Fatih Terim gibi bir adam boştayken hala başka teknik direktör arıyoruz![]()
Fatih Terim gibi bir adam boştayken hala başka teknik direktör arıyoruz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mancini olmaz umarım. Man. City gibi bir takımı bile gruptan cıkaramayan adam Galatasaray ile sıfır çeker.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bence mancini di matteo vs bu adamların hiçbiri bize yaramaz. van gaal tarzı adamların peşinde olmalıyız
Last edited by Nedvedmania : 28.Eylül.2013 at 23:59 Reason: Şikayetiniz varsa destek merkezine konu açabilirsiniz.
allah diyorumbielsa ile baya bi yol kat etmisler lakin ;
Marcelo Bielsa konusunda çok özetle parada problem yok. Mancini'nin yarı ücretini kabul ediyor.
Gecikmenin nedeni, kulübün sunduğu bazı koşulları kabul ettirmeye çalışıyor olmamız. Fazla detaycı bir adam, geniş değerlendiriyor herşeyi.
Ya Mancini ya Bielsa olacak gibi takım zaten topun babasını oynuyor güzel bir sistemle iyi yerlere geliriz Bielsa ile.
Bielsa harika olur.
Arif genelde 50 tane şey söyler 5'i tutar ama İspanya kaynakları çok sağlam Gerardo Martino'dan biliyorum adamın hiç adı yokken bana demişti 2-3 güne açıklamışlardı o yüzden Bielsa mutlaka vardır gündemimizde ama Aysal isim olarak bakarsa olaya Mancini'yi getirir göreve Mancini %70 Bielsa %30 diye düşünüyorum ben şimdi Bielsa gelse bizim taraftar kesin beğenmez.
Mancini bizden uzak olsun.Heynckess'te gelmeyeceğine göre Bielsa en akılcı tercih olacaktır.Beklemedeyiz![]()
Valla Bielsa ile muhakkak görüşmüşüzdür ama genel olarak baktığımızda bizim taraftarımız Mancini'nin gelmesini daha çok isteyecektir Aysal bu yüzden onu getirebilir.
taraftar ikisinin arasında çok bi ayrım yapmaz totalde.
bielsa yı getirirse helal ünal aysal'a
Ali naci kucuk gs muhabiri ; Marcelo Bielsa ve Roberto Mancini bugün İstanbul'a geliyor
Combo yapmışızBeyler İstanbul'da iseniz adam falan toplayın şu Mancini'yi kovunda Bielsa başgan gelsin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eğer gelebiliyorsa Bielsa gelsin, göndermesinler görüşmeden sonra. Mancini gelirse de takıma bir hava katar ama bir işe yaramaz uzun vadede. Go Home Mancini![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bielsa enteresan bir adamis
He allocates separate training times for different parts of his squad. Former Argentine national team captain Roberto Ayala and defender under Bielsa stated "Sometimes we wouldn't see any of the strikers, because he'd have them training at a different time, and it was the same with the midfielders.
Herkesi ayri calistiyormus ara sira![]()
Yerli olmiyacaksa bu adami ligimizde gormek isterim
bielsa muthis taktik ustasidir ispanyada lakabi "el loco"dur yani çilgin hoca hucum oynatmayi seven bir adam asiri sert ve gevseklige taviz vermez.
ah aziz ah bielsa gelirse kıskanırım bizde görmek isterdim bizimkiler beceremediler.inşallah mancini gelir![]()
Mancini para için gelir, çünkü Şampiyonlar Ligi dışında elde edeceği başarı ona bir şey kazandırmayacak. Ama Bielsa uzun yıllar planlı bir şekilde takım kurabilirsin.
Mancini İstanbul'da diyorlar,eğer doğruysa geçmiş olsun.Bielsa gibi bir teknik adamı kaçırdık.
Bielsa olaydi daha iyidi
Ya şimdi bizim bu cahil kesim Bielsa kim der başkan bunu az çok düşünüyordur Chedjou olayını hatırlayın fotolar çıkmıştı bi kaç güne açıklanmıştı o yüzden Mancini'de bitti bana göre.
Unal Aysal bizzat kendi karsilamis adami, yani is bitti diyebiliriz
SON DAKİKA | Galatasaray yönetimi Roberto Mancini ile yıllık 4.5 milyon euro karşılığında 2+1 yıllık anlaşma sağladı. (AMK)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mancini İstifa !
Mancini ismi çok daha önce gündeme gelmişti, Fatih Terim ile yollar ayrılmadan önce. İyidir, kötüdür, başarılı olur olamazdan ziyade bu durum canımı sıkıyor şahsen. Kim gelirse gelsin hayırlı olacağına inanmıyorum, dün maçı izlerken gözlerim hep kenarda Fatih Terim'i aradı..
Mancini geldi gibi duruyor.Takıma savunma yapmayı öğretse bile yeter.