mudingayi tam aradığımız adam.. sürekli koşan, top kapan, fiziği ve azmii gayet iyi. galiba siyahiydi. 2. appiahımız olabilir mi![]()
mudingayi tam aradığımız adam.. sürekli koşan, top kapan, fiziği ve azmii gayet iyi. galiba siyahiydi. 2. appiahımız olabilir mi![]()
simon rolfes alınsın bence ama mudingayi de başkanın öpen futbolcu deyimine tamı tamına uyuyo..
Daum istediyse demek ki bir bildigi vardir bence.Pejcinovic hem genc hem de gelecegi olan bir oyuncu..Onyewu gelmezse dusunulebilir..![]()
Nemanja PEJCİNOVİC adası Nemanja VİDİC e birazcık benziyorsa Bilica'yı kiraya verip Onyewuyla oynatalım...
Bu arada gecen sezonda ön libero transferinde böyle zorlukla yasadık Josico gibi biri gelmez umarım...
Bu arada Josico hakkında hiç haber cıkmadı insallah gidiyordur...
Bilica'nın basarılı olacağını pek zannetmiyorum sürekli kapanan takımlarda oynadı...Fenerbahçe ise her maça kazanan savunmasını önde kuran bir takım...Bu nedenle Bilica'dan pek fazla umudum yok...Gelmesini hiç istemedim...
İşin ilginç yanı daha ne Bilica ne Onyewu nede Pejcinovic imza attı. Ne bu hız![]()
Bilica imza atmadı ama resmi siteden duyuruldu....
Onyewu büyük ihtimalle Fenerbahçe'de ayrıca bu konuda neleri gördük.Tevez,Robinho yazanları...
İlk antremana son bi saat Daum mu Aykut mu yoksa Paf takım antrenörü çıkacak ilk antremana ?
Bence Aykut Kocaman çıkar çünkü Daum ile daha sözleşme imzalanmadı.
Koch çıkacaktır, Daum da çıkabilir bir sorun olmaz ama hoş olmayabilir diye Daum çıkmaz. Aykut'un eşofman giyeceğini sanmıyorum, o da orada olacaktır ama antremanı yöneten Koch olacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Daum gençlere şans vermeyen bir isim, 23 yaşında ki bir oyuncuyu takip etmez. Kaldı ki bu oyuncu tecrübeli değil, defansda her zaman pişmiş oyuncu almak daha iyidir.
Biz almazsak o adamı kesin biri alır...Ama Gordon Schildfieldin profili gözümün önüne geliyor 802de hız hızlanma 17 15 ti galiba...Kafa 18...Bazı oyuncular şişirme olabiliyor...
bu arada Aragones cıkmasında antremana kim cıkarsa cıksın![]()
genclere artık şans vermek zorunda burda hiç bişey eskisi gibi değil çünkü daumda eskisi gibi olmamalı eger kızılyıldızlı oyuncu hakkaten bu grafiklerle uyumluysa gercektede alınsın sonra 3 büyük ligden bi takıma satıp para kazanırız belki coktandır oyuncu satıp para kazanamıyoruz...Keske bilica gelmeseydi elimizde patlıycak bence,Bekir bile yeteri kadar oynarsa ondan daha basarılı olur diye düşünüyorum
Dün Ntvspor'a Bülent Uygun bağlandı ve Rıdvan Dilmen'in hocam Sivasspor genelde kapandığı için Bilica geride kaldı ve iyi oynadı ama ligin son haftalarına doğru kazanmak zorunda olduğunu maçlarda açıldınız ve Bilica pek iyi performans sergilemedi. Bilica'nın hızı ne durumdadır ? sorusuna antremanlarda Balili'yle koşuyorlardı Balili'yi yakalıyordu dedi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilica kapanan takımın defans oyuncusudur, Fenerbahçe'de oynayamaz laflarına kesinlikle katılmıyorum, bana göre bu tür laflar ezber laflardır. Delinin biri bir kuyuya taş atmış misali.
Bilica geçen yıl ligimizin en iyi stoperiydi. Sivasspor gibi bir kulüpte çok başarılı oldu, kaldı ki Fenerbahçe gibi daha büyük bir kulüpte çok daha başarılı olması yüksek ihtimal.
Lugano ile Bilica oyun olarak aynılar, yani ağırsa ikisi de ağır, kapanan takım stoperiyse ikisi de kapanan takımın stoperi. Sanki defansımızda çok hızlı stoperlerimiz var, İngiliz futbolunu yansıtıyoruz her maç sahaya da Bilica'yı beğenmiyoruz. İnanılır gibi değil. Lugano ile Edu'dan hız olarak farkı yok Bilica'nın. Bence çok başarılı olur, ilk onbirde oynatılır diye tahmin ediyorum.
Bilica, Fenerbahçe'de iyi iş yapar yapmaz bunu göreceğiz. Pekte ilgilenmiyorum açıkçası ama Balili'yi yakalıyordu yorumu gerçekten yapılmışsa epey komik olmuş.
son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.
bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.
Last edited by Enterokinaz : 29.Haziran.2009 at 21:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sana Göre İyi Değilse Bunu Açıklayabilirsin Ama 1 Maçına Göre Vasat Dersen Bu Tepkiyi Alırsın Kusura Bakma
Bilica'nın hava hakimeti vasat bence. Lugano'nun ki iyi sayılırdı. Ayrıca Lugano'nun bir seviye altıdır Bilica , eger Lugano yerine alındıysa bence vasat bir transfer. Evet Bilica belki geçen sene yılın en iyi stoperi olabilir , ama oynadıgı rakipler Sivasspor'un Konyaspor , Hacettepe gibi takımlardı bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.
TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=32
İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.
EL İNSAF BE KARDEŞİM!