Sayfa 1069 / 1204 İlkİlk ... 695699691019105910671068106910701071107911191169 ... SonSon
32,041 ile 32,070 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alex telles mi ne bitmis 6m euroya. hayirli olsun. serdar aziz de diyorlar umarim oyle bir hata yapmayiz onun yerine galatasarayin evladi ugur demirok"u alsak daha iyi.

serdar aziz mi? allah korusun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Alex telles mi ne bitmis 6m euroya. hayirli olsun. serdar aziz de diyorlar umarim oyle bir hata yapmayiz onun yerine galatasarayin evladi ugur demirok"u alsak daha iyi.
    Şu adamın ismini her seferinde yanlış okuyorum yahu. Sorun bende mi yoksa var mı benim gibi olan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şu adamın ismini her seferinde yanlış okuyorum yahu. Sorun bende mi yoksa var mı benim gibi olan
    Bende bende ismi biraz sorun adamın ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.gremio.net/player/view.as...ge=0&i=plantel

Resmi sitede görüldüğü üzere Twitter adresine girdiğimizde Alex'in Galatasaray'a transferini kendi ağzından doğruladığını görüyoruz.

Hayırlı olsun.Tek beklentim,güzel güzel ortalar açması,gerisini avatarda ki adam halleder.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Aman Serdar Azizi almasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Thank you #Galatasaray Fans. I cannot wait to see you... Coming soon...

#ATENÇÃO: Grêmio vendeu Alex Telles para o Galatasaray por 6 milhões de Euros.

O lateral-esquerdo, que foi considerado o melhor da posição no Brasileirão, foi vendido ao Galatasaray, da Turquia, por 6 milhões de euros.

I am very happy.
    Son tweetleri.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Son tweetleri.
    Patience. I will come after Christmas... Happy Christmas...

Bu da var

Nesil
    2007

Bu A. Telles'in hesabı bana garip geldi.

Tamam sitesinde yazıyor da adam hesabı yeni açmış. Galatasaray'a transfer olduğu gibi twitter'a koşup resmi siteye bilgi eklettirip twit atmaya mı başlamış nedir anlamak güç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gelip basın önünde imzayı atmadığı sürece hiçbir transfere inanmıyorum ben Bir de gerçek anlamda bir Alex Telles incelemesi yapacak olan var mı ya da yapılmışını yollayabilecek olan, hiç tanımıyorum çünkü.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kovacic iddiaları var. Umarım doğrudur.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Vay anasını bu Juventude 4.lige kadar düşmüş mü? Bir ara libertadoreste oynuyordu ya bunlar.
    Heralde ekonomik sıkıntılar vardı.

Ben bunu Ali Adnan'a benzetiyorum. Keşke onu almış olsaydık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Tarık Çamdal'la görüşme yaptığımız için Eskişehir Asbaşkanı etik davranmadığımızı söylemiş.

Güzel güzel Tarık Çamdal'la görüşmeye başlamışız,etik metik umurum da değil,Türkiye'de hangi kulüp normalde bizim etiğimiz tetiğimiz sıkıntı.Zaten 10 gün sonra resmi olarakta görüşme hakkımız doğuyor.Geçelim bunları.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tarık Eskişehir'e kazandırarak gitmek istiyorum demiş Mehmet Akman'a göre.Ocak ayında biter bu iş.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bonservis ödeyip alsınlar devre arası sezon sonu bedava almak için sıkıntı yaşamayalım

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Tarık Çamdal'la görüşme yaptığımız için Eskişehir Asbaşkanı etik davranmadığımızı söylemiş.

Güzel güzel Tarık Çamdal'la görüşmeye başlamışız,etik metik umurum da değil,Türkiye'de hangi kulüp normalde bizim etiğimiz tetiğimiz sıkıntı.Zaten 10 gün sonra resmi olarakta görüşme hakkımız doğuyor.Geçelim bunları.
    TFF talimatlarında bu yok. 1 ay kalsa da görüşemiyorsun bildiğim kadarıyla

IV. PROFESYONEL FUTBOLCU SÖZLEŞMESİ

( 6 ) Mevcut kulübüyle sözleşmesi devam eden profesyonel bir futbolcuyla sözleşme imzalama
    niyetinde olan kulüp, futbolcuyla görüşmelere başlamadan önce futbolcunun sözleşmesel
    ilişkisi devam eden kulübünün iznini yazılı olarak almak zorundadır. Yazılı izin almaksızın
    görüşmelere başlayan kulüp, futbolcu, futbolcu temsilcisi ve diğer kişiler hakkında Futbol
    Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.
    He ama UEFA kriterleri var.Eğer TFF bize bu yuzden bir ceza verirse UEFA'ya gidersek....vs.
    Boşlukları doldurun.

TFF bu talimatı değiştirmedikçe veya bu durumlarda ceza veremedikçe (ki veremez) Eskişehir klubü yoneticisi de konuşur Hurma da konuşur herkes konuşur. Bir şey diyemezsin. Talimat açık.

Tum talimatname şuradan incelenebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

UEFA'ya bağlı bir federasyonun Bosman kuralına uymamasına pek ihtimal vermiyorum.UEFA'dan öte Avrupa Birliği'ne bağlı bir karar aslında Bosman kuralı.

Neyse konuşsunlar dursunlar pek bir şey çıkacağına ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yine Galatasaray ve yine yurtiçi transfer karmaşası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehirspor'dan alacağımız hiçbir oyuncu için açıkçası benim de etik falan umurum dışı. Veysel Sarı'nın da sözleşmesi bitiyor onla da anlaşırız hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

TFF'nin talimatı keşke biraz daha açık olsaymış. Sonuçta dünyada Bosman diye bir kural var. Ha bizimkilerin şu anda yaptığı da yanlış, görüşmek için 10 gün daha beklemeleri gerekiyordu.

Diğer açıdan bakarsak oyuncunun aklını çelmişler, Eskişehir yönetimine gitmek istiyorum demiş. Bize acil sol bek lazım, oyuncu gelmek istiyor, Eskişehir yönetimi sözleşme yenilemeyerek yaptığı hatayı devre arası biraz para kazanarak telafi edebilir. Ben sanmıyorum TFF'ye başvuru yapacaklarını, biraz daha fazla kazanmak için yapılan taktikler bunlar. Bence bu iş olur, tabii ne kadar hayırlı olacak orası ciddi soru işareti. Bizim taraftar sabırsızdır, iki maçta karar veriyorlar tribünde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İş inada binerse 6 ay oynatmazlar Tarık'ı GS'ye geldiğinde de Ali Turan gibi olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alex Telles'in transferi hem oyuncunun hem de kulübün Twitter hesaplarından doğrulandı.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hülle yoluyla alın en iyisi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alex Telles %10000 bitti hayirli olsun klubumuze. bugun lets ottaman otelinde atilmis imzalar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Böyle laflar kuru ekmek gibi abi nerden duyduğunu söylersen güzel olur.

Birde Alex Telles'in twitter hesabı fake kesin.Fenerbahçe ile ilgili saçma sapan twitler var o hesapta.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

nedir bu telles ? iyimidir ? fm de değil gerçekte bilen var mıdır ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Böyle laflar kuru ekmek gibi abi nerden duyduğunu söylersen güzel olur.

Birde Alex Telles'in twitter hesabı fake kesin.Fenerbahçe ile ilgili saçma sapan twitler var o hesapta.
    https://twitter.com/asaletinyeter_

Sanıyorum kaynak burası.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arif'in duyumlar bu ara çıkıyor dün Hikmet Karaman'ı bildi. Zaten Ünal Aysal'da yaptığı konuşmada az çok belli etmişti transferin olacağını.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hem o hemde baris cenk akkaya bilenler bilir duyumcu degil onlar direk klupten bilgi alan kisiler.

Mesaj Yetkileri