Sayfa 105 / 439 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önemli olan UEFA'da elemelerde Bayern ile eşleşmemek

Şaka bir yana arkadaşlar takım neredeyse yeni kuruldu ilk sezonda UEFA'da başarı beklemek hayalcilik olur 2000'deki kadro o başarıyı kazandığında birbirlerine çok alışmıştı ve birbirlerinin hatalarını örtüyorlardı yani Fm değil bu iyi kadro kurdun mu hemen başarılar gelsin
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Önemli olan UEFA'da elemelerde Bayern ile eşleşmemek

Şaka bir yana arkadaşlar takım neredeyse yeni kuruldu ilk sezonda UEFA'da başarı beklemek hayalcilik olur 2000'deki kadro o başarıyı kazandığında birbirlerine çok alışmıştı ve birbirlerinin hatalarını örtüyorlardı yani Fm değil bu iyi kadro kurdun mu hemen başarılar gelsin
    Bayern ile eşleşme durumumumuz yok Seri başı olacağız elemede.

Orkun Usak'ta Galatasaray'da

Hani bundan 1 ay önce ben Orkun Galatasaray'da dediğim de bazıları cok kızmıstı.Sen nereden biliyorsun demişti Orkun Bursaspor'da demişti

Selamlarrr...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Orkun Usak'ta Galatasaray'da

Hani bundan 1 ay önce ben Orkun Galatasaray'da dediğim de bazıları cok kızmıstı.Sen nereden biliyorsun demişti Orkun Bursaspor'da demişti

Selamlarrr...
    Kardeşim hoşgeldin, senin yerine yazdım ben merak etme..

Baran niye okur gurubunda ?

Hayırlı olsun, kaliteli bir transfer. Inamoto, Carrusca gibi hüsran transferlerden sonra GS yönetimi "gerçek" bir transfer yaptı.

Geçen sene oyuncu almak için, kontenjanı doldurmak için saçma sapan isimler alınmıştı, şimdi ise gerçekten kaliteli isimler alınıyor. Bouzid hariç Linderoth ve Lincoln isimleri çok iyi transferler, yerliler de öyle, Orkun özellikle, seneye GS ile FB çok çekişecek şampiyonluk için.

BJK en pasif durumda şu an ezeli rakiplerine nazaran, FB ve GS kaliteli transferlere imzasını attı, sansasyonel isimler aldı, tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    iste Kalli farki...

Kalli`nin ismi olmasaydi, lincoln, linderoth ve bouzid transferi hayatta olmazdi.

bu yil inanilmaz bir transfer donemi geciriyoruz, benim hayatimda gordugum en basarili, en olumlu ve en temiz transfer sezonu. Takim ruhu iyi olursa Bu sene uefa ceyrek inali garanti goruyorum
    KATILIYORUM!!!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ISTANBUL

Lincoln i aldıkda para nerden geldi gene borca girmeyelim

burda bağardık yırtındık kaç haftalardır ve sonunda resmi resmi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Burak abi sen hiç Alaska'da balık tutuyora benzemiyorsun? Geri mi geldin?
    So what?
    Saike

transfermarktde hemen lincoln galatasaraya geçti 10 numara hemde

http://www.transfermarkt.de/de/verei...tartseite.html

Allah be bu akşam bişey olmaz die gezdim sokaklarda bi geldim bayram var sonunda rahat bir uyku çekicez emurafu,uAburak89,sametsüner,Leoucwhsua ve tüm Galatasaraylılar hepimize hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

tadınızı kaçırmak gibi olmasın ama marcelinho bu adamdan daha iyiydi ama hiçbir varlık gösteremeden gitti.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by g14 View Post
    Lincoln i aldıkda para nerden geldi gene borca girmeyelim
    Bence Özhan Riva'yı sattı..Onuda yeni transferleri basına tanıtırken söyler artık ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada hemen yeni bir video yaptım Lincoln ile ilgili ..

Arka plan müziğine bayılacaksınız ..

http://www.youtube.com/watch?v=OgQ7HhTqSkU

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    Allah be bu akşam bişey olmaz die gezdim sokaklarda bi geldim bayram var sonunda rahat bir uyku çekicez emurafu,uAburak89,sametsüner,Leoucwhsua ve tüm Galatasaraylılar hepimize hayırlı uğurlu olsun
    saolasin hepimize hayirli olacak zaten inaniyorum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EreN View Post
    tadınızı kaçırmak gibi olmasın ama marcelinho bu adamdan daha iyiydi ama hiçbir varlık gösteremeden gitti.
    Bireysel oyuncunun ne kadar iyi oldugundan daha ziyade, takim icinde ne yapabildigi daha buyuk onem tasiyor. Trabzonspor gecen sezon takim olamadi. Gerci oldu ama ligin ikinci yarisinda oldu.

Galatasaray cok oyuncu transferi yapti/yapiyor ve bu nedenle Feldkamp'a hazirlik kampinda bu oyunculari bir araya getirme konusunda buyuk is dusuyor. Yani oyuncuyu transfer etmek belki de isin en kolay kismi..

Ömer abi iyi güzel söylemişsin de, bahsettiğin takımların hiçbiri Adriano ile ilgilenmiyor.

Milan şu an forvet için Eto'o ve Henry ile ilgileniyor. Eto'o için temaslarını sürdürüyorlar. Henry için de girişimde bulundular, bu dünya basınında da çıktı. Adriano gündemlerinde yok.

Juventus Vincenzo'yu transfer etti forvet hattına, başka bir forvet alırlar mı bilemem ama Trezeguet, Bojinov, Del Piero ve Vincenzo onlara yetecektir diye düşünüyorum. Ayrıca Inter'den oyuncu alacaklarını, hele ki Adriano'yu alacaklarını hiç sanmıyorum zira Juventus akıllı transferler yapan birisi, disiplinsiz bir Adriano'ya ihtiyaçları yok.

Manchester United forvet arayışında, birçok isim gündemlerinde fakat Adriano'yu düşünmüyorlar. Fernando Torres, Miroslav Klose, Dimitar Berbatov gibi isimlerle ilgileniyorlar.

Liverpool satıldıktan sonra oldukça iyi transferler yapacak gibi görünüyor. Finansları sahiplerinden ötürü oldukça iyi, Adriano'yu alabilecek maddi güce de sahipler fakat yıllardır Brezilyalı futbolcu transfer etmiyorlar ve Adriano'yu da düşüneceklerini sanmıyorum. Liverpool'un tarihindeki tek Brezilyalısı geçen sene aldıkları Fabio Aurelio'ydu, yani Brezilya düşkünlükleri yok, alacakları oyuncu Avrupalı olur diye tahmin ediyorum. Huntelaar, David Villa gibi isimleri alabilirler.

Arsenal Henry'i satması halinde bir forvet alacaktır mutlaka fakat bu ismin Adriano olacağını sanmıyorum, zira Arsene Wenger daha çok genç isimleri alan bir hoca, 18-21 yaş arasında çok iyi bir forvet transfer eder ihtiyaç duyulması halinde.

Real Madrid şampiyon olduktan sonra transfer şovuna başlayacaktır fakat ben Adriano'yu alacaklarını zannetmiyorum. Ruud van Nistelrooy gibi bir yıldızları varken, Higuain ve Raul gibi de forvetleri varken, forvet ihtiyaçları da olduğu söylenemez ama yukarıda geçen takımlar arasında Adriano'yu alabilecek en gerçekçi takım Galacticos.

Adriano'nun bu seneki performansı iç açıcı değil, bu yüzden de Avrupa kulüplerinin taleplerini karşılayamıyor ve istenmiyor, dolayısıyla Fenerbahçe'ye gelip, R.Carlos'un da bulunduğu kadroda yer alıp 1 sene kendisini Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupası'nda gösterdikten sonra tekrar Inter'e döneceğini veya başka bir kulübe gideceğini düşünüyorum. Türkiye'ye gelip 25-30 gol atarsa, Fenerbahçe'yi de UEFA'da veya Şampiyonlar Ligi'nde sırtlayıp kendini gösterirse, o zaman Avrupa kulüpleri "Eski Adriano geri döndü" der ve onu kadrolarına katarlar, ve onun için tekrar milli takım yolu da açılmış olur. R.Carlos'un kadroda bulunmasından dolayı dünya medyası ve futbolseverler Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon daha çok takip edecektir ve Adriano da dediğim gibi kendisini gösterirse, Avrupa'ya geri dönecektir. O da muhtemelen R.Carlos'un bulunmasından dolayı dünyanın Fenerbahçe'yi daha yakından takip edeceğini düşünerek Fenerbahçe'nin teklifini kabul eder.

marcelinhonun yasiyla lincolnun yasini karsilastir anlarsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Bence Özhan Riva'yı sattı..Onuda yeni transferleri basına tanıtırken söyler artık ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada hemen yeni bir video yaptım Lincoln ile ilgili ..

Arka plan müziğine bayılacaksınız ..

http://www.youtube.com/watch?v=OgQ7HhTqSkU
    Ellerine sağlık süper olmuş

Leoucwhsua Misafir

moldovan adrian ilieden iyiydi ama fener oynatamamisti fatih terimde bana verin gol krali olsun demiti.yanlis anlama fenere laf sokmak icin demedim bunu.anelka ornegide var.marcelinho.conceciao ornegide.onemli olan uyum sorunu ve teknik direktorun oynatabilme becerisi.kallide o yetenek oldugu icin tadimiz kacmiyor zaten

Marcelinho ile Lincoln arasında 4 yaş var. Biri 28, diğeri 32 yaşında. Marcelinho geldiğinde de büyük umutlarla gelmiş ama bir şey yapamamıştı, umarım Lincoln de öyle olmaz. Kendisine iyi para verilmiş, 2.5 milyon Euro, bu parayla başarılı olacaktır zaten, hakkını verir. Gol atamaz, asist yapamaz ama katkısı büyük olur.

Default Canaydin'dan Bİr MÜjde Daha!..

Lincoln ile anlaşarak taraftarlarının yüzünü güldüren Galatasaray'da, Başkan Özhan Canaydın, bir sevindirici haber daha verdi.

Bir taraftar derneğinin açılışı için Çorlu'da bulunan Özhan Canaydın, Antalyaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın transferini de büyük ölçüde bitirdiklerini açıkladı.

Canaydın, genç oyuncunun transferiyle ilgili olarak "Volkan ve kulübü Antalyaspor ile anlaştık ancak bir iki ufak pürüz kaldı. Onları da halletiğimizde bu transferi de gerçekleştirceğiz" dedi.

Sarı kırmızılı kulüp, Volkan Yaman'a karşılık olarak takas ve para teklifinde bulunmuştu.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

marcelinho türkiyeye para yemeye gelmişti ama bana kalırsa lincoln futbol oynamaya geliyor (
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türk medyasının çıkar amaçlı(gazetede Adriano Fener'e haberini gören vatandaş heyecanlanıp alıyor gazeteyi,gazeteyi alması demek haberi yazanın cebine para girmesi demek) haberlerine alışkınız fakat Avrupa medyasının bu işten pek çıkarı olmaz maddi anlamda. Yani Fener Adriano'yu alsa da almasa da bu haberlerin çıkması bile Fenerbahçe açısından olumlu gelişmeler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasalr once gelmez dediniz gelince baska seyler uretiyorsunuz carlos geldi meselane malum iyi oynayacagi ozaman Tadimizi kacirmayin yasida bosverin hagi carlos ornek

Marcelinhoyu trabzon oynatamadi

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadasalr once gelmez dediniz gelince baska seyler uretiyorsunuz carlos geldi meselane malum iyi oynayacagi ozaman Tadimizi kacirmayin yasida bosverin hagi carlos ornek

Marcelinhoyu trabzon oynatamadi
    Gelmez mi dedim???

BİLD'in yazdığı haberi çeviren bendim, unutma !!! %100 BİTMİŞTİR diyen de bendim !!!

Kötü futbolcu demiyoruz, sadece büyük beklentiler olmasın, Hagi beklentisi mesela, ama çok isabetli transfer olduğu kesin. Riquelme gelse tadından yenmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Vaybe canaydin corluda fax gelsin soylerim demis beklemis o gelincede aciklamis ilginc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler sizlere inanmadık değil,emin olamadık..Resmi bir açıklama bile yoktu biz Lincoln'ü aldık diye..Ama şimdi içim rahat..Teşekkürler bu haberi bize önceden duyuranlara...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gelmez mi dedim???

BİLD'in yazdığı haberi çeviren bendim, unutma !!! %100 BİTMİŞTİR diyen de bendim !!!

Kötü futbolcu demiyoruz, sadece büyük beklentiler olmasın, Hagi beklentisi mesela, ama çok isabetli transfer olduğu kesin. Riquelme gelse tadından yenmezdi.
    egemen seni demedim canim seninle msn de bile konusmustuk adam geldi bekleyip gorelim bende tabiki iyi oyuncak demiyorum zamanla belli olur amasimdiden yok su olur gibisine basladilar zaman sadece

Mesaj Yetkileri