hadi insallah bruma biter![]()
Şu dakikadan sonra yabancı almayız,transfer yaparsak ya Kerim Frei olur ya da çok daha genç oyuncular olur.
Arda zaten hep olur kıvamında da kulübü bırakmıyor.İlla yakalım mı kulüp binasını![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sol bek falan geçtik Arda istiyoruz. Gökten türk sol bek inse keşke![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Amkspor @Amkspor 9 sa
G.Saray'dan müthiş operasyon! Sarı – kırmızılılar ezeli rakibinin hangi yıldızını transfer etmek için atağa kalktı? http://amkspor.com/2013/08/15/g-sara...operasyon.html
Bahsettikleri isim Mustafa Pektemek'miş.Burak giderse alacakmışız.Sizin yapacağınız gazeteciliğe tüküreyim ben.
Arda'yı getiremediler ya,şimdi Burak'ı yollamaya çalışıyorlar.
Bu arada Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden Eren'i alırsak iyi olur,Dany'yi yollamak için de neden doğar.
Eren mi ? tam bomba stoper agir kalasin teki...
amk iyice batirdi dun yildiz falan diyorlardi yildizi gorunce sasirdimburaki yipratma haberleri yapiliyor belli ki.
Pektemek değil de, Almeida'yı isterseniz verebiliriz.Karşılığında da, 3 milyon € yeter.
![]()
Bu amk sporun Burak Yılmaz'la derdi ne anlamış değilim ? mayıs ayından beri taktılar Burağa...
Elmander'in Norwich City'ye transfer olduğu söyleniyor.
Eren Karabüke gitti rahat olun
Fatih Terim : "Bruma ilgilendiğimiz bir futbolcu ama şuan 10 yabancı var acelemiz yok. Kontenjan açılırsa o duruma hazırız"
Fatih Terim : "En son Arda ile konuştum bunu burda söyleyimde. 1-2 saat ben görüştüm milli maçtan sonra gelmek için elinden geleni yapıyor"
Fatih Terim : "Arda gelmeyecekse Atl Madrid'deki durumunu sarsmamak lazım. Başkanımızın Atl Madrid başkanı ile karşılıklı oturması lazım"
Fatih Terim : "Arda hep söylüyor gelmek istediğini heryerde bahsediyor"
Fatih Terim : "Burda görev Arda ile Başkan'a düşüyor giderken bize süpriz yaptılar yine süprizi onlar yapsın"
Transfer dönemi kapanmadan Bruma ve Arda ikilisi de gelebilir,belki biri de gelebilir ve büyük ihtimal ikisi de gelmeyebilir,bence.
eee hani amk salliyordu bruma arda vs diye adamlar hakli cikti![]()
Bruma'yı bilmek için özel bir şey yapmaya gerek yok, 1 ay öncesinden açıklanmıştı zaten Hasan Şaş tarafından keza Arda'dan bahsetmiyorum bileBence hiç bir gazeteye güvenilmemeli, duyumcular da dahil.
[YOUTUBE="OQEJR-iJvVw"]Fatih Terim'in Açıklamaları[/YOUTUBE]
AMK Spor Johan Elmander ile Galatasaray'ın yollarının ayrıldığını söylemiş.Sanıyorum Elmander'i ya Trabzon ya Norwich aldı.Trabzon benim fikrim hiç bir yerde duymadım.Eğer doğruysa Bruma is coming
Edit:
Norwich City ile anlaşmış.
Last edited by europeanconquer : 16.Ağustos.2013 at 22:19
Yabancı kuralı yüzünden bu tip karakterli topçuları yollamak zorunda kalıyoruz.Sınır olmasa, iyi oynamasa bile takımda tutulması gereken bir oyuncu ama maalesef şartlar bunu gerektiriyor.Yolun açık olsun Johan..
Elmander giderse bruma gelcek soyleyim size riera gidersede aninda carlinhos ile sozlesme imzalancak
Yarın AMK Spor'un manşetinde Arda olur kesin.Hocadan aldılar gazı,yine sallama bir Arda haberi yaparlar.
https://twitter.com/OkanTurann8/stat...26778447011840
Böyle antin kuntin tweet atıyorlar,gelmeyince iyice ruh hastası oluyoruz yaBir Sneijder transferinde bir de bu transferde manyağa döndüm,inşallah bu da olumlu sonuçlanır.
hadi be elmander gitsede aninda imza attirsak carlinhosa![]()
3 tane sol beki napacağız Arif abi ? 3 tanesini birden oynatıp o bölgeyi tamamen sağlama mı alacağız ?![]()
Yabancı olarak kullandığımız bir pozisyona Türk alternatif bulamadan yabancı sol bek transferi çok saçma olur bence ama Fatih Terim kimsenin yerinin garanti olmadığını Fenerbahçe maçında ki kadroyla gösterdi,belki alabiliriz bir sol bek ancak sanmıyorum ben.Bruma ve Arda olur olursa.