Sayfa 105 / 122 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bugün hürriyette bi haber gördüm. Şok oldum. Benni McCarthy'yi alabilirmişiz. Oha dedim direk. Benni gelirse tek kelime ile UÇARIZ

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Aslında bize İngiltere'de en az 1 sene oynamış fiziği iyi bir oyuncu lazım eğer Güney Amerika'dan birisi alınacaksa bu kişinin fizik gücü çok yüksek olmalı çünkü diğer türlü Türkiye'nin furboluna ayak uyduramıyorlar.. Ayrıca McCarthy'e benzer bir oyuncu alınırsa Galatasaray'a yararlı olabilir...
    katılıyorum gs'mize ayapı yere basan sağlam kısa mesafede süratli adamlar lazım. mccarthy tam aradığımız adam ki hem blackburn hem de kendisi gs'nin kendisiyle iligilendiğini açıklamış...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bugün hürriyette bi haber gördüm. Şok oldum. Benni McCarthy'yi alabilirmişiz. Oha dedim direk. Benni gelirse tek kelime ile UÇARIZ
    benni mc carthy gerçekten müthiş transfer olur. nonda-benni ikilisini düşünemiyorum bile...
    Last edited by demirhanmurat38 : 07.Ağustos.2008 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benni-Nonda ikilisi demişsin ancak tek forvetli bir sistemle oynaması bekleniyor Skibbe'nin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tekli sistemde gelecek forvet banko oynar diye düşünsek,yani mantık olarak yeni alınacak yabancı forvetin direk yedek kalması bence uygun olmaz

Ümit Karan - Nonda - Yaser yedek kalacak çok büyük ihtimalle bir tanesi 18'e giremeyecek.

Skibbe'nin işi zor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Son aday McCarthy
    Oliveira sözleşmesini uzatınca, Galatasaray, Blackburn'ün Güney Afrikalı golcüsüyle temaslar başladı.
    7.8.2008

2013’e kadar uzattı
    Golcü arayışlarını bu akşam saatlerine kadar noktalamayı ve yeni transferini UEFA listesine eklemeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, Avrupa’nın dört bir yanındaki temasları sıklaştırdı. Uzun süredir gündemde yer alan ve Fenerbahçe ile Benfica’nın verdiği teklifler nedeniyle fiyatı giderek yükselen Oliveira, dün kulübü Real Zaragoza ile olan mukavelesini 2013’e dek uzattı. Buna rağmen Brezilyalı golcüyü kiralamak adına görüşmelerini sürdüren Cim Bom, süper bir alternatif belirledi.
    ‘Tugay bana söyledi’
    İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Cim Bom, bir süredir transfer listesinde yer alan Güney Afrikalı santrfor Benni McCarthy’nin işini bitirmek için düğmeye bastı. Tugay’ın Blackburn’den takım arkadaşı olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada, “Henüz bana ulaşmış resmi bir teklif yok. Ancak Galatasaray’ın ilgisi benim için sürpriz olmadı. Çünkü Tugay, 2 ay önce Galatasaray’ın listesinde olduğumu söylemişti” ifadesini kullandı.
    Kariyeri bir hayli görkemli
    Tam adı: Benedict Saul McCarthy
    Doğum tarihi: 12 Kasım 1977 (yaşı 30)
    Ülkesi: Güney Afrika (70 maç, 30 gol)
    Boyu: 1.83
    Mevkii: Santrfor
    Kulübü: Blackburn Rovers
    (59 maç, 26 gol)
    Önceki kulüpleri:
    Porto (86 maç, 46 gol), Celta Vigo
    (66 maç, 10 gol), Ajax (35 maç, 20 gol) Kaynak: Fanatik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oliveira sözleşmesini uzatmak için tamamen Galatasarayı Kullandı layık degildi zaten bize iyi oldu almadıgımız hic istemiyordum yeni transferde bugun belli olur bakalım ne olacak.
    Last edited by klasgs : 07.Ağustos.2008 at 08:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence bugün de belli olmayacak..Hafta sonu açıklama gelir diye düşünüyorum.
    Kim gelirse gelsin geride kalana tekli forvetde yazık olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

McCarthy Arjantin asıllı mı? Bence yine ismi çıkmamış biri bugün gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

McCarthy süper bir transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İçimden bir ses McCarthy'nin geleceğini söylüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Skibbe her maça tek forvet çıkmaz kanımca tek forvet çıkması zaten Lincoln-Kewell-Arda üçlüsü oynatma isteği değil miydi?Şu anda bildiğim kadarıyla Kewell-Lincoln sakat, sonraları Lincoln yine sorun çıkarabilir.Ya da allah göstermesin bir sakatlık olur yani her zaman tek forvet oynayacağını sanmıyorum.Galatasaray yıllardır baskılı futbol oynar özellikle ASY'de tek forvet oynarsa eskisi kadar iyi baskı yapamayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bir arkadaşa Oliveira gelmiş demişler tam bilmiyorum?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

benni mcCarthy i isteriz,iyi adam gelirse iyi bir transfer olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gelecek adam nonda ve ümitten bariz üstün olmalı ki onları kesebilsin..Tek forvet oynayacağımıza göre mcCarthy gereksiz olur ama çift forvet oynayacaksak ucuza mal olursa faydalı olur.Çünkü eldekilerle aiağı yukarı aynı kalitede..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Son iki sezonda İngiltere liginde, 59 maçta 26 gol, diğer iki golcüye karşı bariz üstünlük değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bariz üstün olabilir ve bize de çok yararlı olur Lİncoln,Kewell ve Arda gibi teknik oyuncular onu ara paslarla kaçırabilirler böylece takıma cuk diye oturmuş olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

benni süper olur cidden ama blacburn'un bırakacağını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Evet mcCharty Çok Süratli ve Defansın Arkasına İyi Sarkan Bir Oyuncu. Orta Saha Oyuncularımız Onu İyi Besler Diye Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cumhuriyet gazetesi'nde Steaua maçından sonraya bıraktıklarını söylüyor golcü transferini.Öyle birşey olursa Steaua bizi yer.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Cumhuriyet gazetesi'nde Steaua maçından sonraya bıraktıklarını söylüyor golcü transferini.Öyle birşey olursa Steaua bizi yer.
    Steau maçında oynayabilmesi için bugün UEFA'ya verilecek listeye yazılması gerekir oyuncunun. Bugün transfer gerçekleşmezse o maçlarda oynayamaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne kadar sacma sapan mesajlar atıyorsun ? Nasıl yer steau bizi? Cümlenin sonuna " " koyunca sempatik oldugunu sanıyorsan yanılıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

golcü transferine ihtiyacımız olduğu açık ama sonuçta bizi geçen sene şampiyon yapanlar da o forvetlerdi . nonda ümit ikilisi 25e yakın gol attı sezonda . 2005/06 sezonunda 18 gol atan da ümitti

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bence ümit karan-nonda ikilisinden birisi ikinci yarıda yerini yasere bırakır yeni transfer başarılı olur bu maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yaser bu sene zorunlu kalmadıkça kadroya giremez bence.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Paul Ince: "McCarthy satılık değil"

Forvet arayışlarında bir türlü beklenen transferi gerçekleştiremeyen Galatasarayımızın son olarak transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edilen Benni McCarthy konusunda futbolcunun teknik direktörü Paul Ince'den açıklama geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ı çalıştıran Paul Ince, yaptığı bir açıklamayla takımın güney Afrikalı golcüsü Benni McCarthy'nin ne Galatasarayımıza ne de bir başka takıma satılmayacağını söyledi. İngiliz gazetesi Lancashire Telegraph, Galatasarayımızın Blackburn'e McCarthy için resmi teklifte bulunduğunu ancak Paul Ince'in, 30 yaşındaki yıldız golcüyü satmayı düşünmediğini ifade etti.
    Gazete, Premier Lig'de yeni sezonun başlamasına 9 gün kala Paul Ince'in, Brad Friedel ve David Bentley'den sonra takımdan başka bir yıldızın daha gidişine izin vermek istemediğini de okurlarına aktardı.
    Takımdan ayrılacağı yönünde daha önce de haberler çıkan Güney Afrikalı yıldız futbolcu, Nisan ayında takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. McCarthy, İngiliz basınına yaptığı bir açıklamayla Galatasarayımızın kendisini istediğini, hatta takım arkadaşı eski milli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'nun da 2 ay önce Galatasarayımızın transfer listesinde olduğunu kendisine ilettiğini söylemişti.

Kaynak: AA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

"Elemelere yetiştiremedik"

Galatasarayımızın Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, yapacakları transferi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Steau Bükreş ile oynayacakları karşılaşmalara yetiştiremediklerini söyledi. Üstünel, yaptığı açıklamada, yapacağımız oyuncu transferini elemelere yetiştiremediklerini dile getirerek, ''Ancak kısa sürede transferde olumlu sonuç elde edeceğiz ve oyuncu alacağız'' dedi.
    Last edited by klasgs : 07.Ağustos.2008 at 21:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

benim anlamadığım şamp.ligi sonrası şampiyonlar liginde oynamamış kimi alabilcekler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ne kadar sacma sapan mesajlar atıyorsun ? Nasıl yer steau bizi? Cümlenin sonuna " " koyunca sempatik oldugunu sanıyorsan yanılıyorsun.
    Evet ben çok sempatik bir çocuk olduğum için herşeyin sonuna "" koyuyorum..Allah Allah ya kendinize gelin..Steaua'yı çok küçümsüyoruz.Golcüsüz oynadığımız zaman nasıl goller kaçırdığımızı gördük.Golcü almazsak 2. Leverkusen maçlarını görürüz.Steaua kaç yıldır Ş.Ligi'nde.Benim kendimi herhangi bir sıfatla gösterme niyetim yok.Senin şuan attığın mesaj saçma sapan.Benim nasıl düşündüğüm seni hiç mi hiç ilgilendirmez..

Konuya dönersek...İnşAllah McCarthy gelir..

Dip Not: Bana cevap yazarsan ve bu kışkırtıcı olursa sadece şikayet edeceğim cevap dahi vermeyeceğim..Saçma sapan birşey yüzünden ceza almak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sakin beyler gerilmeyin boşuna..

Steau başına bi forvet yetiştirsek çok güzel olucaktı ama olmadı forvetler olmasada ofansif oyuncumuz çok atarlar onlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence çift forvet oynamalıyız Steaua maçında..Yoksa çok zor gol atıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Steaua yı falan küçümsedigim yok. Ben senin fc almazsak Steaua bizi ezer, yer, yandık, bittik vs gibi yazılarını sacma buluyorum. Sen Ümit Karan'ı cok küçümsüyorsun Bu adam gecen sezon 15 gol atmış bu forma ile. Bu maclarda da cıkar oynar rahat ol. Ayrıca dipnot yazmışsın şikayet falan diye baya ürktüm bu yazından. iyi gider yapiyorsun

McCarthy ve Zigiç ile ilgilenmedigimizi Adnan Sezgin Radyospor'a acıklamış..

Radyospor’a konuşan Adnan Sezgin, Steaua Bükreş maçından sonra yeni golcü kadromuza katacağız derken, "Zigic ve McCarthy gündemimizde değil. Fransa’nın Socheaux takımında oynayan Mevlüt ile de altı ay önce ilgilendik, ancak sonuç alamadık. Mevlüt Fransa’da oynamak istediğini söyleyince bu transfer de gerçekleşmedi. Şimdi elemelerden sonrası için alabileceğimiz golcü arayışlarına devam edeceğiz." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit Karan en sevdiğim futbolcudur G.Saray'da Aydın'dan sonra..Bu sene hiç formda görmüyorum Ümit'le Nonda'yı..

Mesaj Yetkileri