Sayfa 1066 / 1204 İlkİlk ... 665669661016105610641065106610671068107611161166 ... SonSon
31,951 ile 31,980 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Dogru diyorsunuz Turk oyuncu piyasası çok yuksek.
    Ama basıp parayı alıyorsun bu da seni avantajlı konuma getiriyor.
    Misal bence de Alper'e o kadar para verilmez ancak şu an Fener'e çok yararlı oluyor.
    Beleş diye aldıgımız oyuncular o verilebilecek bonservis bedelinden daha fazla zarara ugratıyor klubü.
    O yuzden parası neyse vermek zorunda kalıyorsun. Fb bu işi iyi yapıyor o açıdan.

Muhammet Trabzon'a da iyi gider bence sistem olarak. Trabzon'un sisteminde kanatlarda bile oynayabilir.
    Ama Yumlu'yu görüyor musun? Burada seninle de konuşmuştuk @Bordo61Mavi yanlış hatırlamıyorsam. En begendiğim yerli stoper. Adam taş gibi. Resmen savunmayı taşıyor.
    İşte bize öyle bir oyuncu lazım. Gokhan Zan, Ceyhun bile oyunda oldu mu savunmada nasıl fark yaratıyor. Chedjou Semih ikilisi tamam teknik ama fiziki olarak acayip eziliyorlar.
    Biz degerini bilemiyoruz oyuncuların ama Yumlu bence son yıllarda yetişmiş en iyi stoperlerden biri.
    Nereden bu konuya geldim, savunma işini çözdün mü artık lükse bakabiliyorsun biraz. O yuzden Trabzon hiç transfer yapmasa dahi ligi iyi götürür. Konuya buradan geldim. Muhammed transferi Trabzon için lükstür ama Trabzon bu lüksü kaldırabilecek durumda şu an.
    Yani temel çok iyi binayı da iyi kötü çıkmışsın kömür yerine dogalgaz tesisatı döşüyorsun olay bu.

Fakat cimbomda temel sakat binayı da iyi kötü o sakat temele dayandırmışsın. Dogalgaz bile döşesen yarın öbür gün o bina sallanıp yıkılırsa ne kadar konforlu oldugunun önemi olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yumlu'yu daha once konusmustuk hatirliyorum

Ornek alinmasi gereken bir futbolcu

2010da Trabzona geldi yasi 23-24'tu ozaman (bugun futbolcu o yasa geldimi, is ondan gecti artik ondan birsey olmaz deniliyor), ondan once PTT'de oynuyordu ondan oncede Arsinsporda. Trabzonspor taraftar forumlarina bak, Mustafa'nin konusunda yerden yere vuranlar vardi bugun kadroya ilk yazilan isim oluyor.

Muhammet bize gore pahali ama Galatasaraya gore olmamali. Amrabat'a okadar para verirken cekinmiyorsan Muhammet icin hic cekinmiyeceksin. Tabi Mancini izleyip onay verdiyse. Muhammet yetenekli, golun her turlusunu atabilecek bir forvet. Kaleye sirti donukte oyniyabiliyorki bu sizin sisteminizde cok ise yariyacak bir ozelik. Bugun Drogba sakat oldugunda, ne Burak nede Umut sirti donuk oyniyabilir kaleye. Boyle oluncada forvetteki partnerini ve geriden gelip hucuma destek verecek oyunculari oyuna sokamaz.

Ama dediginde dogru, temeli saglam atmak gerekir. Defansi saglama aldiginizda Galatasarayin ilerde gol atabilecek cok oyuncusu var. Defans hattini saglama almak icin kimden vazgecilecek ? birinden vazgectin, Serdar Aziz dogru tercihmi ?

iyi transfer icin cok para harcanmasina gerekmiyor

bknz Fenerbahce - Webo, Kuyt ve Egemen icin kac para harcandi ?
    Meireles ve Emenike icin kac para harcandi?

Mancini devre arasini iyi degerlendirir bence, siz merak etmeyin

Serdar Aziz'in GS kalitesinde bir oyuncu olmadıgını zaten sokaktan herhangi bir taraftar çevirsen söyler. Yonetim umarım öyle bir hata yapmaz. Ama sanki spor gazetelerinin şişirmesi gibi geldi.
    Onun yerine altyapımızdan yetişmiş Florya'yı da çok iyi bilen, futbolu da Hamza hoca kollarında son derece iyi ögrenmiş Ugur Demirok var. Hem daha ucuz hem cok cok daha fazla katkı verir.
    Aynı Yumlu gibi işte. Değeri bilinmiyor o çocugun da. Gevurların deyimiyle underrated.
    Tabi biz burada biraz utopik konusuyoruz. Turk futbolunda transferin %10u klubun menfaatleri için yapılıyor geri kalan yuzde 90 birilerinin cebini doldurmak ve hatır gonul transferi.
    erman kılıc,ragıp,yekta ilk anda aklıma gelenler biraz daha düşünsem en az 20 adam sayarım böyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Astori'yi yanlış hatırlamıyorsam Zenit istemişti, İtalya Milli takımına seçilmek için fazla göz önünde olmayacağını düşündüğü için gitmedi diye hatırlıyorum belki Zenit değilde başka takım olabilir. Aynı şey Galatasaray için de geçerli ama Mancini ikna edebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal hocamız bizden 2-3 genç oyuncu talebinde bulundu demişti. Transfer için çok beklentiye girmemek lazım. Hele ki pazartesi kurada Bayern, Barca falan gelirse nasıl olsa eleniriz mantığıyla iyice pasif davranırlar transferde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

davidvilla senden Galatasaray başlığını kirletmemek adına Trabzonspor alanında detaylı bir Mustafa Yumlu analizi bekliyorum. Ben hala kendisini pek beğenmiyorum ama Giray'ın geçen sene yaşadığı rahatsızlıktan sonraki inanılmaz düşüşü bana da Mustafa Yumlu'yu ilk 11'de mutlaka yazılması gereken isimlerden biri haline getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ünal Aysal hocamız bizden 2-3 genç oyuncu talebinde bulundu demişti. Transfer için çok beklentiye girmemek lazım. Hele ki pazartesi kurada Bayern, Barca falan gelirse nasıl olsa eleniriz mantığıyla iyice pasif davranırlar transferde.
    Türk oyuncu lazım rotasyonu sağlayabilecek. Bir bek, bir orta saha, bir de kanat alındı mı tamamdır Yabancı olarak ise Amrabat ve Riera yollanıp yabancı bir sol bek alınsa kafidir , çok bir şey beklemiyoruz zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Türk oyuncu lazım rotasyonu sağlayabilecek. Bir bek, bir orta saha, bir de kanat alındı mı tamamdır Yabancı olarak ise Amrabat ve Riera yollanıp yabancı bir sol bek alınsa kafidir , çok bir şey beklemiyoruz zaten
    Bek olarak Tarık, orta saha aklıma gelen bir Türk oyuncu yok açıkçası, kanat da aynı şekilde. Sol bek kesinlikle şart, ona da katılıyorum. Beklentiye girmemek lazım derken basının ortaya attığı isimlere takılmamak açısından söyledim, Astori falan çok erken başladılar isimleri sallamaya.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

forvete ihtiyacimiz yok bu sene idare ederler , biz eldeki yabancilari devre arasinda cikartmaliyiz , amrabat,dany,riera bu 3"unu yollarsak rahatlicaz biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

orta saha için Aytaç.. Gerçekten çok kaliteli bi oyuncu. Alper'den iyi oyuncu olabilir Aytaç Kara. Bek için de Tarık olabilir. Genç oyuncular var ama önmli olan onların büyük takıma adaptasyonları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milli takımın 2 forveti var ikiside GS'de. Cenk'i bize bırakın beyler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bize Süper Lig'den oyuncu haram artık.Zor yedirirler özellikle Trabzonspor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biz ne zaman Süper Lig'den adam akıllı,oyuncu almışız ?

Burak Yılmaz (serbest kalma maddesi)
    Selçuk İnan (sözleşmesi bitti)
    Amrabat (8.5m euro )
    Ceyhun Gülselam(sözleşmesi bitti)
    Engin Baytar (kulübünde istenmiyordu)
    Yiğit Gökoğlan (2.5m euro )
    Sercan Yıldırım (kulübü satış listesine koymuştu ve 3m euro )
    Furkan Özcal (Amrabat'a ek olarak verildi herhalde yıllık parasından kurtulmak için)
    Necati Ateş (250.000 euro)
    Dany Nounkeu (3.3 m euro)
    Erman Kılıç (bedelsiz geldi Necati'yi yok pahasına yolladığımız Eskişehir'e bir yok pahasına daha adam yolladık,o kulüp ise Haziran'da Alper Potuk transferinde bize çok güzel teşekkür etti. )

Son 3 yılda Süper Lig'den gelen oyuncular bunlar,para verdiğimiz hangi Süper Lig oyuncusunun bize yararı dokunmuş ? Engin,Dany ve Necati hariç para verip aldığımız pek oyuncuların yararı olmadı.Süper Lig'in en iyi oyuncularını alan hep Fenerbahçe oldu,öylede devam edecek,Süper Lig'i unutun yani.Ya kendimiz yetiştireceğiz ya gurbetçi alacağız ya da AB kuralını geçerli kılmak için her şeyi yapacağız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Astori ve Biabiany isimlerinin Galatasaray’a yazıldığının hatırlatılması üzerine ise Mancini, “Bu konularda çok şey yazılıp çiziliyor. Şu an için kesinlikle böyle bir şey yok. Burda biraz tuhaf kurallar var ve satın almak için önce satmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Astori ve Biabiany isimlerinin Galatasaray’a yazıldığının hatırlatılması üzerine ise Mancini, “Bu konularda çok şey yazılıp çiziliyor. Şu an için kesinlikle böyle bir şey yok. Burda biraz tuhaf kurallar var ve satın almak için önce satmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
    Hehe acıyorum şu adama bazen ya
    Türk futbolunun çok saçma bir dönemine denk geldi.Bence kötü bir anıyla ayrılıcak ya hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Engin Baytar Ankara kafilesinde yok, dün gece de Selçuk Dereli Trabzonspor ile görüştüğünü söyledi programında, Mancini belli ki istemiyor Engin'i.

Ayrıca 19 yaşındaki Lucas Ontivero'yu denemeye almışız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper kupa'da kırmızı kartı görmemiş olsa, belki daha farklı olacaktı her şey engin için.

bu kadar yetenekli olup aynı zamanda bu kadar sorumsuz olmayı nasıl başarıyorlar, şaşılacak iş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Geldik yine basa desenize

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tarık Çamdal ve Tolgay Arslan isimleri atıldı ortaya şimdi de.

Şükrü Ergün açıkladı, Ujfalusi reis Sportif Direktör oluyormuş.

Ujfalusi haberini veren site ilk iddiasını tutturdu, diğer iddiaları Astori, Tarık, Tolgay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tarık Çamdal ve Tolgay Arslan isimleri atıldı ortaya şimdi de.

Şükrü Ergün açıkladı, Ujfalusi reis Sportif Direktör oluyormuş.

Ujfalusi haberini veren site ilk iddiasını tutturdu, diğer iddiaları Astori, Tarık, Tolgay.
    Tarık şartın da şartı, Tolgay nasıldır bilemiyorum ama gelsin, çeşit olsun orta sahada, belki bir şeyler değişir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sezon pek piyasada göremedik kendisini.Gelmez bence zaten gerekte yok bizim önceliğimiz savunmaya transfer olsun Dany ve Amrabat'ta bir zahmet yollansınlar yabancı kontejanını açalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sola Jetro Willems'i çok istiyorum aslında da, zor. Çok para isterler, satsalar bile bize kalmaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Karabük Dany i istemiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Karabükspor Dany'yi resmen Galatasaray'dan istedi. Tolunay Kafkas Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan'a teklifi iletti

bu arada Galatasaray'ın denemeye aldığı Macar Vescei geri gönderildi, Arjantinli Ontivero bir süre daha denenecek. antremandaymis memnunlarmis su an gelecegi parlak vs diyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

İshak hayırlı olsun diyebiliriz artık sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

bu arada Galatasaray'ın denemeye aldığı Macar Vescei geri gönderildi, Arjantinli Ontivero bir süre daha denenecek. antremandaymis memnunlarmis su an gelecegi parlak vs diyorlar
    Kim bunlar abi genç isimler mi?Hiç duyulmamış Türk denemeyi anlarımda yabancıyı ne yapıcaz
    FM'den merak edip baktım profillerini bile bulamadım

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Kim bunlar abi genç isimler mi?Hiç duyulmamış Türk denemeyi anlarımda yabancıyı ne yapıcaz
    FM'den merak edip baktım profillerini bile bulamadım
    Regen kardeşim onlar herkese çıkmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Regen kardeşim onlar herkese çıkmıyor
    Ehühe abi FM'den bakmamın sebebi birçok bilip bilmediğimiz genç isimlerin adının olması yoksa profilini aramadım.İsmen ve geçmişte neredeymiş görmek için baktım.

Mesaj Yetkileri