Sayfa 106 / 1204 İlkİlk ... 656961041051061071081161562066061106 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Cimbom'dan gidiyor

Sarı-Kırmızılılar Nonda'yı gönderip, Çek golcüye daha etkin bir partner için girişimlere başlıyor.

Galatasaray'da transfer dur durak bilmiyor. Bu sezon güçlü kadrosunu müthiş transferlerle daha da güçlendiren sarı kırmızılıların transfer hamleleri sürecek gibi. Brezilya Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Elano'nun transferini gerçekleştirerek, sarı kırmızılı taraftarların nazarında bir kahraman konumuna yükselen yönetici Haldun Üstünel'in transferde önemli bir hamlesi daha olacak. Elano'nun imza töreninde yaptığı açıklamada bir transfer daha olacağını açıklayan Haldun Üstünel'in öncelikli hedefi golcü Milan Baros'a, Shabani Nonda'dan daha etkin bir alternatif isim bulmak.

Haldun Üstünel'in teknik direktör Rijkaard ile yaptığı toplantılarda sarı kırmızılıların transferdeki rotası netlik kazandı. Rijkaard'ın sisteminde Milan Baros'un tek forvet olarak öncelikliğini koruduğunu ancak Baros'un yokluğunda Nonda'nın tek başına bu sorumluluğu yüklenemeyecek durumda olduğu görüldü. Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Nonda'nın yerine genç bir golcü transfer edilecek. Nonda'nın yerine düşünülen bu isim Keita ve Elano gibi dünya starı olmayıp, gerektiğinde Baros'un arkasında yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir isim olacak.

NONDA'YA İKİNCİ KEZ GİT DENİLDİ

Teknik direktör Rijkaard'ın güvenini bir türlü kazanamayan Shabani Nonda'ya ise menaceri aracılığıyla ikinci kez kendisine kulüp bulması söylendi. Kongolu golcünün ise sarı kırmızılı yönetimin bu isteğine direnmeyip, Fransa'da kulüp arayışlarına başladığı öğrenildi. Ancak Nonda'nın 2 yıl önceki performansına bakarak sözleşmesini bir sezon uzatıp, ücretine zam yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu hareketi Nonda'nın gönderilmesinde sorun yarattı. Türkiye'de G.Saray'dan başka bir kulüpte oynamayacağını bildiren Nonda, menaceri aracılığıyla Fransa'da kulüp arayışlarını sürdürüyor.
    yazete.ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

nonda gonderılmelı ama stoper alınmalı oncelıkle.....hem sagbek oynayan hemde stoper oynayan yuzlerce oyuncu var....forvet içinde keşke ozgurcan kalsa.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda giderse bir de forvet almak şart olur Baros'un arkasında Özgürcan ve Yaser'le olmaz bu işler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Necati'nin alacakları ödenmiş sözlesmesini tek taraflı feshedemesin diye. Yerli transferinde(Ufuk-Sezer olabilir.) takasta kullanabilmek için böyle birsey yapılmış olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Nonda git artık Lincoln gibi olmasın istemiyoruz işte seni..

Rijkaard transferler için yönetime teşekkür etti ve transfer döneminin devam ettiğini söyledi.Durmak yok transfere devam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lugano haber yüzde yüz yalandır. Adam Kafa göz daldı. Bu saatten sonrada zaten orada oynamaz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

hele Elano ile aynı takımda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elano ile Lugano arasında ne oldu ben bilmiyorumda. Lugano gibi bir adamı takımımda görmek isterim açıkcası defansif olarak çok üst düzey bir isim bence. İsterse tüm takım ile kavgalı olsun atılan ara pası kesiyomu hava topunu alıyomu ben ona bakarım Stjepan Tomas'ı bu klüp kabul etti Lugano'yu niye etmesin. Ama bu yazdıklarım neye yarar haber zaten balon

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Elano ile Lugano arasında ne oldu ben bilmiyorumda. Lugano gibi bir adamı takımımda görmek isterim açıkcası defansif olarak çok üst düzey bir isim bence. İsterse tüm takım ile kavgalı olsun atılan ara pası kesiyomu hava topunu alıyomu ben ona bakarım Stjepan Tomas'ı bu klüp kabul etti Lugano'yu niye etmesin. Ama bu yazdıklarım neye yarar haber zaten balon
    Tomas'ın Galatasaraya karsı bi yanlışını hatırlamıyorum ben. Hatta Fenerbahce formasını yere atarak geldi Tomas bize. Olaya kendi açımızdan bakarsak doğru yolu bularak geldi bi nevi Haldun Üstünel Luganoyu almaz, Lugano'nun isteklerini de biz karsılayamayız zaten. Kolpa bi haber için bu kadar uzun konuşmak yersiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun gelmeyeceği bu kadar barizken niye konuştuk ki bu kadar

Cim Bom'un yeni stoperi Zaccardo

Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan
    İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak:ntvspor ultraslan ve bilimum internet siteleri

Zaccardo gelirse harika olur çok iyi bi savunma oyuncusu hem sağ bek hem stoper..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Nonda'yı gönderme olayını Ümit'i göndermeden önce düşünecektik. Ümit Karan gidince elde kalan iyi-kötü bir Nonda kaldı. Her ne kadar hiç beğenmesemde.

G.Saray Panteliç'e hücum etti

Yönetim, Hertha Berlin’le sözleşmesi biten forvet Panteliç’i kapmaya çalışıyor.

Galatasaray, yapacağı son transfer için, önce Florya’da teknik direktör Frank Rijkaard’la bir görüşmede bulundu ardından gözünü kulağını yeniden Avrupa’ya dikti. Hollandalı çalıştırıcının “Forvet yerine savunmaya adam alalım”
    talebine karşılık yönetimin, “Nonda’yı göndererek Baros’un yanına bir golcü alalım” görüşünü savunduğu ifade edildi. Rijkaard’ın ‘Nonda’nın gitme’ şartını koyması üzerine hareketlenen sarı-kırmızılılar, Hertha Berlin’le sözleşmesi biten ve yol ayrımına gelen Sırbistanlı Panteliç’in peşine düştü.

HER ŞEY NETANYA SONRASI

Futbol şubesi ile yaptığı toplantıda, “Nonda kalırsa yabancı bir forvet oyuncusu çok lüks olur” diye görüş belirten Rijkaard’ın, savunmanın sağ kanadında ve stoper mevkisinde oynayabilecek bir savunma oyuncusunun
    daha anlamlı olacağını söylediği ifade edildi. Ancak Rijkaard’ın Nonda’nın gönderileceği garantisini alınca
    Panteliç ismine daha sıcak bakmaya başladığı vurgulandı.

Netanya maçından sonra yönetim ve Rijkaard’ın bir kere daha masaya oturacakları ancak yönetici Haldun Üstünel’in Sırp oyuncunun işini sağlama almak adına şimdiden Avrupa yollarına çıkacağı açıklandı.

O DA BEDAVA OLACAK

Panteliç’in transferi halinde Galatasaray’ın herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği ifade ediliyor. Zira Sırp futbolcunun bonservisi elinde. Panteliç’in Hertha Berlin’le olan sözleşmesinin bitmesi üzerine hareketlenen menajerlerin bu konuda sarı-kırmızılı yönetime haber saldığı ve bunun sonucunda da Panteliç’le görüşmelere başlandığı vurgulandı.

Nonda zorda
    Galatasaraylı yöneticiler, Baros’un forvette yalnız kalacağını belirterek, Nonda’nın yerine başka bir golcü araması Demokratik Kongolu futbolcunun moralini daha da bozacak. Zaten takımda kalmış olmanın rahatsızlığını her şekilde belli eden Nonda’nın bu durumdan sonra nasıl bir tavır takınacağı bilinmiyor. Nonda’ya şu anda hiçbir talip bir kulübün olmadığı da öğrenildi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yazete.com
    Last edited by Gangstaa : 04.Ağustos.2009 at 16:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Zaccardo gelirse çok iyi olur ama Panteliç haberi tamemen kolpa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pantelic'in bedava olması gerçeklik payını artırır Zaccardo gelirsede çok iyi olur bakalım neler olacak...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Pantelic gelip yedek bekleyecek bir adam değil.4-3-3'te de tek santrafor olarak Baros'tan çok daha iyi işler yapabilecek bir futbolcu.Çift santrafor oynamaları mükemmel olur ama Rijkaard'ın taktiği belli.Bu yüzden haber yalandır...

Zaccardo hiç gelmez.Daha doğrusu Wolfsburg satmaz.Bu sene Ş.Liginde oynayacaklar ve savunmalarının en önemli ismi Zaccardo...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaccardo gelir ama o parayı yönetim vermeyebilir..

daha makul bir transfer yapılacak tahminim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaccardo olayı tamamen ultrAslan forumundan alınmış haber. Dün sabah bi arkadasın yazdıgı mesaj;

Arkadaşlar Bayram Tulumlunun oğlu ile görüştüm kendisi bundan önce Elano ve Ketia transferlerinde doğru bilgi vermişti.İlk olarak Manisaspordan Ufuk ve Sezer transferi bitmiş.Karşılığında Alpaslan ve Yaser bonservisleriyle Aydın ve Fırat 1 senelik kiralık verilmiş.Aurelio cuma günü dava bitiminden sonra sözleşme imzalayacakmış.

Son olarak defansa sağ bek ve stoperde oynayabilen İtalyan milli oyuncu Cristian Zaccardo alınmış... 6 milyon euro peşin 2 2 milyon euro 2 senelik taksitle toplam 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg takımı ile anlaşılmış... Yarın Bayern’in doktorundan Zaccardo için rapor alının İstanbula fax geçilecekmiş geçen sene sakatlık yaşayan oyuncu sağlam raporunu alırsa direk sözleşme imzalanacakmış..

Elano da olduğu gibi gece 3-4 aralığı beklenip gazetelerin baskı saatinin geçmesi ve site editörlerinin devre dışı kalması planlanıyormuş.

Ayrıca Mehmet Güven, Necati, Aykut ve Volkan Yaman ile yollar ayrılmış

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Kaynak belirttim inşallah ceza almam.
    Fanatikte yazan haberin aynısı. Panteliç olayı dogru olsa müthiş olur. Barosun arkasında saglam bi forvet olur. Bonserviside yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre yine bir yerlerden bulup getirdin haberi, yalansa herkes hayal kırıklığına uğrar yine Aman diyeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben artık kimseye olmaz demiyorum haldun baba nın işi belli olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok, bunu haber diye koymadım. Fanatik'in nasıl haber yaptıgını göstermek için koydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Söylenen oyuncular gelirse bu sene ligi başlatmaz heralde federasyon..

direk kupayı getirir verir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

pantelic gelirse baros'u keser

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alparslan'da gitti volkanda gitti sol bek kalmadı hakan balta'nın yokluğunda kim oynayacak bari alparslan kalsaydı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Hucum hattımız zaten çok güçlü Panelic gelirse iyice çıkmaza gireriz kim oynayacak diye..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alparslan umarım gitmez.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Alpaslan'ın bir yere gittiği yok Rijkaard ona güveniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü'yle anlaştı Galatasaray. Alparslan'la görüşmeler sürüyo. Eğer anlaşma sağlanırsa Ankaragücü için forma giyecek Alparslan.

Mesaj Yetkileri