Sayfa 105 / 142 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

'Senin aran Yıldırım'la iyidir başkan'
    Hangi Beşiktaşlı yıldız F.Bahçe'ye gitmek için, Celal Doğan'dan yardım istedi?

Beşiktaş'ın henüz anlaşma sağlayamadığı futbolcusu Gökhan Zan'ın Fenerbahçe'ye gitmek için Celal Doğan'ı araya soktuğu iddia edildi.

CELAL DOĞAN: Başkan Göhkan'ı alırmısın?
    AZİZ YILDIRIM: Hayır almam çok sakatlanıyor

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Zan Fenerbahçe'nin kapısından döndü... Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ancak yeniden anlaşmak için yönetimden garanti para isteyen Gökhan'a red cevabı çıkınca genç stoper başka arayışlara yöneldi..

Bir dönem top koşturduğu ve yıldızının parladığı Gaziantepspor'un eski başkanı Celal Doğan'ın kapısını çalan Gökhan'ın, 'Başkanım senin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la aran iyi. Hem onlar futbolcularına yüksek miktarda garanti para veriyorlar. Benim için konuşur musun?' dediği öğrenildi. Bunun üzerine Yıldırım'ı arayan ve Gökhan Zan'ı teklif eden Celal Doğan'a Sarı-Lacivertliler'in patronunun cevabı olumsuz oldu:

-'Celal Bey. Gökhan'ı almam. Çünkü çok sakatlanıyor.. Senede 15 maç oynamıyor..'

Bu cevap üzerine Beşiktaş'la da yolları kesin olarak ayrılan Gökhan Zan'ın, Avrupa'da bir kulübe gitmek istediği ancak sık sık sakatlanması nedeniyle bu transferin zor olduğu ifade edildi.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhanı ne yapacağız ki adam müzmin sakat.Haberin yalan olduğu da kesin gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan Zan haberleri yalan büyük ihtimalle. Ondan daha iyilerini alacak güce sahip Fenerbahçe. Gökhan Zan ya Galatasaray'a ya Avrupa'ya gidecek ya da Beşiktaş'ta kalacak.
    I'm back...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Gökhan Zan haberleri yalan büyük ihtimalle. Ondan daha iyilerini alacak güce sahip Fenerbahçe. Gökhan Zan ya Galatasaray'a ya Avrupa'ya gidecek ya da Beşiktaş'ta kalacak.
    Beşiktaş'ta kalmıyor. Fenerbahçe'de çok fazla defans var. Bu yüzden Fenerbahçe almaz zaten Gökhan Zan'da yedek olacağı takıma gelmez. Galatasaray'a gidebilir ama; orada da baya defans oyuncusu var. Avrupa'da da oynayabilir ama; iyi bir kulüp olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçeye gelmez kanımca

Edu-Lugano ikilisinden şans bulamaz..Ayrıca yedek kalsa bile kaliteli 2 tane genç Can ve Yasine ayıp olur

Eğer Galatasaraya giderse Servet-Emre arkasında yedek bekler öylede kalır

Trabzona giderse pek sanmıyorum Trabzonda da oynayamaz...

Avrupada bi takıma ise iyi bir takım olmaz..Hangi takım neden sürekli sakatlanan bir oyuncuyu kadrosuna katsın ? Hem neden büyük bir takım olsun bu takım o yüzden Avrupadada orta seviyede oynar Bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    'Senin aran Yıldırım'la iyidir başkan'
    Hangi Beşiktaşlı yıldız F.Bahçe'ye gitmek için, Celal Doğan'dan yardım istedi?

Beşiktaş'ın henüz anlaşma sağlayamadığı futbolcusu Gökhan Zan'ın Fenerbahçe'ye gitmek için Celal Doğan'ı araya soktuğu iddia edildi.

CELAL DOĞAN: Başkan Göhkan'ı alırmısın?
    AZİZ YILDIRIM: Hayır almam çok sakatlanıyor

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Zan Fenerbahçe'nin kapısından döndü... Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ancak yeniden anlaşmak için yönetimden garanti para isteyen Gökhan'a red cevabı çıkınca genç stoper başka arayışlara yöneldi..

Bir dönem top koşturduğu ve yıldızının parladığı Gaziantepspor'un eski başkanı Celal Doğan'ın kapısını çalan Gökhan'ın, 'Başkanım senin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la aran iyi. Hem onlar futbolcularına yüksek miktarda garanti para veriyorlar. Benim için konuşur musun?' dediği öğrenildi. Bunun üzerine Yıldırım'ı arayan ve Gökhan Zan'ı teklif eden Celal Doğan'a Sarı-Lacivertliler'in patronunun cevabı olumsuz oldu:

-'Celal Bey. Gökhan'ı almam. Çünkü çok sakatlanıyor.. Senede 15 maç oynamıyor..'

Bu cevap üzerine Beşiktaş'la da yolları kesin olarak ayrılan Gökhan Zan'ın, Avrupa'da bir kulübe gitmek istediği ancak sık sık sakatlanması nedeniyle bu transferin zor olduğu ifade edildi.

Hürriyet

telefonlarını mı dinliyorlar???? bu aralar moda zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Gökhan'ın Can'dan daha kötü olduğunu düşünmüyorum ben ama FB'de şans bulması imkansız..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Habere bak hizaya gel.Gökhan'la röportaj yaptık,F.Bahçe'de oynamak istediğini söyledi yazsalar inanıcam,ama bu kadar ayrıntıyı biliyorlar ya ,helal olsun...

Eto'o gelse çok güzel olur ama zor gibi.Ayrıca çok da gerekli değil.Fakat insan basında çıkan gelişmelerden sonra umutlanmıyor değil.Etoo'nun Özbek Kuruvchi takımı ile 6 aylığına sözleşme imzalayacağını duymuştum,doğru mu bilmiyorum.Eğer doğruysa hülle yoluyla ocakta gelebilir Eto'o.

Daha öncelikli transferin ortasahaya Aurelio'nun yokluğunu dolduracak bir oyuncu alınması gerektiğini düşünüyorum.Yabancı bir isim gelecekse Maldonado veya Kezman gidecek.Yerli bir ismi alacaksak akla ilk Mehmet Topuz ismi geliyor,o da çok zor gibi.Biraz Maldonado'ya sabır göstersek hiç fena olmaz aslında,gerçekten bu kadar kötü bir futbolcu mu yahu bu adam ya?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Albelda ismi ağırlık kazanıyor
    İspanyol basını, Valencia ile yollarını ayırmak üzere olan David Albelda’nın Fenerbahçe’ye gelme olasılığının yükseldiğini iddia etti.

İspanya'nın Valencia kentinde yayın yapan spor gazetesi Super Deporte, Valencia ile yollarını ayırmak üzere olan orta saha oyuncusu David Albelda'nın Fenerbahçe'ye gitme olasılığını yüksek gösterdi.

Valencia takımının gelecek sezon için planında yer almayan Albelda'nın Fenerbahçe’ye kapıyı kapatmadığını iddia eden gazete, ''Albelda'nın Fenerbahçe'ye gelmesi Aragones'e bağlı'' diye yazdı.

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerdiği, ancak Albelda'nın Valencia ile olan sorununu çözmeden teklif üzerinde çalışmayacağı belirtilerek, yine de Aragones'in Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmesi olduğundan Albelda'nın da Aragones'e bağlı bir sözleşme istediği ileri sürüldü. 31 yaşındaki futbolcunun ayrıca Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynama olasılığından da etkilendiği kaydedildi.

Aragones'in de gazeteye, ''Takım defans ağırlıklı bir orta saha oyuncusu arıyor ve Albelda'nın gelme olasılığı var. David'i iyi tanıyorum'' dediği iddia edildi.

Haberde ayrıca, Valencia kulübünün Albelda'yı bedava vermek istemediği, ancak her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu ifade edildi.

Valencia kulübünün yeni sorumlu direktörü Xabier Azkargota, ''Hedef Valencia için iyi bir çıkış yolu bulmak, ama her zaman Albelda'nın değerine saygı göstererek'' dedi.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk hedefin Albelda olduğunu zannetmiyorum fakat bence de Albelda transferi gerçekleşecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bonservis bedeli ödemeyeceğiz bence de Albelda gelecek.Pek beğenmediğim bir oyuncu ama

albelda yeter bize. gayet tecrübeli.
    belki denizi fln da adam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Albeldayı bir çok kez izledim gereğinden fazla özellikleri var o bölgede. Aurelio'dan kat kat iyi bir ön libero alırsak pişman olmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin yıldızı Semih Şentürk'ü Sunderland istiyor.

Fenerbahçe’nin yıldızı Semih Şentürk’ü Sunderland istiyor. İngiliz Daily Mirror’ın yazarı Simon Bird’ün aldığı bilgiye göre; genç teknik direktör Roy Keane’in Semih’i çok beğendiği ve ısrarla kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Sunderland’in bu transferi mutlu sona ulaştırmak için ayırdığı bütçe de göz kamaştırıcı: 6.7 milyon Pound... (Yaklaşık 16 milyon YTL)

FANATİK

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Albelda gelcek, çok iyi transfer olur.Hem de bonservis bedeli bile yok

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Gökhan'ın Can'dan daha kötü olduğunu düşünmüyorum ben ama FB'de şans bulması imkansız..

Yanılmıyorsam bu mesajı bana yazdın

Bende kötü demedim bu gençlere yazık olur dedim En azından Edu ve Lugano'nun arkasında bekliyorlar şimdi birde Gökhan eklenirse şansları azalacak bunu kasteddim yani
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Gilberto Silva'yı alsak daha iyi olurdu ama Panathinaikos kaptı. Albelda çok isabetli bir transfer olur, üstelik maliyetsiz ve İspanyol, uyum sıkıntısı da çekmez, tecrübeli bir isim, kısa vadede bize büyük faydaları dokunur. Gönül ister ki Xabi Alonso gelsin ama belki de yönetim maliyet hesabından dolayı bu yıl başka yüksek maliyetli oyuncu almak istemiyor olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Albeldayı bir çok kez izledim gereğinden fazla özellikleri var o bölgede. Aurelio'dan kat kat iyi bir ön libero alırsak pişman olmayız.
    yapma arkadaşım aureliodan nasıl iyi bir oyuncu ya bir kere aurelio kadar seri degil aurelio kadar hırslı bir oyuncu degil yorumuna saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum. Aurelioyu çok arıyacaksınız özelliklede maldonado var diye transfer yapmazsanız asıl o zaman sorunlu bölge çok sırıtır. Albelda Bence Fenerin aradığı oyuncu değil!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    yapma arkadaşım aureliodan nasıl iyi bir oyuncu ya bir kere aurelio kadar seri degil aurelio kadar hırslı bir oyuncu degil yorumuna saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum. Aurelioyu çok arıyacaksınız özelliklede maldonado var diye transfer yapmazsanız asıl o zaman sorunlu bölge çok sırıtır. Albelda Bence Fenerin aradığı oyuncu değil!

O iyi değil bu iyi değil iyide güzel kardeşim Dünyada sadece 1 tane Aurelio var.Başka yok.Kimse de kimseye benzemez.Mecburen Albelda,Alonso gibi adamlara yöneliyor yönetim.Ne yapsınlar yani Kemal Sunal'ın bir filminde Japon bir arkadaşı sevdiği kzın robotunu yapıp yolluyordu ona bizde Aurelio'nunkini mi yaptıralım

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    Aurelio'da eksik olan özellikler Albelda'da, Albelda'da eksik olan özellikler Aurelio'da var. İkisinin özelliklerini karsak zaten dünyanın sayılı ön liberolarından biri ortaya çıkar. Aurelio'nun yerini doldurabilecek bir oyuncu Albelda, muhtemel adaylar arasında maliyeti en düşük olan bir isim. Xabi ile Senna çok maliyetli isimler, Albelda ise maliyetsiz ve istenilen düzeyde bir oyuncu, bence faydası çok olur.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aurelio'da eksik olan özellikler Albelda'da, Albelda'da eksik olan özellikler Aurelio'da var. İkisinin özelliklerini karsak zaten dünyanın sayılı ön liberolarından biri ortaya çıkar. Aurelio'nun yerini doldurabilecek bir oyuncu Albelda, muhtemel adaylar arasında maliyeti en düşük olan bir isim. Xabi ile Senna çok maliyetli isimler, Albelda ise maliyetsiz ve istenilen düzeyde bir oyuncu, bence faydası çok olur.
    bir senna, bir alonso albelda degil! Sennayı alırsın yerini doldurursun ama albeldayı alırsan kesinlikle yerini dolduramazsın geyet açık oldu dime benim yorumum bu gerçekleri görecegiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    O iyi değil bu iyi değil iyide güzel kardeşim Dünyada sadece 1 tane Aurelio var.Başka yok.Kimse de kimseye benzemez.Mecburen Albelda,Alonso gibi adamlara yöneliyor yönetim.Ne yapsınlar yani Kemal Sunal'ın bir filminde Japon bir arkadaşı sevdiği kzın robotunu yapıp yolluyordu ona bizde Aurelio'nunkini mi yaptıralım
    espirin güzel ama kimse aynısını bul demiyor ki bir senna, alonso kesinlikle yerini doldurur ama albelda çok basit oyuncu bunu demek istiyorum. senna , alonso isimlerinide gündemde olan isimler oldugu için söylüyorum yoksa çok güzel piyasada dolu adam var belki tek avantaji ne olur ispanyol olması olabilir.
    Last edited by klasgs : 19.Temmuz.2008 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Albelda da gelsin, Xabi de gelsin
    Kezman-Maldonado satılır zaten, sorun olmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Cengiz abi, Kezman Maldona'yu nasıl satacaz? Kim alır? Alsalar sudan ucuza gider. Albeda ile Xabi bu takıma gelirse kaynak nerede valla bilet fiyatalrı zam yapılırsa çıldırım. Kale arkası 66 YTL kombine 600 ytl...

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Albelda ile Xabi gelirse, kim kesilecek yabancılardan? 2'si oynadı, Alex ile Güiza oynadı, defansta da üç yabancı oynadı, etti 7 yabancı Bir tanesi gelse yeterli olur bence

Kezman ile Maldonado bir an önce satılsın, hazırlık maçında da hiçbir şey yapmadılar. Kezman hele tamamen bitmiş, bu kadar kötü bir adam görmedim, Kezman bir an önce elden çıkarılsın Rusya'dan bir takıma falan. Kulüp aranıyormuş zaten. Maldonado ise satılamaz başka bir kulübe, en azından Brezilya'ya geri gönderilsin bir sezonluğuna kiraya, eğer ihtiyaç olursa sezon ortası geri çağrılır, belki kendini toparlar biraz. Türkiye'den de bir takıma kiraya verilebilir, Sivasspor'a mesela, ama Maldonado kabul eder mi orası bilinmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Cengiz abi, Kezman Maldona'yu nasıl satacaz? Kim alır? Alsalar sudan ucuza gider. Albeda ile Xabi bu takıma gelirse kaynak nerede valla bilet fiyatalrı zam yapılırsa çıldırım. Kale arkası 66 YTL kombine 600 ytl...
    Kaynak konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Güiza için taksit yapıldı. Ayrıca geçen sene şampiyonlar ligi'nde gelen para ekstra oldu. Zira bana göre şampiyonlar ligi'nde böylesine büyük başarı beklenmiyordu. Dolayısıyla bu kadar yüklü para beklenmiyordu. Hatta gruplara bile kalamadan veda etmemiz söz konusuydu. Eğer öyle bir durum olsaydı yönetim '' paramız yok transfer yapamıyoruz '' mu diyecekti ? Tabi ki hayır. Kısacası yürüttüğüm mantık; Güiza ve Emre alınırken Şampiyonlar Ligi'nden gelen para kaynak oldu. Bu transferler ( maddi bakımdan ) ekstra oldu oldu. Yeni transferler için önceden planlanan bütçe olsa gerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kaynağı artık biraz da oyuncu transferinden kazansak iyi olacak. Okocha ve Baliç'ten sonra yüksek miktara sattığımız oyuncu yok. Appiah ile bu fırsatı yakaladık, 2006 Dünya Kupası sonrası yüksek bir miktara satabilirdik ama satmadık, daha sonra da sakatlandı. Aurelio ile Tuncay'ın yükselişleri vardı, ikisi de bedelsiz gittiler. Edu ve Lugano için de iyi teklifler geldiği söyleniyor, en azından biri satılmalıydı, şimdi seneye Lugano tehlikesi ile karşı karşıya kalacağız, zira sözleşmesi sona erecek. Avrupa takımları her sene sattıkları oyunculardan milyonlar kazanırken, biz aksine milyonlar harcıyoruz, kazancımızın artık bir kısmını da oyunculardan elde etmeliyiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kezman için Almanya'da 1-2 teklif vardı, Aziz Yıldırım reddetti, hala satılır piyasası var, en kötü kiralık gider, yok öyle ölü soyuculara fırsat vermek..
    Maldonado bedava geldi zaten, karşılıklı feshi kabul eder.

Rotasyon denilen bir şey var, ligde 2 maçta bir 3-4 kişi değişir, hatta bu ŞL döneminde her maç bile yapılabilir.O yüzden sıkıntı olmaz, zaten Selçuk ve Deniz yedek olmayı kabul ederler.

Kaliteli oyuncular kaliteli yedekler olduğu zaman adalet kelimesini ağızlarına pek getirmezler, çünkü amaç ve yol için gidildiğinin farkına vararak ara ara oynatıldıkları için konuşmak yerine iş yapmayı seçerler.

Maaliyet açısından da hala ayrılan 9M€ daha var.
    Xabi için 13-14 M€'ya o iş biter.
    Liverpool Xabi'yi satıp o gelen para ile üzerine biraz daha koyarak 17M £'a Gareth Barry'i almak istiyor, o yüzden kesin satılacak Xabi.

Albelda zaten yaşlı o ağırlığı her maç kaldırmaktansa ara ara oynamayı tercih eder, Xabi ise kaymağı olur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FENERBAHÇE ZOR VE ÖNEMLİ BİR VİRAJDA… ETO’DAN ÖNCE YAPILACAK İŞLER VAR!
    19.07.2008 23:50

Deivid ile Vederson’un sakatlanması, Aurelio’nun beklenmedik transferi Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıklarını ve planlarını alt üst etti.

Şimdi Fenerbahçe hiç beklemediği hesapta olmayan zor ve önemli bir virajda… Görünen o ki mutlaka hesapta olmayan transferler yapılacak, yeni isimler gelecek. Ama zaman daralıyor, ihtiyacı olan isimleri kısa sürede kadrosuna dahil etmek zorunda Fenerbahçe.

Fenerbahçe’ye geleceği söylenen birçok isim dolaşıyor ortalıkta. Hepsi Avrupa’nın önde gelen yıldızları… Sanırım bu isimlerden bazılarıyla Fenerbahçe’nin duruşu örtüşmese de, içlerinden bir ikisi Fenerbahçeli olacak… Ama ortada başka bir gerçek daha var ki, Fenerbahçe’ye transferi konuşulan isimlerin alınabilmesi için önce yabancı kontenjanını açmak gerekiyor.

Yani Fenerbahçe’deki mevcut yabancılardan bazılarıyla yollar ayrılacak… Öyleyse kim gidebilir? Şu anda görünürdeki isimler Maldonoda ve Kezman… Sanmam ki, Aragones bu iki futbolcudan da bu sezon beklediği verimi alabilsin… Maldanodo tek top, tek pas, ağır aksak. Kezman ise psikolojik sorunları bitmeyen kendisiyle kavgalı… Bu iki futbolcudan Fenerbahçe’ye fayda gelmez.

Evet Maldonado ve Kezman gönderilmeden veya Deivid’in sözleşmesi askıya alınmadan bir yabancının Fenerbahçeli olması zor. Eğer yukarıdaki isimlerden biri veya ikisi gönderilirse, o zamanda ilk alınacak olan sanmam ki, Eto olsun.

Neden derseniz, eğer yanlış hatırlamıyorsam Kamerunlu golcü Eto’nun gündeme gelişi ve ona transfer teklifinin gidişi Güiza adının gündeme gelmesinden önceydi…. Oysa şu anda Güiza sarı lacivert formayla yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Öyleyse Eto’nun transferinin üzerine “geçersizdir” damgası vurulabilir. Hele hele o söylenen rakamlarla, yani bonservise 35 milyon Euro, futbolcuya yıllık 8 milyon Euro vererek Fenerbahçe’nin Eto’yu alması akıllara biraz zararlı.

Yanlış anlamayın. Eto Fenerbahçeli olmaz mı? Tabi ki olur. Fenerbahçe eğer isterse, 30-50 milyon Euro’ya filan bakmaz Eto’yu alır, renklerine katar. Ekonomik gücü ortada... Geçen sezonu hatırlayın ve biraz geri dönüşümü yaşayın… Roberto Carlos’un Fenerbahçeli olacağı söylentileri çıktığında nasıl tepkiler gelmişti, neler söylenmişti? Fenerbahçe “Roberto Carlos’un ancak fotoğrafını kulübe asar” diye çığlık atanlar yok muydu? Sonuç ne oldu? Sonra o konuşanların suratlarının rengi nasıldı? Patlıcan moru!

Hiç belli olmaz. Bakarsınız Eto’nun ortalıkta söylenen transfer ücreti belki de aşağı çekilir… Çünkü, bir çok transfer teklifi aldığı söylenen Eto için bugüne kadar hiçbir kulübün ciddi girişimi yok… Ulusal ajansların haberlerine göre Chelsea cephesindeki Drogba ile takası yatmış. Valencia zaten 3 gün önce Eto ile ilgilenmediklerini açıklamıştı. Geriye kaldı Liverpool… Eğer Liverpool Tottenham’dan Keane’ı alamazsa Eto’ya teklif yapar. Oda çok az bir ihtimal… O zaman Eto için geriye kalan Özbek Kuruvchi ve Fenerbahçe.

Ama Fenerbahçe için Eto imzaya hazır olsa da “Hayır teşekkür ederiz önce Eto değil, diğerleri” diyebilmeli Fenerbahçe...

Çünkü Fenerbahçe'nin, Eto'o'dan önce yapması gereken ''mutlak ihtiyaç'' nokta transferleri var.

Muzaffer Kartal/Maraton.com.tr

Mesaj Yetkileri