http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...86_gesamt.html
İstatistiklerine baksınlar, sonra 10 milyon euro istesinler, günah vallahi!
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...86_gesamt.html
İstatistiklerine baksınlar, sonra 10 milyon euro istesinler, günah vallahi!
Beşiktaş 3.5 milyon euro vermez bence.
Volkan gelmesin, Nene gelsin.
Canım FEDA olsun sana !
Bjk 2 milyon bile vermez bence. Hele sağda Holosko bu kadar formdayken...
Steam ID: fotosuki
Holosko ve bir miktar para olabilir![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Volkan'a 3,5 milyon verecek yönetimin FEDA demeye hakkı olmaz bundan sonra. Takımında 18'e bile giremediği dönemler olduğunu düşünürsek, ederi 1 milyonu geçmez. 3,5 milyona gider Avrupa'dan transfer yaparsın.
Vittek ve Cechin sozlesmeleri fesh edilmis
Oyunculara paralari verip verip bedavaya yollamiyor muyuz ayar oluyorum.Arkadas biz cok zengin bir kulupmuyuz bu nedir ya? Daha Baris Ozbek,Ferhat,Henrique falan var gitmesi gereken.Janko alindi tamam kaliteli adam ama bizim sistemimiz rakibi kendi sahasina hapseden bir sitil degilki adam is yapamiyor bizde oda bosa gidecek bir yatirim oldu zaten yasida var.Yonetim su sikr olaylatinin yasanmasindan sonra batirdi resmen.Celutska iyi oynuyor gelecekte daha iyi olur dedik adam forma yuzu goremiyor. Bakalim bu hatalar nereye kadar surecek.
Brozekler ve Bruls icinde odeme yapilacakmis 400 bin € civarinda.Hrr yerden sorunluyuz.
Ankaragucunden Emre Tasdemir transfer edilmis, 95 dogumlu oldugunu biliyorum baskada birsey bilmiyorum. Kendisi hakkinda daha fazla bilgisi olan varmi ?
Transfer yapması için getirilen Giray Bulak, Mersin'e teknik direktör olarak transfer olmuş.
Hem transfer isteniyor hemde borçlar fazla diye eleştiriliyoruz diyor muhterem başkan. Arkana dön bi bak başkan. Birsürü gereksiz adam aldınız (Şimdi isim isim saymayayım) Bu adamlara harcadığınız paralar yerine oturup adam gibi transfer yapsanız olmaz mı ? Henrike'yi iyi dediler aldık diyorsun.kim iyi dedi,siz izlemeden iyi dediler diye mi 4 milyon verdiniz bu adama? Brüls diye bi adam alındı bir dakika oynamadı 3.5 milyon € tazminat ödenecek. Yapmayın saçma sapan işlerde büyümesin borç. Sonrada biz eleştiriliyoruz. İyi bişe yapın bakayım eleştiriliyormusunuz.
Bi aralar Bjk'nin her transfer haberinde "Holosko+para" deniliyordu simdi o degisti, her transfer haberimizde
"Sapara+para" yaziyor. Bakalim kime gidecek bu adam.
Arkadaslari antreman yaparken Colman efendi karilarla resim paylasiyor.
Yonetim Jajayi disiplinsiz diye yolladi ayni seyi Colman icinde bekliyoruz.
Ilk resmi transfer Ogulcan Gokce.
Oda kim yahu ?
PTT liginden milli takimlara alinan tek futbolcuymus. 1461 icin yapilmis bir transfer diye dusunuyorum.
Böyle deyip hakkını yeme Mustafa'nın. Adam canla başla oynuyor işte daha ne yapsın
Bende dün tff'den baktım bu oyuncuyada banada 1461 için alınmış gibi geldi.Gerçi bizim stoperde de alternatigf yok Bamba'da kupada şuan.Mustafa ve Giray kaldı sadece.Şu adı geçen Hırvat nasılki onu alacaklar mı acaba gerçekten?
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19933843.asp
Futbolu bırakma sebebide ilginçmiş.
Last edited by Trabzonspor : 03.Ocak.2013 at 16:12