Sayfa 1040 / 1204 İlkİlk ... 40540940990103010381039104010411042105010901140 ... SonSon
31,171 ile 31,200 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam konuyu uzatmak istemiyorum,Fatih Terim zaten Arda'yı her zaman istiyor,anlaşıldığı zaman dönecektir.

Ali Adnan bizim teklifimizi reddetmiş.Bu yıl transferde bir berbatız Önce Alper şimdi Emre Can ve Ali Adnan.Bu 3 oyuncuyu da elden kaçırdık.Aldığımız oyuncuların da talipleri olduğunu düşünmüyorum.Bundan 2-3 hafta önce Ünal Aysal'ın son derece mantıklı transfer politikası yürüttüğünü düşünüyordum ancak artık çingene pazarlığı yaptığından eminim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

neyse boş polemiğe girmiyelim

anlamadığım bir şey var farfan , nani , bruma yla ilgilendik biz kanatsız oynarken 3 tane kanatla ilgilendik ve alamadık/almadık ama zaten ilgilenmemiz saçma hadi kanat alıcaz bu 3 ü olmayınca başka kanat oyuncusu yok mu neyse dediğim gibi kanat almak zaten saçma bunun farkına vardıklarından vazgeçmişlerdir umarım

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Bence transfer falan yapmicaklar yapsalar bile sezon baslamadan 1-2 gün önce oyuncu alirlar riera olayi gibi.Bütün avrupa takimlari transfer politakasini aylar önce yapiyor biz ise sezonun baslamasini bekliyoruz.benim anlamadigim bu scout ekibi ne is yapar?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Transfer yapmamamız normal bence yabancı olayına bir çözüm bulsalardı 2-3 oyuncu rahat gelmişti bence şimdiye kadar.Yerli olarakta Emre Can iyi olabilirdi ama olmadı Jem Karacan ve Kerim Frei denildi onlar da gelmedi transferi kapattık gibi Lütfi Arıboğan ve Ünal Başgan'ın açıklamaları da bu yönde eğer yabancı sınırına bir çözüm bulunsaydı bizim açımızdan çok iyi olacaktı ama olmadı kadromuz gayet iyi bence geçen sezonki başarılarımızı tekrarlamamak için önümüzde bir engel yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

anlasildi siz bugun hocanin ingilteredeki açiklamalarini izlememissiniz transfer yapcaz dedi rahat olun. mevcut kadromuz zaten iyi turk yerli oyuncularimiz SIKINTILI o yuzden turk oyuncu araniyor..

ceyhun - oguzhan takasi olabilir rizedeki oguzhan sol bek..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Evet rize'nin sol beki olacak gibi oğuzhan çok iyiymiş.

Kanat istiyorsak da Mane'yi alalım. Yada Yerli Frei var.

Başka elle tutulur yerli mi varki?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yine Carlinhos haberleri çıkmaya başladı. Hiç istemiyorum bu adamın bize gelmesini.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Baktılar piyasa da adam kalmadı AMK Spor yine Kerim Frei ismini ortaya attı,transfer olacağını sanmıyorum,olsa da adını duymadığımız genç oyunculara yönelik olur.

Ali Adnan-Emre Can-Bruma,3 tane çok genç,çok kaliteli isimler,hiçbirini almadık,hata ettik,Riera-Balta ikilisine kalarak.

Kerim Frei Galatasaray'da haberleri cıktı Osman Altunterim yazdı doğru mu ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kerim Frei'ı aldık sanırım

http://www.365g24s.com/content?id=538

365/24 GS söylüyorsa doğrudur , hem Asaletin Yeter isimli arkadaşta yazmış kendisine çok güvenirim şuana kadar bir çok transferi ve ismi önceden biliyordu ve yazmıştı.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap 18 dk
    Kerim frei ile ilgili anlaşma sağlanmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kerim'i alırsak iyi iş yapmış oluruz,en azından artık sol kanada belli bir heyecan geleceği kesin olur ama KAP'a bildirilene kadar çıkıp Fatih Terim söylese inanmam.KAP bildirimi gelmediği sürece ihtimal dahilinde değil bence.Hiç bir haber yerine inanmıyorum artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bombayi birakiyorum elmander,culio,riera elden cikarildigi an carlinhos ve farfan veya nani biticek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bombayi birakiyorum elmander,culio,riera elden cikarildigi an carlinhos ve farfan veya nani biticek.
    Yani o transferler yattı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bende bombayı sadece Culio'suz geri fırlatıyorum abi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bana guvenin zaten baskanda soledi eldeki oyunculari cikaramadigimiz icin carlinhos nani farfan transferleri durdu dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İzlediğim hazırlık maçların neredeyse tamamında Amrabat döktürdü sol kanatta. Bence bu sene biraz daha şans bulmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat beyin ile ayakları arasında bağlantı kuramayan ''sağa çek orta aç/şut çek'' den başka bir özelliği olmayan,sağ kanada koysan topu yine sağa çekip taca çıkartacak bir futbolcu.He birde auta kadar top sürüyor o var.Galatasaray taç kullanırken top kendisine gelene kadar rakiple güreşiyor,ya faul yapıyor ya da topu alıp tekrar geri veriyor.Forvet oynasa çok daha yararlı olur ama o riski alacak bir takım değiliz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

amrabat ne kadar iyi olsada gs kayseriden cok kötü kazik yedi kimse kusura bakmasin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

amrabat mental açıdan kendini hiç geliştirememiş , tercih yetisi kafasını kaldırıp oyunu okuması çok kötü bunları bi kenara koyalım fiziği ve hızı iyi dimi bu adamın 1 e 1 de etkili evet içe dışa çalım atıyo da bu adam sağa çekip arada bir denk getirdiği ortalar dışında çizgiye indiğinde veya içeri sokulduğunda etkili olamıyo neden çünkü sol ayağı yok hiç solla orta açmadı heralde bu güne kadar tamam açmayabilir sağ ayak içiyle açabilirsin yine ve şut çekebilirsin de bu adam rezil şut çekiyo bi tane videosu var bunun eskiden altyapıdayken mi ne affelay la orda bile belli

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Arkadaşlar bende aslanyüreklilere üyeyim orada belirli başlı abilerimiz basıncı kardeşlerimiz var.Bende size bir bilgi vereyim Carlinhos alınacak gibi duruyor,Arda için uçurum var Madrid ile.Farfan ve Naninin falan ismi hiç geçmiyor kapandı o dosyalar diye duydum.Bekleyip görelim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kerim Frein FM şişirmesi olduğunu düşünüyorum. Bu yaz düzenlenen dünya kupasında beğendiğimi söylemem. Genç bir oyuncu ileride daha iyi olabilir ama ilk 11 için düşünülecek bir oyuncu değil henüz. Transfer edilirse geleceğe yatırım olur. Amrabat bu sezon iyi oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kerim Frei'ı yaklaşık 1,5 yıldır takip ediyoruz,sadece Dünya Kupası performansıyla karar verilirse çok yanlış algı oluşur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fulham ile 2m euroya anlasildi diyorlar 1.5 yildir terim takip ediyordu hocaya guveniyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kerim Frei çok iyi bir oyuncu olacak diye düşünüyorum , hele ki Fatih Hoca gibi oyuncu gelişiminde büyük rol oynayan iyi bir hocanın elinde

Fulham ile aramızda çok büyük rakamlar dönmüyordur , çünkü eğer dönüyor olsa çok önceden bitmiş olurdu bu transfer maksimum 3 Mn € bonservis öderiz oda en fazla.

Carlinhos'ta yolda gibi İnşallah Riera , Culio , Elmander ile de yollar ayrılır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera o maaşla bu takımdan gitmez.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Riera o maaşla bu takımdan gitmez.
    Bakalım belki bir hal çaresi bulunur mesela gideceği kulübün verdiği (1.5-2 Mn €) maaşın üstünü tamamlamak yoluyla vs. yollar ayrılabilir çok büyük bir mesele değil basit bir iş sırasıyla önce Culio ve Elmander gidecek gibi ama , ondan sonra Riera'nın durumuna bakarlar , çok sıkıntı olmaz Galatasaray gibi bir camia için.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Frei, Arda, Carlinhos isimler havada uçuşuyor yine..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üçünün de geleceğini sanmıyorum ben,Arda zaten imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Culio 500bin'e gitmiş.

Mesaj Yetkileri