http://www.youtube.com/watch?v=Fb8PhB5MP1Q
Eleman buymuş. Bakalım ya şansa bala belki iyi topçu kazanmış oluruz belli mi olur![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fb8PhB5MP1Q
Eleman buymuş. Bakalım ya şansa bala belki iyi topçu kazanmış oluruz belli mi olur![]()
Biz dener beğenmeyip yollarız. 3-5 yıl sonra haberlerde görüp iç geçiririzbizim kapıdan döndü diye..
19 yaşında adı daha önce hiç duyulmamış adamdan verim alabilir miyiz bilmiyorum. Şöyle 17 filan olsaydı hiç değilse bir umudum olurdu da bu durumda pek yok açıkçası.
Örnek olarak Bruma'yı vereceklere ise farkı çok net söyleyeyim, FM oynayıp da genç yetenek avlamayı seven herkes Bruma'yı 16 yaşından beri biliyor.
Ha, bu yaşta olmasına rağmen denemelerde belli bir potansiyel algılanırsa yine alalım. Nasıl olsa bedava, buralara kadar getirip "Yeni Messi" filan dediklerine göre hiç değilse bir Anadolu kulübünde oynayacak potansiyel vardır, bir süre elde tutup takasta kullanırız en kötü.
Giray menajeri aracılığıyla Galatasaray'da oynamak istiyorum diyormuş.
efsaneler bir bir geliyor.)
Cevat Prekazi cuma günü altyapıda görev almak için İstanbul'a geliyor. Görev tanımı görüşmelerden sonra açıklanacak
Simoviç'de gelsin![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Prekazi'den sonra ben Uğur Tütüneker'i isterim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi ben de ortasahada çok güzel alternatif olurum daGiray ne oldu ki gözden çıkarıldı herhalde Trabzonspor'da, hiç adını sanını duymadım uzun zamandır.. Eğer ucuza gelecekse buyursun gelsin aslında.
Dany gider Giray gelir
Riera gider İshak gelir.
Veya Riera gitmeden İshak gelir yine de kabulümdür iyi olur hoş olur valla![]()
Prekazi gözlemci olacakmış, altyapı olayı değil diye okudum.
Ujfa kulübeye!
Galatasaray'da önce sportif direktör olarak göreve başlayacağı konuşulan Tomas Ujfalusi'nin, aslında Cenk Ergün'ün yerine idari menacer olacağı ve Mancini'nin yanında kulübede yer alacağı öğrenildi
Arkadaşına GönderYazdır
Galatasaray-Ujfa kulübeye!
Cim Bom’da Tomas Ujfalusi heyecanı... Bir süre önce Sarı-Kırmızılı kulüpte sportif direktörlüğe getirileceği konuşulan Ujfa’nın görev tanımı belli olmaya başladı. Aktif futbol hayatına ülkesinde nokta koyan ve artık antrenörlüğe adım atmak isteyen Çek futbol adamı, Galatasaray’da idareci menacerlik görevini yürüten Cenk Ergün’ün yerine geçecek. Ujfalusi’nin böylece kulübede oturacağı ve Mancini’ye her konuda destek olacağı bildirildi. Hem taraftar hem yönetim hem de camia tarafından benimsenen ve Galatasaray’da 2 şampiyonluk yaşayan Ujfa, aynı zamanda futbolcuların da sorunlarıyla yakından ilgilenecek. Hatta Ujfalusi’nin futbolcular ve yönetim arasında köprü vazifesi göreceği de gelen haberler arasında. Bunun yanı sıra Başkan’ın talimatıyla transfer görüşmeleri yapma, rakip takımları izleyip rapor hazırlama, transfer listesindeki oyuncuları izleme gibi konularda Ujfalusi’nin yetkili olacağı dile getirildi.
Yanında kimler yok ki...
Mancini’nin yanında yardımcı antrenörler Tugay Kerimoğlu, Attilio Lombardo, Fausto Salsano ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel yer alıyordu. Artık Tomas Ujfalusi de kulübedeki efsane isimler arasında boy gösterecek. Anlaşmanın yarın imzalanması bekleniyor.
Bu ujfa haberi harika bir haber. İnşallah ülkede birşeyleri değiştirebiliriz.
Sanmıyorum ama bakalım.
@cureshot
Lutfü'nün mail var mı kardeş ?![]()
ara transfer doneminde baya hizli olacaz anlasilan , simdide sol bek icin Alex Telles diyorlar
alper ocal bu arkadas brezilyayi hep takip eder
Alex Telles zirve ligde bu sene oynamaya başladı. 3'lünün solundaydı genelde. Hücum tarafı çok parladı. Sezon sonunda da yılın beki seçildi.
Alex Telles biraz fizik eklerse 1. sınıf potansiyeline sahip. Birebir savunması iyi ama genel bilinci ondan hücum beklendiği için görece az.
Carlinhos her açıdan hazır bekti. Alex Telles'in katedecek yolu var, genç ama potansiyeli daha fazla. Milan başta İtalyanlar izliyordu.
Yalnız yedek kulübesi çok sağlam oldu bizim![]()
A.Telles iyi bir takviye olur eğer 3-5-2 sistemi devam edecekse.![]()
Yaz, cimbombomsiyosulü[email protected]![]()
giray galatasaray kalibresinde oyuncu degil gökhan zandan ne artisi var girayinbana kalirsa gökhan kat kat daha iyi oyuncu hem daha tecrübeli.. galatasaray yerli defans alacaksa ömer toprak yada serdar tasci yi almali yoksa türkiye liginden alinacak yerli stoperin verecegi fazla bir katki olmaz yedekte oturur en fazla...
Giray mantıklı bir hamle olur lig için gayet yeterli bir isim.
Alex, Maldonado'ya da referans vermemiş miydi ?
Tamam vurmayın kendim giderim![]()
Alex öyle diyorsa doğrudur.
yok yok yapmaz o alex iyi çocuktur elimde büyüdü
Alex Telles'le anlaşmışız, 7 M Euro diyorlar. Kesin diyorlar. Kaynak: Eurosport.
Ocak ayındaki ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Serie A ekibi Parma'da forma giyen Fransız futbolcu için kolları sıvadı.
Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre, Juventus ve Napoli'nin ısrarla istediği Jonathan Biabiany için Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi.
Haberde, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin mutlaka kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki futbolcu için sarı kırmızılı kulübün Parma ile temasa geçtiği ve Ocak ayındaki ara transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlandığı ifade edildi.
Bu arada, Parma Kulübü Başkanı Tommaso Ghirardi, geçtiğimiz günlerde Biabiany ile ilgili Rai Sport'a yaptığı açıklamada, "Juventus bize Biabiany'i hiç sormadı. Zaten kendisini satmayı da kesinlikle düşünmüyorum" demişti.
Bu sezon Serie A'da sadece 2 maçı kaçıran kanat oyuncusu, 14 maçta forma giymiş ve 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.
Fransız futbolcu, 2011-2012 sezonundan itibaren Parma'nın vazgeçilmez isimlerinden biri olurken, son 3 sezonda Serie A'da sadece 7 maçta forma giymeyip istikrar abidesi oldu ve toplam 9 gol atıp 16 da asist yaptı.
Profesyonel kariyerine Inter kulübünde başlayan Biabiany, Modena ve Sampdoria formaları da giyerken, Fransa U-21 Milli takımında ise 6 maça çıkıp 2 gol kaydetmişti.
ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye
Alex Telles'in gremio'nun sitesinde belirtilmiş olan gerçek hesabından attığı twitler:
Alex Telles: "All dream of playing in Europe. Everyone want to play for Galatasaray. They have passionate fans. It'd be great happiness"
Bütün hayalim avrupa'da oynamak. Herkes Galatasaray'da forma giymek ister. Tutkulu taraftarları var. Bundan gerçekten büyük mutluluk duyarım.
Alex Nicolao Telles @alex_Telles_ 2 sa
Sorry, I don't understand but thank you #Galatasaray fans.
Afedersiniz, ne dediğinizi anlamıyorum ama teşekkür ederim Galatasaray taraftarları.
Alex Telles' agent: "Galatasaray have Drogba & Sneijder. It's a great opportunity. They're also in the next round of Champions League"
Alex Telles'in menajeri: Galatasaray Drogba ve Sneijder'e sahip. Bu büyük bir fırsat olur. Ayrıca Şampiyonlar Liginde de bir sonraki tura yükseldiler.
Hadi bakalım hayırlısı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bana göre Alex Telles izlediğim videolardan çıkan sonuç yabancı Hakan Balta