Sayfa 106 / 142 İlkİlk ... 65696104105106107108116 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hürriyet'de Tümer'inde 3 ay sahalardan uzak kalacağı yazıyordu. Carlos, Uğur ve Gürhan var elimizde sol taraf için. O mevkiye'de bir transfer gelebilir belki. Genç bir yerli oyuncu falan.

bencede aurelio nun yerini dolduracak bi oyuncu bulunması zor.
    bulunsa bile aurelio kadar hırslı, çalışkan ve top kapanını bulmak zor.

Yeni aday Makalele

Fenerbahçe'de ön libero arayışlarında Senna, Xabi Alonso ve Albelda'dan sonra şimdi de Chelsea'den ayrılan Makalele ismi gündeme geldi !.. Yönetimin, eski takımı PSG'ye geri dönmeyi planlayan Fransız yıldız için nabız yokladığı bildirilirken, bu transferdeki tek endişenin futbolcunun ilerleyen yaşı olduğu ileri sürüldü.

Sarı lacivertli kamuoyunda Makalele için gelen tepkilere göre bu transferin en geç bir hafta içinde netleştirileceği ifade edildi. Tecrübeli futbolcu Makalele'nin transferinde pürüz çıkması halinde, ilk tercih teknik direktör Aragones'in de çok istediği Villareal'li Senna olacak.

Alex, Lugano, Edu, Deivid ve Maldonado'nun menajerliğini yapan Juan Figger, aynı zamanda Senna'nın da menajeri. Fenerbahçe Yönetimi çok iyi ilişkilerinin olduğu ve danışmanlık yardımı da aldığı Figer sayesinde Senna'nın trasferinde mesafe kaydetti.

(Lig TV)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kaleye David Seamen sol kanada da Marc Overmars'ı aldığımız zaman daha da başarılı oluruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Albelda'nın menajeri açıkladı: Albelda Fenerbahçe'ye gitmiyor

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=783670
    _________

Böylece Albelda iddiaları da son bulmuş olur. Xabi Alonso, Senna ve Basinas isimleri çıktı ve bugün de son olarak Makalele gündeme geldi. Herhalde bunlardan biri alınacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daha önceden de söylediğim gibi Albelda bence ilk hedef değildi. İlk hedef Xabi ve Senna olabilir fakat onlar ikna edilemeyince Albelda'ya yöneldi yönetim o da ikna edilemedi.

Geriye kalan iki isim Basinas ve Makalele ise kesinlikle yeterli değil. Zico teknik direktörümüz olsaydı Güney Amerika'dan bir isim bekleyebilirdik fakat Dede'nin Güney Amerika'dan oyuncu isteyeceğini zannetmiyorum. Avrupa'dan basında çıkmayan sürpriz bir isim de gelebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Daha önceden de söylediğim gibi Albelda bence ilk hedef değildi. İlk hedef Xabi ve Senna olabilir fakat onlar ikna edilemeyince Albelda'ya yöneldi yönetim o da ikna edilemedi.

Geriye kalan iki isim Basinas ve Makalele ise kesinlikle yeterli değil. Zico teknik direktörümüz olsaydı Güney Amerika'dan bir isim bekleyebilirdik fakat Dede'nin Güney Amerika'dan oyuncu isteyeceğini zannetmiyorum. Avrupa'dan basında çıkmayan sürpriz bir isim de gelebilir.
    Dediğin gibi sürpriz bir isim de gelebilir. O kadar çok kaliteli ve aradığımız ön libero var ki istersek eğer mutlaka bir tanesini alırız. Nigel de Jong, Lorik Cana, Rio Mavuba, Toulalan, Diarra gibi birçok ön libero var, ayrıca Afrika ülkelerinden de kaliteli bir ön libero alınabilir. Gana, Fildişi Sahilleri, Togo, Güney Afrika, Nijerya gibi ülkelerden neden ön libero bakmıyoruz ki? Gayet fizikli ve güçlü oyuncular var bu ülkelerde ve çok kaliteli isimler var, birini alabiliriz. Appiah transferi gibi sürpriz bir isim alınabilir, herkes bir İspanyol beklerken ilginç bir isim gelebilir. Kim gelirse gelsin mutlaka bir an önce alınsın, zira oyuncunun takıma adaptasyonu zaman alacaktır. Hazırlık kampı da sona erdi, MTK maçı yaklaşıyor, artık yeni transferin bir an önce netleşmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus'daki Tiago geliyor aklıma Tiago lyon'da iken girişimlerimiz olmuştu Juve onu satabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

O saydıkların arasından Toulalan'ı hayatta bırakmaz Lyon.2012'ye kadar sözleşme uzatmıştı sanırım.Bıraksalar zaten büyük takımlardan birine gider.Ama diğer yazdığın adamlar gerçekten kaliteli isimler, yönetim tutup Basinas veya Makalele ile ilgileneceğine bunlardan birini alsın bence deBu arada Albeda gelir diye düşünüyordum o da istemiyormuş, Senna ve Xabi konusunda da pek ses yok şu aralar basında.Hepsi Eto'o ya kilitlendi zaten

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    O saydıkların arasından Toulalan'ı hayatta bırakmaz Lyon.2012'ye kadar sözleşme uzatmıştı sanırım.Bıraksalar zaten büyük takımlardan birine gider.Ama diğer yazdığın adamlar gerçekten kaliteli isimler, yönetim tutup Basinas veya Makalele ile ilgileneceğine bunlardan birini alsın bence deBu arada Albeda gelir diye düşünüyordum o da istemiyormuş, Senna ve Xabi konusunda da pek ses yok şu aralar basında.Hepsi Eto'o ya kilitlendi zaten
    Gelip gelmemesi önemli değil, bu saydığım isimler gibi isimlere yönelmeli yönetim, eğer yönelirse mutlaka birini transfer eder. Basinas, Makalele gibi isimlere yöneleceğine, bu tarzdaki oyunculara yönelmeliler, girişim yapmalılar. Dünyada kaliteli ön libero mu yok? İstenildiği zaman bulunur. Aurelio gitti ve dünya üzerinde Aurelio'dan çok daha kaliteli ön liberolar var alınabilinecek, yönetim bunları araştırıp o isimlerin üzerine giderse istenen isim bulunur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tiago diyorum Tiago sakalımızda var ama ...

Del Piero_10 Misafir

Tiago bildiğimiz anlamda ön libero değil.

"Şu anda takımı yavaş yavaş tanıyorsunuz. Belli bir süre geçti. Takımın transfere ihtiyacı olan bir bölge var mı? Varsa hangi bölge?"

Bunu başkanımızla görüşeceğim. Ondan sonra ortak verilmiş bir karar olarak açıklanabilecek bir şeydir. Yalnız dörtlü savunmamızın önünde tek oyuncumuz Selçuk var. Bu oyuncumuza bir alternatif olması açısından oraya bir transfer yapılabilir.

O bölgede oynayan çok yetenekli bir oyuncumuz olan Aurelio gitti. Onun yerine o kalitede bir oyuncu bulmamız zor olabilir ama o bölgede alternatif bir isim olabilir.
    Aragones kampın son gününde FBTV'nin sorularını yanıtladı, transferle ilgili gelen bir soru ve yanıtı. Anladığım kadarıyla Maldonado'yu kesinlikle düşünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tiago iyi olur ama olursa DMC değil MC olur bence..Albelda olsa iyi olurmuş ama menajeri olmaz demiş.Bence yerli bir önlibero'ya yönelebilir.Aklıma Selçuk İnan geliyor ama o da Trabzon'a gitti.Fener'in bence elini çabuk tutması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Makalele PSG ile anlaştı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte bu habere sevindim. büyük ihtimal Albelda Fenerbahçe'de diyebiliriz. 3 futbolcuda yalanlanmadı. xabi,senna,albelda demekki görüşmeler hala sürüyor. xabi'nin gelmesini çok isterim ama albelda daha ağır basıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Serkan Albelda gelmiyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

menejerinin açıklamalarına bakma görüşmeler sürüyordur bence.

bende xabi alonso nun gelmesinden yanayım. inş. gelir. ama olmazsa albelda da iyi futbolcudur fenerbahçeye kesin faydası dokunur bence. makalele nin de psg ile anlaşması bu iki adayın fenerbahçeye gelmesini kuvvetlendirdi .

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Fenerbahçe'nin almak istediği Love ve Sheva'nın , Kezman'dan ne farkı var. Tarzları da aynı zaten. Hava toplarında etkili olabilecek futbolcular değiller bunlar bir Kanoute kadar. Bence yanlış politika..
    sheva ve kazman mu aynı tarz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

artık bir an önce yeni transferi açıklamalı yönetim.Ama aklıma bişey takıldı Aragones o bölgede sadece Selçuk var o bölgeye alternatif isim dedi.Ne yani Selçuk asmı oynayacak.Eğer Selçuk as oynayacaksa o zaman pek adı sanı olmayan birisi gelecek.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Denizde var o mevkiide
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ciddiyet Lütfen
    21 Temmuz 2008 Pazartesi

Daha önce defalarca kez açıklamamıza ve hatta kendileri bu kadar çok istiyorlarsa bu transferin bedelini kulübümüze vermeleri şeklinde açıklamalar yapmamıza rağmen Pas Fotomaç Gazetesi ısrarla Eto'o yalanını sürdürmektedir. Bu oyuncunun İstanbul'a geldiği bir otele yerleştirildiği şeklindeki yersiz ve saçma senaryolardan artık vazgeçin ve gazeteciliğin ciddiyetine yakışır haberler yapın. Transfer yalanlarınıza artık bir son verin.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Eto'o ağız değiştirdi!

Özbekistan'da Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Samuel Eto'o Corriere Dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte ise sadece 3 teklif aldığını söyledi ve bu kulüpler arasında Fenerbahçe'ye yer vermedi.

"Bazı kulüplerden teklif aldım. Ama hangisi? Chelsea, Tottenham ve Inter" ifadesini kullanan Samuel Eto'o Barcelona'daki takım arkadaşlarıyla İskoçya'daki hazırlık kampında bulunuyor. Eto'o'nun menajeri Jose Maria Mesalles ise yaptığı açıklamada "Eğer beklediğimiz teklifler gelmezse Eto'o Barcelona'da kalacak" dedi. Chelsea, Tottenham Hotspur ve Inter'in ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcuya teklifler geldiğini açıklayan Mesalles bu kulüplerin kendilerini ikna etmekte zorlandıklarını ifade etti.

Eto'o'nun Özbekistan'da "Fenerbahçe'den teklif aldım" ifadesini kullanması sonrası sarı lacivertlilerden resmi açıklama gelmemiş ancak bazı yöneticiler böyle bir durumun söz konusuolmadığını dile getirmişlerdi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Resmi açıklama 1 mesaj yukarıda. Eto'o yalanlandı fakat orta sahalar için yine bir yalanlama yok henüz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ingilizcemin yettigi kadarıyla makalele psg ye gitmiş uefa.com ve football365.fr de yazıyo psg ye hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eto'o yu görme imkanımız kalmadı zaten biraz da zordu.Acilen ön liberoya bir takviye lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valencia oyuncularını satılığa çıkartıyor. Albelda'ya artık kesin gözüyle bakıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Emre Belözoğlu Çarşamba günü imzalıyor
    21 Temmuz 2008 Pazartesi

Kulübümüzün bu sezon öncesi transfer etmek üzere anlaştığı Emre Belözoğlu, kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak resmi sözleşmesini imzalayacaktır. Oyuncunun resmi imza töreni, 23 Temmuz Çarşamba günü, saat 13:00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda yapılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Emre'de geliyor sonunda.Aragones'in açıklamalarına bakarsak 4'lü savunmanın önünde oynayabilecek isim Selçuk demesinden Maldonado'yu gözden çıkartığı anlaşılabilir.Ama bakarsın Maldonado'ya sistemde farklı bir görevde verebilir.

Yabancı değilde yerli oyuncu alınabilir fikri geliyor aklıma.Bakalım kim gelecek ilerleyen günlerde göreceğiz.

Mesaj Yetkileri