%25 pay olmasaydı iyiydi.
%25 pay olmasaydı iyiydi.
Aslında çok büyük bir meblağ değil 23 milyon euro'ya sattığımızda Sporting'e gidecek rakam 2.5m euro.
Bu arada Aydın bu yıl 900bin dolar gelecek yıl 1m dolar , Aykut ise bu yıl 500bin lira alacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu %25 olayı ne böyle yahu. Burak'ta böyle, Bruma'da böyle. Başka takımlar böyle yapıyor mu transferde yapan var mı acaba. %25 az değil.
İkisi aynı değil, Burak'taki direk %25, Bruma'daki kar edersek %25. Ayrıca Burak için zaten fesih bedeli yatırıldı, pazarlık dahi yapılmadı ve 5 milyon euro bedel ile transfer edildi.
Doğru mu anladım bilmiyorum.
Şimdi sattık diyelim 30 milyon euroya.20 milyon kar.Bu 20 milyonun %25'i eder 5 milyon.Çok para.
Sanırım anlık verilecek fiyatı düşürmenin tek yolu buydu.
FM'de gerçekleşen bir olay daha![]()
Sentugo.
Zamanında sakatlanmayaydık benden fena ofansif sol bek olurdu hemde gidipte gelmeyenindenPiyasada sol bek yok her türlü oynardım nasıl olsa
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bizim ülkeden solbek cıkmamasının tek sebebi bence devsirme olmaları
Galatasaray'ın yeni futbolcusu Bruma'nın transferinde sarı kırmızılı takım adına işlemleri yürüten FIFA Menajeri Marco Kırdemir, "Çok büyük takımlar son anda Bruma'ya transfer etmek için devreye girdi; fakat biz son derece zorlu 15 günlük yoğun çalışma süreci sonrasında oyuncuyu Galatasaray'a kazandırdık; gerçekten çok zor oldu" dedi.
M.UNITED SON GÜN 18 MİLYON EURO VERDİ. BAŞKAN CARVALHO, GALATASARAY'I TERCİH ETTİ
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, "Manchester City, Manchester United, Arsenal, Monaco, PSG ve Real Madrid gibi takımlar işimizi çok zorlaştırdı. Bu takımlardan bir tanesi transferin son günü 18 milyon euro teklif etti. Fakat Sporting Lizbon başkanı Galatasaray son derece dürüst davrandığı için daha düşük bir fiyata oyuncuyu Galatasaray'a verdi" şeklinde konuştu.
AİLESİNE AÇIKTAN PARA BİLE TEKLİF ETTİLER. GALATASARAY-S.LIZBON KARDEŞ KULÜP OLUYOR
Marco Kırdemir, "Manchester Unitedli yetkililer, S.Lizbon'la dava sürürken, Bruma'nın akrabalarına açıktan 5 milyon euro para teklif ettiler. Yetkiyi onlara vermeleri ve böylece transferi minimum maliyeti yapmak için. Ekstra paralar sundular. Bruma Galatasaray'ı çok istiyordu. İdol olan oyuncular var, aralarında Drogba gibi. Onu ağabeyi gibi görüyor. Bir gün onun seviyesinde olmak istediğini söyledi" diye konuştu.
http://turkfutbol.com/manu-brumaya-s...rdi-20394.html
Pek inandırıcı bir habere benzemiyor![]()
bilmiyorum ama marco canli yayindaydi radyosporda o bunlari dedi yani basinin uydurmasi vs degil tabi marcoda yalan soylemis olabilir bilemiyoruz...
Hakan Çalhanoğlu Galatasaraylı'ymış alalım bence sol bekte oynatırız![]()
1 sene kadar önce röportaj vermişti, o zaman da söylemişti Galatasaray'da oynamak isterim diye.
Hakan'ı 1-2 seneye aldık aldık alamadık zaten önü açık Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde oynamaya başlar bize zor gelir o yüzden almak lazım 1-2 seneye.
Anadolu kulüplerinden futbolcu almak istediğimizde kepçeyle para istiyorlar. Biz onlara futbolcu yollarken kaşıkla para veriyorlar. Biz de buna çanak tutuyoruz. Onlar vasat oyuncular için bile kapıyı 5 milyondan açıyorlar, biz yetenekli gençleri bu 5 milyonun yanında çerez olarak yolluyoruz, yaşını almışlar da ya bedavaya gidiyor, ya da komik paralara.
Burak kalmak istemiş.
Son günlerde futbolcumuz Burak Yılmaz’a özellikle 2 önemli İtalyan kulübünden yapılan transfer teklifleri konusunda medya organlarında asılsız ve yanıltıcı yorumlar yer almaktadır.
Geçtiğimiz sezon sarı kırmızı formayla gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da üstün bir performans sergileyen futbolcumuzun Avrupa’nın elit kulüplerinin dikkatini çekmesi son derece doğaldır ve bizi gururlandırmaktadır. Üstelik bu teklifleri geri çevirerek futbola Galatasaray’da devam etme arzusu ve kararı hepimiz için ayrı bir sevinç kaynağı olmuştur.
Burak Yılmaz’ı, bu sezon daha da üstün başarılara imza atacağı inancıyla, kararından dolayı tebrik ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Galatasaray'ı tebrik ederim. Bruma gayet güzel bir transfer. Bence 10 mio Euro için şikayet ediliyor. Bruma genç, yetenekli ve potansiyeli olan bir futbolcu. Ama keşfedilmiş bir isim değil. Keşfedilmiş olsaydı zaten U-20 Dünya Kupası'nda önce takıma katılırdı. Birde 10 mio Euro para sözleşmesinin son senesinde verildi. Haliyle pahalı ama Galatasaray'ın en azından zarar etmeyeceğini temin ederim.
%25 olayı bence normal. Çünkü daha 18 yaşındaki wonderkidini satıyor adamlar. Galatasaray'da süper yıldız olup 30 milyona Avrupa'ya gitse Lizbon pişman olur. Teselli payı gibi bi şey.
O bu değilde ancak bu adamı Türk yapıp milli takımda oynatırlarsa fena darbe yapmış oluruz![]()
Beyler üzülerek bir anektod paylaşayım.
Benim Portekiz'de koyu Sporting Lizbonlu bir müşterim var.
Haliyle Bruma'yı sordum. Adamın dedikleri şöyle;
-Kesinlike o paralar etmez, hele yeni ronaldo yeni nani gibi bir şey asla yok onların yaptıgı etki gibi bir etkisi yoktu bir kaç maça çıktı zaten. Tamamen menajer oyunları bunlar. Kesinlikle o paralar etmez.
Ama daha çok genç tabi bilemeyiz ama dediğim gibi Ronaldo'nun Nani'nin zamanında yaptıgı etkiyi yapamadı Bruma.
Ekstra sevdim kendisini. Ama Gs falan bir yana, adam bence gerçekten muthiş yetenekli. Öyle böyle değil son yıllarda gözüme çarpan en yetenekli Türk oyunculardan diyebilirim kesinlikle
Bir digeri için;
Bknz;
Muhammet Demir![]()
Enes'ide ekleyelimde 3 olsun bariÜçüde kesinlikle daha büyük kulüplere transfer olacaktır.
Bugün de almadık Allah'a şükür.
Erman Kılıç'ı dün Eskişehir'e gönderdiler, bugün de Antalya'ya. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler, niye gönderiyoruz bu adamı anlamadım.
Habere göre Emrah Başsan'a karşılık para ve Erman'ı önermiş Galatasaray.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24653850.asp
Doğru mu bilmiyorum da Emrah hayal kırıklığı yaratır bence. Yetenekli ama klasik olarak taktiksel açıdan ve oyun zekası olarak eksikleri var. Antalya'da bile rotasyon oyuncusu, bir türlü formayı kapamadı.