Süleyman RODOP:
"TULUN ile yaptığım görüşmede,
Burak'ı satmayı düşünmüyoruz.
Lazio'da istediğimiz 2 kanat oyuncusu var,fiyat aldık." dedi.
Aha düşündüğüm adamı istiyoruz bence ; Senad Lulic
veya Cristian Ledesma olabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
birisi candreva europ... ayrica brumada tekrar bi hareketlenme olacak...
Şükrü ERGÜN: "Lazio kabul etmesin diye 18 M Euro teklif ettik. Davet ettiler,kırmadık. Bir Nezaket görüşmesi oldu."
Türk futbolcuları Avrupa'da oynamalı geyikleri başlamış hemen, biraz tvye bakayım dedim sinirlendim. Şu mevcut yabancı düzeninde Burak Yılmaz'ı satmak aptallıktır. Güç kaybı yaşarız. Söz konusu Galatasaray'ın oyuncuları olunca hep gitmeleri gerekiyor, bir anda aynı tarz yorumlar geliyor. Bir Gökhan Gönül için yıllardır bu ortam oluşmuyor ama. Hepsini geçtim söz konusu kulüp Lazio, saçmalık tamamen.
Abdul Kader Keita etkisi yapacak,yedek kalmayı sorun etmeyecek bir sol kanada ihtiyacımız var.
Satılması son derece yanlış olur arkadaşın dediği gibi güç kaybı yaşarız. Yabancı sınırılaması bu kadar aşağı çekilmişken hemde.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Satılabilseydi Coentrao gelecekti sanırım.
erman eskisehir haberleri var takasda istedigimiz oyuncu varmis galiba bu necati yine necatiye sarildik![]()
Arda sesleri gelmeye başladı tekrar.
http://spor.mynet.com/galeri/2922-ga...yuk-bomba.html
Erkan Zengin'i istiyor bizimkiler sol kanata...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Erkan Zengin Yılın Kazığı Olur Es Es'e...
Önceki Senelerde Olduğu Gibi Anadolu Takımlarında Seni Zorlayan Oyuncuları Alıp Takımı Çaresiz Bırakmak Tipik Büyük Takım Klasiği. Galatasaray'da Forma Şansı Bulamaz Yedek Kulübesinde Yeniden Eskiye Döner Körelir Gider.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Erkan Zengin sözleşme uzattı.
SON DAKİKA: Galatasaray ve Lazio, Burak Yılmaz için anlaştı. Bonservis 12 milyon Euro+bonus (La Gazzetta Dello Sport)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak haberi çok dolanıyor ama o paraya vermek tamamen aptallık olur bana göre. Ben kendisini sevmesem de fizik olarak form olarak ve yetenek olarak zirvede şuan. Ayrıca Gs için ayrı bir önemi de yerli olması
Daha geçen gün Burak'ı satmayacağız dediler şimdi 12 milyona mı satacaklar?
Manyağız ya biz 4 tane forvetimiz varken(Elmander ile beraber) ve bahsi geçen isim en iyi yerli forvetken,mevcut forvetlerimizi 2'ye düşüreceğiz.
Burak'ı 12'ye satarlarsa bu işi bıraksınlar açık ve net. Şu ortamda 12'ye Burak bırakılamaz.
SON DAKİKA l Ünal Aysal : Burak'ın 12 milyon'a satılması gibi bir durum söz konusu değil.Teklifi kabul etmedik.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Irmak Kazuk, yapma bunu..
https://twitter.com/irmakkkazuk/stat...70212121518081
Bir tek ben bilmiyorum herhalde olayı ya da anlayamadım.
pektemek galatasaray haberleri var dogruysa... burak yolcu gibi.
O haberler nasıl çıkıyor, Mustafa Pektemek Beşiktaş'ın oyuncusu. Adamlar rakibine neden satsın?
AMK ozel haber bruma galatasarayda 5 yillik sozlesme imzalancakmis lizbonada 12m euro verilcekmis..
http://amkspor.com/2013/08/29/bruma-galatasarayda.html
Bruma forvet oyuncusu değil mi?Yada sol açık oynuyan ancak forvettede oynayabilen bir tip mi?
Fikir veme açısından izlenebilir.Hızlı ve fırfır tipli bir oyuncu gibi.Farfan'ı andırdı bana.İlk dakikalardaki deparı iyiymiş.
[YOUTUBE="ytRZpoUaVGU"]ytRZpoUaVGU[/YOUTUBE]
sag sol forvet allah ne verdiyse oynuyor bruma, ribery etkisi yapabilcek bir transfer lakin 12m euro su an icin brumaya fazla + 1 yillik sozlesmesi kaldiydi eli guclu olan taraf bizdik umarim fiyat yanlistir... 8m ideal..
12 milyon euro bencede fazla.Ancak 2 sene sonra 2 katına satılacak bir potansiyeli varsa değer.Yoksa sıkıntı.
Ayrıca Bruma bu takımda nasıl oynayacak?Yabancı sınırından ötürü en formda adamlardan Riera oynuyamıyor.Kim kesilecek?
12 milyon euro verdiğin adamıda tribünde oturtamazsın.