüttüğü Basketbol Şube Sorumluluğu görevini devretmek istediğini ifade eden, ancak Başkanımızın özel ricasını kırmayarak, görevine devam etmiş olan Sayın Hakan Üstünberk bugün itibariyle görevini devretmiştir.
Seçildiğimiz tarihten bu yana Sayın Hakan Üstünberk, Galatasaray’ın gerçek evladı olarak bu görevini hakkaniyetle ifa etmiştir. Kendisine göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunarken, tüm teknik ekiplerimizin ve Basketbol takımlarımızın yine eskisi gibi tam destekle yanlarında olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
NEVİZADE SORUNU ÇÖZÜMLENDİ
Sevgili Galatasaraylılar
Birkaç gündür gündemimizi meşgul eden, Nevizade sokağında Galatasaray taraftarına uygulanmak istenen “sözde” yasak konusu sonuçlanmıştır.
...
Bölge esnafı ve dernek sorumluları Genel koordinatörümüz Oğuz Altay’ı arayarak, olayın basın tarafından biraz abartıldığını, Galatasaray taraftarına karşı herhangi bir tavırlarının söz konusu olamayacağını ve taraftardan da belli konularda anlayış beklediklerini, her zaman olduğu gibi Galatasaray taraftarını mekanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtmişlerdir.
Bu gelişme üzere Genel koordinatörümüz Oğuz Altay ve bölge esnafı arasında yapılması planlanan, çözüme yönelik toplantının tanışma ve iyi niyet toplantısı olarak değişmesine karar verilmiştir
Beyoğlu Galatasarayındır
ultrAslan
Yönetici Bey burası futbol sohbet alanı basketbol değil![]()
Emektar çocuk benim eklediğimin basketle bir alakası yok.
Hııı o zaman işler değişirAma burda Basketbolu ilgilendiren bir durum yok. Genel olarak taraftarı ilgilendiren bir durum var. "Taraftar sohbet alanı" diye bir yer olmadığı için buraya yazmakta bir sakınca yoktur sanırım.
Olm aynı konu hakkında 3 kişi haber eklemiş. Niye bi bana söylüyorsun o zamanAyrıca mesajımdan alıntı yapmış olmaman bu sıkıntıyı getirdi. Çünkü Nevizade konusunu Adminimiz bile burada paylaşmış
![]()
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=14256
Fatih Terim'le şaka olmaz.![]()
Denizli sağolsun son programında Terim'e yapılanı çok ağır bir şekilde eleştirmişti. Son programı olduğu bu kadar eleştirdiğinden belli olmalıydı![]()
eto'o bitmiş.
zamaninda zico boynundan cikartmisti görevliler uyarmisti kendisini.. herkes tepki göstermisti koskoca zico yu tanimazmi bu görevliler diye tff 4 yil sonra el atti bu olaya güzel oldu![]()
Aslında belli bir sistem olmalı.Kartı belli bir yerden okutup maçta olduğuna dair bir sistem yapılabilir.Hiç zor da değil bence.
http://yfrog.com/oeddbvwj
Naptın KazımRed&Yellow yazmış yarısı da kırmızı olabilir
![]()