http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...a-hazirlaniyor
Elmander gitti.Üşüyoruz Ulu Johan.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...a-hazirlaniyor
Elmander gitti.Üşüyoruz Ulu Johan.
Elmander giderse sol bek gelmez.Riera giderse gelir.Ayrıca Kolarov için de temas varmış.Hatta son bir kaç günde Patrice Evra için nabız yoklanmış.(ManU evertonun sol bekini alacakmış)
Kiralık olarak gitmiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasary'ın o kadar parası var Carlinhos yerine PSV'deki Willems'i alsa ya. PSV Milan'a elenirse mükemmel bir transfer hedefi olur. Bence 10 milyon falan verilebilir.
Ben Willems'i hiç beğenmiyorum vallahi.
Benim bahsettiğim o değil. Şimdi Elmander gitti ve 1 tane yabancı hakkı doğdu, orada zaten bir yabancı var ama büyük ihtimalle sol bek alınacak deniyor, ben de madem alınacak paraya kıyılp genç bir adam alınsın diyorum. Federasyon konusunda tartışmaya girmek istemiyorum, konuşacak çok şey var.
Galatasaray'da sorun ilk 11 de ki 6 yabancının da yerinin garanti olması bence yani şu takımda Muslera- Eboue - Melo - Sneijder - Drogba ve Chedjou'yu kesmek zor o yüzden yapılan transferde tribüne transfer gibi olur.
Elmander'in sözleşmesi ne zaman bitiyordu ?
Sentugo.
Bu sezon sonu.Bedavaya aldık,Norwich City'de cüzi miktar bir kiralama bedeli verir ondan sonra serbest kalır.
unal baskan cl de yine tek olacagiz paralar gelcek bas parayi al su bruma gibi yetenegi kacirma
bu sene bitiyomuş sanırım maaşın bi kısmını biz veriyoruz o yüzden böyle bi yola girilmiş olsa gerek bu arada cl marketing den bize 4-5 m € geliyo eğer fenerbahçe katılsaydı 2 2.5 gelicekti öyle eskisi gibi 10 m € falan değil geçen sene öyleydi en azından dsmart ve ntvspor sağolsun
Yani bonservis istemeseydi GS falan...
Neyse bir bildikleri vardır. Ünal Aysal harika bir adam...
Sentugo.
Ah şu Arda'yı alabilsek.
BORSA'YA ŞU AÇIKLAMA GÖNDERİLDİ: Profesyonel futbolcularımızdan Johan Elmander'in Norwich City Football Club Plc'ye 2013-2014 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Norwich City Football Club Plc Şirketimize 1.425.429 İngiliz Sterlini ödeyecektir.
kac bin euro ediyor acaba
Yaklaşık 1.7 milyon euro yapıyor sanırım bence çok iyi para almışız.
oo cok iyi kiralama parasiinsallah iyi performans gosterirde 4m euroya falan satariz
Euro arttıkça bizimkilerin maaşıda artıyor vay arkadaş ya keşke futbolcu olsaydım.
Elmander'in yolu açık olsun. İlk sezonda şampiyonluk yolunda verdiği katkı asla unutulamaz, sakatlıklar olmasa ve tabii ki yabancı sınırlaması bu şekilde düzenlenmese asla gönderilmezdi. İyi ki geldi, taraftar onu, o da taraftarı, sarı - kırmızıyı çok sevdi. Kariyerinin kalan bölümü sakatlıklardan uzak, gollerle dolu geçer umarım.
Elmander dışında giden yabancılar da olabilir dedi Fatih Hoca,Ünal Başkan ile de sık sık transfer konusunda görüştüklerini söyledi.
Arda konusunda sanıyorum soru sorulmadı,gündemden düşmesi iyi bence,yapılacaksa habersiz yapılsın.
Arda konusu bence kapandı bu sezon için.Riera,Amrabat ya da Dany bu isimlerden birisi gidecek galiba gündemimizde Bruma vardı en son onu alırız umarım.
Arda kapanmıştır belki ama ben bekliyorum hep![]()
Fener'in Şampiyonlar Ligine katılma ihtimali %0 bile değilken oradan gelecek parayı da ekleyip neden Arda'yı almıyoruz acaba.Hayır Bruma bedava bile gelse adam yabancı kontenjanından yiyecek.O kontenjanı sol bek için kullansak daha hayırlı olacak.Arda+sol bek alırsak Şampiyonlar Liginde yarı final gibi bir derece için kendimizi hazırlayabiliriz![]()
CL'den fazla para gelmeyecek bu sene girişte. Yayın gelirleri falan değişmiş galiba.
Geçen yıl ne geldiyse bu yılda o gelecek,geçen yıl değişmişti o gelirler.En azından ben öyle biliyorum.