Sayfa 106 / 896 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

mudingayi tam aradığımız adam.. sürekli koşan, top kapan, fiziği ve azmii gayet iyi. galiba siyahiydi. 2. appiahımız olabilir mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

simon rolfes alınsın bence ama mudingayi de başkanın öpen futbolcu deyimine tamı tamına uyuyo..

Daum istediyse demek ki bir bildigi vardir bence.Pejcinovic hem genc hem de gelecegi olan bir oyuncu..Onyewu gelmezse dusunulebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Nemanja PEJCİNOVİC adası Nemanja VİDİC e birazcık benziyorsa Bilica'yı kiraya verip Onyewuyla oynatalım...
    Bu arada gecen sezonda ön libero transferinde böyle zorlukla yasadık Josico gibi biri gelmez umarım...
    Bu arada Josico hakkında hiç haber cıkmadı insallah gidiyordur...

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Nemanja PEJCİNOVİC adası Nemanja VİDİC e birazcık benziyorsa Bilica'yı kiraya verip Onyewuyla oynatalım...
    Bu arada gecen sezonda ön libero transferinde böyle zorlukla yasadık Josico gibi biri gelmez umarım...
    Bu arada Josico hakkında hiç haber cıkmadı insallah gidiyordur...
    Ne yaptin abi ya ne kirasi

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bilica'nın basarılı olacağını pek zannetmiyorum sürekli kapanan takımlarda oynadı...Fenerbahçe ise her maça kazanan savunmasını önde kuran bir takım...Bu nedenle Bilica'dan pek fazla umudum yok...Gelmesini hiç istemedim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşin ilginç yanı daha ne Bilica ne Onyewu nede Pejcinovic imza attı. Ne bu hız

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bilica imza atmadı ama resmi siteden duyuruldu....
    Onyewu büyük ihtimalle Fenerbahçe'de ayrıca bu konuda neleri gördük.Tevez,Robinho yazanları...

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    İşin ilginç yanı daha ne Bilica ne Onyewu nede Pejcinovic imza attı. Ne bu hız
    Bilica resmi siteden duyuruldu Onyewu'nun da gelme ihtimali fazla ..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

İlk antremana son bi saat Daum mu Aykut mu yoksa Paf takım antrenörü çıkacak ilk antremana ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Aykut Kocaman çıkar çünkü Daum ile daha sözleşme imzalanmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Koch çıkacaktır, Daum da çıkabilir bir sorun olmaz ama hoş olmayabilir diye Daum çıkmaz. Aykut'un eşofman giyeceğini sanmıyorum, o da orada olacaktır ama antremanı yöneten Koch olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Daum gençlere şans vermeyen bir isim, 23 yaşında ki bir oyuncuyu takip etmez. Kaldı ki bu oyuncu tecrübeli değil, defansda her zaman pişmiş oyuncu almak daha iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Biz almazsak o adamı kesin biri alır...Ama Gordon Schildfieldin profili gözümün önüne geliyor 802de hız hızlanma 17 15 ti galiba...Kafa 18...Bazı oyuncular şişirme olabiliyor...
    bu arada Aragones cıkmasında antremana kim cıkarsa cıksın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

genclere artık şans vermek zorunda burda hiç bişey eskisi gibi değil çünkü daumda eskisi gibi olmamalı eger kızılyıldızlı oyuncu hakkaten bu grafiklerle uyumluysa gercektede alınsın sonra 3 büyük ligden bi takıma satıp para kazanırız belki coktandır oyuncu satıp para kazanamıyoruz...Keske bilica gelmeseydi elimizde patlıycak bence,Bekir bile yeteri kadar oynarsa ondan daha basarılı olur diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dün Ntvspor'a Bülent Uygun bağlandı ve Rıdvan Dilmen'in hocam Sivasspor genelde kapandığı için Bilica geride kaldı ve iyi oynadı ama ligin son haftalarına doğru kazanmak zorunda olduğunu maçlarda açıldınız ve Bilica pek iyi performans sergilemedi. Bilica'nın hızı ne durumdadır ? sorusuna antremanlarda Balili'yle koşuyorlardı Balili'yi yakalıyordu dedi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bilica kapanan takımın defans oyuncusudur, Fenerbahçe'de oynayamaz laflarına kesinlikle katılmıyorum, bana göre bu tür laflar ezber laflardır. Delinin biri bir kuyuya taş atmış misali.

Bilica geçen yıl ligimizin en iyi stoperiydi. Sivasspor gibi bir kulüpte çok başarılı oldu, kaldı ki Fenerbahçe gibi daha büyük bir kulüpte çok daha başarılı olması yüksek ihtimal.

Lugano ile Bilica oyun olarak aynılar, yani ağırsa ikisi de ağır, kapanan takım stoperiyse ikisi de kapanan takımın stoperi. Sanki defansımızda çok hızlı stoperlerimiz var, İngiliz futbolunu yansıtıyoruz her maç sahaya da Bilica'yı beğenmiyoruz. İnanılır gibi değil. Lugano ile Edu'dan hız olarak farkı yok Bilica'nın. Bence çok başarılı olur, ilk onbirde oynatılır diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilica, Fenerbahçe'de iyi iş yapar yapmaz bunu göreceğiz. Pekte ilgilenmiyorum açıkçası ama Balili'yi yakalıyordu yorumu gerçekten yapılmışsa epey komik olmuş.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bilica kapanan takımın defans oyuncusudur, Fenerbahçe'de oynayamaz laflarına kesinlikle katılmıyorum, bana göre bu tür laflar ezber laflardır. Delinin biri bir kuyuya taş atmış misali.

Bilica geçen yıl ligimizin en iyi stoperiydi. Sivasspor gibi bir kulüpte çok başarılı oldu, kaldı ki Fenerbahçe gibi daha büyük bir kulüpte çok daha başarılı olması yüksek ihtimal.

Lugano ile Bilica oyun olarak aynılar, yani ağırsa ikisi de ağır, kapanan takım stoperiyse ikisi de kapanan takımın stoperi. Sanki defansımızda çok hızlı stoperlerimiz var, İngiliz futbolunu yansıtıyoruz her maç sahaya da Bilica'yı beğenmiyoruz. İnanılır gibi değil. Lugano ile Edu'dan hız olarak farkı yok Bilica'nın. Bence çok başarılı olur, ilk onbirde oynatılır diye tahmin ediyorum.
    son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.

bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.

bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.
    1 Maça Göremi Oyuncu Değerlendiriyorsunuz Siz!!!
    Bilica Geçen Sene Ligimizin En İyi Oynayan Stoperiydi

Geriye kalan 33 maç? 33 maç aslanlar gibi oynayıp, ligin tartışmasız en iyi stoperi olan Bilica en son maç kötü oynadı diye mi KÖTÜ STOPER ünvanını aldı? Bilica'yı Galatasaray transfer etmiş olsa eminim bu yorumu yapmazdın.

Tek maça göre değerlendirseydik başka futbolcular ne olurdu o zaman

Enterokinaz Misafir

size göre en iyisiydi ve halen daha en iyi. bana göre değil. sorun var mı Egemen ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Tek maça göre değerlendirseydik başka futbolcular ne olurdu o zaman
    bilica hakkında genek görüşlerim bunlar kardeşim, son maçı sadece örnek olarak verdim.
    Last edited by Enterokinaz : 29.Haziran.2009 at 21:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sana Göre İyi Değilse Bunu Açıklayabilirsin Ama 1 Maçına Göre Vasat Dersen Bu Tepkiyi Alırsın Kusura Bakma

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sana Göre İyi Değilse Bunu Açıklayabilirsin Ama 1 Maçına Göre Vasat Dersen Bu Tepkiyi Alırsın Kusura Bakma
    yukarıda sebepleri açıkladım ya kardeşim. egemen'in bahsini ettiği ama katılmadığı şeyler varya ilk paragrafta, işte onlar gerekçelerim. örnekte galatasaray-sivasspor maçı.

tepki aldığımda kusura bakmam kardeşim. sonuçta forum burası, görüş paylaşımı yapıyoruz. =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bilica'nın hava hakimeti vasat bence. Lugano'nun ki iyi sayılırdı. Ayrıca Lugano'nun bir seviye altıdır Bilica , eger Lugano yerine alındıysa bence vasat bir transfer. Evet Bilica belki geçen sene yılın en iyi stoperi olabilir , ama oynadıgı rakipler Sivasspor'un Konyaspor , Hacettepe gibi takımlardı bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.

Bilica'nın hava hakimeti vasat bence. Lugano'nun ki iyi sayılırdı. Ayrıca Lugano'nun bir seviye altıdır Bilica , eger Lugano yerine alındıysa bence vasat bir transfer. Evet Bilica belki geçen sene yılın en iyi stoperi olabilir , ama oynadıgı rakipler Sivasspor'un Konyaspor , Hacettepe gibi takımlardı bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.
    Görürüz o zaman neler yapıp yapamayacağını

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Eralp Sanki FB Konya İle Oynamadı Bu Yorumuna Hiç Katılmıyorum
    Bilica FBde Sivasda Oynadığı Futbolun Çok Daha İyisini Oynayacak

TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!

http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=32

İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.

EL İNSAF BE KARDEŞİM!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Eralp Sanki FB Konya İle Oynamadı Bu Yorumuna Hiç Katılmıyorum
    Bilica FBde Sivasda Oynadığı Futbolun Çok Daha İyisini Oynayacak
    Yazdıgım yorumu tekrar oku istersen

Mesaj Yetkileri