BJK de berabere kalırsa maç tahminlerinde 1/5 olacak.Bu hafta çok kötü gidiyorum haftaya çok motive olacam bu işe.![]()
BJK de berabere kalırsa maç tahminlerinde 1/5 olacak.Bu hafta çok kötü gidiyorum haftaya çok motive olacam bu işe.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Serkan destek çıkıyorum sen korkma kazancağımız için...
Sponsor olabilirim istiyorsan...![]()
abiler iddia büyüdü varmısınız diğer gs liler bu iddiaya
So what?
Saike
yaa arkadaşlar şu maç tahminleri hakkında bi fikrim var. bu oyun ödüllü olsa daha iyi olmaz mı? mesela tuttuğu takımın bir forması ödülü falan.. o kadar hafta genel olarak en fazla puan toplayanın olsa ödül..?
Yarın şimdi bu saatlerde Fenerin attığı golleri konuşuyor olacağız dimi Serkan Bey sende göğüsü kaparta kaparta Eray önündeki zaferini belli edeceksin.![]()
neyse ben iddiaya girdim.. yarın gece burada olacaz ikimizde.. sana ben msn show yaparım merak etme![]()
ben şimdiden eray abinin imzasındaki değişiklikleri hissedebiliyorum. şimdiden geçmiş olsun.
oo ortalık kızışmış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tum fenerlıler imzasına "Ayva Çiçek Açmış Yaz mı Gelecek"gb seyler yazsın
hemde ne kızışma. Serkan abi arkandayım...
Ben maç esnasında internette olmam, gollerin zevkini doya doya TV karşısında görmek istiyorum
Tamam iddiamız iddia, şahitlerimiz de var, ben yeniyor olsak da yeniyor olmasak da maç saatinde, devre arasında, maç bitiminden 1 saat sonra online olmam. Maçı evde izliyorum ama maç varken nete girmiyorum, sonra yenersiniz korktu da gelmedi demeyin ha
Bir de maç esnasında burada olacak arkadaşlar, Eray'a iddiayı hatırlatırsınız unutmasın![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende bekliyoruz var. Hani şu huzur mu ne varmış onu almaya geliyorlarmış onun için yazdım.
Ben bu zevki kaçırmam saat kaç olursa olsun netteyim=)
ben mactan sonra netteyim![]()
bende ecük forma yapimde yarın hep nette olim=)
ya iki dakka baska bölümlere baktim ortalik kizismis eray ile serkan iddaaya girmis.helal sana eray bende seni destekliyom.insallah gs yenilmez.
hakkaten berabere olursa nolcak.
Ben dedim beraberlikte de sen kazanmış sayıl diye. Yani berabere biterse de ben yazarım merak etmeyin![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bari basket maçı içinde idda'ya girin yarın saat 14.00 da FB-GS basket maçı saat 19.00'da da futbol maçı var ne güzel bir pazar derbi pazarı adeta...
Serkan abi çok eminsin. Böylede olma gerekir tebirkler. Baran seni forumun en parlak zekası seçiyorum=)=)
Bu sefer bi terslik olmaz, bu maçı 0-7 alırız.. Neden diyeceksiniz..
Çünkü maça Özhan abim gitmiyomuş.. Yaşasın.. Adam hayatı boyunca ilk defa doğru düzgün bişi yaptı
Şansınız tutmayacak, şans faktörünüz Özhan abim yok !![]()